ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΤΕ; ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ – 67 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ “ΜΑΦΙΑΣ” – ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ Ή ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    διας-αστυνομια

    Εγκληματική ομάδα επιπέδου μαφίας με δομή και ιεραρχία, εξάρθρωσε μετά από έρευνα δυο ετών, η δίωξη εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής.

    Η σχετική δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα 67 μελών της εγκληματικής ομάδας, έχει ήδη κατατεθεί στην εισαγγελία. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται τα ονόματα 87 θυμάτων, επιχειρηματίες και καταξιωμένα πρόσωπα στην χώρα, από τα οποία οι εμπλεκόμενοι απέσπασαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Μεταξύ των μελών της εγκληματικής ομάδας και πέντε εν ενεργεία αστυνομικοί, για τους οποίους έχει λάβει γνώση ήδη το εσωτερικών υποθέσεων. Από την έρευνα εξακριβώθηκαν απάτες, πλαστογραφίες, εκβιασμοί, τοκογλυφίες, απόπειρα ανθρωποκτονίας ως μέσο πίεσης για παροχή προστασίας, ξυλοδαρμοί αλλά και εμπόριο όπλων.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η έρευνα ξεκίνησε με εντολή εισαγγελέα και αφορούσε αρχικά υπόθεση απάτης, ωστόσο προέκυψαν και άλλα βαριά κακουργήματα, όπως είναι η δράση ομάδων μπράβων, τοκογλυφίες, εκβιάσεις, όπλα, ναρκωτικά και ξέπλυμα χρήματος.

    Η δικογραφία παραδόθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών στον αρμόδιο εισαγγελέα την Μεγάλη Δευτέρα και αναμένονται εξελίξεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

      1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΦΙΑ

    1. Οι μπάτσοι αθώοι, δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία, θα πούνε οι εισαγγελοδικαστάκηδες. Όπως και πριν λίγους μήνες για άλλους μπάτσους, όταν μετά την δίκη τσίρκο ο τάκαρος θεοδωρικάκος δήλωσε ότι δεν είχε ακούσει τίποτε.

    2. ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ!!!!!!ΛΟΙΠΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ?

    3. Όταν παρακολουθούμε τον Χίο πρέπει να κλαίμε ταυτόxρονα γιατί είναι η απόδειξη του σάπιου συστημάτων των ΜΜΕ με τους γλύφτες δημοσιογράφους της ΤV.Σε όλη την επικράτεια σήμερα μόνο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κάνει δημοσιογραφία.Οι άλλοι όλοι είναι προδότες του κερατά που δίνουν πισινό για το xρήμα πουλώντας την ίδια τους την Πατρίδα και τα ιδανικά τους.Πετάξτε τις τηλεοράσεις στα σκουπίδια και πηγαίνετε στο περίπτερο όλοι για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για να καταλάβετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και να διαβάσετε την αλήθεια.Και φυσικά ταυτόxρονα θα στηρίξετε την προσπάθεια των ανθρώπων αυτών.
      Σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται κάποιος και
      του αρέσει το δωρεάν με καναπέ με καφεδάκι και
      τα πόδια απλωμένα σαν βασιλεύς ακούγοντας
      τους ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ τότε εκτός του Radio φυσικά που πρέπει να είναι δωρεάν ο Στέφανος πρέπει στο διαδίκτυο να βάλει συνδρομή.

      1. Ολοσωστος. Φαντάσου τι ωραία αισθάνομαι, όχι με αυτά που συμβαίνουν, αλλά επειδή έχω κλείσει ή καλύτερα καταργήσει την τηλεόραση 12 χρόνια. Δεν υπάρχει χειρότερη πηγή χαζομάρας, αποβλακωσης, διαχρονικής επιβολής και κατεύθυνσης των ανθρώπων. Μια χαρά στο διαδίκτυο μαθαίνεις, διασταυρώνεις, όπου και όποτε θέλεις τα πάντα. Δυστυχώς όμως η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει, ακούει και νομίζει ότι ενημερώνεται και σωστά απ’τα κανάλια.

      1. Όχι. Η “δικαιοσύνη” στην Ελλάδα είναι κατευθυνομενη από το Μαξίμου. Τόσα νεκρά παιδιά στα Τέμπη και ο Ντογιακος ψάχνει λέει ένα δυστύχημα που έγινε στον ΟΣΕ πριν 5 χρόνια! Ξέπλυμα και συγκάλυψη.

    Comments are closed.