ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , Ο ΜΟΧΘΗΡΟΣ ΕΝΟΠΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ

    Κοινοποίηση:
    fonias2-kerkyra

    Δεν χωράει ο νους την απόλυτη τραγωδία με το διπλό φονικό και την αυτοκτονία που έγινε στην Κέρκυρα. Όπως φαίνεται, αυτό που όπλισε το χέρι του 60χρονου δράστη και αυτόχειρα ήταν οι τσακωμοί και οι εντάσεις με τη σπιτονοικοκυρά του, η οποία του είχε ανακοινώσει ότι θα του κάνει έξωση.

    Και οι τρεις άνθρωποι που βρέθηκε νεκροί στη Δασιά Κέρκυρας – τα δύο θύματα και ο δράστης – ζούσαν στην ίδια διώροφη κατοικία. O δράστης νοίκιαζε το ισόγειο διαμέρισμα και η γυναίκα έμενε στον πρώτο όροφο. 

    Αν και στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που τσακώθηκε με γείτονά του, ο οποίος τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, τα νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση, καθώς τα δύο θύματα δεν ήταν ζευγάρι, αλλά μια Ελληνίδα ιδιοκτήτρια που ενοικίαζε τα διαμερίσματά της στον δράστη και αυτόχειρα, καθώς και στο άλλο θύμα.

    Ο 60χρονος δράστης φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα, γύρω στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, μετά από έντονο διαπληκτισμό, την  61χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια του κτιρίου στην πίσω αυλή του σπιτιού της.

    Εκεί βρήκε τραγικό θάνατο και ο 55χρονος Ελληνογάλλος, ο οποίος κατοικούσε στον πρώτο όροφο και φέρεται να προσπάθησε να παρέμβει στον καβγά για να τον σταματήσει. 

    Στη συνέχεια, ο δράστης φέρεται να κλείστηκε στο σπίτι του, προχωρώντας στο απονενοημένο διάβημα με το ίδιο όπλο. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν έξι κάλυκες.

    Ο άτυχος Ελληνογάλλος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

    Τι όπλισε το χέρι του
    Ο Ελληνογάλλος και η άτυχη γυναίκα είχαν καλή σχέση, καθώς ο πρώτος είχε αγοράσει το σπίτι του από εκείνη.

    Η 61χρονη είχε κάνει προφορική συμφωνία με τον 60χρονο δράστη να μην πληρώνει ενοίκιο, αλλά να φροντίζει τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο δράστης ερχόταν αρκετά συχνά σε τσακωμούς τόσο με την ιδιοκτήτρια όσο και με τον Ελληνογάλλο ένοικο.

    Λόγω των εντάσεων, αλλά και του γεγονότος ότι ήθελε να νοικιάσει το διαμέρισμα, η σπιτονοικοκυρά είχε ανακοινώσει στον 60χρονο ότι θα του κάνει έξωση – γεγονός που τον εξόργισε.

    Με τον Ελληνογάλλο είχε άλλου είδους -όχι οικονομικές- διαφορές και διαπληκτιζόταν για ασήμαντες αφορμές. Τελευταία φορά, φέρεται να τσακώθηκαν, γιατί του έκανε παρατήρηση, ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του.

    Το προφίλ του δράστη
    Ο 60χρονος είχε έναν γιο, που υπηρετεί ως Αξιωματικός στην Ασφάλεια Κέρκυρας.

    Κάτοικοι της περιοχής λένε πως ο 60χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, ο οποίος καβγάδιζε συχνά με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που ενοικίαζε και την οποία σκότωσε.

    Όσοι τον έβλεπαν στον δρόμο, στη βόλτα του είχε πάντα τον τετράποδο φίλο του, τον οποίο υπεραγαπούσε και φρόντιζε.

    Τα φιλοζωικά του αισθήματα, άλλωστε, τα έδειχνε και μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, όπου υπάρχουν αναρτήσεις για φιλοζωικές οργανώσεις και ό,τι έχει σχέση κυρίως με τα ζώα.

    Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
    Αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας ότι και τα δύο θύματα είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι.

    Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με το Corfupress, τα δύο θύματα πυροβολήθηκαν σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι. Ο αυτόχειρας έχει εξ επαφής τραύμα στο θώρακα.

    Η περαιτέρω εξέταση θα αποδείξει αν τελικά ο άτυχος Ελληνογάλλος πυροβολήθηκε πρώτος.

    Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο δράστης είχε πρόθεση να καταφέρει θανάσιμα χτυπήματα και στα δύο θύματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Κλασική φάτσα αγαμ#$% έλληνα μπάρμπα, φουλ στο κουτσομπολιό και την κακία

    2. Αυτά παθαίνουν κάποιοι όταν αφήνουν περίεργους τύπους να οικειοποιούνται διαμερίσματα και σπίτια με το πρόσχημα δήθεν ότι θα προσέχουν το σπίτι ή τον κήπο και να μην πληρώνουν τίποτα για ενοίκιο.

      Φταίει η ιδιοκτήτρια διότι έπρεπε να πληρώσει κάποιον μεροκάματα ως κηπουρό και να βρει ενοικιαστη της προκοπής και όχι οποιονδήποτε θα της παρουσιασθεί ως φτωχός πλην τίμιος καλός σαμαρειτης να του διαθέσει δωρεάν κατοικία.

      Προφανώς ο εξηνταχρονος περνούσε ζάχαρη εκεί, ούτε που πρόσεχε το σπίτι ούτε τον κήπο ως όφειλε και όταν κατάλαβε ότι θα τον σουταρουν από εκεί πήγε και τους σκότωσε ο δειλός άχρηστος και αυτοκτόνησε για να μην αντιμετωπίσει τις ευθύνες του.

    3. Σκότωσε 2 γιατί τον έκανε έξωση η σπιτονοικοκυρά.Οταξ αρχίσουν οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας φανταστείτε τι έχει να γίνει.

    4. Πρέπει να δοθεί άδεια να έχει ο κάθε άνθρωπος όπλο μες στο σπίτι του αν θέλει να έχει ώστε να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του Αφού η αστυνομία είναι απών και δεν μπορεί να προλάβει Και να διαχειριστεί τα περιστατικά αυτά γιατί έχει σοβαρότερα θέματα με τα φίμωτρα (Κοινώς μάσκες)
      Απλά Όποιος θέλει να παίρνει όπλο θα πρέπει να περνάει και από μία μικρή εκπαίδευση

    5. ΑΚΟΜΑ ΈΝΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΦΙΛΟΖΩΟΣ”!….
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!…

      1. ΤΟ ΈΓΡΑΨΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΔΩ ΌΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!
        Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΌΛΟΥΣ!…
        (ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗΣ “ΦΙΛΟΖΩΩΝ”-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!…

    6. Οταν ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που τον απασχολεί κάτι και τον σχολιάζουμε συνεχώς, κοροϊδεύουμε και γελάμε για να περνάει η ώρα μας. Και αφήνουμε ανενόχλητους και με όπλα τους πραγματικά επικίνδυνους, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Εδώ άνθρωποι έχουν πυροβολήσει σε κατοικημένη περιοχή, εχουν μηνύσεις εις βάρος τους και δεν τους έχουν κατασχέσει ακόμα το ντουφέκι. Υπάρχουν τέτοια πετιστατικά. Αλλά ασχολούμαστε ποιός κάνει σχέδια στον δρόμο, ποιός χασκογελάει, ποιός έχει ενα άγχος, ποιός λέει ασυναρτησίες, ποιός ξεροβήχει, ποιός ομοβροντεί, ποιος γκομενιάζει και τους πραγματικά επικίνδυνους τους αφήνουμε ανεξέλεχτους

      1. Χρήστο μου, τι να “κατασχέσουν”, τα παράνομα όπλα είναι πολύ περισσότερα από τα νόμιμα, αντιστοιχεί ένα προς χίλια. Και οι 99.99% που θα σκοτώσουν ή θα ληστέψουν, θα το κάνουν με παράνομο όπλο. Μακάρι να απελευθέρωναν τα όπλα, θα είχαμε δραματική πτώση της εγκληματικότητας. Αλλά βλέπεις, δεν θέλουν τους ανθρώπους ελεύθερους, θέλουν να τους χειραγωγούν.
        Όποιος πιστεύει στο αντίθετο είναι βαθιά, πολύ βαθιά νυχτωμένος.

    7. Έχουν τρελάνει τον κόσμο οι δημοκράτες….έχει σαλταρει ο κόσμος… ζούμε σε φρενοκομείο…

    8. Φαίνεται να ήταν άνεργος χωρίς χρήματα και μάλλον δεν θα τον βοηθούσε η οικογένεια του οικονομικά Παράξενο πως βρήκε και το όπλο και αν είχε άδεια Εκεί στη δασια ήταν η καλύτερη περιοχή πριν χρόνια τώρα γέμισε αλβανους με όπλα και Κερκυραίους ανώριμους επικίνδυνους και παλιανθρωπους που ψάχνουν το εύκολο χρήμα
      Πρέπει να εξεταστεί και ο γιος του και η οικογένεια του και αν επερνε ψυχοφάρμακα και πως ζούσε εκεί

    9. ΟΙ 9 στους 10 σε ασφαλεια και αστυνομια ειναι ψυχανωμαλοι και ανισορροποι.

    10. να προσέχετε είναι πολλοί οπλισμένοι ντοπιοι ψυχομαθείς ανάμεσα μας και αμα προσθεσεις τους αλλοδαπους, Ρομά και τις συμμορίες που μπαινοβγαίνουν στα σύνορα η κατάσταση ειναι ανεξέγκτη
      η αστυνομία έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια και δεν είναι τυχαίο που προτιμάνε να φυλάνε 16 άτομα τον Φουρλιώτη και 6 τον Πάγκαλο
      Που να κυνηγάς τώρα ψυχοπαθείς, κλέφτες, ένοπλες συμμορίες…
      οι πολίτες κοιμούνται όσον δεν ένημερώνονται απο τα ΜΜΕ και δεν υπάρχει καμιά κριτική της κυβέρνησης
      και ειδικά της σημερινής που βγήκε με το σύνθημα τάξη και ασφάλεια και εξω η “λαθρο”
      έβαλε και υπουργό δικαιοσύνης έναν αρχισερίφη που σποδείχτηκε φύκια και μεταξωτές κορδέλλες
      αλλα τι να λέμε εδω έχουμε για υπουργο ανάπτυξης έναν τηλεοπτικο βιβλιοπώλη που πηδάει απο κομμα και κομμα και υπουργό εργασίας εναν που δεν έχει δουλεψει ποτέ στην ζωή του

    11. Συνεχίστε να ψηφίζετε μαλάκες μέχρι να τρελαθεί και ο έσχατος Έλληνας

    12. Αν αγαπάς τα ζώα και μισείς τους ανθρώπους, τι είσαι; άνθρωπος ή ζώο;

      1. Ο/Η 6 σκυλια εχω φιλε και δεν θελω κανεναν αλλον στη ζωη μου λέει:

        Κανονικος ανθρωπος , οι αλλοι ειναι ζωα μην ανησυχεις γι αυτο

    Comments are closed.