ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ “ΠΑΜΕ” – ΑΥΤΟΙ ΟΙ Κ@ΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ; – ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ, ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    IMG_20200609_142711-2

    Τρομακτικό και μόνο να το σκέφτεται κάποιος, ότι μπορεί να διδάξει στο παιδί του την Ελληνική ιστορία κάποιος που διεκδικεί ως εκπαιδευτικός τα δικαιώματά του, όποια κι αν είναι αυτά, με τη σημαία του ΠΑΜΕ στο χέρι.

    Τη σημαία του συνδικαλιστικού οργάνου, του Κομμμουνιστικού Κόμματος στη χώρα μας. Ναι, είμαστε από τα λίγα κράτη στον πλανήτη που έχουν ακόμα Κομμουνιστικό Κόμμα.  Είναι τραγικό κάποιοι με λιγδιασμέμο μαλλί, αλλά πολύ περισσότερο με σκουριασμένες και ανθελληνικές ιδέες, να περιμένουμε να μάθουν γράμματα στα παιδιά μας. Είναι ανατριχιαστικό, οι απόγονοι των κατσαπλιάδων, να μαθαίνουν στα παιδιά μας την ιστορία του Έθνους.

    Τις παρακάτω φωτογραφίες, τράβηξε ο ρεπόρτερ του makeleio.gr Νίκος Τσιαμτσίκας, που βρέθηκε στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο..

    IMG_20200609_142701-1 IMG_20200609_142711-1

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Κανονικά θα έπρεπε όλους αυτούς που πήγανε με τις σημαίες του ΠΑΜΕ να τους απολύσουν αμέσως. Αν κάποιος εκπαιδευτικός είναι ναζιστής και πάει σε διαδήλωση με την σβάστικα θα τον απολύσουν αμέσως από την δουλειά του. Γιατί όχι και τον κομμουνιστή? Τι διαφορά έχει ο ναζιστής από τον κομμουνιστή? Και οι δύο πιστεύουν σε φασιστικά ολοκληρωτικά πολιτικά συστήματα που αιματοκύλισαν την Ευρώπη τον προηγούμενο αιώνα και δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία. Το ίδιο συμβαίνει και στην Βουλή. Είναι δυνατόν οι ναζιστές να είναι εκτός δημοκρατικού τόξου και οι κομμουνιστές να είναι εντός δημοκρατικού τόξου? Είναι οι κομμουνιστές δημοκράτες? Οι ίδιοι οι κομμουνιστές μισούν και πολεμούν την αστική τάξη και θεωρούν την δημοκρατία και τους θεσμούς της επινοήσεις των αστών γι΄αυτό και στα κομμουνιστικά κράτη δεν γίνονται ποτέ εκλογές.

    2. Τα περισσότερα σχόλια είν’ ατόμων επιεικώς κομπλεξικών κι ηλιθίων! Ατόμων που μισούν και τη σκιά τους! Ακροδεξιοί και αφελείς κριτές ενός κλάδου που μ’ ελλιπή υλικοτεχνική υποδομή ετοιμάζει την επόμενη γενιά. Μετά 37 χρόνια στην εκπαίδευση, μπορώ να έχω γνώμη για το σύστημα! Εσείς όμως όχι!

      1. Δε μου λες υπάλληλε μου κυρ Νίκο,πόσες απεργίες,στάσεις εργασίας,συνελεύσεις κάνεις μέσα στη χρονιά και σε ωράριο που θα έπρεπε να γίνεται μάθημα? Πόσοι ήταν οι νεκροι στο πολυτεχνείο που διατυμπανίζετε στα παιδά σε ψεύτικες γιορτές? Πόσους μήνες κάνεις διακοπές ρε που θα κρίνεις τον φορολογούμενο Έλληνα που σε πληρώνει? Εγώ είμαι ακροδεξιός Έλληνας πατριώτης,εσύ θα μας πεις τι ψηφίζεις?

    3. Το εχω γράψει πολλες φορές. Διδαξτε μονοι σας τα παιδια σας στο σπιτι. Ειδικα ιστορία. Μη περιμένετε απο τους εκπαιδευτικούς τιποτα. Οι περισσοτεροι ειναι αριςτεροι, Οποτε εχουν ανθελληνικές ιδέες και αυτες διδάσκουν στα παιδια μας, αλλα υπαρχουν και καλοι εκπαιδευτικοί που θελουν να διδάξουν τις αλήθειες στα παιδια. Δυςτυχως ομως δεν μπορούν. Ειναι υποχρεωμένοι να διδάσκουν την ύλη που τους δίνει το υπουργείο και που φυσικα ειναι ανθελληνικη. Οτι κανουμε μονοι μας. Αγοράστε παλια σχολικά βιβλία, αναγνωστικά και ιςτοριας, και Διδαξτε στο σπιτι τα παιδια σας. Ξερω ειναι δύσκολο, αλλα καλύτερα να κάνετε κατι τετοιο απο το να πάτε για εναν καφέ με τους φιλους σας. Αξίζει τον κόπο και τον χρόνο που θα αφιερώσετε στο παιδι σας. Τα σχολεία βγάζουν γενίτσαρους και ειναι το χέρι μας να βγάλουμε Ελληνες. Ειναι μια μεγαλη προσφορά στην πατριδα.

      1. Δεν χρειαζεται σημερα με την προσβαση που υπαρχει στον ιστιοτοπο ο καθενας ειτε είναι γονεας ειτε είναι μαθητης και εχει αμφιβολιες για καποια κεφαλαια από τα σχολικα βιβλια μπορει να σερφαει να ψαξει και να αντλησει πολλες πληροφοριες.

      2. Έχω ένα παλιό βιβλίο γεωγραφίας της Χούντας! Ονομάζει τα Σκόπια νέτα – σκέτα Μακεδονία! Σοβαρευτείτε, όταν μιλάτε για εκπαιδευτικούς!

    4. Συγγνώμη αλλά κάτω από τον κατσαπλια με την σημαία είναι ο Γιάννης Γιοκαρίνης;

      1. Ναι και δίπλα είναι η Ευλαμπία. Αχ Ευλαμπία!

    5. Κοιταξτε αυτοι εχουν και καπου δικιο αλλα βγαινουν στον δρομο και διαδηλωνουν ,φωναζουν κτλ,εσεις βρε πατριωτες τι κανετε; ολη την ημερα σπιτι σΤο σαλωνι και το μονο που κανετε είναι να γκρινιάζετε να βριζετε και να καταριεστε από τα πληκτρολογια σας,περιμενετε έναν εθνοσωτηρα που θα σας λυσει όλα τα προβλήματα,και φυσικα θελετε έναν βαρβατο καραβανα που θα κανει επανασταση Ν2 για να σας σωσει. Μα εστω και ενας καραβανας να θελει να κανει πραξικοπημα δεν το κανει γιατι δεν είναι ηλίθιος,δεν θα βαΛΕΙ το κεφαλι του στον ντοβρα για έναν λαο που τα περιμενει όλα στο πιατο και είναι ευθηνοφοφβος . Ενταξει ραγιαδες μου; καληνύχτα.

      1. Τι ακριβως εχουν καταφερει ολοι αυτοι που φωναζουν γηπεδικα συνθηματα για 1-2 ωρες και μετα πηγαινουν σπιτια τους; Εαν οι εκαστοτε εξουσιαστες δεν παρουν γραμμη απο τα αφεντικα τους, δεν προκειται να αλλαξουν τιποτα και το ειδαμε στα συλλαλητηρια για τη Μακεδονια οπου μαζευτηκαν εκατομμυρια για να διαδηλωσουν κι ο κουλης τους εγραψε στα @@ του. Προφανως κι ολοι οι Ελληνες περιμενουν εναν εθνοσωτηρα. Διαφορετικα πες οτι καιμε τον οικο ανοχης στο κεντρο του συνταγματος και εξολοθρευουμε ολους τους κλεπτοκρατες. Εχεις ιδεα τι εχει να γινει σε μια ακυβερνητη χωρα που περιτριγυριζεται απο εχθρους κι εχει εισαγει 1-2 εκατομμυρια αλλοδαπους, απο τους οποιους οι μισοι ειναι τζιχαντιστες και οι υπολοιποι μισουν την Ελλαδα; Ειδικα οι στρατιωτοι πρεπει να το βουλωσουν διοτι εχουν τα μεσα και δεν κανουν τιποτα. Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να παιρνουν το μισθο τους, που ο απλος λαος ματωνει για να τους πληρωνει, να εκτελουν χρεη καμαριερας σε λαθρο και πολιτικους και να τραμπουκιζουν 18χρονα που εκπληρωνουν τη στρατιωτικη θητεια τους.

    6. ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ????? ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΩΛΙΕΣ ΦΙΔΙΩΝ !!!ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΤΗ ΝΕΟΛΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Ν Α ΤΟΥΡΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΩΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΛΕΦΤΗ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΩΝ ????? ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ???? ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ 14 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ!!!!!

    7. ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…..
      ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 40-50 ΗΤΑΝ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ
      ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ…..
      ΤΡΑΖΙΚ

    8. Ποιος τσουβαλιαζει ολους εμας τους εκπαιδευτικους . Φιλε εσυ που λες οτι δουλευω εξι μηνες , πως το εβγαλες το συμπερασμα ? Οταν εσυ τελειωνεις το οκταωρο σου πας σπιτι σου και ξεκουραζεσε . Εγω οταν σχολαω , παω σπιτι μου και ετοιμαζομαι για την επομενη ημερα . Διαβαζω τα μαθηματα που εχω να διδαξω και ετοιμαζομαι πως θα κανω το μαθημα σε καθε τμημα ,μιας και το επιπεδο καθε τμηματος ειναι διαφορετικο.Εγω οταν σπουδαζα και συγχρονος δουλευα εσυ μαλλον ετρωγες τα λεφτα του πατερα σου . Τα παιδια σου θελω να μορφωσω αν και εσενα δεν σε συμφερει γιατι τοους αμορφωτους ανθρωπους τους χειραγωγης πιο ευκολα.Για τιςς καμερες που αναφερεις εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα , αλλα αν νομιζεις οτι ετσι θα αξιολογησεις καποιον κανεις μεγαλο λαθος.. Οι γνωσεις που εχω και που περνω στους μαθητες εχουν αξιολογηθει οταν μου εχουν δωσει παιδαγωγικη επαρκεια. Επειδη ομως δεν γεννηθηκα καθηγητης ,αλλα δουλεψα 12 χρονια σιδερας , 2 χρονια σε διαμορφωση εξωτερικων χορων ,πλακακια κ,λ,π σου λεω οτι αλλο να εχεις να ασχοληθεις με σιδερα και αψυχα ,πραγματα και αλλο με την ψυχη των παιδιων. Επειδη καποιοι θα βγαλετε βιαστηκα συμπερασματα μονο αριστερος δεν ημουν , δεν ειμαι και δεν θα γινω ποτε.

      1. Συγγνώμη κιόλας κύριε,αλλά εάν είστε δάσκαλος με τέτοια γραμματική και συντακτικό,καλύτερα επιστρέψτε στα σίδερα και στα πλακάκια,καμία δουλειά δεν είναι ντροπή,αλλά δεν κάνετε για δάσκαλος….

        1. Συμφωνώ με τον Ν. Ι…….αν είναι δυνατό ν….τι γραμματική και συντακτικό είναι αυτό…

          1. Απο αυτα που διαβασες ,εχεις να κανεις κριτικη μονο για την ορθογραφια και το συντακτικο ενος ανθρωπου που εκνευριστηκε (επειδη τσουβαλιαζετε εναν κλαδο ,για μερικα ατομα) ,επι της ουσιας που ακριβως διαφωνεις με αυτα που εγραψε? Δες και τις δικες σου πεντε λεξεις που προσπαθησες να γραψεις και μαθε που βαζουν αποσιωπητικα και που αφηνουν κενα.

        2. Δεν ειμαι δασκαλος. Καθηγητης ειμαι και οχι φιλολογος . Εσυ οταν εκνευριζεσε απο ανθρωπους ασχετους κοιταζεις το συντακτικο και την ορθογραφια?Απο αυτα που εγραψα αυτο συγκρατισες ετσι ? Τωρα προσπαθησε λιγο να καταλαβεις τι εγραψα ,αν το επιπεδο σου , σου το επιτρεπει.

        3. Εσυ μαλλον θα εισαι φιλολογος? Κρινεις τον ανθρωπο απο την ορθογραφια του και οχι απο την ουσια αυτων που γραφει, μαλλον εχεις καποιο θεμα με τους δασκαλους και τους καθηγητες ,γιατι δεν θα μπορεσεις να γινεις ποτε..

      2. Αν είσαι δασκαλάκος του δημοσίου ζεις και αναπνέεις στην Ελλάδα θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σχεδόν κανείς πλέον δεν εργάζεται οκτάωρο τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και σαν ελεύθερος επαγγελματίας.Εσείς ξεκινάτε τη χρόνια στάνταρ με απεργία,ακολουθούν στάσεις εργασίας,ψεύτικες γιόρτες και το πρόγραμμα κυλάει έτσι εδώ και 40 χρόνια.Οκτάωρο δεν έχει κλείσει ποτέ σε σχολείο ούτε στο κυλικείο,όσον αφορά το πρόγραμμα και τις εργασίες που κάνεις σπίτι προφανώς θα θέλεις αύξηση και να πληρωθείς εξτρά υπερωρίες χαχα.Όταν εγώ άλλαζα λεωφορεία και τραίνα για να πάω για μεροκάματο φωρτοεκφορτώσεις με καύσωνα εσύ πάταγες το pin και άραζες τον κώλο σου στην παραλία μαζί με τη συνάδελφο σου δασκάλα που είχε παρκάρει την παλαμίδα της στην ξαπλώστρα.Αφήστε την τρέλα όλοι οι δημόσιοι για κανένα που δε ξέρει.Προτείνω να κοπούν οι τσάμπα διακοπούλες και να κάνουν όλοι εντατικά θερινά μαθήματα σε όσους μένουν πίσω και δεν έχουν χρήματα για φροντιστήρια.Μετά θα πάτε και διακοπούλες δύο εβδομάδες όπως και οι υπόλοιποι.Πως σου φάνηκε?

        1. Κανεις λαθος. Απεργια δεν εκανα ουτε μια ωρα στην ζωη μου. Αυξηση κανεις δεν ζητησε για την δουλεια στο σπιτι . Οσο για το οκταωρο αν δεν καταλαβες εννοω απο την ωρα που αρχιζει το μαθημα μεχρι την ωρα που φευγω απο το σχολειο εγω και οχι οι μαθητες. Το καλοκαιρι πηγαινω στο χωραφι γιατι τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν διακοπες Τα σχολεια κλεινουν 30 Ιουνιου και ανοιγουν 1 Σεπτεμβριου . Επειδη δεν ξερεις το καλοκαιρι αλλα και μετα το τελος του σχολικου ωραριου καθηγητες καθονται και κανουν μαθηματα (κοινωνικο φροντηστηριο) σε μαθητες που θελουν να προετοιμαστουν για τις Πανελληνιες εξετασεις.Αν εσυ πας διακοπες 2 εβδομαδες μπραβο σου ,εγω δεν μπορω να παω ουτε 2 ημερες μαλλον τα χρηματα που βγαζεις ειναι περισσοτερα απο αυτα που βγαζω εγω.

          1. Δεν αφήνεις ρε τα ψέματα και το ποίημα δημόσιε ψηφοφόρε που θα μας πεις ότι πεινάς και δεν πάς διακοπές,Όσο για τα κοινωνικά φροντιστήρια και τα άλλα παραμύθια πέστα στους γονείς που έχουν ξεπαραδιαστεί πληρώνοντας ιδιωτικά φροντιστήρια γιατί βγάζετε στούρνους.700€ παίρνω εγώ στις 10-12 ώρες,εσύ πόσα παίρνεις θα μας πεις ?Ντρέπεσαι ή μήπως είναι προσωπικά δεδομένα?

    9. Τα σχολεια δυστυχως εχουν γεμισει με Αθεους, λαθρολαγνους και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστει, οι οποιοι …δηλητιριαζουν τα μυαλα των παιδιων με τις αθλιες ιδεολιψιες τους!!!!!!! Εφθασε καποιος τετοιος κατσαπλιας να λεει στους μαθητες, οτι
      ντρεπεται που ειναι …..Ελληνας, γιατι ο στρατος μας δεν επετρεπε στην διεθνη αλητεια των ισλαμιστων να περασουν στο Ελληνικο εδαφος!!!!!!!! Τετοια υποκειμενα εχουν εισελθει στον χωρο της εκπαιδευσης!!!!!!!!!!

    10. τώρα συνειδητοποίησε ο Γραικός ότι όλοι οι συνδικαλιστές είναι κομμούνια

    11. Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά ρε μούτρα.Πατάνε το πόδι τους στο σχολείο 6 μήνες και πληρώνονται για 14.
      Όσο για πάμε φύγαμε κκε από τη στιγμή που είναι κατά του κοινοβουλευτισμού τι γυρεύουν στη βουλή 70 χρόνια?
      Μπορεί να μας πει κάποιος κούμουνος τι έχουν προσφέρει στη χώρα? Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι τα σπάνε και κολατσίζουν παρέα με τους κοπρίτες νδ,πασοκ και όλα καλά

    12. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

    13. Και τι θέλατε να πάνε με σημαίες του Κλασιδιαρη?

      1. Προς κουκουε: Με την Ελληνική σημαία ρε κουμουνιστοσυμορίτη. Αλλά αυτοί έχουν αλεργία στο ιερό πανί. Βγάζουν «σπιθούρια»

      2. Με το βρακί της μάνας σου να πάνε, ξεφτιλισμένο κομμούνι.

      3. Ρε φίλε μου κομμουνιστή,δεν έχεις βαρεθεί τόσες τάπες τόσο καιρό,εδώ που μπαίνεις; Μου φαίνεται πως τα θέλει ο πισινουληςσου….

    14. Ο πρώην υπουργός Παιδειας ο Συριζαίος Κώστας Γαβρόγλου τό τσιράκι τού Ερντογάν η φώκια τής Βόρειας θάλασσας έκανε μία βαρυσήμαντη δήλωση:”Θέλουμε νά πλάσουμε τήν καινούργια γενιά.Ο τουρκόσπορος
      γεννημένος στήν Κψνσταντινούπολη ήθελε νά κάνει τά Ελληνόπουλα Γενίτσαρους.Αυτό τό κάθαρμα ειναι
      ελεύθερο και τσεπώνει κάθε μήνα χοντρές συντάξεις.
      Γιάννης Λάκων

      1. Είσαι βλάκας! Τη λέξη “τουρκόσπορος” ηλίθιε βλάκωνα, έλα να την πεις στη βόρεια Ελλάδα κι ειδικώς στη Θράκη. Είδαμε οι Πόντιοι και μικρασιάτες πρόσφυγες τον ελληνισμό και την ανθρωπιά των γηγενών κοπριτών… Γελοίο φασιστικό ρεμάλι μολύνεις την ατμόσφαιρα που ζω…

    15. Σε λιγα χρονια βλεπω να κατεβαινει το αγαλμα του Κολοκοτρωνη, ως ρατσιστη κατα των Τουρκων και φασιστομουτρο.

    16. που διαβασα ποτε
      Βλεπεις η πολιτικη ορθοτητα και η παυση πολθτικων φρονιματων δεν αφηνει επισημα χειλη αν το χεστομισουν αλλα ειναι ολοσωστο περα για περα
      Για αυτο αλλωστε βλεπεις νεα παιδια να κανουν γαργρα το ξεπουλημα μακεδονιας και να κυλιουνται στην παρλαια σαλονικης για τον μαυρο πορνοσταρ.
      Καταντια δεν υπαρχει μελλον για τη χωρα
      Διελυσαν την παιδια με δουρειου ιππους στα σχολεια απο το 80 με τον παπαντρεα…

    17. Η “σημαια” σας πειραξε Διαστρεβλωτες μου?
      Το οτι η Παιδεια εχει τα χαλια της και αυτη η Σαυρα η Καμερεως θελει να κανει τις αιθουσες Big Brother , το παραβλεπετε?

      1. Η αντίδραση στις κάμερες οφείλεται προφανώς στο φόβο σας ότι κάποιος άλλος εκτός τάξης θα μπορεί να δει την γύμνια και την ανεπάρκειά σας. Παραπέμπει στην αξιολόγηση, την οποία ως γνωστόν όλοι οι κηφήνες του δημοσίου αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Τα περί προσωπικών δεδομένων είναι φληναφήματα και προπέτασμα καπνού. Όξω κηφήνες!

      2. Συντροφε μόνο ο σύντροφός ο Νικόλας ο φίλης,η Ρεπούση και η συντρόφισσα που πέταγε τις εικόνες στα σκουπίδια,είναι οι κατάλληλοι για να φτάσει η Ελληνική παιδεία,στην θέση που οραματίζεσαι…..Στον πάτο δηλαδη

      3. Σε ποιους τα γράφεις; Σχολιαστές γεμάτοι μίσος και τοξικότητα… Άνθρωποι που αρέσκονται σε λεξιλόγιο γηπέδων και καφενείων όταν απαξιώνουν ένα κλάδο που προσφέρει με πενιχρά μέσα… “Εις ώτα μη ακουόντων” ούτε την καμπάνα της γειτονιάς τους…

    18. ΕΝΑΣ κατσαπλιάς με ΜΙΑ μόνον σημαία , που προσπαθεί κάνοντας ακροβατικά , να φωτογραφίσει πίσω από τις πλάτες των συγκεντρωμένων. Οι οποίοι φυσικά δεν κρατάνε σημαίες των αριστεροφασιστών δολοφόνων του ΠΑΜΕ…
      Φαίνεται ότι οι άπλυτοι επιδιώκουν να λερώσουν το συλλαλητήριο , ως ιδεολογικά περριτωματα που είναι .

    19. Το καλό είναι ότι αυτοί δεν μπαίνουν στην τάξη

    20. Όχι αυτοί διδάσκουν την ιστορία που τους διέταξαν προκειμένου να οικοδομήσουν και στα …τους τι θα απογίνει η παιδεία και η σωστή ιστορία και εκμάθηση της απο το σχολείο και τους καθηγητές όπως όφειλαν να είναι σωστοί και να να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις και όχι προβοκάτσιες …Ναι κύριοι είναι αυτοί που κάνουν πλύση εγκεφάλου κανονικά στα παιδιά μας και μεθαύριο τα ίδια τα παιδιά μας θα μισούν την Ελλάδα και το έθνος της Ελλάδας χωρίς καν να είναι σε θέση να τα βάλουν κάτω και να ξεκινήσουν μια σωστή οπτική έρευνα για την ιστορία και την σωστή εκμάθηση
      Με λίγα λόγια θα μετατραπούν σε στρατιωτάκια των κκεδων και κάθε ανθελλήνων με κύριες άγνωστες λέξεις την τιμή την αρετή και αγάπη για την πατρίδα και την πίστη

    21. Η Ιστορία που διδάσκεται είναι αυτή που ορίζει το πρόγραμμα σπουδών και τα βιβλία του υπουργείου και όχι ό,τι κατέβει του καθενός, άσχετα τι πιστεύει ή όχι….αν ξεφύγεις από τα παραπάνω πας για ΕΔΕ κανονικότατα…

    Comments are closed.