ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ 80 ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ! ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΟΤΕ;

    Κοινοποίηση:
    ΠΤΗΣΕΙΣ

    Με δεκάδες μαχητικά F-16 και μη επανδρωμένα UAV οι Τούρκοι έκαναν χθες «δικό τους» τον εναέριο χώρο του Αιγαίου, καθώς κατά το σημερινό κρεσέντο καταγράφηκαν συνολικά 80 υπερπτήσεις, 37 από F-16 και 43 από UAV!

    Ειδικότερα, πάνω από τον εθνικό εναέριο χώρο πέταξαν σε σχηματισμούς επτά F-16 και μεμονωμένα δύο UAV. Συνολικά 17 αεροσκάφη προχώρησαν σε παραβιάσεις, τέσσερα από αυτά οπλισμένα, ενώ σημειώθηκαν και τρεις εμπλοκές. Τα αεροσκάφη αυτά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

    Ένα νέο ρεσιτάλ τουρκικής προκλητικότητας, δηλαδή, μόλις μία ημέρα αφότου ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε μια ακόμη ακραία ρητορική κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος ότι… δεν γνωρίζει τη Συνθήκη της Λωζάνης, θέτοντας, παράλληλα, εκ νέου ζήτημα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών μας.

    Οι νενέκοι της Νέας Δημοκρατίας φυσικά δεν θα αντιδράσουν ποτέ. Είναι πολύ λίγοι για να είναι οδηγοί σε ένα Έθνος αγωνιστών και υπερήφανων Ελλήνων…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ποιοι να αντιδρασουν;;;;;;; Αυτοι;;;; Αυτοι εχουν συνηθησει πια να ειναι οσφιοκαμπτες και …..καρπαζοεισπρακτορες!!!!! Θα ερθει το γεωτρυπανο να τρυπα μεσα στο λιμανι του Πειραια π.χ. και αυτοι θα το κοιτουν!!!!!!! Το μονο που μενει να κανουν ειναι να ξεκουμπιστουν!!!!!!!!!!

    2. Παραχωρηση εθνικης κυριαρχιας μνημονιακος ορος του 2015 ειμαστε εως τωρα αποικια γερμανων. μονο οι γερμανοι μπορουν να δωσουν εντολη καταριψης και οι γερμανοι ειναι κολλητοι με τους τουρκους.αφου το ξερετε γιατι τετοια αρθρα…

    3. Μα σηκώνουμε ανάστημα καθημερινά… Ξέρετε σε τι ύψος φτάνει μια ανεμογεννήτρια???

    4. Μπατε σκύλοι κι αλέστε αυτοί ειμαστε 50 χρονια τώρα…
      Κριμα ρε το αιμα που εχυσαν οι προγονοί μας για να παριστανουμε τις κοτες τις λυρατες.
      Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας πιο κατω δε πάει….

    5. Καραιβαζ, Μαυρίκιος, παρακολουθήσεις, πετσωμενα μέσα, ανεμογεννητριες έτοιμες για Έβρο, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΣΟΓΟ??? ΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ???

    6. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΑ ….ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΖΕΤΕ. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    7. Ο Παθητι-Κουλης αλλού έχει το μυαλό του…..

    Comments are closed.