ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ! ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΑΣ! ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟΙΧΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Το εύστοχο και σατιρικό αλλά και καυστικό άρθρο της εφημερίδας Μακελειό για την παρουσία μεγάλου αριθμού Ρομά και όλων των φυλών τους από όλες τις μεριές της Επικράτειας( άρα μιλάμε για ένα κομματικά απαράδεκτο στρατολογημένο πλήθος άβουλων ανθρώπων που τους συμεριφέρονται οι φύλαρχοι και οι αρχηγοί τους, λες και είναι αντικείμενα προς εκμετάλλευση- και αυτό είναι το άκρως φασιστικό και ρατσιστικό στην υπόθεση) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία προκάλεσε την αντίδραση των Ρομά της πόλης. Γιατί;

    Με απόφαση τους καταφεύγουν στην δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας αφού θεωρούν ότι το άρθρο τούς θίγει και εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο( 😉 και κούνια που τους κούναγε. Αντί να μηνύσουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τους συγκεντρωσιάρχες του, οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται για ένα μάτσο επιδόματα, μηνύουν τον πατριωτικό και ακηδεμόνευτο Τύπο που στηλιτεύει την κομματική εκμετάλλευση. Αλλά αυτά πιθανόν φαίνεται να μην απασχολούν εισαγγελείς και κομματάρχες της περιοχής, σε μια ανοίκεια και άναδρη επίθεση στην εφημερίδα μας που βγάζει στη φόρα τα κακώς κείμενα. ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑΕΙ.

    4172019142657

    Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναγράφεται: «Σε τραγική συγκέντρωση στη Λαμία ο Αλέξης. ΤΙΓΚΑ στους γύφτους με τα μπαϊράκια του ΣΥΡΙΖΑ” και άντι εσείς οι αναγνώστες να βρείτε που υπάρχει ρατσισμός. Ρατσιστές είναι οι μπολσεβίκοι που εκμεταλλεύονται τους γύφτους. Όσο για τη λέξη γύφτος, ψάξτε να βρείτε καλοί μας άνθρωποι από που προέρχεται.

    Αυτή την ώρα οι εκρόσωποι των Ρομά με τους δικηγόρους τους είναι στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας!!!

    Roma makelio minisi8

    Roma makelio minisi6

    Μετά να περάσουν από τα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ να τους κεράσουν λουκουμάδες.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του σαιτ στα λεγόμενα περί ρατσισμού  ρομά, γύφτων και κατσίβελων απανταχού της Επικράτειας 

    “ΟΙ άνθρωποι που ζουν περιθωριοποημένοι από τα επιδόματα, σαν ζητιάνοι , με έναν πολιτικό αλήτη και ψεύτη πρωθυπουργό που εκμεταλλεύεται το χαμηλό βιοτικό τους επίπεδο και τους κύκλους εγκληματικότητος αλλά και τους θύλακες παραβατικότητος που διαβιούν ανάμεσά τους χωρίς να απομονώνονται, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα όταν ομιλούν δημόσια για δημοκρατία και ρατσισμό. 
     
    Ρατσισμός είναι οι μακιαβελικές ενέργειες του Μαξίμου που τους εκθέτουν στην κοινή γνώμη ως φερέφωνα και κοινωνικά θύματα περιφερόμενου κομματικού θίασου. Το ίδιο θα πρέπει να προσέξουν και οι δικηγόροι οι οποίοι τους εκπροσωπούν και “συλλαμβάνονται” αδιάβαστοι και εμπαθείς μπροστά στις κάμερες, φίλα προσκείμενων προς την κυβέρνηση δημοσιογράφων που αντί να κάνουν την δουλειά τους , λειτουργούν ως κομματικά παρελκόμενα. Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος και προειδοποιούμε: Ο πατριωτικός λόγος των Ελλήνων πολιτών, δεν είναι διαπραγματεύσιμος όπως και η καθαρή αλήθεια που λέμε κάθε μέρα στον πολίτη, χωρίς καμία διάκριση’.
     
    ΕΦΗΜEΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Στεφανε μαζί σου απο Λαμία!
      Μην μασας…Κρίμα για τους δικηγόρους (χασοδικες) αυτους που ειναι και δεξιοί…

    2. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

    3. Αυτός που είπε πως ο γύφτος σημαίνει Αιγύπτιος, είναι βοσκηματώδης και πνευματοκτόνος . Και διασύρει ολόκληρο τον Αιγυπτιακό Πολιτισμό με αυτό που λάλισε ο χαύνος νους του. Σε αυτον πρέπει να γίνει μήνυση για προσβολή, ασέβεια και δυσφήμηση ολόκληρου λαού! Και να τιμωρηθεί παραδειγματικά γιατί διασύρει, εξευτελίσει και ντροπιάζει, υποτιμά και στιγματίζει τους Αιγύπτιους.

      Ο Αιγύπτιος ήταν γιος τού Ποσειδώνα και αδελφός του Δαναού. Αίγυπτος ήταν το αρχαιότατον όνομα τού Νείλου.
      Πώς τολμάει αυτος που το είπε να συγκρίνει τις Πυραμίδες, την αστρονομία, τα μαθηματικά, την θρησκεία, την τέχνη, τους ναους, τα αγάλματα…, αυτον τον εξαίρετο αριστουργηματκό Πολιτισμό των Αιγυπτίων με τα τσαντήρια των γύφτων; Ποιός είναι ο δικος τους “πολιτισμός” εδω και 2.500 χρόνια;
      Απο ποιά δυναστεία “κατάγονται”; Τού Τουταγχαμών, τού Ραμσή ή τού Χέοπα; Θα βγει ο Ακενατών απ’ τον τάφο και θα τους κάψει!

      Οι γύφτοι που υπάρχουν σήμερα είναι ενα μπαστάρδεμα απο πολλες και διαφορετικες χώρες κυριως απο Ασία. Ούτε και οι ίδιοι ξέρουν μιας και ζευγαρωνουν με οτι βρουν. Θίχτηκαν κιόλας οι ολετήριοι βορβορόπες μύζουροι;

    4. Το ρομ (=άνθρωπος) και το ρομά (=άνθρωποι) είναι ρατσιστικό για μας (δηλαδή μόνο αυτοί είναι άνθρωποι; εμείς τι είμαστε ζώα;)! Αν δεν τους αρέσει το Γύφτοι (=Αιγύπτιοι), τότε είναι ρατσιστές με τους φίλους Αιγυπτίους και θα πρέπει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας να τους συλλάβει, τσιγγάνους και τσιγγανοδικηγόρους, και να τους στείλει αυτόφωρο (ή στον διάολο καλύτερα) με τον αντιρατσιστικό!!! Άντε κυρ-εισαγγελέα, κάνε και μία φορά την δουλειά για την οποία πληρώνεσαι.

    5. Χρυση Αυγη, και οι γυφτοι θα φυγουν μονοι τους, δε θα χρειαστει να διωξουμε ουτε εναν…

    6. οταν ελεγα πριν λιγες ημερες στον αρχιμαλακα εδω μεσα με τ ψευδωνιμο ρατσιστης οτι μονο ο στεφανος χιος πολεμαει για την πατριδα εμπρακτα με κοροιδευατε ολοι παρτε τ αρχιδια μου τωρα ψευτονταηδες μερικοι γιατι οταν λες την αληθεια σ σερνουν στα δικαστηρια

    7. Ένα Κ το Αυτό.Και το γυφτος βρισίδι είναι Και το Ρομά βρισίδι είναι ακόμη περισσότερο.

    8. ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ !!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ . ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΚΛΟΠΕΣ-ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΣΦΑΙΡΕΣ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ .

    9. Στέφανε μαζί σου. Και δεν είναι Ρομά.Είναι κωλόγυφτοι!!!!

    10. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    11. επειδη μου αρεσει να λεω την γνωμη μου αφοβα… λεω λοιπον… “ολα και ολοι εχουν ορια” και κατι ακομα “ας ντυθουμε ερχετε καταιγιδα”. Ξεχασατε οτι περασε δεκαδες νομους, χωρις να “ανοιξει ρουθουνι”;;;; δεκαετιες στο τρια τοις εκατο, η δολοπλοκια ειναι στο DNA τους. Εχουν ψηφιστει νομοι, ακομα και οι “κουραδες” εχουν δικαιωματα. Αυτα απο ενα φιλο και πατριωτη που δεν ειναι προβατο.

    12. το γυφτος προερχεται απο το Αιγυπτιος ετσι ειναι Στεφανε ????αρα η Αλεξανδρεια αλλα και ολος ο Πολιτισμος της Αιγυπτου ειναι τιμητικος τιτλος τοσο ξερουν οι δικηγορισκοι οργανα μαξιμου Δωσε πονο πατριωτη στα μπλσεβικικα σουργελα

    13. Σε συνεντευξη του στην τηλεοραση καποτε ο μεγαλος τραγουδοποιος Χατζης ειπε οτι ειναι Γυφτος και προς τιμην του …Ας τελειωσει αυτο το παραμυθι με τους Ρομα και λοιπα…Ολοι γνωριζουν την αληθεια !!!

    14. Και συ Χίο γιατί αποκαλεις τους γύφτους,γύφτους ε;

    15. Οι ξευτιλισμενοι μπολσεβικοι εβαλαν τους γυφτους να κανουν μηνυση σε ενα εντυπο μεσο γιατι τους αποκαλεσε γυφτους τους γυφτους!!!!!!! Οποτε μαζι με εσας το μακελειο μαγκες πρεπει να μηνυθουν ολοι οι εθνικοι μας ποιητης που παραπανω απο εναν αιωνα σε ολα τους τα εργα εγραφαν και γραφουν τον γυφτο ως γυφτο!!!!!Μαζι με το μακελειο και τους εθνικους ποιητες,μηνυστε και ολους εμας,ολον τον απλο λαο που λεμε τον γυφτο,με το ονομα της φυλης του!!!!

    16. Εθνικισμός ή χανόμαστε.
      Ξυπνάτε Έλληνες !
      Μπράβο Μακελειό , σε ευχαριστούμε που ανέδειξες το θέμα στην Λαμία.

    17. εαν η λεξη γυφτος ειναι ρατσιστικη τοτε και ο κωστης παλαμας με το εργο του ο δωδεκαλογος του γυφτου ειναι ρατσιστης….

    18. Ελληνα ξυπνα,επι καταραμενου συριζα,οι γυφτοι εχουν μεγαλυτερη αξια από σενα.

    19. Να μηνύσουν και τον Παλαμα για το βιβλίο που έγραψε με τίτλο ο Δωδεκαλογος του γυφτου !!!

    20. Οι γυφτοι μαζι με τους δυο αποτυχημενους χασοδικες της λαμιας.

    21. ΕΝΟΠΛΗ ΜΑΧΗ !!! ΕΝΟΠΛΗ !!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ !!! ΡΑΓΙΑΔΕΣ !!!

    22. Ακουσα σε ομιλια οτι το γύφτος προερχεται απο το Αιγύπτιος που ήρθαν εδω απο παλια.Γιατι θίχτηκαν?

      1. Ισχύει.
        Αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα.

      2. Είναι παραφθορά της λέξης Αιγύπτιος και έμεινε ως γύφτος…. Έτσι αποκαλεί ο Κολοκοτρώνης τον Ιμπραήμ. Έμεινε η λέξη γύφτος απ’ τα χρόνια της Επανάστασης μαζί με τα υπολείμματα της μελαμψης στρατιάς του Ιμπραήμ του πρίγκηπα της Αιγύπτου , που απέμειναν στην χώρα. Οι τσιγγάνοι, είναι παραφθορά του Αθίγγανοι δηλ ανέγγιχτοι…..τώρα γιατί τους ονόμασαν ανέγγιχτους οι πρόγονοι μας μπορείτε να κάνετε διάφορες εικασίες.Μπορει να μην τους έδιναν ούτε το χέρι γιατί μπορεί να φοβόντουσαν πως θα χάσουν κανένα δάχτυλο….. μπορεί όταν πλησίαζαν κοντά τους να απομακρυνόταν μακριά λόγω της ιδιότυπης οσμής….κατά συνέπεια δεν τους άγγιζαν επ ουδενί…. τους Αθίγγανους. Πρόκειται για νομάδες εξ Ινδίας και του σημερινού Πακιστάν πριν γίνει ξεχωριστό κράτος,.οι οποίοι εφθασαν περιπλανώμενοι στα σύνορα της βυζαντινής μας αυτοκρατορίας και κάποια στιγμή εισήλθαν και εντός κι από εκεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Έτσι έκτοτε όλοι οι μελαμψοί αποκαλούνται απ’ τον λαό μας γύφτοι, λανθασμένα βεβαια υπό το πρίσμα της ανθρωπολογίας. Στη συνέχεια αυτές οι δύο συνομοταξίες αναμείχθηκαν δημιουργούνται αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που βιώνουμε έως της μέρες μας

    23. Οι γύφτοι κι οι γυφτοδικηγόροι τους δλδ;

    Comments are closed.