ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΚΩΛ@ΠΑΙΔΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ; [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    diochnoyn-reporter-tis-ert-exo-apo-spiti-poy-696x406

    Διώχνουν και επιτίθενται σε ρεπόρτερ της ΕΡΤ έξω από σπίτι που κάνουν ρεπορτάζ για να μην φανεί ότι δεν υπάρχει πυροσβεστικό μέσα. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του σπιτιού που έχει τέτοια προνόμια; Και ποιος είναι ο λεχρίτης που επιτίθεται στον οπερατέρ και του κατεβάζει την κάμερα; Όποιος αναγνωρίζει την κατοικία να επικοινωνήσει μαζί μας.

    Μπορείτε να δείτε το πυροσβεστικό όχημα δεξιά μέσα στην πόρτα στο 07 και 37 δευτερόλεπτο του βίντεο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο κύριος Κολοκούρης ξέρει που βρίσκετε το όχημα?
      Και πόσα ακόμα φρούρια πλουσίων έχουν από ένα όχημα στον περιβάλλοντα χώρο τους.
      Μετά μας λένε ότι δεν έχουν άλλα μέσα να υποτάξουν την φωτιά.
      Μένουμε σπίτι – Mένουμε ασφαλής, αυτό το δόγμα ο άνθρωπος ακολούθησε οπότε δικαιολογημένα είχε για την πάρτι του ολόκληρο πυροσβεστικό.

    2. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο σπίτι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω από την εικόνα, δεν είναι ξεκάθαρη. Να γνωρίζετε όμως ότι υπάρχουν βίλες και κτήματα με ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με την ΠΥ και που φυσικά δεν κυκλοφορούν στο δρόμο, εκτός αν βγουν για συντήρηση ή να συνδράμουν σε φωτιά πολύ κοντά στο σπίτι ή το κτήμα που προστατεύουν. Τα οχήματα αυτά είναι μεν κόκκινα αλλά δε φέρουν διακριτικά της ΠΥ.
      Έχω δει κτήμα εντός Αττικής με 4 (τέσσερα!) ιδιόκτητα πυροσβεστικά. Εννοείται ότι το κτήμα αυτό είναι τεράστιο, με εσωτερικούς δρόμους και πάρα πολύ πράσινο, με δάση κλπ.

    3. ΓIΑYΤΟ ΧΤΥΠΗΣAΝE ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ OPEN ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝE ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ????? ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑΡΑ ΤΟΥ… ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

    4. Συνοδεία φιλιππινέζα μπάτσος θα είναι ο ψευτομαγκας.

    5. Φυσιολογικά το συνεργείο της ΕΡΤ πρέπει να τόν κάνει μήνυση πού επιτέθηκε και βιοπράγησε εναντίον τους, καί έτσι θα μάθουμε περί ποιανού πρόκειται. Βέβαια το σκουπίδι θα βάλει λιτούς και δεμένους για να το κουκουλώσει. Πάντως βλέπουμε κλασσικό παράδειγμα μεγαλοσχήμονος προφανώς της νέας δημοκρατίας πού πιστεύει ότι μόνο η δικιά του ζωή και περιουσία έχουν αξία, καί η πλέμπα να πάει να γ….

    6. Τυχαίο είναι που καίγεται η Ελλάδα από άκρη σε άκρη γύρισα πίσω στο 2007

    7. Κανονικα πρεπει να ανοιξουν οι συνομιλιες απο τον ασυρματο να δουμε ποιος εδωσε την εντολη να παει το πυροσβεστικο

    8. Ένιωσε το φτωχαδακι ανασφάλεια και κάλεσε (και ήρθε) πυροσβεστικο για πάρτι του; Στο τζαμπε πας να την βγάλεις; Αντί να βάλεις κάνενα σύστημα πυρασφάλειας,περιμένεις από την Πυροσβεστική που τρέχουν σαν τον Βέγγο; Μεγάλος τσιπης και γυφτουλας είσαι!!! Γύφτο, ε γυφτο

    9. πέρασε και ο reporter του σκάι χτες έξω ακριβώς από το ίδιο σπίτι και πήγε να μπει μέσα και τον έδιωξε αρών αρών χωρίς βεβαια να χειροδικήσει

    10. Μονο απο την περιφραξη καταλαβαινεις ποσο λεφτας ειναι..Ελπιζω να βρεθει καποιος να μας πει ποιανου ειναι

    11. αντε συντομα θα ερθουν και τα ραφαελε να βοηθησουν του κακομοιρους Νδιτες απο τις φωτιες…. ζητω η αναπτυξη

    12. Κλασσικος Νεοδημοκρατης

    13. Και τα καθήκια της αστυνομίας σιγοντάρουν να φύγει ο κόσμος για να μην δουν το πυροσβεστικό στη βίλα-φρούριο..Οι Φτωχοί να καούν.Να τους χαίρεστε..

    14. Λυπήθηκα την κοπελίτσα την Κάτια Νιακαρη που έκανε το οδοιπορικό στις φωτιές,που όπως και στο Κόντρα που ήταν πριν,όλο έξω για ρεπορτάζ βρίσκεται!!!!

    15. Νεοδημοκρατης επιχειρηματίας σίγουρα…..

    16. Καταλαβατε τωρα;; Μπραβος ή μπατσος με πολιτικα, με το οχημα μεσα για να διαφυλαξουν την ακεραιοτητα του σπιτιου και στα @ρχιδια τους για τους υπολοιπους! Ποιος το εστειλε εκει; με ποιανου εντολη; Ολα για τα “δικα τους παιδια”

    17. Επεσαν τα τηλεφωνα στον ανωτερο και πηγε το πυροσβεστικο.Οι αλλοι ας πανε να καουν

    Comments are closed.