ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ “ΟΣΜΗ” ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ – ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ, ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK – ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;;; (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    cats

    Ένα Κυριακάτικο πρωϊνό διαφορετικό ξημέρωσε σήμερα. Και είναι διαφορετικό γιατί από ότι φαίνεται το παρακράτος δεν έχει αργίες και σχόλες, αλλά εργάζεται συνεχώς και ακατάπαυστα, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και μάλιστα Αυγουστιάτικα, κάτι που υποδηλώνει πως δεν κάνει ούτε “διακοπές”.

    Δύο είναι τα κρούσματα που το αποδεικνύουν.

    Το πρώτο κρούσμα είναι η καταγγελία για διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη που υποβλήθηκε στις αρχές την Κυριακή.
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι την καταγγελόμενη διάρρηξη διαπίστωσε η καθαρίστρια του σπιτιού της εισαγγελέως Διαφθοράς στην περιοχή της Ακρόπολης όταν πήγε το πρωί για να το καθαρίσει και το βρήκε ανάστατο.

    Η Ελένη Τουλουπάκη πληροφορήθηκε το περιστατικό εν πλω, καθώς επιστρέφει σήμερα από τις διακοπές της στην Κρήτη.

     Όπως της είπε η καθαρίστρια, ο δράστης ή οι δράστες  έκαναν άνω – κάτω το γραφείο της και τους φακέλους με τις δικογραφίες, ωστόσο δεν πείραξαν τίποτα από τις συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας που υπάρχουν στο σπίτι.

    Σημειώνεται ότι το σπίτι της δεν έχει συναγερμό.

    Η ίδια θα φτάσει το απόγευμα στην Αθήνα και θα διαπιστώσει αν έχει κλαπεί κάτι.

    Με εντολή του διοικητή Ασφαλείας Αττικής κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο σπίτι της κυρίας Τουλουπάκη προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σπίτι της κυρίας Τουλουπάκη εκλάπησαν έγγραφα και ο προσωπικός της υπολογιστής.

     

    Το δεύτερο αφορά τον κ. Γιάννη Ραγκούση, Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου έπεσε η σελίδα του και το προσωπικό του προφίλ στο facebook. Ο κ. Ραγκούσης έγραψε σχετικά με το συμβάν στο προσωπικό του προφίλ που όπως φαίνεται λειτουργεί πλέον, σε αντίθεση με τη σελίδα του που είναι εξαφανισμένη, τα παρακάτω :

    “Δυστυχώς, ήταν η σειρά μου να πέσουν θύμα κακόβουλων ενεργειών, η σελίδα μου με 17.500 φίλους-η οποία εξαφανίστηκε-καθώς και το προφίλ μου, στο Facebook.
    Από προχθές είμαι σε επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του/των υπαιτίων.
    Ήδη εντοπίστηκε πως η επίθεση δεν προήλθε από κάποιον με στοιχεία Νότιας Κορέας όπως εμφανιζόταν, αλλά από την Ελλάδα.
    Εάν πάντως προκύψει πως αυτή η επίθεση σχετίζεται με πρόσφατο απειλητικό μήνυμα που μου έστειλαν, καθώς και πως τα δύο μαζί συνδέονται με την άσκηση των καθηκόντων μου ως τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, τότε αυτός/αυτοί θα μπλέξουν … και μάλιστα άσχημα.”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ποιος κυβερνα?? ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ο X και ο παρα Χ.

    2. Αυτό είναι κράτος παρακράτος τρομοκρατία. Μαζί με τα Ανθελληνικά Hoaxes αυτοί κυβέρνουν.

    3. χρειαστηκε να ρθει ενας ιος για να πεσουν οι μασκες του συστηματος που μας κυβερνα χρονια τωρα…απο εξω μπελλα μπελλα κι απο μεσα κατσιβελα…

    4. Το φιλαράκι του ΓΑΠ τότε που έκανε τα μπανάκια του στην Πάρο. Μας τον φόρτωσε στην πολιτική μας ζωή ο αρχιπροδότης και με μεταγραφή στον Σύριζα.

    5. Ραγκούσης ένα πολιτικό τομάρι που μετέτρεψε τον τόπο μας σε Λίβανο από την απόδοση ιθαγένειας στους Αλβανούς μέχρι τους Αφρικανούς Πακιστανούς ΚΛΠ

    6. ποιος κυβερνα αυτον τον τοπο; ο κούλης βεβαια με την βοηθεια 2.251.411 ψηφοφορων.

    7. Καθάρματα του κερατα και μασωνοι ολοι τους.

    8. Από τότε που εμφανίστηκε η “πανδημία” της “ΚΟΡΩΝΑΣ”… “φανερώθηκαν” και οι “Νονοί” με τις “κορώνες” στο δαχτυλίδι του μικρού δαχτύλου τούς, που το φοράνε εκτός Βουλής και μπροστά σ’ όσους δίνουν “εντολές”😎

      👸🏻👤💶💼🤴✡️👑🕎🎭👮🧤⏳🎯🕒✍️🔫=❎ Ουπς… σας “ξέφυγε” ένας “στόχος” και η “σειρά” πάει πλέον αντίστροφα…⚖️

    9. Βρε ουστ κοπρόσκυλο που υπάρχεις ακόμα και δεν είσαι στα κάτεργα! Αλλά, ποιος να σε στείλει….;;;;

    10. Και η Τουλουπακη και ο Ραγκουσης ειναι μελη του Ιουδαικου εκτρωματος που κυβερνα την Ελλαδα.Το οτι μαλωνουν με αυτους που τωρα κυβερνουν ειναι καθαρα ενδοοικογενειακη βια που δεν αφορα κανεναν Ελληνα

    11. … γιατί το παρακρατος στην Ελλάδα είχε παντα αποχρώσεις μπλε…

    12. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;;;
      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

    Comments are closed.