ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΙ: “ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ. ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠ’ ΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ”. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ “ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ” ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

    Κοινοποίηση:
    xios-makeleio-25-1

    Οι μοναδικοί που κάνουν αντιπολίτευση σε αυτή τη χώρα ,την έρημη, που σε λίγους μήνες, εάν δεν τους εμποδίσουμε, δεν θα αφήσουν τίποτε απολύτως, όρθιο, είναι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    Δεν παινευόμαστε και δεν περιαυτολογούμε, αλλά όσοι εργαζόμαστε σε αυτή την αυτόνομη οικονομικά, ιδεολογικά και επαγγελματικά εκδοτική εταιρεία, ανεξάρτητων φωνών στα ΜΜΕ, είναι όλοι όσοι υπηρετούν τον αξιακό μας κώδικα: Ελεύθερη γνώμη, ελεύθερη φωνή, αμεροληψία, συγκεκριμένες διαχωριστικές κόκκινες γραμμές. Από τους επικίνδυνους και τους τυχοδιώκτες. Τέτοιους δεν τους θέλουμε δίπλα μας. Και ειδικά τους δημοσιογραφικά υστερικούς, φανατισμένους και εμμονικούς. Και τα τρία τελευταία, είναι άρρωστα στοιχεία προσωπικοτήτων με τρομακτικές αδυναμίες που εύκολα προδίδουν. Και οι προδότες- για όλους εμάς- θέλουν κρέμασμα.

    Πολλά ζητήματα πρωτογενούς και πρωτευούσης σημασίας, μπήκαν σε μία τάξη και σε μια σειρά, το βράδυ της Τρίτης, τις ώρες που μια Ελλάδα κυλιόταν στον βούρκο του Κούλη και των παλιανθρώπων του.

    —Η σκληρή κριτική μας άποψη για μια πατρίδα που χάνεται στα κάθε λογής τυχοδιωκτικά περιτρίμματα. Και η σκληρή δημοσιογραφική κριτική σε όλα αυτά τα απίστευτα και χαοτικά που συμβαίνουν σε έναν τόπο που βυθίζεται στη λάσπη του χιονιού και της ρεμούλας. Η Δημοκρατία, έχει νομιμοποιήσει τους κλεπταποδόχους, τους ληστές, τους δολοφόνους και το οργανωμένο έγκλημα. Τη Μαφία, με ότι αυτό συνεπάγεται. Και αυτοί που κυβερνούν οριοθετούνται μέσα από την κορδέλα της Μαφίας. Είτε πολιτικής είτε εμπόλεμης.

    —Η φάρα των αλητών πολιτικών μιας βρωμερής κάστας που λυμαίνεται τη χώρα και τους πολίτες της, σιγοτρώει τις σάρκες μας σαν το σκουλήκι. Αποψιλώνει τον τόπο ηθικά, κοινωνικά, οικονομικά,

    –Η χώρα ζητά πατριωτική διακυβέρνηση. Είναι ιδιαίτερα προνομιακή η ώρα της παρέμβασης. Τώρα ή ποτέ.

    Όλα αναλύθηκαν, όλα συζητήθηκαν. Με τόνους οξείς- πολλές φορές- όπως χρειάζεται.

    Και κάτι ακόμα. Πιθανόν το πιο σοβαρό για τους επιλήσμονες. Δεν γίνεται να συμφωνούμε πάντα- όλοι οι πατριώτες- σε όλα. Εισηγούμαστε, συζητάμε, ζυμωνόμαστε στην ανάγκη και τον χαλασμό και αποφασίζουμε συλλογικά. Αλλά την τελική υλοποίηση της λαϊκής εντολής, την έχει ένας. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανένας. Είναι η πιο μεγάλη ώρα. Και οι απερισκεψίες, επιπολαιότητες, αγκυλώσεις , φραγμοί και εναντιώσεις στο κοινό ιδανικό, θέτει τους φραξιονιστές εκτός κανόνων παιχνιδιού. Και σε αυτό, είμαστε σαφείς. 

    Πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Μία ακόμη διαδικτυακή εκπομπή με εύρος και αλήθειες. Πικρές γι αυτό και μαγικές. Με τον Στέφανο Χίο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Μπραβο που εισαι ευθυς Στεφανε. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου. Οσοι θελουν να λεγονται Ελληνες Πατριωτες, μακρια απο σβαστικες. Η Ελλαδα εχει συμβολο την Ελληνικη σημαια με τον Σταυρο επανω. Οχι τον σιδηρουν σταυρο των ναζιστων που κατακαψανε τα χωρια μας.

    2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!

    3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΟΣ ΤΩΡΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ.
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

    4. Στεφανο, προσεχε κι εχε τα ματια σου ανοιχτα με οσους θα συνεργασθεις.
      Κυτταξε μη σου ριξουν τιποτα Μασονους (κρυφους βεβαια) μεσα στο κινημα, γιατι αυτοι θα περιμενουν την καταλληλη στιγμη να σου τραβηξουν το ‘χαλι’ κατω απο τα ποδια..
      Δηλωση κανονικη οτι ΔΕΝ ανηκουν σε στοες, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλα και ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ φιλε μου.
      ΠΡΟΣΕΧΕ!

    5. Είσαι η μόνη φωνή αλήθειας!
      Πάνε με τον Ηλία να ξεβρομίσει ο τόπος Στέφανε!

    6. Τι θα λέγατε να εντάξετε τον Δημοσιογράφο και Αμυντικό Αναλυτή Ιωάννη Σ. Θεοδωράτο;

    7. Ο τζημερος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και είναι μαζί με τον φαηλο φανατικά υπέρ των εμβολίων.. Και φυσικά και οι δύο αρνούνται κάθε συνεργασία με τον Ηλία τον κασιδιαρη, γιατί η δημοκρατοσυνη τους ξεχειλίζει απ τα μπατζάκια.. Αν θέλεις στέφανε συνεργασία με αυτούς τους τύπους, με γεια σου και χαρά σου, εμείς είμαστε με τον Ηλία… Το 83% των αναγνωστών σου, μην ξεχνιόμαστε…

    8. O εμπορας ναρκωτικων στηριζει Κουλη , Στεφανε.

      Τι θα κανεις με την υποθεση NOOR1?

    9. Στέφανε σε ικετεύω αυτό το καιρό μην αφήνεται απροστάτευτος κ μην γυρίζεις βίντεο κ να το ανεβάσεις ταυτόχρονα καλό είναι να μην ξέρουν τις κινήσεις σου οι εχθροι σου .Δεν ξέρω έχω τη αίσθηση ότι εσύ δεν έχεις πλέον αίσθηση κινδύνου όμως πλέον σκόνη και δεξιές παρατάξεις που θεωρουν ότι θα πάρεις ψήφους τους ακόμη κ αυτοί ίσως να οργανώσουν συμβόλαια εξόντωσης.Σε ικετεύω πρόσεχε .

    10. Έγκλημα. Ενώ ήξεραν στην Αττική οδό πως είχε εγκλωβιστει κόσμος, συνέχιζαν να εισπράττουν διόδια και έπαιρναν τα λεφτά από τον κόσμο!!!! Όταν λέμε κλειστή οδό με διόδια, αυτό σημαίνει πως δεν κλείνει ποτέ. Στην Αυστρία δεν κλείνει κλειστή οδό ούτε με 4 μέτρα χιόνι, και κατάφεραν να κλείσει η Αττική οδό με ένα χιονακι.. Αλλά εδώ ο Μητσοτάκης δίνει τα έργα σε όποιον του δίνει τα περισσότερα. Για αυτό μετά τον έχουν στο χέρι. Τον ταΐζουν, τόν ποτίζουν και μετά τρέχει να δικαιολόγησει τα λαμογια. Μητσοτάκη απο τα @@ σε κρατάνε,λαμογιο.

    11. Πωπωω ναι καλα εκαναν οι ανθρωποι αντεδρασαν δεν δεχονται τα 2000 ευρω γιατι ανάθεμα κ αν θα τα παρουν κ αρχισαν τις μηνυσεις κοντεψαν να χασουν τη ζωη τους πι ανθρωποι ουτε εξω απο το αυτοκινητο μπορουσαν να σταθουν ουτε μέσα γιατί θα θαβονταν

    12. Στέφανε, τα κ@ριολια τής Αττικής οδού βρήκαν ποιος ξέρει που ληγμένα κρουασάν, μπορεί και από την χωματερή, και τα έδωσαν στα φανταρακια να φάνε οι ίδιοι και να τα μοιράσουν στους οδηγους!!!!!! Ο Μητσοτάκης εξακολουθεί να τους καλύπτει, θέλει να δώσει 2000 ευρώ από το δημόσιο ταμείο αντί για πρόστιμο στους νταβατζήδες της Αττικής οδού, και αυριο κανονικά θα πληρώνει τα διοδια ο κόσμος στην Αττική οδό !!!! Φυσικά δεν θα καταγγείλει την σύμβαση, αφού τον ταΐζουν πως θα μπορούσε κιόλας.

    13. ΜΗ ΧΑΝΤΑΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ(ΚΑΙ ΝΥΝ) ΦΙΛΟ-ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΣΤΕΦΑΝΕ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΔΥΣΦΗΜΗΣΤΕΙ ΠΑΛΙ ΌΛΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΌΠΩΣ ΕΠΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!…
      ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ Ό,ΤΙ ΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΜΟ, ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!…

    14. Αν κανεις το αστειο και βαλεις τον βοθρο τζημερο στο κομμα σου,τελειωσες χιο.δεν σε στηριζει κανεις.αν ηταν ο κοσμος να ψηφισει τζημερο,θα τον ειχε βαλει ηδη στη βουλη απο προηγουμενες εκλογες.μην εισαι αφελης.ξεκινησες να κανεις κατι καλο για την πατριδα μας,μην το χαλας με τζημερους και κρανιδιωτες.αυτοι ειναι μνημονιολαγνοι και εμβολιολαγνοι.τι δουλεια εχουμε εμεις οι πατριωτες με αυτα τα κατακαθια;;;;;;αυτοι υπηρετουν το συστημα υπογειως και μυστικα.

    15. Βαρέθηκα να ζω σε μια χώρα να μου σηκώνουν το δάχτυλο για να κάνω ότι βάζει χρήμα στην τσέπη τους βαρέθηκα να είμαι μια πουτανα ενός συστήματος νταβατζήδων ψεύτων βαρέθηκα σιχάθηκα αυτή η χώρα να κάνει βίζιτες τα παιδιά που μεγάλωσε ο κάθε Έλληνας χάλασαν τα μυαλά τους από τις κοκες μοστράρει το κάθε θύμα τον κολο του στο κάθε κοινωνικό δυκτιο προσπαθώ να δώσω μόρφωση στα παιδιά μου και με χτυπάει από παντού η αρρώστια αυτής της χώρας πολιτικοί δημοσιογράφοι πουστηδες ανώμαλοι κάθε εθνικότητας διαστροφή στα άκρα όσους δείχνει όσοι παρουσιάζουν αυτόν το βόθρο που θέλουν να το λένε και τηλεόραση από που να φυλαχτω ανίκανοι κάνατε μια χώρα μπουρδελο έχουμε γίνει ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη παντού σαπίλα άχρηστοι.

    16. Στέφανε, η βουλευτής της ΝΔ Παπακώστα βρίζει όλους τους άνθρωπους που έμειναν επί ώρες εγκλωβισμενοι, ακόμη και τον άνθρωπό που έπαθε έμφραγμα πάνω στο τιμόνι. Ο Μητσοτάκης υιοθετεί πλήρως τις απόψεις της, σοκ. Αυτά για όσους τραβήξατε το μαρτύριο στην Αττική οδό, σας βρίζει ο Μητσοτάκης βάζοντας μπροστά την Παπακώστα σαν λαγό. Τα 2000 ο ξεφτίλας θα τα δώσει από το δημοσιο ταμείο της χώρας, κανένας εργολάβος δεν θα πληρώσει μια. Αντιθέτως από αύριο ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα τα σκατε στην 6 Αττική οδό, ούτε ώρα χωρίς διόδια. Τρώμε άγριο δούλεμα μάγκες, κάτι πρέπει να κάνει ο κόσμος. Ειλικρινά δεν πάει άλλο.

    17. Στέφανε το έγραψα κ χθες αλλά το σχόλιο δεν ανέβηκε…..είμαστε φανατικοί υποστηρικτές σου…ο λόγος;Μιλάς τη γλώσσα του λαού.Εισαι πανέξυπνος κ άνθρωπος της πιάτσας.Καταλαβαινουμε ότι στον αγώνα αυτό χρειάζεται συστράτευση αλλά προς Θεού,όχι με συστατικά τύπου Τζημερου κ Κρανιδιώτη.Ο λόγος τους μόνο πατριωτικος δεν ειναι.Περισσοτερο ζημιά θα κάνουν παρά καλό.

    18. Στέφανε η κυβέρνηση βιάζεται για νέα σύμβαση με την Αττική Οδό, γιατί θέλει να την πάρει η γνωστή εταιρεία του γνωστού υπουργού; Γιατί 2χιλ μόνο η αποζημίωση;;; Να προβούν σε μηνύσεις οι πολίτες..

    19. Το ποσό ακαταδεκτη παράταξη είστε φαίνεται κ από το ότι δεν από τότε που είπες ΤΕΛΟΣ στη ύαινα κ στο ΑΡΤ δεν υπάρχει κανάλι να φιλοξενήσει τη φωνή σου .κ το λέω γιατί εσύ πάντα ήσουν αντικειμενικός κ πολλές φορές υποστηρικτικός με το πατριωτισμό του Τρακη αλλά ολόκληρη εταιρεία μέσων dpg έχει δεν μπορεί να βρει τηλεοπτικό μέρος να φιλοξενήσει τη φωνή της αλήθειας. Κύριε Χίο ο κόσμος θέλει έστω από το υστέρημα του να ενισχύσει το πολιτικό λόγο σας κ το κόμμα μας .Ναι μας λέτε πάντα να αγοράσουμε το ΜΑΚΕΚΕΙΟ Όμως αυτό είναι άλλο .αναγνώστες σας κ μάλιστα φανατικοι είναι κ οι πολιτικοι κ κάθε λογής εχθροί σας πρόσφατο παράδειγμα ο Λεβέντης με τη φώτο του μακελειού στα χερια του.ομως ένα πολιτικό κόμμα έχει έξοδα αφήστε λοιπόν τους ψηφοφόρους σας πλούσιους κ φτωχούς να ενισχύσουν κατά τη δύναμη του ο καθένας την παράταξή μας κ έτσι να νιώσουμε ότι ανήκουμε ουσιαστικά κ ονομαστικά στο κόμμα της πατριωτικής αντίστασης κ αλήθειας .Για το κύριο Τζημερο θα βρείτε πολλούς μας αντίθετους ωστόσο είμαστε διαλλακτικοί από τη στιγμή που Ηγέτης θα είστε εσείς

    20. Κανε μια με τον Κασιδιάρη.
      Εκεί να δεις θέαση .
      Ο Τζημερος και ο Πάρις Κουρτζιδης μια δε πιάνουν μπροστά του . Δεν έχουν πολιτικό λόγο.

    Comments are closed.