ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ” ΣΤΗ ΓΑΔΑ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ 300ΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    gada-party

    Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφικού υλικού από το «κορωνοπάρτι» που έγινε μέσα στη ΓΑΔΑ με τους αστυνομικούς να αγκαλιάζονται και να μη φορούν μάσκες.

    Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων και σε καταφατική περίπτωση να εξεταστεί αν και από ποιούς έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

    Σημειώνεται πως τη φωτογραφία δημοσιοποίησαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί προκαλώντας την οργή της κοινωνίας καθώς χιλιάδες είναι οι πολίτες που αναγκάζονται να πληρώσουν πρόστιμα για πολύ μικρότερες παραβάσεις από αυτές που έγιναν στη  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Σιγά μην σκισουν κάνα καλσόν… Τίποτα δεν θα τους κάνουν αυτά είναι για το θεαθήναι θα ξεχαστεί στο αψε σβήσε

    2. Να πληρώσουν όλοι το 300αρι και να δημοσιευθεί το απόκομμα της κλίσης.

    3. Από τη στιγμή που κάνανε παρανομία πρέπει να σταματήσει αυτό το κρυφτό με τι στόλο μενες φάτσες και την προστασία των προσωπικών δεδομένων παλιά Μία χαρά της δείχνετε όλες τις φάτσες Χωρίς ντροπή και φόβο μόνο όποιος φοβάται κρύβεται και μερικές παροιμίες που ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση βέβαια θα κάνω και μία παρερμηνεία στη μία παροιμία

      Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.

      Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.

      Το παιδί και το σκυλί, όπως τα μάθεις.
      Το ίδιο ισχύει και για τους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς

    4. μπα υπαρχει και εισαγγελια σε αυτη την χωρα; νομιζα πως ημασταν μονοι μας

    5. Ο αλκοολισμός διαχρονικα ήταν το μεγάλο πρόβλημα στην αστυνομια

    6. Τωρα δοστε τους μια κληση για 1500 ευρο στον καθενα, για να δουμε πως τους αρεσει.!

    7. Όταν γίνονταν ληστείες, δολοφονίες και άλλα που ήταν οι αστυνομικοί που τους έψαχνες με το φανάρι; τώρα κάθε στενό και μπάτσοι!!!

      1. Για τις δολοφονίες, τις ληστείες και τα κάθε λογής αδικήματα κατά των πολιτών, πάντα απόντες. Και μετά ακούς κάτι 2000, 5000, από δαύτους μέτρα τάξης σε διάφορα κρατικά καραγκιοζιλίκια. Τον υπόλοιπο καιρό, αυτοί πού στον διάολο βρίσκονται;

    8. Γιατί σβήνετε τις φάτσες τους ρε παιδιά?? αυτοί μας ξεφτιλίζουν με το παραμικρό.

    9. οι ξευτιλες δικαστες και εισαγγελεις αντι να κινηθουν αυτεπαγγελτα για καταλυση του συνταγματος και της δημοκρατιας απο την κυβερνηση κουλη κυνηγανε δημοσιους υπαλληλους στα γραφεια για ουζα.
      οι περισσοτεροι στη δικαιοσυνη εχουν στειλει τα παιδια τους με υποτροφιες στο χαρβαρντ kαι στο στανφορντ με υποτροφιες του γκειτς για προστασια της δικτατοριας που μας εχει επιβαλλει.

    10. Οποιος πληρωνει εστω ενα σεντ απο τα προστιμα ειναι εντελως ηλιθιος.

    11. προστιμα μεταξυ κατεργαριών ?? μπααααααααααααααα

    12. αυτοι ειναι αστυνομικοι κανουν οτι γουσταρουν ο νομος δεν τους πιανει γιατι αυτοι ειναι ο νομος ετσι παει ετσι ειναι να τανε μονο αυτο καλα θα ηταν

    13. Προστιμο 300ε σε καθε ενα και ΜΙΑ. Τι το παιζετε μαγκες ρε μπατσοι. Αφου δεν εισαστε. Υπαρχουν ματια παντου. Ραγιαδες και σεις πιονια του Γκαντεμη.

    14. Ελα ρε τι θολωνετε.Δειξτε την αστυνομικινα την πρωτη στ’αριστερα!Φαινεται μεγαλο κανονι!

      1. ΤΙ ΚΑΝΟΝΙ? ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑΡΑ. ΜΗ ΨΑΡΩΝΕΤΕ, ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΙΣ Φ@ΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ? ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. Η ΚΑΠΟΙΟΝ “ΜΕΓΑΛΟ” ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

      2. Τα μπουκάλια στο τραπέζι ΟΥΖΑ είναι; Για το πάρτυ;

    Comments are closed.