ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… ΦΡΥΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ – ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ

    Κοινοποίηση:
    prosfyges-metanastes-epistrefoyn-leoforeia-konstantinoypoli

    Φαίνεται πως το μήνυμα ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανοίξει τα σύνορα για να περάσουν οι χιλιάδες κόσμου που έχουν συγκεντρωθεί σε όλο το μήκος της συνοριακής γραμμής στον Έβρο έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό από τους “μετανάστες” με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να επιστρέφουν σταδιακά από την Ανδριανούπολη στην Κωνσταντινούπολη.

    Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του OPEN TV από το βράδυ της Κυριακής (1/3) έχει ξεκινήσει επιστροφή προσφύγων και μεταναστών από τα σύνορα προς την Κωνσταντινούπολη, είτε γιατί κάποιοι καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν τα σύνορα και κουράστηκαν να περιμένουν, είτε επειδή κάποιοι άλλοι κατάφεραν να περάσουν στην Ελλάδα ωστόσο άμεσα οι Αρχές του επαναπροώθησαν στην Τουρκία.

    Χαρακτηριστικά, πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγός αστικού λεωφορείου δήλωσε ότι πήγε να πάρει από τα σύνορα πρόσφυγες και μετανάστες να τους πάει πίσω στην Κωνσταντινούπολη. Όπως σημείωσε ο ίδιος, την Κυριακή μόνο μετέφερε 500 άτομα και ο κάθε επιβάτης δίνει ότι ό,τι θέλει ως αντίτιμο. Την ίδια ώρα, εργαζόμενος σε τουριστικά λεωφορεία ανέφερε ότι από την Κυριακή 1/3 έχουν επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη περίπου 1000 άτομα, τονίζοντας ότι ο καθένας πληρώνει 100 τουρκικές λίρες (15 ευρώ) για τη μεταφορά.

    Την είδηση της επιστροφής προσφύγων και μεταναστών επιβεβαιώνει και ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του Open TV «Ώρα Ελλάδος 7.00» τη Δευτέρα 2/3 ανέφερε πως αρκετοί πρόσφυγες και μετανάστες έχουν αποχωρήσει από τα σύνορα και έχουν κινηθεί προς την τουρκική ενδοχώρα. Συγκεκριμένα, είπε: «Χθες ήταν μια δύσκολη νύχτα, υπήρχαν συνέχεια προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα, απετράπησαν όλες, σε όλο το μήκος του Έβρου».

    Παράλληλα, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Στην πρώτη γραμμή κοντά στον φράχτη υπάρχουν ελάχιστοι από τους μετανάστες. Έχουν αποτραβηχτεί προς την ενδοχώρα της Τουρκίας και δεν γνωρίζουμε αν θα κατασκηνώσουν εκεί, αν θα ενισχυθούν. Αυτό που έχουμε στο οπτικό μας πεδίο είναι 4-5 άτομα κοντά στα σύνορα και κάποιες δεκάδες στα χωράφια επί τουρκικού εδάφους».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Την κανουν απο Εβρο…για να ερθουν με βαρκες στα νησια.

      1. Και που είναι το κακό; Κι εσύ στην θέση τους το ίδιο θα έκανες.

    2. και απο την τεταρτη??? αυτο που αξιζει στους ελληνες……………….. επειδη το εχουν διαλεξει… κατα τα αλλα ολα καλα…..

    3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ.

      1. Εσύ θα χάνεις κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ από τα διόδια. Λες και τζάμπα περνάνε οι Τούρκοι οδηγοί.

      2. Να δω από που θα περάσουν και κάτι έξυπνα “ελληνάκια”, που πάνε για ψώνια στα μεμέτια τα σαββατοκύριακα και τους αφήνουν ευρώπουλα για να πάρουν τσίτια και μπιχλιμπίδια ….

    4. Φευγουν απο εβρο και πανε μεσω νησιων,σουρωτηρι το Γ-Ελλαδισταν πλεον,καθε μερα 1000+ απτα νησια περνανε.

    5. Φευγουν απο εκει και τους πανε αλλου πιο νοτια σε σημεια αφυλακτα και στα παραλια της Μ.Ασιας για να μπουκαρουν στα νησια.

    6. ΠΟΥ ΣΕΑΛΕΞΗ!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΑΛΕΞΗΗΗ!! ΝΤΡΟΠΗΣΟΥ ΑΛΕΞΗ!!ΑΛΕΞΑΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΛΕΞΗ!!ΞΥΠΝΑ ΑΛΕΞΗΗΗΗΗ!!

    7. Να ρωτήσω κάτι;Έλεγαν οι δικοί μας στα κανάλια,στον Έβρο, ότι όποιος μπαίνει παράνομα, συλλαμβάνεται και δεν έχει το δικαίωμα ούτε καν να υποβάλλει αίτηση ασύλου.Αν είναι έτσι, γιατί δεν ισχύει το ίδιο και από την παράνομη διέλευση των θαλάσσιων συνόρων; σύλληψη απευθείας και επαναπροώθηση; έτσι απορία το έχω.και αν το πρόβλημα μας είναι ότι σχίζουν τις φουσκωτές βάρκες τους, γιατί δεν πάμε προετοιμασμένοι; τί εννοώ…;τόσες κατέσχεσαν, που δεν ήταν φουσκωτά σκάφη, μόλις σκίσουν την βάρκα τους, τους διασωζεις,τους πετάς μέσα σε ένα από τα τόσα κατασχεμένα σκάφη,τους κάνεις δώρο και 2 κουπιά και άντε στο καλό.Τους συνοδεύει η ακτοφυλακή μέχρι τα σύνορα και αυτό ήταν.γιατι δεν εκμεταλλεύεται το κράτος τα τόσα κατασχεμένα; τί τα θέλουμε;

    8. κυριακο!!σημερα μη σε ψησουν με λευφτα!!κοσμο θελουμε!!και στρατο!!και σκαφοι!!δε περναει αυτό που ζουμε τωρα στον ευρω!!και στα νησια!!αυτά να τους πεις!!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!ΒΑΣΤΑΤΕ!!

    9. Και εσύ που γράφεις το άρθρο τους αποκαλείς μετανάστες βλέπω… Θα έπρπεπε να ντρέπεσαι που αποκαλείς τα λαθροόρκ το ίδιο με τους Έλληνες της Μικράς Ασίας ή άλλους κατατρεγμένους λαούς που υπέστησαν γενοκτονία.

      Παπαγαλάκι σε εντεταλμένη υπηρεσία μάλλον: Ίσως και για αυτό δεν ανεβάζετε τα σχόλια μου ε:::: Δεν με πειράζει καθόλου! Εγώ την ζωή μου την έφτιαξα με σκληρή δουλειά χωρίς κομπίνες, άπατες και γλύψιμο, στο εξωτερικό φυσικά….

      Εάν πιστεύεις ότι τα σχόλια μου είναι απρεπή ή τελείως λάθος, καλά κάνετε και δεν τα ανεβάζετε. Εσείς έχετε το πρόβλημα και όχι εγώ. Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται, τουλάχιστον σε χώρες που διατηρούν ακόμη έναν στοιχειώδη σεβασμό στους πολίτες τους!!!

    10. δωσανε σημα στους γκριζους λυκους να αποχωρησουν επειδη παει ο κουλης με τους ευρωπαιους .

    11. Μήπως επειδή αύριο θα πάνε ο Μητσοτάκης να τους ευρωπαίους και θέλουν να δείξουν ότι έληξε και από μεθαύριο πάλι εκεί..Πρεπει να ειμαστε σε ετοιμότητα…

    Comments are closed.