ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ – ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ

    Κοινοποίηση:
    erdogan-1

    Η κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την οποία υπάρχουν φήμες ότι δεν είναι και η καλύτερη, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει “βόμβα” περί θανάτου του. Ωστόσο, το tweet που κυκλοφόρησε ότι πέθανε ο Τούρκος πρόεδρος ήταν fake. Κατάφερε όμως, να δημιουργήσει έντονες συζητήσεις για την υγεία του.

    Κάποιοι βιάστηκαν να τον πεθάνουν και γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, εμφανίστηκε ένα hashtag με τη λέξη «πέθανε», γεγονός που αναστάτωσε τα social media και όχι μόνο.

    Αργότερα το συγκεκριμένο tweet, αποδείχτηκε ότι ήταν fake, όπως μεταδίδει το sigmalive.

    Στο μεταξύ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του προς νέους επιχειρηματίες, που διοργάνωσε η ΜΚΟ του γιου του, Μπιλάλ δήλωσε:

    «Σε μια εποχή που ο πληθυσμός των δυτικών χωρών αρχίζει να γερνάει και τα προβλήματα εκπαίδευσης και υποδομής δεν έχουν ακόμη επιλυθεί στην Ανατολή, η χώρα μας, η Τουρκία, έχει φτάσει σε ένα σημείο να κοιτάζει το μέλλον της με ελπίδα, αντλώντας τη δύναμη της από τη νεολαία της. Κάθε εμπειρία και κάθε αντιξοότητα που έχουμε βιώσει ενισχύει την αποφασιστικότητα του έθνους μας να επιτύχει τους στόχους του».

    Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν τα δημοσιεύματα, για την κακή κατάσταση της υγείας του τούρκου προέδρου.

    Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, φαίνεται εξαντλημένος ενώ με δυσκολία σέρνει τα βήματά του, αποχωρώντας από τελετή στο προεδρικό μέγαρο της Αγκυρας.

    Το βίντεο διακρίνεται πως είναι του τουρκικού κρατικού πρακτορείου Αναντολού και προέρχεται από τελετή κατά την οποία ο Ερντογάν δέχθηκε όρθιος τις ευχές στην προεδρία από τους πρεσβευτές διαφόρων χωρών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Τι μεγάλη απογοήτευση. Ήμουν έτοιμος να ανοίξω ένα μπουκάλι σαμπάνια.

    2. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ο ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ; ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ! ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΣΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΦ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ! ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ… ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ… ΑΥΤΟ!

    3. Τον εχουν πεθανει ισα με 15 φορες.Ο Θεος τον κραταει εν ζωη,για να μας δωσει χρονο προετοιμασιας,πνευματικης,ψυχικης πριν αναλαβουν οι πιο σκληροι κεμαλιστες.

    4. Μήνες μετρα θα πεθάνει.. μετα θα ξεκινήσουν τα γεγονότα. . ……

      1. Α μπράβο! Άντε το περιμένουμε πως και πώς. Και μετά ότι γίνει! Όσοι επιζησουμε!

      2. Ε ναι μετά. 9 εκατομμύρια Έλληνες μείναμε, οι μισοί στην Αθήνα, θέλουμε να κάνουμε και βυζαντινή αυτοκρατορία με εμβαδό ως το Ιράκ… Δεν κάνουμε παιδιά, ψηφίζουμε τα καθίκια, δεν διαβάζουμε τίποτα, δεν έχουμε στρατιωτική εκπαίδευση, πιστεύουμε ότι ο Θεός μας χρωστάει, βλασφημίες ακούγονται συνέχεια και θα κάνουμε αυτοκρατορία. Ναι οκ.

    5. Ο Ερντογάν όλο πεθαίνει εδώ και 20 χρόνια κ η Τουρκία όλο διαλύεται. Τελικά κυβερνά εδώ και 20 χρόνια κ μεγάλωσε την Τουρκά σε Συρία, Ιρακ, Αζερμπαιτζαν, Κύπρο κλπ. Στο τελος θα πεθάνει απο φυσικά αίτια κ θα “δικαιωθούν”.

    6. Ουτε καν εγκεφαλικο;;;;; Κριμα και χαρηκα αποτομα………

    7. Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.
      Αλλα και μη νομιζουμε πως αν φυγει αυτος θα ειναι ολα μελι γαλα μετα.
      Ισως να ειναι ακομα χειροτερα με πολλους εθνικιστες μαζι μη γελιέστε.
      Ηταν να μην μας παρουν χαμπαρι οτι ειμαστε κοτες τωρα θα μας παιζουν μονοτερμα

    Comments are closed.