ΠΑΡΩΝ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ – Η ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΓΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΑΡΙΟ – ΜΙΧΑΗΛ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    photo1675322649

    Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται για τους δύο πιλότους που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης.

    Ο υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας και ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του F-4 Phantom στην Ανδραβίδα, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους, την Πολεμική Αεροπορία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Βαράτε τρομπα μερικοί εδώ μέσα. Που αν σας ρωτήσουν για τους ήρωες του ’21 δεν θα ξέρετε κανέναν. Τους καμπανους, φυσσες, γρηγοροπουλους και “φαντομαδες” τους ξέρετε όλους ομως

    2. Μαύρα κοράκια με νύχια γαμσα, πέσανε πανω στα νεκρά παιδιά. Κλασικοί εθνικιστές που τρέφονται απο το θάνατο. Εγκληματίες. Ντροπή σας.

    3. Συλλυπητηρια στην οικογενεια.Κριμα να φευγουν νεοι ανθρωποι για αμελεια ισως καποιων .Κριμα !!!

    4. τον ΠΟΝΟ θα εχουν μονο οι γονεις,,Κ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ…κ μιλαω απο πειρα…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΑΣ

    5. Αυτοί που τους βάζουν σε σαπακια 40 ετών, δεν έχουν ευθύνες;

      1. ΣΑΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ

    6. ΑΘΑΝΑΤΟΙ, στις καρδιές μας για πάντα.

    7. Θερμα συλλυπητηρια στις οικογενειες των Ελληνων Παληκαραδων! Αθανατοι Λεβεντες!

    8. Συλλυπητήριά στις οικογένειες του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος μαζί με τον Υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, θυσιάστηκαν για την Πατρίδα!

      Ο Στάθης και ο Μάριος είναι παιδιά όλων μας. Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειές τους.

      Αθάνατοι!

      1. Οπως επισης θυσιαστηκαν και παρα πολλοι με τα βοθρομπολια.ποιος μπορει να μου αποκλεισει οτι δεν συνεβη κατι αντιστοιχο εδω;;;δικαιωμα μου να σκεφτομαι ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ.ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΡΚΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΕΛΟΣ!!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΤΕ ΤΑ “ΣΚΟΤΩΣΑΝ”.

    9. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!!Σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης & Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!

    Comments are closed.