ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ! Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΡΟΚ ΣΤΑΡ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    par

    Διαδικτυακό “ξύλο” μεταξύ του Στράτου Σιμόπουλου και της Κατερίνας Νοτοπούλου, ξέσπασε τις τελευταίες ώρες.

    Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του κ. Σιμόπουλου, για την παρέλαση της Θεσσαλονίκης με μια φωτογραφία, η οποία απεικονίζει νεαρή τσιγγανοπούλα, που παρελαύνει με το σωματείο των Ρομά, να ποζάρει ως ροκ σταρ στους φωτογράφους.

    Με ανάρτηση του στο Facebook ο βουλευτής της ΝΔ., συνιστά στους διοργανωτές της παρέλασης να είναι πιο προσεκτικοί και να θέτουν αυστηρότερα κριτήρια για την επιλογή των συμμετεχόντων.

    Κατερίνα Νοτοπούλου: Ακροδεξιό παραλήρημα από βουλευτή της ΝΔ

    Η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, έκανε λόγο για ακροδεξιό παραλήρημα από τον βουλευτή της ΝΔ, Στράτου Σιμόπουλου.

    Συγκεκριμένα η κ. Νοτοπούλου σε δήλωσή της αναφέρει: «Ένα νέο κορίτσι Ρομά από τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ελλήνων Τσιγγάνων Δενδροποτάμου “Η ΑΓΑΠΗ” βρήκε να στοχοποιήσει ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Σιμόπουλος. Σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεδίπλωσε τα ρατσιστικά του αισθήματα.

    Χρησιμοποίησε μάλιστα μια φωτογραφία της νεαρής κοπέλας για να “πιστοποιήσει” τον ισχυρισμό του. Τέτοια μυαλά σέρνει και τόση είναι η κατάντια του κ. Σιμόπουλου.

    Δε μας είπε ο “άριστος” στην έκφραση ρατσιστικού λόγου, κ. Σιμόπουλος, ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία θα πρέπει να επιλέγονται όσοι συμμετέχουν στην παρέλαση κατά τη γνώμη του. Πιστοποιητικά φρονημάτων ή καταγωγής;

    Έχουμε ευθύνη να απομονώσουμε κάθε ακραία φωνή που ανήκει στον εσμό της Ακροδεξιάς. Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει το ρατσιστικό παραλήρημα του βουλευτή της».

    Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου

    Η απάντηση του Στράτου Σιμόπουλου

    Με νέα του ανάρτηση, ο Στράτος Σιμόπουλος, απάντηση στην Κατερίνα Νοτοπούλου, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.

    «Η κ. Νοτοπούλου διέκρινε ακροδεξιό ρατσιστικό παραλήρημα στην άποψη μου να επιλέγονται οι σύλλογοι οι οποίοι παρευλαύνουν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη «ανάλογα με το ειδικό τους βάρος σε θέματα παράδοσης και εθνικής συνείδησης» (υπάρχει σχετικό μου σχόλιο). Επίσης της φρεσκάρω τη μνήμη με δύο φωτογραφίες μου, σχετικά πρόσφατες, μήπως φιλοτιμηθεί να ζητήσει συγγνώμη για το δικό της παραλήρημα εναντίον μου. Φυσικά, που τέτοια ευθιξία», σημειώνει ο κ. Σιμόπουλος.

    Η ανάρτηση του Στράτου Σιμόπουλου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Κατι δημοκρατικα μυαλα σαν της Νοτοπουλου καταντησαν την Ελλαδα μπαχαλο.
      Συμφωνα με τα ταρακουνημενα μυαλα τα δικα της δημοκρατια σημαινει ασυδοσια και τρελοκομειο
      που ο καθε τρελος κανει οτι θελει.
      Βρε ουστ απο δω καθαριστρια της δεκαρας ,που μας εγινες υπουργος και θες να μας κηβερνησεις
      με τα τρελα μυαλα που κουβαλας.

    2. αντε ντε,αρκετά ασχοληθήκαμε με το σούργελο. Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί. Στην λήθη. η μεγαλύτερη τιμωρία για τα σούργελα.

    3. Τον αραπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς… αυτή η φυλή εγκληματεί δεν εγκλιματίζεται !!!

    4. Ποια ακροδεξιά μωρή μυτόγκα με το στραβό το στόμα που το παίζεις και γκόμενα. Σαν τον ακροαριστερό φασισμό δεν έχει. Είναι παρέλαση αυτό που κάνει η γύφτισσα; Γιατί να παρελάσουν οι γύφτοι; Για να τιμήσουν ποιόν; Άντε κάνανε το λάθος και τους βάλανε, αν περιμένουν σεβασμό απο τον κόσμο πρέπει και οι ίδιοι να τον δείξουν και αυτή η μούρη με την γλωσσάρα έξω και την κίνηση των σατανιστών, είναι προσβολή. Τον πούλο και στα τσαντίρια σας μαζί με την μυτόγκα να πλύνει κανένα βρακί στη σκάφη με τους υπόλοιπους γύφτους, γιατί βρωμάει ναζισμός και σαπίλα απο χιλιόμετρα.

    5. Κλασσικος νεοδημοκράτης. Κάθεται να απολογείται για τη λέξη ακροδεξιά. Όσο αντιδρά κάποιος έτσι και κάθεται να αποδείξει οτι δεν είναι ρατσιστής είναι χαμένο το παιχνίδι.

    6. Ακομα δεν ελιωσε αυτη η καραμελα που πιπιλιζουν χρονια τωρα οι Ανθελληνες κατσαπλιαδες, περι ρατσισμου κτλ;;;;;;;; Αντε κυρα μου παρε την σκουπα σου και αντε χασου που καβαλησες το καλαμι, επειδη απο το τιποτα που ησουν σε εστειλαν καποια γιδοπροβατα στην Βουλη!!!!!!!!! Και βγηκες να υποστηριξεις την γυφτισα, τσοκαρο, που διακομωδει την παρελαση με τα καραγκιοζιλικια της!!!!!!!!!! Εχει χαθει καθε σοβαροτητα σ’ αυτη την χωρα!!!!!!! Ποιοι καραγκιοζηδες εβαλαν αυτα τα φρουτα να παρελασουν;;;;;;;

    7. Βούλωστο μωρή αρσενικοθήλυκη, αυτό είναι το σήμα του Σατανά.

    8. Zω με το όνειρο να ακούσω μια μέρα σύντομα την είδηση ότι της επιτέθηκε αγέλη νεγροειδων σαν αυτές τις αγέλες που κάνουν επιθέσεις καθημερινά σε πολίτες , ότι την ξέσκισαν , και την άφησε ανάπηρη με σπασμένα τα στραβά της μούτρα
      Σκουπιδω του κερατά !

    9. όταν νιώθουν ταπεινωμένοι οι γραικύλοι νεομπολσεβίκοι ευρωπαϊστές δημοκράτες νεοραγιάδες που πιστεύουν στον “νομικό πολιτισμό”, τους κιναιδισμούς του ΟΗΕ, λυπούνται τους λαθροϊσλαμιστές του Σόρος και τέτοια.

    10. ΠΆΡΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΊΑ ΚΑΙ ΠΕΤΆΞΤΕ ΤΗΝ ΜΈΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙ Η ΣΤΗ ΝΌΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΆ ΠΟΛΛΆ. ΑΛΛΆ ΒΈΒΑΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΈΣ ΟΙ Π@@@ΝΕΣ ΔΕΝ ΛΈΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΠΩΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ

    11. Η καθαρίστρια νοτοπούλου ορθώς θά έπραττε εάν έσπευδε νά ισιώσει τό στραβό στόμα της μετά από τήν εγκεφαλική διάσειση καί κρανιακή τρικυμία πού υπέστη καί νά πληροφορηθή (εάααααν ποτέ εδιδάσκετω τήν Ελληνική διάλεκτο) ότι η ανθρωπότης έχει υποστεί εκ τού κομμουνιστικού φασισμού (τόν οποίον πρεσβεύει η καθαρίστρια) τά φρικτώτερα, κοινωνικώς, εγκλήματα καί σπείρουν τήν μεγίστη αναρχία η οποία εστίν η αθε’ί’α.Θά τής συνιστούσα νά μελετούσε τήν ιστορία τής σύγχρονης Ρωσσίας καί τήν τρομακτική φθορά καί διαφθορά πού υπέστη από τά δαιμωνιώδη ανθρωποειδή τής Οκτωβριανής επαναστάσεως τού ’17.Αλλά πώς θά δυνηθεί νά αντιληφθεί καί κατανοήσει τήν φθορά τήν οποίαν επροξένησαν οι άθεοι καί πατριδοκάπηλοι κομμουνισταί τής Ρωσσίας εάν διακατέχεται από βαθύτατο εμπαθές σκότος καί δέν δύναται νά διακρίνει τήν φθοράν καί διαφθοράν πού επροξένησαν οι άθεοι καί απάτριδες κομμουνισταί τής Πατρίδος μου, εις τούς οποίους ανήκει;;;;

    12. μαρη ρινιο τι μορφωτικο συλλογο και π@π@ριες λες, αυτα δλδ μαθαινουν στους γυφτους οι συλλογοι που πληρωνουμε εμεις απο την τσεπη μας? δεν ντρεπεσαι λεω εγω παλιο κατιναριο αμορφωτη, το ιδιο με τους γιουφτους εισαι και εσυ.

    13. Θα τής αρέσει πολύ τής βλαχο-σιρυζαίας νά περνάνε από μπροστά της οι γύφτισες καί νά τήν κροϊδεύουν μέ τήν γλώσσα έξω, καί νά τής κάνουν καί τό κέρατο μέ τά δάχτυλα!
      Τώρα από πού κι’ως πού οι τσιγγάνοι καί οι γύφτοι πήραν μέρος στήν παρέλαση;.. τί αγώνα στά πλαίσια εορτασμού γιά τό 40 τιμούσαν;

    14. τι λες μωρη καρια αν προσεξετε καλα τον σχηματισμο των δακτυλων θυμιζει σημα γκριζων λυκων μας δουλευει η φασινα? εχει αποψη και αυτη που με κανα δυο φλογερες εγινε αυτο που εγινε ντροπιαζει την ελλαδα και αυτη και το μορφωμα που ανηκει αει στον αγυριστο κυρατσα

    15. ΠΟΙΟΣ ΜΑ…..ΚΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΤΟ ΖΩΟ Η ΜΥΤΟΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ, Η ΗΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΜΥΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ

    16. Φυσικα το τσοκαρο παρεξηγηθηκε αφου η γυφτισσα ειναι ψηφοφορο της,το παρταλι που χαρις στην μανα της που είναι γκομενα του πατερα παππα,αξιοποιηθηκε από τους απλυτους συριζαιους.

    17. Αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα τσίρκο να μην μιλάνε για κατάντια. Δυστυχώς σ’ αυτήν χώρα χάθηκε το μέτρο και η λογική, αλλιώς η “ευαίσθητη καθαρίστρια” – τσέο- CEO – Νοτοπούλου δεν θα εύρισκε ούτε την ψήφο της. Τώρα με οχτώ χιλιάρικα μισθό μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Να την χαίρονται αυτοί που την ψήφισαν και την έστειλαν στην Βουλή να μας λύσει τα προβλήματα.

    18. Η Νοτοπούλου είναι νούμερο και θα έκανε και αυτή την ίδια χειρονομία εάν και αυτή έκανε παρέλαση.

      Αυτός είναι ο λόγος πού της άρεσε η χειρονομία (“κέρατα”) της ρομά Θεσσαλονικιάς.

      Η τήρηση των νόμων και των κανόνων τελικά είναι το “ακροδεξιό παραλήρημα”??? ΄Ετσι φαίνεται. Οι Ζαίοι επιμένουνε να μάς θυμίζουνε την αντισυμβατική τους στάση, σε κάθε στιγμή και σε κάθε λεπτό.

      Εδώ ακούσαμε στην Βουλή , ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι “αντιδημοκρατική ενέργεια”.

      Τί άλλο θα ακούσουμε από αυτούς τους Τιτάνες της γνώσεως, της τάξεως και της ηθικής?????

    Comments are closed.