ΠΙΣΤΟ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ 10.000 ΔΡΟΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

    Κοινοποίηση:
    23aad21782bb0d78a9d9b51adf4d2e26_L

    Tη δέσμευσή του ότι θα εξετάσει το ζήτημα της προώθησης ειδικής ρύθμισης με την οποία θα προστατεύονται με το ακαταδίωκτο οι γιατροί που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας στο ΕΣΥ, διατύπωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας το Σάββατο στη Σύνοδο των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων όλης της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα υπό τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

    Αυτή η σοκαριστική δήλωση που λύνει τα χέρια στους γιατρούς να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να λογοδοτούν ακόμα και σε πιθανά ιατρικά λάθη έρχεται λίγα 24ωρα πριν η Κυβέρνηση επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ο Μαραθώνιος. Επιτρέπουν σε σχεδόν 10.000 άτομα να τρέχουν δίπλα δίπλα χωρίς μάσκες όπως άλλωστε και πρόσφατα στα διάφορα gay pride.

    Στη σύνοδο παρέστη και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα η οποία στον ίδιο τόνο με τον Πλεύρη, δεσμεύτηκε να επιλυθεί το θέμα της αστικής ευθύνης όλων των γιατρών που δίνουν μάχη με την Covid στα δημόσια νοσοκομεία, με δεδομένο ότι όλος ο κλάδος έχει κληθεί να στηρίξει το ΕΣΥ σε αυτήν την δύσκολη ώρα για τη χώρα.

    Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος τάχθηκε κατά της επίταξης υπηρεσιών από ιδιώτες γιατρούς, ωστόσο εκφράστηκε από την πλευρά του προεδρείου η πεποίθηση ότι θα εξευρεθούν γιατροί για να καλύψουν τις ανάγκες στην περίπτωση που επιλυθεί το πρόβλημα της αστικής ευθύνης.

    Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ενώπιον όλων των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας παρουσιάστηκε πρόθυμη να συνεργαστεί με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ώστε να μη χρειασθεί τελικώς να γίνει η επίταξη υπηρεσιών από ιδιώτες γιατρούς.

    Τι αναφέρει η προτεινόμενη διάταξη του ΠΙΣ

    Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει αποστείλει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας προτεινόμενη διάταξη με την οποία θα προστατεύονται οι γιατροί που θα εργασθούν εν μέσω πανδημίας στο ΕΣΥ.

    Η προτεινόμενη διάταξη είναι η εξής:

    Προτεινόμενη διάταξη

    «Ανεξάρτητα από τυχόν αντίθετη διάταξη οποιουδήποτε άλλου νόμου, οι ιατροί και οι μονάδες υγειονομικής περίθαλψης στις οποίες αυτοί ασκούν το λειτούργημα τους απαλλάσσονται από οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη για τυχόν ιατρικά σφάλματα που προκαλούνται από ενέργειες ή παραλείψεις τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια των έκτακτων συνθηκών αντιμετώπισης ιατρικών περιστατικών της πανδημίας του COVID-19, υπό την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι:

    (i) οι πράξεις ή παραλείψεις τους αφορούν την περίθαλψη ασθενούς από COVID-19,
    (ii) οι πράξεις ή παραλείψεις τους δεν αντίκεινται στα εφαρμοστέα στην Ελληνική Επικράτεια μέτρα για την διαχείριση και αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19,
    (iii) οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης παρέχονται καλόπιστα και οι τυχόν ζημίες από πράξεις ή παραλείψεις δεν οφείλονται σε δόλο ή βαρεία αμέλεια. Σε κάθε περίπτωση το μέτρο ευθύνης τους κατά την παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης σε πάσχοντες από COVID-19 κρίνεται πραγματικά βάσει των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ακαταδίωκτο η καινουργια τακτική να κάνεις έγκλημα και να μην τιμώρησε. Βουλευτές ασυλια, δημοσιογράφοι ασυλία, γιατροί ασυλία, γυφτοι ασυλία άρα οι μαλακες και φταίχτες για όλα είμαστε εμεις

    2. Μεγάλε δεν υπάρχει ακαταδιωκτο παραπάνω από τη λογική του ηθικού… Έκανες μαλακια;;;Θα σου γαμησω το σπίτι…..Ο νόμος νομίζεις θα τους καλύψει όταν ο άλλος θα χάσει τους δικούς του;;;;Θα τους βοηθήσει σε τίποτα;;; ΌΧΙ…Θα σας γίνει εφιάλτης για πάντα….

    3. ΠΛΕΥΡΗΣ… ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ… ΛΕΒΕΝΤΗ

    4. Ας κανουν ιατρικο λαθος σε Αλβανο γεωργιανο η γυφτο και βλεπουμε αν θα τους προστατευσει το ακαταδιωκτο πανεξυπνε χουντογιε.

    5. Όλοι αυτοί του ΛΑΟΣ τελικά αποδείχτηκαν οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ για μια κυβερνητική θέση στη ΝΔ

    6. Η ξεφτίλα δεν έχει όρια. Αντί να λογοδοτούν για τις μεθ που δεν ήταν μεθ!!!! όπως είπε ο βασιλακόπουλος!!!!!(φαντάσου τι γίνεται για να τα λέει μέχρι και ο βασιλακόπουλος!!!!) θέλουν να επεκτείνουν το ακαταδίωκτο σε αυτούς που επιτάσσουν!!!!! Και μετά στέφανε λες για σκάνδαλο με το noor 1, εδώ είναι ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο αφού τρέμουν και ξεφτιλίζονται δίνοντας ακαταδίωκτο που είναι αντισυνταγματικό! Επιβεβαιώνοντας όλους εμάς που τους πήραμε χαμπάρι από την αρχή! Να ψηφίσουν ακαταδίωκτο και στη μίζα!!!!!

    7. Ακαταδιωκτο ειναι μια αρλουμπα ντυμενη δημοκρατικα απεξω και δικτατορικα απο μεσα …Ομως οι γραφτοι νομοι εχουν αντιπαλους τους ηθικους και τους αγραφους νομους που τους έχουν γραψει τα χιλιαδες χρονια που εχει ζησει η ανθρωπότητα και που παραγει αλλα εννομα συμφεροντα …

    8. Στις δύσκολες καταστάσεις φαίνεται η σαπίλα των ανθρώπων.. Όταν είναι όλα καλά, όλοι είναι καλοι

    9. Το ακαταδίωκτο σημαίνει ότι αποδέχονται και οι ίδιοι ότι έχουν γίνει πολλά εγκλήματα. Κλασσική αντισυνταγματική πρακτική βάση του οποίου όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

    10. απο τα μεγαλυτερα νεοταξιτικα σκουπιδια, το κωλοπαιδακι

    11. Στεφανε κανεις αυτο που εκανε ο Τζουλιαν και βγηκε στις εκλογες ο Τραμπ ενο το φαβορι ηταν η Χιλαρι. Οι Αμερικανοι ηταν προβατα προ Τζουλιαν και wikileaksβεβαια ακουγαν θεωριες συνωμοσιας ισως μαλιστα αυτοι επινοησαν και την εκφραση ομως το μεγαλυτερο ποσοστο δεν τις πιστευε αφου γινοταν πλυση εγκεφαλου απο τα συστημικα μεσα ΜΜΕ.. Οταν ο Πουτιν ομως αποφασισε να στηριξει το wikileaks και να προωθησει με διαδικτυου με στρατευμενα Ρωσικα Τρολ (στη ουσια δεν ηταν τρολ αλλα προφιλ πληρωμενα που απλα εξεφρασαν με επιχ/τα σε ολο το fb την αντιθετη αποψη και την διεδιδαν ) τοτε λοιπον ο μεσος Αμερικανος αποφασισενα προβληματιστει σχετικα με τα email που διερρευσε ο Ασανζ οτι η Χιλαρι ετοιμαζε απο εποχη Ομπαμα ηδη χτυπημα στο Ιραν. Ο Αμερικανος πολιτης κατανοησε γιατι μπλεχτηκε η χωρα του σε πολεμους στη Μεση Ανατολη και εδωσε βημα στο Τραμπ να κανει μια αλλαγη περα απο τα πιονια του Ισραηλ ως ηγετης που ανεξαρτητος που υποσχεθηκε ενα καλυτερο αυριο .. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΑΝΖ .. ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΡΩΣΙΚΑ ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΜΜΕ ΑΝΤΙΣΥΣΤΙΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ -ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟ RT ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.. ΝΑΙ ΕΝΑ ΡΩΣΙΚΟ ΣΑΙΤ ΠΗΡΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ.. ΕΣΥ ΕΧΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΝ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΧΤΕΣ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ… ΔΕΝ ΦΑΙΡΕΣΑΙ ΕΞΥΠΝΑ. ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ.. ΣΕΚΕΦΤΗΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΠΟΛΗ ΤΣΟΠΑΝΙΔΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΞΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ.. Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ..ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 44 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΣΟΒΑΡΗ Η ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΞ Η ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΛΗΘΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ.. ΒΡΕΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΑ.

    Comments are closed.