«ΠΗΓΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ». ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ. ΣΟΚ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.(ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    tsipras

    Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που αύριο θα επισκεφθεί επισήμως τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου θα ξεναγηθεί και θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, νωρίτερα θα ξεναγηθεί στην Αγία Σοφία, ενώ στη σημερινή συνάντηση του με τον Πρόεδρο Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να θέσει το θέμα της μείωσης της έντασης στο Αιγαίο, το Κυπριακό, το ζήτημα της οικονομίας, της ενέργειας, το μεταναστευτικό, των περιφερειακών εξελίξεων, της ασφάλειας και των ευρωτουρκικών σχέσεων.

    “Ψαρωμένος” και αμήχανος από το “νεο-οθωμανικό μεγαλείο” εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας μπροστά στον “Σουλτάνο” Ρ.Τ.Ερντογάν. Ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των δύο ανδρών στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Άγκυρα.

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα σε μια από τις πολλές αίθουσες του “Λευκού Παλατιού”.

    Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες ανάμεσα στις αντιπροσωπείες των δύο χωρών και ακολούθως συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους.
    Στο δείπνο που θα παραθέσει απόψε προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού ο κ. Ερντογάν, έχει προσκαλέσει και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

    Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συναντούσε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν, η Μπέτυ Μπαζιάνα συναντήθηκε για τσάι με την σύζυγο του Τούρκου προέδρου, Εμινέ. Μπορείτε να δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.

    Οι πρώτες φωτογραφίες από την υποδοχή Τσίπρα στο Παλάτι του Οθωμανού είδαν το φως της δημοσιότητας.
    Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου δεν ήταν τυχαία από τον Ερντογάν προκειμένου να δείξει χλιδή και δύναμη απέναντι στον Έλληνα πρωθυπουργό σε αντίθεση με την επίσκεψη του βασιλιά της Ιορδανίας τον οποίο υποδέχτηκε δυο μέρες πριν στο Βόσπορο.

    Στην περίπτωση Τσίπρα προτίμησε το Λευκό Παλάτι στην Άγκυρα προκειμένου να καταγραφεί στις φωτογραφίες η δόξα του ίδιου που ονειρεύεται ότι αναβιώνει το οθωμανικό παρελθόν.
    Επίσης, ο Ερντογάν διάλεξε κόκκινη γραβάτα που ταιριάζει με την σημαία της Τουρκίας και φυσικά υποδηλώνει δύναμη.

    51146929_2150020071699756_3525167388276293632_o

    51190477_2150019881699775_323495059834011648_o

    51272893_2150019955033101_2113092758234202112_o

    Τρόμαξε τους Ελληνες

    «Έχουμε τη δυνατότητα να πιάσουμε ξανά το νήμα ενός ειλικρινούς διαλόγου για την επανεκκίνηση της θετικής μας ατζέντα, προς όφελος των λαών μας και της ευρύτερης περιοχής», έγραψε λίγο μετά την άφιξή του, στο Twitter, o κ. Τσίπρας.

    tsipras_erdogan_in
    tsipras_erdogan_in2
    tsipras_agkria_main3
    tsipras_agkira_main1
    tsip2
    tsip1

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Κλείσε το στόμα σου αγόρι μου. Δεν χαζέυεις βυζιά στη παραλια.

    2. Κύριε Ερτογάν. Ζητούμε λίγη αγάπη απο τον μογκολικό βρωμιάρικο όγκο του μογκολικού σας βασιλείου. Ρε τρελλαθήκατε? Πού είναι ο κολοκωτρόνης να δει που καταντήσαμε! Πού είναι τα αρχίδια σας ΡΕ. ΡΕ…

    3. Ρε, σταματήστε τα αλισβερίσια με τους μογγόλους. Δεν τον βλέπετε τον σκατο μόγκολο πως απλώνει στις πολυθρόνες? Χέστηκε για την ασφάλεια. Αυτά ακούγονται σαν γλυψήματα και φόβος. Και ο σκύλος κυνηγά τον φοβισμένο. Τι μαλακίες είναι αυτές. Φέρτε τον κύριο πίσω.

    4. ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΗΔΑ ….ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΕ ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ ΙΣΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΙΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ….ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΕΧΕΤΑΙ ΛΟΥΦΑΞΕΙ??? Α ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΚΑΡΑ………………….

    5. ΠΟΥ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ,ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    6. Ο τύπος δείχνει να είναι πιο ηλίθιος και από τον ΓΑΠ.

    7. Χαπακωμένος ειναι, δεν υπάρχει αλλη εξήγηση. Και ομως, αυτος μας κυβερναει. Ειναι τοσο επικινδυνος που ουτε βαρκούλα δεν θα επρεπε να κυβερναει, οχι κράτος.

    8. Κοιτάζεις τις φωτογραφίες και καταλαβαίνεις πολλά!!!!! Ο περίγελος της Ευρώπης ασουλουπωτος ψαρωμενος και φυσικά όπως πάντα υπό την επήρεια φαρμάκων,απέναντι σε έναν αδίστακτο δικτατορισκο που με αλαζονεία και αηδία τον κοιτάζει και σκέφτεται πως θα τα αρπάξει όλα έχοντας απέναντι του έναν Έλληνα μειοδότη πρωθυπουργό.

    9. Ο λετσος -γυφτος πηγε χωρις γραβατα και το παιζει ταχα ανετος, αλλα η ανεση δεν κερδιζεται με τετοια κολπα βλακα, θελει πρωτα γινεις αντρας λουλου και τοτε θα εισαι ανετος, γιατι αλλιως οπου πας με γραβατα ή χωρις σαν βρεμενη γατα ή σαν πουτανα δαρμενη εισαι..

    10. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ? ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ …..

    11. Να κάνουνε καί swinger ώστε η ελληνοτουρκική φιλία να σφραγιστεί…βρε δεν μας παρατάτε με τον Μογγόλο και τον βλαμμένο…

    12. Άντε να μάθεις βουτυρόπαιδο , πως έχουν την σημαία τους εκεί και το μωχαμέτη τους.
      Άντε να καταλάβεις λίγο από πειθαρχία και προσοχή μπούλη

    Comments are closed.