ΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ; ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ! ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! ΕΔΩ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ… ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ; Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    kithira

    Μέχρι τα Κύθηρα έφτασαν τουρκικά αλιευτικά για να ψαρέψουν, τα οποία ρίχνοντας τα δίχτυα τους σήκωσαν και σημαία κοντά στις ακτές του νησιού, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο Γιώργος Κοντολέων, πρόεδρος Αλιευτικού Συλλόγου Κυθήρων.

    Μάλιστα, ο ψαράς παρείχε στο Open και φωτογραφίες – ντοκουμέντο που τραβήχτηκαν πριν από περίπου 10 μέρες.

    «Τα τουρκικά αλιευτικά περνάνε πολύ κοντά στη στεριά. Εάν εμείς περνούσαμε τόσο κοντά στην Τουρκία σίγουρα θα μας είχαν βυθίσει… Και δεν θα πηγαίναμε και εκεί», λέει ο ψαράς.

    «Πάντα υπάρχει ένας φόβος, γιατί περνάνε;», σημειώνει ενώ αναφέρει πως έριξαν και δίκτυα έξω από το νησί.

    Στην ίδια εκπομπή μιλώντας ο Ν. Σπανός, υποναύαρχος ε.α., περιγράφοντας τις φωτογραφίες λέει πως οι Τούρκοι ρίχνουν ιχθυοκλωβούς, κάτι το οποίο είναι παράνομο εάν δεν έχουν λάβει άδεια για τη ρυμούλκησή τους.

    «Εάν ψαρεύουν σε ελληνικά χωρικά ύδατα θα έπρεπε να συλληφθούν ανέφερε».

    Από το ρεπορτάζ δεν έχει γίνει γνωστό, όπως μεταφέρθηκε στο OPEN, εάν τα τουρκικά αλιευτικά έχουν ελεγχθεί από το Λιμενικό Σώμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ξερεις ποσες ωρες θελει μια βαρκα να παει και να γυρισει τουρκια-κυθηρα?

    2. Ο φλωρος ο Ελληναρας πατριωτης την εκανε αλλα φλωρος παλιο καθικι στα εξη μετρα θελεις

    3. Γίδια, έξω από τα Κύθηρα είναι διεθνή ύδατα…από τη στιγμή που δεν ξεκαθαρίζει το κάθε κράτος τι θα κάνει με την ΑΟΖ του, όποιος θέλει ψαρεύει εκει

    4. ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΛΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΣΕΒΑΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΩΝ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΙΕΥΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ . ΤΟ ΨΑΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑ ΖΩΝΗ. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΟΧΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      28/05/2023

    5. Απλα αν υπαρχει πολεμικο ναυτικο να τα βουλιαξει! Σε λιγο θαναι διεθνη υδατα κι ο κολπος του Σαρωνικου! Εχει κατεβασει η Κουλαρα τα παντελονια στους αμερικλανους και εθνικη κυριαρχια παπαλα!

    6. Για τα ζωάδια της αποικίας δεν έχουν σημασία αυτά…μόνο τα επιδόματα, ο καναπές, ακριβά κινητά και βλέπουμε…

    7. Καλά τους κάνουν… Σταρχιδια μας… Δώστε τους κάνα επιδόματακι για την πετονιά και θα δώσουν 45% στο ζαβό και άλλα 35 % στον τσιπ(ου)ρα…φωναξτε τον γιατρόμανωλακη τον καιριδη και τον Πατελή για να σταματήσουν τους Τούρκους…

    8. Αφου ειμαστε μπουρδελισταν τι να περιμενει κανεις;

    9. Διότι δεν εκλέγεται 1ος ο Μητσοτάκης επειδή το αξίζει αλλά,
      Γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι άχρηστοι και απατεώνες.
      Αν δεν μπορούν να πείσουν τον απλό ψηφοφόρο,
      Δεν μας κάνουν.
      Μακάρι Μητσοτάκης να μείωνε αριθμό βουλευτών καθώς και τις οικονομικές των απολαβές.
      Να βάλουν πλάτη!

    10. οι λιμενικοί, σε ρόλο ναυτοπροσκόπων, ρυθμίζουν τη σειρά προτεραιότητας των οχημάτων στις παντόφλες Πέραμα – Παλούκια.

    11. Άκουσον άκουσον το περίφημο Λσντ Ροβερ το πολιτελεστατο αυτοκίνητο το δυνατό και ακριβό ήρθε στα χέρια του Αλεξη το 2016 μέσω κρατικού μηχανισμού από κατασχέσεις από μργαλεμπορους βαρόνος ναρκωτικών τη άλλο θα ακούσουμε Καπτεν εδώ βρωμάει όλο το δημόσιο σύστημα πλέον, ο Πρώην πρωθυπουργός κυκλοφορεί με πολιτελεστατο Τζιπ βαρώνος ναρκωτικών πως το βλέπεις αυτό εσύ δηλαδή πάμε καλά τη λες

    Comments are closed.