«ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ;» – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ! ΤΟ «ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ» ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1. ΤΗΝ ΡΩΤΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΟ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ios fai

    «Αισθάνομαι ότι θίγεται η ευσυνειδησία μου και αυτό δεν το επιτρέπω».

    Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε η Φαίη Σκορδά, η οποία πριν δύο ημέρες ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

    «Δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Αποφάσισα να κάνω το τεστ γιατί είχα θορυβηθεί μια συγκεκριμένη μέρα γιατί απανωτά μου ήρθαν κάποιες πληροφορίες. Από τη μία έμαθα για έναν γνωστό μου που είχαμε συναντηθεί ότι είχε έρθει σε επαφή με έναν ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF που το κανάλι μετά πήρε τις σωστές αποφάσεις, κάποιοι άνθρωποι είχαν έρθει, δύο παιδιά νομίζω, σε επαφή με μια ασθενή, οπότε αποφασίστηκε να κάνουν τις εξετάσεις και για 15 μέρες κάποιοι να παραμείνουν στο σπίτι τους.

    Θορυβήθηκα ακόμη περισσότερο γιατί ήταν μέσα στη σκέψη μου όλο αυτό ότι εμείς στη δουλειά μας συναντάμε πάρα πολύ κόσμο και δεν είναι συγκεκριμένος ο κόσμος. Οπότε, έτσι μου μπήκε η ιδέα να κάνω το τεστ. Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό. Τα παιδιά μου βγήκαν αρνητικά στο τεστ», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

    Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά απάντησε πρώτη φορά για τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε για το ταξίδι της στην Ιταλία, ξεκαθαρίζοντας πως το ταξίδι αυτό το έκανε πριν ξεσπάσει η επιδημία στην Ευρώπη: «Αισθάνομαι ότι θίγεται η ευσυνειδησία μου και αυτό δεν το επιτρέπω. Ταξίδεψα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Την ώρα που ταξίδευα δεν είχε ανακοινωθεί κανένα κρούσμα στην Ευρώπη. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ για μένα, για τους συνεργάτες μου, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος σε τέτοια θέματα, σε θέματα υγείας.

    Φαίη Σκορδά – Η δοκιμασία της με τον κορονοϊό from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Μόλις έφτασα, και αυτά μπορούν να τσεκαριστούν, με πήρε η μαμά μου στο αεροδρόμιο, και μου είπε ότι στο Μιλάνο, εγώ ταξίδεψα στη Ρώμη, ακούστηκε ότι υπάρχουν αυτά τα κρούσματα. Επέστρεψα το πρωί της Κυριακής. Δεν έχω μαντικές ιδιότητες, δεν το ήξερα. Πάντως δεν είναι του χαρακτήρα μου να έκανα ένα ταξίδι ενώ γνώριζα ότι αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο εμένα, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου. Ο σύντροφός μου έκανε το τεστ και είναι αρνητικό».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Γιατί οι Κινέζοι απλά είναι το εξιλαστήριο θύμα… Οι θύτες είναι οι Αμερικανοί. Ας μάθουμε τελικά τι έκαναν στην Ευρωπη οι Αμερικανοί στρατιώτες που ήρθαν κακήν κακώς παρότι ο γελοίος Τραμπ έκλεισε τα σύνορα

    2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΚ. Η ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ (ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ).
      ΑΦΕΝΟΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ Η ΤΑΞΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ (ΑΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ Φ.Σ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ! ΝΤΡΟΠΗ.

    3. ‘Εχει ρουφήξει τόσο σπέρμα η σπερματαποθήκη που τα σκοτώνει όλα.Όπως φυσικά και πολλές άλλες ψωλαποθήκες που μδηλώνουν μανούλες τώρα.Ειδικά πολλές κρεατογεμίστρες βολεμένες στο δημόσιο

    4. Όλο ψέμματα λέει η σκορδαλιά. Και με μεγάλη ευκολία. Ο άλλος μόνο φοντάν δεν την κέρασε χτές.

    5. Μπορει να μας εφερε και αλλα “δωρα” η αχορταγη μιλφαρα.

    6. Σκορδά το πρώτο κρούσμα στην Ιταλία και μάλιστα στη Ρώμη καταγράφηκε στις 30 Ιανουαρίου στο αεροδρόμιο που πήγες. Άσε τις μλκς λοιπόν. Οι μόνοι που φταίνε είναι οι μλκς Έλληνες που δεν αρπάζουν από το μαλλί τις γυναίκες τους όταν σε βλέπουν να.δινεις συμβουλές. Ειδικά για γάμους, όπως έκανες πέρσι με την.αλλη διαζευγμένη φώκια την Θρασκια.

    7. Ήθελε και Μιλάνο η βλαχαρα….

    8. Όποιος περιμένει να πει ο Κούλης τον πραγματικό αριθμό των νοσούντων με κορωνοϊό πρέπει να είναι που άμυαλος.Όλο στα 350 άτομα είμαστε κολλημένοι Όλη η Ευρώπη φλέγεται και εμείς με κολλημένο κοντέρ ασθενών

    9. Αντε μαρη Σκορδα. Βγηκες και τα εκανες χειροτερα. Την ρωταει ο αλλος ο ανοητος τι συμπτωματα ειχες και λεει το αστροπελεκο Σκορδα δεν ειχα τιποτα αλκα ημουν κουρασμενη.Απλα ντροπη πως εκανε το τεστ χωρις συμπτωματα. Πλακα μας κανει; Κσι καλα η Ιταλια δεν επαιξε τολο; Ποιον κοροιδευουν; Ντροπη τους για αυτο πατωσε και χθες ο δημοδιογραφος της πλακας. Αντε κσι σημερα καλεσμενος ο Τανιμανιδης και μεθαυριο εναλλαξ τα σουργελα.

    10. ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ τίτλος σοβαρού ρεπορτάζ λες και ακούω την κυρά Ευθαλία από απέναντι να σχολιάζει με την γειτόνισσα την ώρα του καφέ ντροπή σας

    11. Ολοι οι γνωστοι κορονοιο θ πεθανουν ολοι δλδ 😂😂😂

    12. ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ …ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ….!!!!
      ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ….. ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ….
      ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ…ΟΤΙ ΜΙΑ “ΒΑΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΓΡΙΠΗΣ”…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ….. ?
      ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΑΚΟ..?

      Στο μεταξυ, Στεφανε, ποιος τον γ#μαει το χατζηνικολαου, τη σκορδα και το γεωρδιαδη……..

      1. κατσε και σκεψου λιγο ο ιος δεν ειναι της κινας τον αμολησαν στην κινα αν παρακολουθεις τα του κοσμου η κινα ειναι ενα κρατος που ανθει η οικονομια της και αυτο καπιοι δεν το θελουν και πολεμανε με αυτον τον τροπο την κινα αλλα αυτοι οι καπιοι ουτε την ευρωπαικη ενωση θελουν δες στον χαρτη που ξεκινησε στην ιταλια η εξαρση του ιου και μετα σιγα σιγα εξαπλωνετε πιστευω να καταλαβες πιοι ευθυνονται για αυτο σημερα βεβαια αυτοι εχουν το αντιδοτο αλλα προς το παρον κανουν την παλαβη. εξ αλλου ο κος microsoft ειχε πει καποτε οτι ο πληθυσμος της γης ειναι πολυς και καπως πρεπει να ελαττωθει

    13. ΌΤΑΝ χάνεις ΤΗΝ ΖΩΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΓΙΑ ΤΌ φαίνεσθαι……..ΈΡΧΕΤΑΙ Ή ευσυνειδησία ΧΩΡΊΣ ΓΈΝΝΑ…..Ό ιός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ΣΤΟ απόλυτο μηδέν…….

    14. Ο κουμπάρος έβγαλε το τσολι να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

    15. Τελικα οποιος εχει λεφτα παει και το κανει.

      Βγηκα εξω λιγη φορανε μασκες και αμα φορας νομιζουνε οτι εχεις!! τον ιο!! με την παραπληροφορηση που πεφτει απο τους γιατρους που λενε μην φορανε μασκες αυτη που δεν εχουν τιποτα(δεν τους ρωτανε και που ξερω εγω οτι δεν εχει) εδω και η ιδιοι η γιατροι κολλανε.. δεν παιρνουν παραδειγμα την κινα που ολοι φοραγανε μασκες.. ρε καταλαβατε η περισσοτερη που εχουν τον ιο ειναι ασυμπτωματικη υπαρχει διασπορα.

    16. Πόσο γελοίος κατάντησε αυτός ο άνθρωπος…
      Ο κόσμος καίγεται κι αυτός είχε προχθές το Γεωργιάδη και του ζήταγε να μηδενίσει τον ΦΠΑ των καναλιών, γιατί λέει μειώθηκαν τα διαφημιστικά έσοδα.
      Κατ αρχήν λέει ψέματα.
      Όποιος παρακολουθεί tv, βλέπει ότι οι διαφημίσεις καλά κρατούν, πολύ περισσότερο που τώρα οι θεατές έχουν πολλαπλασιαστεί.
      Αν στον ΑΝΤ1, μειώθηκαν τα έσοδα γιατί απαφασίσανε να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμά τους με ανιαρές επαναλήψεις και δίωρα δελτία που μας βομβαρδίζουν με τα ίδια και τα ίδια…. κακό της καφαλής τους.
      Χθες παρακολούθησα στο Star που δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμα του, το MASTERSEF, και έβαλε 3 φορές διαφημίσεις, από 15 λεπτά τη φορά…
      Ποιος επιδεικνύει λοιπόν αντικοινωνική συμπεριφορά… κ. μεγαλοδημοσιογράφε…

    Comments are closed.