“ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ” – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΝΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΒΙΤΡΙΟΛΙ-ΟΚ

    Μίλησε ξανά στους αστυνομικούς η 34χρονη


    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η άτυχη Ιωάννα ξαναμίλησε με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μέσα από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν περισσότερο δεκτική στις ερωτήσεις των ανδρών της Ασφάλειας και λιγότερο κατηγορηματική σε σχέση με την χθεσινή, πρώτη, κατάθεσή της σχετικά με τα γεγονότα. Μετά το αρχικό σοκ αρχίζει να ανακαλεί στη μνήμη της πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες στις διωκτικές αρχές.

     

    «Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

    Πού εστιάζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ
    Οι αστυνομικές έρευνες επικεντρώνονται αυτή την ώρα σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε το θύμα της άγριας επίθεσης. Επίσης λαμβάνονται καταθέσεις από τον πρώην και τον νυν σύντροφό της. Παράλληλα, εξετάζεται με μεγάλη προσοχή το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

    «Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» είπε η δράστις και έριξε το βιτριόλι
    Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε «πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της κοπέλας. Σύμφωνα με μαρτυρίες την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα. «Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;» είπε αυτόπτης μάρτυρας. Η δράστις είχε στήσει καρτέρι καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει η 34χρονη στο γραφείο της. Φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο. Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες παραμόνευε στο υπόγειο του κτιρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ό,τι υλικό έχουν στα χέρια τους. Το μπουκάλι με το υγρό δεν έχει βρεθεί.

    Σώθηκε το μάτι της, θα έχει κάποια απώλεια όρασης
    Η 34χρονη έφυγε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο. Τα νέα είναι ευχάριστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της κοπέλας, ωστόσο θα υπάρχει μια απώλεια όρασης.

    Φερεντίνος: Είμαι σοκαρισμένος, ήταν πολύ ευχάριστη κοπέλα
    Η άτυχη 34χρονη είχε συμμετάσχει στο παρελθόν και στο τηλεπαιχνίδι Deal. Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Χρήστος Φερεντίνος, δήλωσε στον Alpha σοκαρισμένος από το τραγικό περιστατικό εκφράζοντας την συμπαράσταση όλης της ομάδας τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένειά της. Μάλιστα, ο Χρ. Φερεντίνος είπε ότι η νεαρή κοπέλα ήταν πολύ ευχάριστη και πως τη θυμάται να χαμογελάει ακόμα και τις στιγμές που έχανε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ, ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΓΙΑΤΊ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΨΙΜΑΧΊΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ;;;
      ΕΔΏ ΈΧΟΥΜΕ ΈΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΉ.
      ΕΦΤΑΙΓΕ – ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΘΎΜΑ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΊΚΗΣΗ, ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΙ ΈΓΙΝΕ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΉ!
      ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΎΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΌΛΟΙ, ΤΟ ΔΡΆΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΌΝΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ.

    2. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙ .ΝΟΜΟΣ.
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΥΧΩ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    3. «Ό άναμάρτητος πρώτος τόν λίθον βαλέτω»
      Ντροπή καί μόνον νιώθω πού τελικά όλοι έγιναν είσαγγελείς καί φαρισαίοι..οί νεοέλληνες τού πληκτρολογίου.!!!
      Άντι ό καθείς νά κοιτά τήν κατάντια μας σάν χώρα καί σάν λαός…γίναμε έπικριτές στό πόνο τού άλλου,…!!!
      Αίσχος…!!!!!!!

    4. Οσο πουτ@ναρ@ να ηταν δεν εχει κανενας δικαιωμα κανει αυτο που εκανε.Το πιο πιθανο αυτη που το εκανε να ηταν μπασταρδη .Με το ιδιο σκεπτικο και η Τοπαλουδη ηταν πουτ@νακι αρα καλα επαθε.Με λιγα λογια οποιος δεν ειναι ηθικος θα πρεπει να πεθαινει γιατι εγω ο αρρωστημενος το ειπα

    5. ειστε με τα καλα σας και με παντρεμενο να τα ειχε ειναι δυνατον η αλλη να τις ριξει βιτριολι ειμαστε με τα καλα μας φανταζομαι η αλλη τη επιπεδο γυναικας ειναι και στην τελικη ας ηταν ικανη να κρατησει τον ανδρα της ελεος

    6. ευχομαι σε ολους οσους λενε «κουνησε την ουριτσα» «ειχε λερωμενη τη φωλια»
      οταν βγει η κορουλα σας με ενα κοντο φουστανακι να πιει το καφεδακι της να της ξεσκισουν την κωλοτρυπιδα για να λεμε και εμεις οι υπολοιποι οτι «τα ηθελε ο κωλος της»

      1. Δεν είναι το ίδιο. Εσύ λες να βγει η κορούλα τους έξω και να την βιάσουν, άρρωστο υποκείμενο. Εμείς λέμε πως η συγκεκριμένη κοπέλα δε βιάστηκε καθόλου, έβλεπε παντρεμένο και έλεγε “ορμάω”.

      2. Η πόρνη η κόρη σου μπορεί να ναι έτσι η δική μου δεν έμαθε να ναι έτσι , και γ αυτό της έκανα και έναν αδερφό ας είναι μικρότερος
        Όλα από μας ξεκινάνε ζωντόβολο
        Αδυνατώ να πιστέψω πως ο πατέρας της κοπέλας δεν γνώριζε ειδικά την σήμερον ημέρα τις πολύπλοκες επαφές της με ταξίδια ακριβά στο εξωτερικό κάθε τρις και λίγο.. Επίσης η κοπέλα από μικρή φαίνεται τι δρόμο θα ακολουθήσει απ’ την εφηβεία και ανάλογα την ανατροφή και το περιβάλλον γύρω της.

    7. Όλο μυνήματα ” αγάπης” βλέπω για την άμοιρη κοπέλα ,να χαρώ δικαστές Ελληναρες μου υποστήριξη στο θύμα,πονάμε μόνο όταν συμβαίνει στο σπίτι μας δυστυχώς εύχομαι περαστικά ……

    8. Τι να πει το σουργελο… Ότι το οξύ της το έριξε η απατημένη σύζυγος? Νομίζει ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει?

      1. Τι λε ρε σουργελο!!!!! Ρε παλιογαλοτσα! Οι απατημενες γυναικουλες να τα βαζουν με τον ανθρωπο τον οποιο τις προδωσε!Με τον αντρα τους!Αλλα οοοοχι ! Τις αφηνει η κακια και η ζηλια για τις καλοννες?Θελησε να της ριξει οξυ για να την κανει ασχημη!Καλοννη γεννηθηκε και καλοννη θα παραμεινει και στο τελος η βρωμα που της εριξε το οξυ θα το βαλει στον κωλο της!

        1. Εσυ τραβιεσαι 1000% με παντρεμενο δεν εξηγειται αλλιως. Επισης αποκαλεις καλλονη ενα μπαζακι που το ειδαμε ολοι στο Deal. Και τρως και ψευδεσαι Σισυ…

    9. Το θα πει “λερωμενη φωλιά” ρε άρρωστε ΑΝΏΝΥΜΕ;;; Στη ψυχοπαθή βρώμα με το βιτριόλι πρέπει αφού την βρουν να της το βάλουν το οξύ στο κωλο με το λάστιχο ώσπου να καουν τα σωθικά της! Αυτές οι τεχνικές έχουν μουσουλμανικές ρίζες και παραπέμπουν σε μεσαιωνικές αδιανόητες τακτικές εκδίκησης απίστευτης φρικαλεότητας κ νοσυροτητας

      1. Μην βαζεις λογια στο στομα μου.φυσικα και ειναι αρρωστη αυτη που εριξε το βιτριολι.απλα η αλλη εχει κουνησει την ουριτσα της,εστι ωστε να εξελιχθουν τα πραγματα με αυτον τον τροπο.

      2. ενω εσυ που λες να της βαλουν βιτριολι με λαστιχο στα σωθικα , εισαι πολυ της εποχης μας και οχι του μεσαιωνα. εσυ λογικα θα εισαι μετεμψυχωση κανενος ιεροεξεταστη

    10. Απο τα σχόλια αρκετών καταλαβαίνω ότι ο παντρεμένος “γόης” που ξενοπηδούσε δεν φταίει σε τίποτα!!!Ο σωστός @ρχιδάτος άντρας φυσικά και ΔΕΝ απατάει την γυναίκα του για χάρη καμίας 34χρονης.Η αν έχει αποφασίσει ότι δεν την θέλει πια της ζητάει όμορφα και πολιτισμένα διαζύγιο.Αν η κερατωμένη μαντάμ δεν ήταν θεότρελη-ψυχασθενής θα έριχνε στην μάπα του γκομενιάρη μουνόδουλου αντρούλη της το οξύ και όχι στην κοπέλα που μπορεί ακόμη και να της το είχε κρύψει ότι είναι παντρεμένος.

      1. Αποκλείεται να μην το ήξερε. Σίγουρα έχουν ξαναμιλήσει στο παρελθόν για το ζήτημα.

      2. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας φίλε. Ακόμα και ευγενικά να είχε ζητήσει χωρισμό ο άντρας, η πρώην γυναίκα θα τον έβλεπε με την άλλη και θα φρίκαρε. Αν είναι και αρκετά τρελή (γιατί δεν εξηγείται αλλιώς), δεν θέλει πολυ να κάνει διάφορα…

    11. Κανει μπαμ οτι λεει ψεματα η 34χρονη.”δεν θυμαμαι-καπου την ξερω,κατι μου θυμιζει”.κακης ποιοτητας ηθοποιος.ξερει και πολυ καλα ποιος την ελουσε με βιτριολι.απλα εχει λερωμενη την φωλια.

    12. Φυσικά και χαμογελούσε ακόμα κι όταν έχανε, διότι δεν πήγαινε για τα χρήματα, αλλά να μοστράρει την φάτσα της (βίζιτα γαρ). Τί ειρωνεία..

    13. Νατος και ο κοκακιας πατσαβουρης. Την συμπαρασταση σε γυναικες που τις λιθοβολουν τα μουσουλμανια εχει δειξει? Δεν πειραζει. Θα εχει πολυ χρονο με τα λαθρομουσουλμανια στο ελλαντα. Εκει να σας δω αγαπουλες και τραβελοκοινοτητες φεμιναζι τι συμπαρασταση θα δειξετε. Πιπα εμπλοκη να στρωσετε χαρακτηρα.

    14. Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ

    Comments are closed.