ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΑΣΟΛΙ – ΗΤΑΝ ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    sasoli

    Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ιταλός σοσιαλδημοκράτης Νταβίντ Σασόλι, πέθανε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας προς Τρίτη στην πατρίδα του, σε ηλικία 65 ετών, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

    «Ο Νταβίντ Σασόλι πέθανε την 11η Ιανουαρίου στη 0:15 στο ογκολογικό κέντρο θεραπείας του Αβιάνο, στην Ιταλία, όπου νοσηλευόταν» από τα τέλη του Δεκεμβρίου, έκανε γνωστό μέσω Twitter ο Ρομπέρτο Κουίλο, ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    «Για την ημερομηνία και τον τόπο της κηδείας του θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ώρες», πρόσθεσε.

    Χθες Δευτέρα, ο εκπρόσωπος του προέδρου του ΕΚ είχε ανακοινώσει ότι ο Νταβίντ Σασόλι εισήχθη σε νοσοκομείο «εξαιτίας σοβαρής επιπλοκής λόγω δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού του συστήματος» και την ακύρωση των επίσημων δραστηριοτήτων του.

    Ο Νταβίντ Σασόλι είχε εμβολιαστεί πρόσφατα και με την τρίτη δόση του εμβολίου. Στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε θεραπεία για λευχαιμία, είχε ήδη νοσηλευτεί το φθινόπωρο εξαιτίας πνευμονίας, που τον ανάγκασε να λείψει από το ΕΚ για αρκετές εβδομάδες.

    Η θητεία του άλλοτε δημοσιογράφου και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών στην Ιταλία, που ασκούσε την προεδρία του ΕΚ από το 2019, επρόκειτο να ολοκληρωθεί αυτόν τον μήνα, στο μέσον της κοινοβουλευτικής πενταετίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΛΙΓΟΤΕΡΟ… ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΜΠΟΛΙ.

    2. Ας ανοιξουν επι τέλους τα μάρτια τους αυτα τα φιμωτροφόρα ζώα που κυκλοφορούν εξω στους δρόμους με το φιμωτρο μεχρι τα μάτια (αν πηγαινε και παραπανω,θα το έβαζαν) ,τριπλοεμβολιασμένοι, να καταλαβουν πόσο ΑΣΦΑΛΕΣ είναι το δηλητήριο που τους εχωσαν. Τους παρατηρώ και βλέπω οτι ήδη οι περισσότεροι ,ειδικα οι πιό ηλικιωμενοι, περπατάνε σαν ζόμπι απο τα αρχομενα συμπτωματα της χρόνιας υποξίας,… οσο για τις μαλακισμενες που σουλατσαρουν ελευθερες και ωραιες μαζι με τα δύστυχα παιδάκια τους μασκοφορεμενα… οι πνευμονολογοι τριβουν τα χέρια τους,,με τις μόνιμες πελαταρες που θαχουν στα επομενα χρόνια… οταν οι φυματιώσεις θα ξεπεράσουν τα χρόνια τα παλια .

    3. Ένας υπηρέτης της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ για να σκλαβωθουν οι ΛΑΟΙ της ΕΥΡΩΠΗΣ ………..Ένα λαμόγιο λιγοτερο! ΔΕΝ θα μας λείψει!

    4. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ;;;

    5. ιταλός σοσιαληστής δημοσιογράφος της κουμμουνιστικής RAI. Έκοψε τη βουλευτική αποζημίωση του Έλληνα πατριώτη Γιάννη Λαγού και συμφώνησε στην πλήρη παρεμπόδιση της συμμετοχής του στις συνεδριάσεις του ευρωκυνοβουλίου από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται χωρίς να έχει τελεσιδικήσει η καταδίκη του για συμμετοχή στο νόμιμο Ελληνικό κόμμα Χρυσή Αυγή. Ένα νεοταξίτικο κουμμουνιστικό ρομπότ λιγότερο

    6. Πρεπει να γινει επιτελους μια ερευνα για ολους αυτους που εμβολιαστηκαν και ειχαν πνευμονολογικα προβληματα η και καρδιακα μετα απο ποσο καιρο εφυγαν κανοντας τα ηλιθια μπολια.
      Παραπηγε το κακο νομιζω γιατι καθε 3 και λιγο ακουμε για θανατους και ολως τυχαιως ειχαν πριν τριπλοεμβολιαστει

    7. Eίναι πλέον γνωστό ότι το εμβόλιο, ιδίως η τρίτη δόση, πυροδοτεί προϋπάρχουσες παθήσεις. Αυτός είναι και ένας λόγος που οι θάνατοι από κάθε αιτία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα από τη στιγμή που άρχισαν οι εμβολιασμοί.

    8. επιτελους και μια σωστη ιστοσελιδα….οι αλλες δεν αναφερουν τον εμβολιασμο και οτι ηταν στο νοσοκομειο με κορονοιο!! αυτο δεν σας λεει κατι?

    9. Στα αρχίδια μας. Άντε με το καλό και τα κοπρόσκυλα της ΝΔΟΥΛΑΣ που μπεκροπινουν στις Βρυξέλλες.

      1. πίστευε στην επιστήμη, όμως η επιστήμη δεν πίστευε σε αυτόν…

    10. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ….ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ….ΧΡΡ ΧΡΡ ΧΡΡ.

    Comments are closed.