ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ; ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΕΤΡΑΝ

    Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης και νοσηλεύεται στον τρίτο όροφο της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να δήλωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Κορυδαλλού πως είχε πόνους. Αυτοί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και εξετάστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι έκριναν τελικά ότι πρέπει να εισαχθεί για νοσηλεία. Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στον 3ο όροφο της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

    Ο ηθοποιός που δικαζόταν σήμερα για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του, αισθάνθηκε, τα ξημερώματα, πόνους και αδιαθεσία και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Νοσοκομείο από τη φυλακή του Κορυδαλλού όπου κρατείται για να μετάγεται στο δικαστήριο.

     Υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

    Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχει παραπονεθεί αρκετές φορές μέσω των δικηγόρων του για την επιδείνωση της υγείας του και μάλιστα, οι νομικοί του εκπρόσωποι υποστηρίζουν ότι η κατάστασή του μπορεί να καταστεί ακόμη και μη αναστρέψιμη.

     Η δίκη του συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή, χωρίς την παρουσία του ηθοποιού, ο οποίος θα παραμείνει κλινήρης.
    Λίγη ντροπή…
    Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στον Alpha και επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου ηθοποιού.
    Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωνε πως η κατάσταση της υγείας του είναι εύθραυστη ενώ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προλάβει να καταθέσει και μετά ας πεθάνει.

    «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Το νέο είναι ότι η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς.

    «Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

    Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει, να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει. Αυτό μου λέει» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ο σοφος μας λαος λεει” ου μπλεξεις με ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ” Κατι θα εχει απο εμπειριες

    2. Πού βρίσκονται οί μεταχρονολογημενες βιασθεισες ; Ψάχνουν γιά θέση στούς εκλογικούς καταλόγους ;

    3. Η κοροϊδία των ιθυνόντων ενάντια στο λαό είναι πραγματική εξύβριση και ποινικό αδίκημα. Μα πάνω από όλα υβρίζουν το Πνεύμα του Θεού όταν ορκίζονται στο Ευαγγέλιο ότι θα πράξουν αυτά που υποσχέθηκαν προεκλογικά και μετά κάνουν τα αντίθετα.

    4. Ντροπή σε σένα μωρή. Άμα δεν σου αρέσει το Μακελειό μην το διαβάζεις. Το Μακελειό φταίει που λέει ωμά τα πράγματα για να ξυπνάμε τα ζώα; Να ντρέπονται αυτοί που τα κάνουν και το παίζουν υπεράνω ηθικής. Με τί γλώσσα να μιλήσει για τη βρώμα και τη δυσωδία που μιαίνουν τον τόπο; Με το σεις και με το σας;

      1. Δέν τό ξέραμε τώρα ότι θά αντιμετωπίζουμε μέ βρισιές καί κατάρες τή βρώμα καί τή δυσωδία που μιαίνουν τόν τόπο. Έτσι έκαναν καί οι αρχαίοι Έλληνες;;

    5. Ηθοποιός είναι, θέατρο παίζει. Ο Δημητρακόπουλος λάδωσε, όπως επεχείρησε να κάνει με τον Χίο, τους γιατρούς;

    6. Και για εκείνον τον τραπεζίτη που μας εμφάνιζαν φωτο μέσα στο τις φυλακές με πάνες καθισμένος σε καροτσάκι και να λεει ο δικηγόρος του ότι έπρεπε να αποφυλακιστεί άμεσα γιατι θα πέθαινε;μια χαρά απολαμβάνει τώρα την ελευθερία του

      1. Για τον Λαυρεντιάδη λες,ναι,τάχα είχε πρόβλημα υγείας και μάλλον θα μας θάψει όλους

    7. Και το έπαθε αμέσως μόλις έμαθε για την καταδίκη Λιγνάδη.τυχαιο?ίσως …

    8. ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΝΤΙ??? ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΡΩΝΕ ΧΑΒΙΑΡΗ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ

    9. Ντροπή γιά τόν νομικό πολιτισμό οι τοποθετήσεις τών δικηγόρων του καί ντροπή γιά τόν δημοσιογραφικό πολιτισμό οι εκφράσεις πεζοδρομίου που χρησιμοποιείτε στά άρθρα σας. Δέν σάς είπε κανείς ότι η εξύβριση είναι ποινικό αδίκημα;

      1. το ορθό ειναι νομικός μπολιτισμός!

    10. ΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΩ ΠΕΡΔΙΚΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ; ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΕΝΑ ΜΠΟΤΟ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΞΑΠΛΩΣΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ! ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΧΑΙΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ!

    11. Έδωσε το δικαίωμα σε κάθε ατάλαντο τσουλι. Καλά να πάθει.

    12. Παραμύθια της Χαλιμας.
      Όπως κεντερης-θανου .

    Comments are closed.