ΠΟΙΑ ΑΡΣΗ LOCKDOWN;;; ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ! ΕΘΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΝΕΑ “ΦΥΛΑΚΙΣΗ” ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ – “ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ” [BINTEO]

    Κοινοποίηση:
    skai

    Για ποια άρση του lockdown μιλάμε;

    Καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ βρέθηκε σήμερα ο καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, σχολιάζοντας ότι αν χρειαστεί θα έπρεπε να μπει κόφτης στο SMS, καθώς δεν μπορεί να βγαίνει ο κόσμος τρεις και τέσσερις φορές δίωρα.

    «Θα πρέπει να μπει κόφτης, αν γίνει κατάχρηση που βγαίνει από το σχεδιασμό της επιτροπής».

    Όσον αφορά την κοσμοσυρροή στα καταστήματα σημείωσε:

    «Καταλαβαίνω την ψυχολογική πίεση του κόσμου, δεν πρέπει να μας πιάσει πανικός. Αυτό που είναι αισιόδοξο είναι ότι ο κόσμος φορούσε σχεδόν 100% μάσκα, κάτι που δεν το είχαμε δει παλιότερα. Τηρούνταν σχεδόν 100% τα μέτρα στα καταστήματα, αλλά θα ήταν κάλο ο κόσμος να φεύγει όταν βλέπει συνωστισμό. Όμως δεν ανησυχεί τόσο πολύ γιατί ήταν έξω και φορούσαν μάσκα».

    Και συνέχισε:

    «Φοβάμαι τη χαλάρωση στην τρίτη εβδομάδα γιατί ο κόσμος μπορεί να εφησυχάσει επειδή δεν ανέβηκαν τα κρούσματα. Δεν ανησυχώ τόσο πολύ για τα σχολεία. Και τώρα που δεν πάνε τα παιδιά μη νομίζουμε ότι δεν έχουν συμμετοχή σε μεταδόσεις. Προτιμώ να συναντιούνται σε ελεγχόμενο περιβάλλον με μάσκες και μέτρα» εξήγησε. Αυτό που με φοβίζε. Χρειαζόμαστε καθημερινότητα, ρουτίνα και αυτοματισμούς».

    Για τα εμβόλια ζήτησε να μην έχουμε πανικό με τις καθυστερήσεις πάντοτε υπάρχουν, καλύπτονται οι ευπαθείς ομάδες, κι αν γίνει αυτό καλύπτουμε το μεγαλύτερο ποσοστό του προβλήματος. «Όταν γύρω στο Μάρτιο θα έχουν εμβολιαστεί ευπαθείς/ υγειονομικοί θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση.

    Στόχος μας είναι να εμβολιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος όσο το συντομότερα, είναι πολύ κοντά στο να καταφέρει η Ελλάδα, η πίεση θα είναι πολύ μεγαλύτερη τον Απρίλιο οπότε θα πρέπει να κάνουμε εκατ. εμβολιασμούς μέσα σε εβδομάδες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. μερικοι δεν εχετε καταλαβει τι παιζει, εχετε ελπιδες οτι ολο αυτο αργα ή γρηγορα θα περασει, ή οτι στις επομενες εκλογες θα αλλαξει κατι. Χωρις επανασταση θα μας πανε γ@μιοντας , εκτος αν πεσει κομητης ή γινει 3 ΠΠ.
      Η “Ατζεντα 2030” ειναι σχεδιασμενη και δημοσιευμενη ανοιξτε τα στραβα σας, μεχρι το 2030 μονο σε πολεις θα ζουμε, δαση, καμποι και θαλασσες θα ειναι “No human zones” το εχουν πει ξεκαθαρα. Δεν θα επιτρεπεται βολτα στο δασος, ορειβασια, βαρκαδα ή ψαρεμα κλπ, με τη δικαιολογια της κλιματικης αλλαγης και οτι κανουμε κακο στο περιβαλλον. Αυτα τωρα ολα ειναι προβα τζενεραλε γι αυτο ακουτε τον κουλη τον εμβολιασμο να τον ονομαζει ασκηση γι αυτο δεν μπορειτε να πατε για ψαρεμα ή κυνηγι ουτε ολομοναχοι (τι σχεση εχει με τον κοροιδοιο;)
      Οσο κι αν σας φαινεται πολυ τρομακτικο για να ειναια αληθινο η ελιτ των ψυχοπαθων εχουν αποφασισει την σκλαβοποιηση μας. Ξυπνηστεεε

    2. Κύριε Δερμιτζάκη που γράφει ότι είστε γενετιστής ? Ξέρω στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι στη Γενευη ο τίτλος σας στο νοσοκομείο στην επίσημη σελίδα γράφει βιολόγος ! Κ γιατί δεν βγαίνετε στην τηλεόραση της Γενευης για συμβουλές εφόσον μένετε εκεί ?Το καταλάβαμε ότι πάτε για βουλευτιλίκι !!!!🥶🥶🥶🥶🥶🥶

    3. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
      ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ….
      ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ;

    4. Ο Δερμιτζάκης καλά θα κάνει να κοιτάει την Ελβετία όπου ζει και εργάζεται και που δεν χρειάζεται να στέλνει sms και να βγαίνει όποτε και όση ώρα θέλει στον καθαρό αέρα.
      Ελβετία 8345 νεκροί, Ελλάδα 5622.

    5. οπου βρισκουμε πολιτικους και ψεφτο λοιμωξιολογους κατουρο στη μαπα !!!!!!!

    6. Χτες παντως ξαμολυθηκαν ολοι για ψωνια και μετα γκαριζουμε οτι μαγειρευουν τα υψηλα νουμερα κρουσματων.
      Απορώ τι τα θέτε τα ψώνια Αφού δεν μπορείτε να βγείτε τελικά

    7. Το τέλειο λοιμωξιολογικό μοντέλο είναι να είμαστε όλοι σε φέρετρα και στους τάφους. Έτσι δεν θα κολλάει κανείς κανένα.

    8. Ε χει φαινεται ηλιθιους που βλεπουν ΣΚΑΙ και ακουν αυτα τα λαμογια που το παιζουν ειδημονες.

    9. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ!

    10. Εγώ δε βγαίνω καμία φορά την ημέρα για να μη πέφτω πάνω στην ανοησία της αγέλης.

    11. Μια καλή δουλειά γι’ αυτόν θα ήταν να τον πάρουν στη κτηνιατρική στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνητής σπερματέγχυσης για να παίρνει πίπες σε ταύρους.

    12. Ο Αυτιάς σα φίδι που θέλει να κάνει εμετό είναι. Προφανώς βλέπει τη φάτσα του στο απέναντι μόνιτορ.

    13. καραντίνα έως Μάιο ύστερα εκλογές και τον νου σας ρεμάλια τι θα ψηφίσετε!!!!!

      1. Γιατί νομίζεις θα παίξει ρόλο τι θα ψηφίσουν;
        Τώρα που πέτυχε η συνταγή στις ΗΠΑ, θα βγει ξανά κ ξανά..

    14. ρε καραγκιοζηδες στα καναλια δεν γραφω sms ποτε και κυκλοφορω οποτε θελω μονο με χαρτι .
      μη στελενει κανεις sms .
      οποτε γουσταρετε γραψτε χαρτι και κυκλοφορειστε και αστους να γαβγιζουν.

    Comments are closed.