ΠΕΦΤΕΙ! ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ: «ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – ΑΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ»

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΙΠΡΑΣ

    «Εάν δεν πάρω την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησα, όλα είναι ανοιχτά», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

    Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αυτό που θα κρίνει αν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές. Αυτό, είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΕΡΤ.

    «Την Κυριακή», είπε ο κ. Τσίπρας, «δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση αλλά είναι φανερό ότι δεν είναι μια χαλαρή ψήφος. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα να ζητάει επιμόνως η αντιπολίτευση την καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης είναι φανερό ότι την Κυριακή ο κόσμος θα ψηφίσει για το πολιτικό σχέδιο για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα τα επόμενα χρόνια. Εγώ δεν μπορώ να βγω και να πω στον ελληνικό λαό ότι δεν τρέχει και τίποτα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Αν πάρω την εμπιστοσύνη του λαού θα μπορέσω να εφαρμόσω τα θετικά μέτρα. Αν αποδοκιμαστούν όλα είναι ανοικτά. Κρίνεται ένα πολιτικό σχέδιο στην κάλπη. Σε τρεις μήνες είναι οι εκλογές ο πρωθυπουργός θα εκλεγεί σε τρεις μήνες. Αν το πολιτικό σχέδιο μας έχει την έγκριση του ελληνικού λαού αυτό σημαίνει δύναμη. Η νομιμοποίηση της λαϊκής ετυμηγορίας θα μας δώσει περιθώρια και δύναμη να αποτρέψω την εκλογή Βέμπερ στην ηγεσία της Κομισιόν. Με οποιοδήποτε ποσοστό ήττας του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουμε σε μια περιπέτεια».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Και όμως την έχει μεγάλη
      την τσαπού και μικρή την απόσταση από πίσω απ’ την αξιωματική
      Προβλέπεται βραδιά οργίων στην τηλεόραση αύριο τα μεσάνυχτα

    2. δεν φταίςςι αυτή η … μαλακία. Σκεφτείτε τους δημοσιο -μιζο-κομπιναδόρους που τον ψήφισαν.
      Ασχολείστε με τον…. θάμνο σαν να μην υπάρχει το Δάσος …δεν εχουμε πρόβλημα με τα….50,100,1.000 μαλακια.
      Εμφύλιο !!!έχουμε
      Μας σκοτώνουν._
      Διαλέξτε πλευρά….

    3. Την προδωσια πολλοι αγαπησαν τον προδωτη

    4. Εκλογικά είναι νεκρός, πολιτικά πιο νεκρός, υπαρξιακά ελπίζω και εύχομαι εκ βάθους καρδίας να τριτώσει το καλό, κάκιστο ψόφο κοπρόσκυλο.

    5. Δεν φεύγει αυτός αν δεν εξαντλήσει τον χρόνο του, είναι εθισμένος στην εξουσία και στο χρήμα, γνήσιος αντιπρόσωπος του αντίχριστου. Αν τον έλεγαν να διαλέξει ανάμεσα στην καρέκλα και στην Περιστέρα αυτός θα διάλεγε την καρέκλα. Είναι ψυχρός εκτελεστής σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας δίκαιος άνθρωπος να πετάξει την ψήφο του σε αυτόν τον κάφρο. Οι ψήφοι στον Σύριζα είναι μόνο απο ανήθικους, γιατί εγώ αν δω μια αδικία, είτε με συμφέρει είτε όχι, θα μιλήσω, γιατί συνένοχος σε εγκλήματα δεν θα γίνω ποτέ!

    6. Για ποια εμπιστοσύνη μιλας ρε Πινόκιο;;; Μας εχεις τρελάνει στα ψέματα και ζητας ψήφο εμπιστοσύνης;; Για ποσο μακακες μας περνάς;;;

    Comments are closed.