ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΝΕΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ! Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ… ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ! Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    ΡΩΣΙΑ

    Η αρχή του τέλους πλησιάζει, αφού οι Ουκρανικές δυνάμεις αποφάσισαν να αποσυρθούν από την περιοχή του Luhansk όπου πλέον ελέγχεται 100% από τις ρωσικές δυνάμεις.
    Οι Ρώσοι επιτίθενται στο Donetsk στοχεύοντας σε Siversk, Kramatorsk και Slovyansk…
    Η αρχή του τέλους πλησιάζει αφού οι ρωσικές δυνάμεις πλησιάζουν το τελικό στόχο να απελευθερώσουν το Donbass, ελέγχουν ήδη την Νότια Ζώνη από Μαριούπολη, Κριμαία και νοτιοδυτικά προς Kherson και Zaporizhia…
    Η εισβολή των Ρώσων στην Ανατολική Ουκρανία αποδεικνύεται σε μεγάλη επιτυχία καθώς οι στρατιωτικοί στόχοι επιτυγχάνονται, όπως αναμενόταν…

    Ο τελικός στόχος είναι οι ρωσικές δυνάμεις να ελέγχουν το 35% των εδαφών της Ουκρανίας.

    Ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί η ειδική στρατιωτική επιχείρηση

    Η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσει ο βομβαρδισμός του Donbass και να αποτραπεί η απειλή από το ουκρανικό έδαφος.
    Αυτό δήλωσε ο Dm. Polyansky, πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, μιλώντας σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του παγκόσμιου οργανισμού.
    «Έχουμε ξεκινήσει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για να σταματήσουμε τον βομβαρδισμό του Donbass από την Ουκρανία, έτσι ώστε το έδαφος αυτό, που μετατράπηκε σε αντιρωσικό με υπόδειξη δυτικών χωρών, να πάψει να αποτελεί απειλή τόσο για τη Ρωσία όσο και για τους κατοίκους της Νότιας Ουκρανίας.
    «Μέχρι να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι, η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί».
    «Προμηθεύοντας όπλα, οι δυτικές χώρες, παρατείνουν απλώς την αγωνία του εγκληματικού καθεστώτος της Ουκρανίας, το οποίο είναι έτοιμο να θυσιάσει τον πληθυσμό του», επισήμανε ο Polyansky.
    «Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσει η Δύση, τόσο πιο γρήγορα η ουκρανική ηγεσία θα καθίσει στο τραπέζι διαπραγματεύσεων με ρεαλιστική θέση, και όχι με συνθήματα και φάντασμα.

    Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν το Krasukha-S4

    Σύμφωνα με το στρατιωτικό τμήμα, ειδικοί ηλεκτρονικού πολέμου χρησιμοποίησαν το σύστημα Krasukha-S4 το οποίο καθιστά δυνατή την ανίχνευση όλων των τύπων εναέριων στόχων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κινούνται σε εξαιρετικά χαμηλό ύψος.
    Ο κύριος σκοπός του συγκροτήματος ηλεκτρονικού πολέμου Krasukha-S4 είναι να καλύψει θέσεις διοίκησης, ομάδες στρατευμάτων, συστήματα αεράμυνας, σημαντικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις από εναέρια αναγνώριση ραντάρ και όπλα υψηλής ακρίβειας.
    Το συγκρότημα έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση όλων των ραντάρ που χρησιμοποιούνται σε αεροσκάφη διαφόρων τύπων, καθώς και σε μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

    Οι Ουκρανικές δυνάμεις αποσύρονται από το Luhansk, μεγάλη ήττα των Ουκρανών στο Donbass

    Οι ουκρανικές δυνάμεις προβαίνουν σε μαζική απόσυρση από το Lysychansk και την περιφέρεια Luhansk.
    Ο πρεσβευτής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk (LNR) στη Ρωσία Rodion Miroshnik ισχυρίστηκε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ξεκίνησαν μια μεγάλης κλίμακας απόσυρση από το Lysychansk προς το Siversk, το Kramatorsk και το Slovyansk στις 28 Ιουνίου.
    Οι ουκρανικές δυνάμεις θα συνεχίσουν την απόσυρση που ξεκίνησε στο Severodonetsk προς τα ουκρανικά οχυρά γύρω από το Siversk, το Kramatorsk και το Slovyansk.
    Οι Ουκρανικές δυνάμεις θα μπορούσαν να συνεχίσουν αυτή την προσέγγιση έως ότου η ρωσική επίθεση κορυφωθεί ή οι ουκρανικές δυνάμεις φτάσουν σε πιο αξιόπιστες αμυντικές θέσεις.

    Ο ρυθμός και το αποτέλεσμα της επόμενης φάσης της τρέχουσας εκστρατείας μπορεί να εξαρτηθεί εν μέρει από την ικανότητα της Ρωσίας να ανακτήσει τη μαχητική ισχύ από τις δυνάμεις που συμμετείχαν στη Μάχη του Severodonetsk.
    Οι υπόλοιπες ρωσικές δυνάμεις στο Severodonetsk θα χρειαστεί να περάσουν τον ποταμό Siverskyi στο Lysychansk από το Severodonetsk ή τους γύρω οικισμούς του για να ενισχύσουν περαιτέρω την ρωσική επίθεση.
    Αυτή η κίνηση θα μπορούσε να απαιτήσει κάποιο χρόνο, καθώς οι Ρώσοι κατέστρεψαν τις τρεις κύριες γέφυρες του ποταμού κοντά στην πόλη.
    Ο Miroshnik ισχυρίστηκε ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν ήδη διασχίσει τον ποταμό Siverskyi από την Kreminna και χτίζουν προγεφυρώματα για περαιτέρω επιθέσεις στο Lysychansk από το βορρά.
    Εάν οι ρωσικές δυνάμεις απειλούν να ολοκληρώσουν την επίθεση πιέζοντας από τα βόρεια και νοτιοδυτικά του Lysychansk, τότε οι ουκρανικές δυνάμεις πιθανότατα θα εγκαταλείψουν επίσης το Lysychansk άρον – άρον.
    Οι ρωσικές δυνάμεις που έχουν εμπλακεί σε συνεχείς επιθετικές επιχειρήσεις στο Severodonetsk θα χρειαστούν επίσης λίγο χρόνο για να αποκαταστήσουν τις μαχητικές ικανότητες πριν συμμετάσχουν σε μια επίθεση στο βόρειο ή βορειοανατολικό Lysychansk.

    Η Ομάδα Πληροφοριών Συγκρούσεων της Ουκρανίας (CIT) ανέφερε ότι η Ρωσία αντικατέστησε τον Διοικητή της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας (WMD) Alexander Zhuravlev με τον πρώην διοικητή του 8ου Στρατού Συνδυασμένων Όπλων (CAA) Andrey Sychevoy

    Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov ανακοίνωσε ότι θα σχηματίσει τέσσερα νέα τάγματα «με εντυπωσιακό αριθμό προσωπικού».
    Επισήμανε επίσης ότι οι τσετσενικές δυνάμεις σχημάτισαν ένα τάγμα West-Akhmat «στο συντομότερο δυνατό» χρόνο και ισχυρίστηκε ότι η μονάδα θα αναπτυχθεί σε μια καλά εξοπλισμένη βάση στην Τσετσενία.
    Οι τσετσενικές δυνάμεις πιθανότατα θα αναπτύξουν το νεοσύστατο τάγμα στην πρώτη γραμμή.

     

    Οι ουκρανικές δυνάμεις συνέχισαν να εξαπολύουν αντεπιθέσεις βόρεια της πόλης Kherson.
    Ο Ουκρανός στρατιωτικός δημοσιογράφος Andriy Tsaplienko ανέφερε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις απελευθέρωσαν το Zelenyi Hai και το Barvinok, περίπου 25 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Kherson στα σύνορα Mykolaiv-Kherson.
    Ένας ανώνυμος αξιωματούχος του Πενταγώνου είχε αναφέρει προηγουμένως ότι οι ουκρανικές δυνάμεις απελευθέρωσαν μικρά χωριά βόρεια και βορειοδυτικά της πόλης Kherson το Σαββατοκύριακο, αλλά ούτε ουκρανοί ούτε οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν κατονομάσει αυτούς τους οικισμούς.
    Η ουκρανική Νότια Επιχειρησιακή Διοίκηση δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ανακτήσουν προηγουμένως χαμένες θέσεις στο Potyomkyne, το Plotnytske και το Lupareve στη βορειοδυτική περιφέρεια Kherson.
    Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να βομβαρδίζουν και να εξαπολύουν αεροπορικές επιδρομές κατά μήκος των συνόρων της περιφέρειας Mykolaiv – Kherson και Kherson – Dnipropetrovsk για να διαταράξουν τις ουκρανικές αντεπιθέσεις
    Η εκπρόσωπος της Ουκρανικής Νότιας Επιχειρησιακής Διοίκησης, Nataliya Gumenyuk, σημείωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν επίσης τρία ρωσικά συστήματα Pantsir σε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια να καταστρέψουν τις ρωσικές άμυνες στο Snake Island στα ανοιχτά της Ρουμανίας.

    Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να μεταφέρουν εξοπλισμό και προσωπικό ανατολικά της Μελιτόπολης.
    Ο Επικεφαλής της Στρατιωτικής Διοίκησης της Περιφέρειας Zaporizhia Oleksandr Starukh ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις μεταφέρουν στρατιωτικό εξοπλισμό από και προς τη Μελιτόπολη στα ανατολικά.
    Ο Starukh πρόσθεσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις μετέφεραν μια τακτική ομάδα τάγματος (BTG) στο Berdyansk και την περιοχή Prymorsk, αλλά δεν είναι σαφές εάν το BTG θα συνεχίσει ανατολικότερα ή θα παραμείνει σε αυτήν την περιοχή.
    xx1_11.png

    xx2_12.png

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Η Ρωσσία πολεμάει μόνη της εναντίον της σατανικής Δύσης, της Ν.Τ.Π.
      Οι πλειοψηφία των Ελλήνων την στηρίζουμε στο δίκαιο αγώνα της.

    2. ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Μ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΡΩΣΟΛΑΤΡΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!… ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΕΣΕΙΣ!… ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!…

    3. ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η… “ΑΡΚΟΥΔΑ” ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΟΛΑΚΕΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΧΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΑΝΗ, ΠΕΔΙΝΗ(ΧΩΡΙΣ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ), “ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ”(ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΉΤΑΝ!) ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ!…
      ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ-ΌΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ-ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΈΠΟΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!…

    4. Μπαααα πως εγινε αυτο? Ο Ζελε υποσχεθηκε νικη , και οι Νατοϊκοι υποσχεθηκαν οτι οι ρωσοι θα καταστραφουν οικονομικα. Τελικα οι μ@λ@κες (εμεις οι δυτικοι) τρωμε το οικονομικο πακετο της αρκουδας και ακομα δεν ειδαμε τιποτα, και οι Ουκρανοι χανουν την χωρα τους. Βλεπω να γλυφουμε τα @@ του πουτιν σε λιγο καιρο ολοι

    5. Vlad μόλις τελειώσεις με αυτούς πέρασε και απο Ελλάδα μεριά

    6. Δυστυχώς δεν αποφασίζουν οι Ουκρανοί πότε θα τελειώσει το μακελειό! Αυτό το αποφασίζουν οι ΝΑΤΟικοί και απλά ενημερώνουν τον Ζελέ…

    7. Το θέμα είναι να καταλάβει η Κίνα πως το νατο την έχει βάλει στόχο , εάν και εφόσον που δεν φαίνεται εφικτό, μετά την Ρωσία. Εάν η Κίνα αποφασίσει να ενεργήσει τώρα, το ΝΑΤΟ θα συντριβεί.

    8. Ειδοποιήστε και σικελους θα πάρουν πολλή Έλληνες από ΛΑ Σικελιανό ταυτότητα ελληνική καθολική έχουμε πολλούς γιατρούς Έλληνες και εκει

    Comments are closed.