ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Ο ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΟΥΡΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΙΚ ΤΟΥ.. (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ αλλά για μια ακόμα φορά, οι υπόλοιποι ηγέτες του έδειξαν πόσο… γραμμένο τον έχουν.
    Ο πρωθυπουργός μας στην “ομαδική” φωτογραφία που περιλαμβάνει όλους τους μετέχοντες, βρίσκεται πίσω πίσω σε μια ακρούλα (την αριστερή αν προσπαθείται να τον εντοπίσετε), την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φιγουράρει στην πρώτη σειρά της διάταξης!
    Όσο για τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο; Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές “ο πάγος έσπασε” και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να αφήσουν πίσω τους την ένταση του 2020, παρά τις πολύ σημαντικές διαφορές, που υπάρχουν.
    Βέβαια, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, το άγχος του Κούλη είναι εμφανέστατο στο πρόσωπό του, αφού για μια ακόμα φορά ο “γουρλωμάτης” ξύπνησε μέσα του. Οι εικόνες του πρωθυπουργού με τα γουρλωμένα μάτια, το χαζό χαμόγελο και τα δεμένα χέρια σαν τον μαθητή που έκανε αταξία, μπροστά στον αγέρωχο Ερντογάν, μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.

    ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. είχε τα μάτια του γουρλωμένα, τώρα τελευταία έχει αποτκήσει και την στάση του μπάτλερ με τα χέρια του σαν να περιμένει εντολές. Πόσο ακόμα θα αντιγράψει τον Mr Bean;!;!;!

    2. Ο περιθωριακός περιθωριοποιήθηκε; Κοίτα να δεις…

    3. Δεν κάνει ο Κούλης Χρυσός για prime minister δεν κάνει

    4. Πάλι μας ξεφτιλισε με τα τικ του και όλες τις ανωμαλίες που κάνει…Βλεποντας τον οι πολίτες των άλλων χωρών θα καταλαβαίνουν με τη μία που έχει μπλέξει η ελλαδα με αυτόν τον ανώμαλο…Και στη φωτογραφία όσο πιο πίσω γίνεται και άκρη…η απόλυτη περιθωριοποιηση…ειναι μάλλον θέση ρεζερβε αυτή για καρπαζοεισπρακτορες…

    5. Δεν υπάρχει δίπλα του ένας άνθρωπος να του που πεί να σταματήσει τις γκριμάτσες και τα χαζογελάκια σαν τον μίστερ Μπίν καθε φορά που έχει δίπλα του έναν ξένο ηγέτη???? Τα ίδια έκανε και ο προηγούμενος…..Επιτέλους αντιπροσωπεύει μια χώρα και έναν λαό….Δείτε δίπλα του ύφος και στάση ηγέτη……..

    6. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΠΑΝΟΣ,ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΑΒΑΡΙΝΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.ΟΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

    7. Ρεζίλι δεν γίνεσαι με τα τικ σου,αλλά με τίς πράξεις σου

    8. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΗΓΈΤΗΣ ??😂😂😂😂ΚΛΑΊΩ !!!! ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ?????!!!!😂😂😂😂

    9. Πιόνι του συστήματος με ημερομηνία λήξης.
      Σαν τον Τσιπρα. Αναλωσιμος.

    10. …..χα χα χα!!!….ρε δεστε ενα σουργελο που βγαλανε….ο κατελης πιο σοβαρος ειναι….

    11. Απορία έχω, πως τέτοια άτομα έχουν σημαντικές θέσεις ? Έτσι βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, πως το κυριότερο προτέρημα εξαρτημένων χωρών, είναι η οσφυοκαμψία των ηγετών (?) τους.

    12. Σαν τον Τσιπρα στην σύνοδο ΝΆΤΟ που κάθονταν με τα χέρια στις τσέπες και ΟΠΩΣ συνήθως…. τελευταίος στην σειρά και ΤΈΡΜΑ αριστερά
      Τι τραβάμε

    13. ΤΟΣΑ ΤΙΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ.
      ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΛΟΙ

    14. Ο βεζίρης καί ό δουλοπρεπής Χατζιαβάτης
      Γιάννης Λάκων

    15. αθλιος, ασχετος, αχρηστος και γερμανοτσολιας

    16. MΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥς ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥς ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΟΝΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΙΜΑ

      1. ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ…Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ Π@ΥΤΣΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ ΚΤΛ ΚΤΛ

    Comments are closed.