ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ – ΕΓΙΝΕ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ – ΡΙΨΗ ΒΟΜΒΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΛΕΙΖΕΡ – ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    pyra1

    Σε εξέλιξη είναι η άσκηση Παρμενίων 2019.

    Όπως μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά η ΕΡΤ συνεχίζονται οι βολές για την άσκηση Παρμενίων ενώ έγινε και χρήση λέιζερ για την σωστή καθοδήγηση βομβών.

    Δείτε την εικόνα:

    pyra

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες από την άσκηση Παρμενίων

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Palioahristi pii fantazeste oti iste?Ena kounoupi Aton kolo tis Turkias,isaste grekouliasmeni grekouliakes.Ta kataferate sto apolito,ahristes struthocamiles.

    2. Εσενα σιγουρα τετοιος κλανομαγκας που εισαι αλλα κατι μου λεει οτι θα σου αρεσει

      1. The low life creatures,the grekouliarides,who enjoy no recognition of the rest human community should had kept their mouths shut,heads down and eyes to the ground,anomali grekouliakes.

    3. ο εχθρος ειναι ο εσωτερικος ο χειροτερος οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ αυτοι ειναι ο νουμερο ενα κινδυνος για την Ελλαδα και μετα τα μεμετια…..Δυστηχος απο το 22 και μετα τρωμε σκαμπιλια με τους προδοτες σε στρατο και κυβερνηση πουχουμε βολεμαινους………….

    4. Πουλησατε την Κωνσταντινουπολη,την Β.Ηπειρο, την Κυπρο , Την Θρακη,Την Μακεδονια ,Τα νησια….. και λες χεστηκανε? ουτε τους νοιαζει. μας ξερουν οτι ειμαστε ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ

    5. Μια κλανιά μας έχουν οι Τούρκοι, μακάρι να μην γίνει πόλεμος…

      1. Μην εισαι τοσο σιγουρος…. μην ξεχνας το 74 τους φτιαξαν την κατασταση και μπουκαραν στο νησι με τους τοτε προδοτες πουχαμε..Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΑΡΑ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ αλλοστε ΤΟΧΕ ΠΕΙ… οι ξενοι του φτιαχνουν το εδαφος και μετα μπουκαρουν .Ξυπνα ασε την ητοπαθεια την ραγιαδοσυνη…..Μακαρι να γινει πολεμος να ξεσκαρτεψουμε απο την σαβουρα…………πουχει μαζευτη…………..ειτε με Τουρκο ειτε με Τα μεμετια που μας φαιρνουν κατι θα γινει και πολλοι θα ξεβολευτουναι……

    Comments are closed.