ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ DRONE “ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ” ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΒΟΥΛΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥΣ – Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΤΡΥΠΗΣΕΙ”!(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    262899825_622116712322882_4770563075818955339_n

    Χωρίς κανέναν έλεγχο, χωρίς κανένα περιορισμό καταγράφουν τα πάντα.

    Όπως φαίνεται και στο βίντεο “επενδυτές” επιδίδονται σε εναέρια επιθεώρηση με drone καταγράφοντας τη Βουλή, την Ομόνοια μέχρι τον Πειραιά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. H νέα δημοκρατία που θα έκανε και απελάσεις…………………… εδώ αυτοί πετάνε χαρταετό στου Φιλοπάππου τις Απόκριες και drone τα Χριστούγεννα έξω από την Βουλή.

    2. Ο ιδιος την παρεδωσε.Που το προβλημα.
      Τους μαζεψε ολους στην Ελλαδα γι αυτο το σκοπο.
      Σκασιλα του τι κανουν οι επενδυτες με τα ντροουν.
      Δεν παν να πεταξουν και κανεναν πυραυλο πανω απ
      τημν Ελλαδα και να την καψουν ολη.
      Πολιτικο που μας επεφυλασε ο Θεος
      για τις πολλες μας αμαρτιες,ουτε οταν νομιμοποιουσε εναντια στο νομο του Θεου υπερ της ομοφυλοφιλιας
      ουτε οταν εισηγαγε το μαφθιμα ανομαλιας απο το νυπιαγωγειο στα σχολεια,ουτε οταν εκλεινε τις Εκκλησιες
      και απαγορευε τη συμετοχη στη θεια λειτουργια και τα μυστηρια ουτε οταν απηγορευε τον Αγιασμο των Θεοφανειων για να αλωνιζουν τα δαιμονια ,ουτε οταν εισηγαγε το θανατηφορο εμβολια για να μας
      θανατωσει ψυχη και σωματος δεν αντιδρασαμε τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας .
      Αν δεν αντιδρασουμε συσωμος ο Ελληνικος λαος κληρος και λαος ,αλλα φαινεται πως οι πλειστοι τουνκληρου λακισαν μετα την ψευτοσυνοδο Κολυμβαριου και μας εγκατελειψε η χαρις.
      Ο λαος με τους ολιγους ενααπομειναντες ορθοδοξους κληρικους ας αγωνιστει
      για την πιστη την Αγια και της πατριδος την ελευθερια
      εσχατη ωρα εστι και κεκλεικεν η ημερα και ακολουθει πυκνο σκοταδι και βαθυ
      αν δεν αντιδρασουμε και δεν σηκωσουμε τα λαβαρα για ενα ακομη 21.

    3. Θα σας σφαξουν Ελληναραδες,.,,,

      Κοντοζυγωνει με τους προδοτες που εχετε ψηφισει

    4. Οι επενδυτές της Νέας Δημοκρατίας

    5. Καλα σε πολλα συμφωνω με τον Στεφανο αλλα τωρα το εκαψε. Ηρεμηστε λιγο…

    6. Κάποτε κάποιοι μιλούσαν για το Αμερικανικό όνειρο, εννοώντας πως θα βρεις δουλειά, θα εχεις ευκαιρίες και αν δουλέψεις σκληρά θα φτιάξεις την ζωή σου.
      Τώρα όλοι αυτοι μιλάνε για το Ελληνικό όνειρο. Δεν εννοούν βέβαια πως πρέπει να δουλέψουν κλπ, οοοοχι, το Ελληνικό όνειρο περιλαμβάνει επιδόματα πάνω απ´ολα αλλά και τζάμπα στέγη, φαγητό, τηλέφωνο, ηλεκτρικό, ιατρική περίθαλψη κλπ.
      Δυστυχώς όμως δεν έρχονται όλοι μόνο για το όνειρο. Λες και αυτό δεν είναι αρκετά άσχημο, αφού εμεις πληρώνουμε το …όνειρο τους….Κάποιοι έρχονται για άλλους σκοπούς. Πολύ άσχημους για όλους εμάς.

    7. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ
      ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΥΛΗΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
      ΕΠΡΕΠΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ

    8. Μήπως ψάχνουν τα ακίνητα- φιλετα για να τα χτυπήσουν;;

    9. το Ισλαμαμπάντ. Ίσως και λίγα, 50-60 τζαμιά ακόμη… Μπακογιάνν μπέη, ανάλαβέ το μέσω ΕΣΠΑ!

    10. ΖΗΤΑΜΕ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟ… ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ… ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ…. ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΒΡΩΜΑ ΔΥΣΩΔΙΑ

    11. Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΟΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟ #ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ# ΓΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ… ΞΕΦΡΑΓΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ…. ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ DRONES ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ… ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ….

    12. Ξύπνα μωρή γουρλομάτα γαντεμόσαυρα και δες τί συμβαίνει στην χώρα που κάποιοι αφελείς, σου εμπιστεύτηκαν να κυβερνήσεις … Παρελάζουν -χωρίς φραγμούς και ενδοιασμούς- ξένοι πράκτορες / εχθροί του Ελληνικού ΄Εθνους, κι εσύ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ασχολείσαι -για αποπροσανατολισμό- με τα μπόλια του κάθε μπουρλά …

    13. Καλά ξυπνητούρια βρε. Πως κοιμηθηκατε; Μη σου πω ότι η καταγραφή γίνεται από το 2016 σε ημερήσια βάση. Ούτε η google τόσες λεπτομέρειες. Αλλά κάτι είναι ότι το είδατε τώρα. Σημαίνει ότι σε άλλα 5 -6 χρόνια θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τον πραγματικό ρόλο και λόγο που κάποιοι “επενδυτές” ήρθαν στην Ελλάδα. Αλλά θα σας έχουν προλάβει τα γεγονότα. Όχι τόσο εντός αλλά παγκοσμίως και θα είναι λίγο πιο μαλακό το “πέσιμο” σας από τα συννεφάκια.

    14. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 17 ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ

    15. Καταγράφουν Σύνταγμα, Ομόνοια και Λιμάνια φανερά… Κρυφά τώρα τι θα έχουν καταγράψει; Λαθρομετανάστες που έχουν χρήμα να αγοράσουν drone…

      1. Η μεγαλύτερη ακραία ισλαμική οργάνωση η Αλ Κάιντα έχει περιουσιακά στοιχεία καί μετρητά που αγγίζουν η τα ξεπερνάνε τα δύο τρις USD $… σ ένα drone θα κολλούσαν? Αν όντως ισχύει καί δεν είναι φάρσα από πιτσιρικάδες…. κρίνεται εξόχως σοβαρό……

    16. Οι εισφορές κρατήσεις όσων μας αφήνουν χρόνους θα ταίζουν τους μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα για το ελληνικό όνειρο όλα τσάμπα

    17. Ρεμβαζουν οι επενδυτές από ψηλά, τα οικόπεδα και τα σπίτια που θα τους παραδώσει ο Κούλης όταν αφανίσει εμάς τους Έλληνες!!!! Η αντικατάσταση μας με λάθρο είναι γεγονός…..

    18. Οι κατάσκοποι θα κάνουν παρέλαση από εδώ και πέρα..οτι γινότανε πριν τους παγκόσμιους πολέμους..
      Θα έχουμε και Ευρωπαίους συνταξιούχους σύντομα …

    Comments are closed.