ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! 16 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ – “ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ” – ΣΗΚΩ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    βφβδφφ

    Σήμερα, 28 Ιανουαρίου, συμπληρώνονται 16 χρόνια από τον θάνατο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

    Τα λόγια του τελευταίου μεγάλου Εθνάρχη, μοιάζουν ακόμη και σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ.

    «Αντισταθείτε για την Πατρίδα μας. Αντισταθείτε για την Ελλάδα μας. Αντισταθείτε για τα παιδιά μας. Αντισταθείτε για την Ορθοδοξία μας.»

    Ο τελευταίος Εθνάρχης αυτού του Έθνους είναι πιο απαραίτητος από ποτέ απέναντι στους Κούληδες…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Αιωνια του η μνημη και συντομα Αγιος! Ο τελευταιος Ιεραρχης που ικετευουμε την ευλογια του!

    2. ΑΘΑΝΑΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ, ΜΕΓΙΣΤΕ ΕΘΝΑΡΧΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΙΕΡΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !
      Σε έφαγαν οι αντίχριστοι ανθέλληνες, γιατί στεκόσουν εμπόδιο στα σκοτεινά και ύπουλα σχέδιά τους …
      Βοήθησέ μας από εκεί επάνω ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ, ακύρωσε τα νομοθετικά (αντιεθνικά και αντιχριστιανικά) εκτρώματά τους και στήριξε την Ελλάδα μας, ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ και ΑΔΟΛΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ !!!
      ΄Ολες οι ελπίδες μας εναποτίθενται σε Εσένα, ΑΓΙΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ … ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ …

    3. Μα για αυτό τον έβγαλαν απ’τη μέση. Γνώριζαν ότι με την απήχηση που είχε στο λαό και στους νέους και ότι ηλικιακά ήταν σίγουρο πως είχε πολλά χρόνια μπροστά του θα ήταν το μεγάλο εμπόδιο στα ανθελληνικά σχέδια τους. Το σύστημα είναι ύπουλο και δεν λυγίζει πουθενά γιατί αυτοί που το υπηρετούν δεν είναι άνθρωποι αλλά εργαλεία και πιόνια. Ο μοναδικός που μάζεψε 1.800.000 κόσμο στο Σύνταγμα, ο πρώτος ήταν στην πλατεία Συντάγματος και ο τελευταίος στην πλατεία Καραϊσκάκη. Τον έτρεμαν γιατί ο κόσμος τον άκουγε και ήξερε ότι λέει αλήθειες. Ως λαός έχουμε πολλά ελαττώματα και κατάλοιπα όμως αν κάποιος μας εμπνεύσει και μιλήσει στην καρδιά και στην ψυχή μας τον ακολουθούμε και τότε η φωνή του λαού γίνεται οργή Θεού και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ένας τέτοιος Έλληνας επιβάλλεται να εμφανιστεί.

    4. Αχ, μεγάλε ιεράρχη, Χριστόδουλε, πόσο λείπεις από το σημερινό τουρκικό μπορντέλο που κατάντησαν την Ελλάδα τα κουμούνια τσίπρας και μιζοτάκης,
      Αλλά σε έφαγαν σαν τον Αραφάτ…….

    5. ”Καλα” ολα αυτα… ( και μπορει να ειχε πει καποια πραγματα ) αλλα η εκκλησια εχει μασονους ( και σε πανε στην πανθρησκεια ) ολα τ αλλα ισως ειναι για να τα λενε καποιοι και να περναει η ωρα… . Βγαινουν συχνα ειδησεις για UFO και εξωγηινους ( Έγγραφα του FBI για τα UFO περιλαμβάνουν «σκάφη που τρέχουν με 45.000 χλμ/ώρα» καθώς και « … πτώματα εξωγήινων» ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο… θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη και θα πας στην Πανθρησκεια… (( μετα την Παγκοσμια Κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα… ))

    6. Ο πιο Άξιος ιεράρχης της χώρας μας, ο τελευταίος των Μοϊκανών.

    Comments are closed.