ΠΙΤΣΙΚΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ. Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΥΛΗ, ΕΧΕΙ “ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΕΙ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΤΑ, ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΔΜΗΕ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ….

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault (9)

    Σε μια ακόμη αποκάλυψη για το νέο σκάνδαλο με την σύμβουλο του πρωθυπουργού Ρεβέκκα Πιτσίκα προχώρησε με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης:


    Αποκάλυψε πως εκτός του ότι είναι διορισμένη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πόστο του επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, είναι διορισμένη από το 2019 με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, και στον οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Προϊόντων.

    «Πολυ-εργαλείο η κυρία Ρεβέκκα Πιτσίκα» επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Δε φτάνει που πήρε μεχρι στιγμής μισό εκατ. αναθεσούλες από το Δημόσιο, είναι κ’ διορισμένη από το 2019, με απόφαση του Υπ.Εξ. στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων»

    «Ούτε τώρα την ξέρετε;» καταλήγει στην παρέμβασή του ο Μάριος Κάτσης.

     

    Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του καταγγέλλει πως η εταιρεία της κας Ρεβέκκας Πιτσίκα, φέρεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις συνολικά πάνω από 400.000 ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Απο 800 χιλιάρικα και κάτω τζίρο τα προηγούμενα 12 χρόνια εκτοξεύτηκε στα δυόμιση εκατομύρια μαγικά και κανένας δεν πήρε πρέφα πως και γιατί, (φως φανάρι αλλά κανείς δεν ξέρει να κάνει ρεπορτάζ). Από που εκτοξεύτηκε αυτός ο τζίρος. Επίσης σε άλλη εφημερίδα λέει πως πρότειναν τα στελέχη σε διάφορους οργανισμούς (οπότε και καλά το πρότεινε ένας σύμβουλος και δεν ήταν βαλτοί). Θα έπρεπε να γίνει μια ερώτηση ποιοί άλλοι οργανισμοί του δημοσίου έδωσαν δουλειά είτε σε αυτούς είτε σε άλλους που τους είχαν υπεργολάβους, τι λεφά τους έδωσαν και τι ήταν το έργο που ανέλαβαν. Αλλά που, όλοι είναι…

    2. Όχι εγώ δεν πιστεύω σε συνομωσίες για εβραϊκά λόμπι κλπ… Τυχαία και συμπτωματικά πίσω από κάθε απάτη, λαμόγια της ΝΔ ΣΥΡΙΖΑείναι και μια Ρεβέκα, Ιωσήφ, Ροζενστάϊν, Ασημακοπούλου κλπ

    3. -πως πότε και γιατί εκτοξεύτηκε ο τζίρος;
      -υπάεχον και άλλα ποσά που μπορεί να μην τα πιάνει το σύστημα πχ αν χρησιμοποιεί πχ μπροστινούς (πχ θα θεωρείται έσοδο από τον μπροστάρη που θα τα παίρνει από την κρατική όπως λέει άλλος από κάτω για τον ΟΑΕΠ;) ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο;

    4. Ταιζουνε τα κομματοσκυλα τους… δεν κανουνε και τιποτα αλλο απο τοτε που πηρανε την εξουσια…..μυαλο δεν βαζουνε αυτοι οσα χρονια και να περασουνε οι λογικη ειναι παντα ιδια.
      Βοηθανε αυτους που εχουν αναγκη!

    5. Αυτα βλεπουν οι οριστικά απολυμενοι της Αγροτικης Τραπεζας μετα τις απορριπτικες αποφασεις 178/2022 182-183-184/2022 του ΣΤΕ ,στο δικαιο αιτημα για μεταταξη εν ετη 2022 , επειτα απο 10 χρονια δικαστηριων που ξεκινησαν επι ΝΔ 2012 με το κλεισιμο της ΑΤΕ και ολοκληρωθηκαν επι ΝΔ με την αποφαση του ΣΤΕ και φριτουν.Αλλο διορισμενος με Ασεπ και απολυμενος σαν το σκυλι στ αμπελι κι αλλο διορισμενος απο μπαρμπα στην κορωνη.Το χειροτερο ειναι οτι κανενα ΜΜΕ δεν εχει το θαρρος να μιλησει για την πρωτη πραγματικη απολυση διορισμενων μεσω ασεπ .Οσο σκανδαλο ειναι η κυρια που αναφερεται στο ρεπορταζ αλλο τοσο είναι και η περιπτωση απολυμενων ασεπ η πρωτη στα Ελληνικα χρονικα.

    6. ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΜΕ ΝΔ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ….

      ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΟΔΟΥΛΑ

    7. Και τη δουλεια του ΟΑΕΠ πηρε η λαμογιοΡεβεκκα αλλα επειδη ηταν ηδη στο ΔΣ , εβαλε να φαινεται μπροστα η Grand Thorton

    8. δηλαδη εσεις στο συριζα διαφερετε;. μηπως ολοι ειστε τα ιδια σκατα;..

      1. Ιστορικα, οι μεγαλυτεροι κατσαπλιαδες του δημοσιου χρηματος ειναι οι νεοδημοκρατες.
        Μετα οι πασοκοι κ συριζαιοι, που επετρεπαν να τρωνε ψωμι ολοι, και οχι μονο η παρεουλα

    9. ΝΔ η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση, που λειτουργεί με το μανδύα πολιτικού κόμματος, όποιος τους ξαναψηφίσει, γίνεται αυτόματα εγκληματίας και αυτός

    10. έχει μεγκάλο στόμα κ. πολύ μεγκάλα ντοντια αλά νρακουλα. ΟΒΡΙΑ ΌΝΟΜΑ, Ρεβέκκα, ΚΑΙ ΠΡΆΜΑ. ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ ΝΑ ΑΡΠΆΞΕΙ ΑΠΌ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΈΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ Κ. ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ.

    11. Μαυραγορίτες Καθάρματα θα πεθάνετε!

    12. Σχολιο στο twitter

      Τελικά τα ΕΛΤΑ ήταν η χρυσή αγελάδα που άρμεγε το σύστημα! Άλλα 355.000 € από τα ταμεία τους πήγαν στην επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας! Ένα ασυμβίβαστο γι αυτό το «Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει» με τα χρήματα του Ελληνικού κράτους θα μπει;

    13. Τα είχαν πει και τα είχαν γράψει αρκετοί αλλά τους φίμωναν, όταν θα φύγει η ΝΔ των Μητσοτάκηδων από την εξουσία θα αφήσουν πίσω τους τεράστια χρέη και καμμένη γη. Ο λογαριασμός θα έρθει ΞΑΝΑ για ακόμη μία φορά στους χρησίμους ηλίθιους. Ας προσέχατε όρνια, τώρα μας καταδικάσατε όλους να ξαναβιώσουμε όσα περάσαμε το 2010.

    14. ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΝΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    Comments are closed.