ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 60 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, 68 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

    Κοινοποίηση:
    tsiodras-xardalias-korwnoios_252863_200268_type13262

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η καθιερωμένη ενημέρωση για τον “χάρτη” του ιού στην χώρα μας, με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, να παίρνει την… συνηθισμένη θέση του.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως υπάρχουν 60 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Συνολικά τα κρούσματα στην χώρα μας είναι 1.673, με το 55% εξ αυτών να αφορά σε άνδρες.

    Ακόμη τόνισε πως καταγράφηκαν ακόμη 9 θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην χώρα μας σε 68. 19 ήταν γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, με μέση ηλικία τα 74 έτη.

    343 από τα κρούσματα σχετίζονται με ταξίδι, ενώ 592 σχετίζονται με κάποιο ήδη γνωστό κρούσμα. Την ίδια ώρα, 92 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι με μέση ηλικία τα 66 έτη και 20 εξ αυτών να είναι γυναίκες (σ.σ. οι υπόλοιποι άνδρες), ενώ πάνω από το 70% συνολικά έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

    Τέλος, 10 συμπολίτες μας βγήκαν από νοσοκομεία.

    Μετά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα την ενημέρωση για τον κορονοϊό πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που ανακοίνωσε την παράταση της απαγόρευση της κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Χαρδαλιά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας  παρατείνεται για άλλες τρεις εβδομάδες προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΧΙ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ , Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ , ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ Η ΑΚΟΜΑ , ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΑΙ & ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ .

    2. Και η ερτ παιζει ρεμπετικα χορευουν και τραγουδανε ΡΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ λεω εγω ρουφατε το αιμα τον ελληνων πεθαναν 60 ανθρωποι και μας εβαλε γλεντια.

    3. Τόσο μαλακες είμαστε οι Έλληνες. Οι κόπανοι που κόλλησαν από τον καλό τον κοσμο, Κρεμαστινος, Παπαχελάς Πρετεντέρης γυναίκα Πέτσα και δύο γιατροί αλλά και ο Βαρδινογιάννης το άρπαξαν σε πάρτι της γυναίκας του γιατρού Δημοπούλου. Αυτοί πάρτι κι εμείς για τσιγάρα με το κινητό ανά χείρας. Καμιά σημασία δεν έχει ότι το πάρτι έγινε πριν ληφθούν πιο σκληρά μέτρα. Γιατροί ήταν έπρεπε να ξέρουν. Μήπως ήταν κι ο Κούλης εκεί; Τον σερβιτόρο που κολλήσατε ρε λαμόγια θα τον σποζημιωσετε τουλάχιστον; Θα πάνε τα χαστούκια σύννεφο μόλις λήξει το πανηγύρι.

    4. Πως το είπε ο άλλος ότι θέλει ??
      Παγκόσμια Διακυβέρνηση ??

      Το ΔΝΤ —το εργαλείο — ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα.

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ …ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΌΓΝΩΡΑ —ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ
      ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ

      Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

    5. αφου ολοι η ελλαδα ειναι αμαπαρομενη σπιτι που σκατα βρισκουν κρουσματα και θανατους και μην μου πει κανεις για τον ιο γιατι η εποχικη γρυπη περισσοτερους σκοτωνει ειναι δοκιμη ελεγχου πληθησμου ειναι δοκιμες τσιπαρισματος το εμβολιο που θα παρουσιασουν τελος του μηνα περιπου θα δειτε θα ειναι σαν τσιπακι παρτε οπλα και ετοιμαστητε για τα βουνα αυτο λεω μονο!

    6. Μας θάβουν όλους μέσα για 68 νεκρούς.Αν ανοίξει ένα εστιατόριο στο τέλος του μήνα και του μπουν 20 άτομα, εντάξει με τον κορονοιό, τον γλύτωσε;

    7. ΣΤΕΦΑΝΕ , ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΕΞΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ‘Η ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !

    8. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΗΔΗ, ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΗΔΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΟΦΙΤΑ ΩΣ ΤΥΜΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;

    9. Τα στρατιωτικά εμβατήρια να παίζουν ως υπόκρουση.

    10. Πλάκωσαν πάλι όλοι οι βλαχαροι loosers που βρίζουν τον Χαρδαλιά τον Τσιορδα τον Κυριάκο και τη ΝΔ.
      Ρε δε πάτε στο διάολο άπλυτα Ψυχακια , σας αξίζουν τα χειρότερα όχι να σας έχουν και στα μαλακά. Τσιριζαιοι κομμουνια φωφες και ξοφλικια βρίστε ξεφαντωστε όσο θέλετε αυτός προφανώς είναι ο τρόπο εκτόνωσης σας κ το νόημα της ζωής σας

    11. Η λύση να σωθούμε είναι να απαγορεύσουμε στους κολοδημοσιογραφους να βγαίνουν κ να τρομάζουν τον κοσμο

    12. Ποιο Πάσχα ρε ταραμά;;;;…… Η νόσος πάει με τις γιορτές;;;… Μετά τις 27 δεν θα υπάρχει;

    13. Αι στο devil εκει που ανηκεις που θα μας πεις μεχρι 27 Απριλιου πιονι

    14. ετσι θα μας πηγαίνουν λαου λάου μέχρι ιούνιο το λιγότερο

    15. O φακελάκιας λαθρολαγνος και Ο κομμουνιστής του κουλι.

      Κουφοντινα έκανες οικονομία στις σφαίρες κι έφαγες μόνο τον μπακογιαννη; αυτή την κωλο οικογένεια θα την ξεκάνει κανεις;

      1. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ SIEMENS, NOVARTIS, ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΤΕ ΤΙ ΡΩΤΑΣ;

    16. …Κι όσο βλέπω τα μούτρα του κομπλεξικού του Χαρδαλιά με ύφος βαρύμαγκα, μου γυρνάνε τ’ άντερα…
      Αμ, ο άλλος, η μουσίτσα; Η σιγανοπαπαδιά; Που μας βγάζει και “χριστιανικό” προφίλ, τρομάρα του… Αμ, έτσι είναι οι χριστιανοί Σωτηράκη; Υπερασπίζονται με πάθος την λαθρεποίκιση, λένε ψέμματα ότι ο λαός είναι ενθουσιασμένος με τους λαθραίους και φροντίζουν να κλείσουν τις Εκκλησίες πασχαλιάτικο;
      Πιο πολύς κόσμος θα πεθάνει με αυτά που κάνουν, απ’ την πείνα, τα εγκλήματα και τις αυτοκτονίες. Αλλά τι τους κόφτει; Αυτοί περνάνε ζάχαρη. Τα λεφτά τους τα παίρνουν, κυκλοφορούν ελεύθερα, κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς αντιδράσεις, μια χαρά… Πάλι η καμπούρα μας θα τα πληρώσει…

      1. Δυστυχώς φίλε έχεις απόλυτο δίκιο, τα ΤΟΜΑΡΙΑ της ΝΔΟΥΛΑΣ ελέγχουν το 90% των ΜΜΕ όποτε όλα κομπλέ. Αλαφούζος, Πρεζέμπορας και Χατζηλαλάκης όλοι στο παιχνίδι της προπαγάνδας.

    17. ,,Στο ντουκου πέρασε η μετακίνηση 100 λαθρόπουλων στην ηπειρωτική Ελλάδα και μάλιστα οι”συνάνθρωποί” μας, ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμοι. Τι άλλο να ήταν παρά φρόνιμοι, αφού το σχέδιο για μετεγκατασταση καλά κρατεί. Αρχίστε να ανησυχείτε Έλληνες ….. μην ακούτε μόνο ειδήσεις, σκεφτείτε και το τι μας πασάρουν μέσα από αυτές.

    18. Γιατί τότε περίπου τελειώνει το Πάσχα βλακεντιε

    19. ΜΕΤΑ ΤΗΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΔΗΜΟ ΧΑΡΒΑΛΙΑ ΤΣΙΟΡΔΑ???ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΒΡΟΥΤΣΗ???????ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ………..

    20. Γιατί δε το λένε από την αρχή; Να δώσουν όλο τον μισθό τους για την στήριξη του κόσμου. Και να κρατήσουν απλά όσο και οι άλλοι. Γιατί, λεφτά γιοκ. Θα πέσει πείνα. Τόσα λεφτά γιατί περνούν;; Και αυτοί που είναι πρώτη γραμμή περνούν τα αρχιδια τους; Αυτοί τι προσφέρουν με το κουστούμακι τους; Άντε γιατί παρατραβηξε αυτή η αλητεία τους.

    21. Παιδιά, η καραντίνα θα πάει μακριά, σίγουρα μέχρι τέλη Μάη ή Ιούνη και μακρύτερα μη σας πω…. Και θα βρουν ένα πρόσχημα τάχα μου με “ανυπάκουους” πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα και θα βγάλουν και το στρατό στο δρόμο και θα επιβάλλουν ολική απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός από συγκεκριμένες ώρες… Και φυσικά αυτό δε γίνεται για να προστατευτούμε από κανένα ιό, αυτό γίνεται για να επιβάλλουν τεράστιες αλλαγές στη παγκόσμια οικονομία….

      1. Αποτι ακουγεται τα μετρα θα ισχυουν μεχρι να βγει το αντιδοτο,φαρμακο η εμβολιο

      2. ΣΩΣΤΟΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ……ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΣΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ???ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΩ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΜΑΝΤΡΩΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ………………..

      3. Επειδη το συστημα υγειας ειναι για τα μπαζα και δεν κανουνε και τεστς για να ξερουνε με περισσοτεροι ακριβεια τον αριθμο τω φορεων δεν θελουνε να αρχισει να ανεβαινει ο αριθμος των θανατων γιατι τοτε θα μαυρισει η εικονα του Κουλη, του σωτηρα, οσο και γλυψιμο να του κανουν τα καναλια λογω των δεκαδων εκατομμυριων που τους εδωσε.
        Οι δημοσιοι υπαλληλοι και συνταξιουχοι περα βρεχει οσο πεφτει ο μισθος. Για τους υπαλληλους του ιδιωτικου τομεα δεν τους καιγεται καρφι. Με 20% του πληθυσμου βγαλανε αυτοδυναμη κυβερνηση και εχουνε και τα χρηματα που εκοψε η Λαγκαρντ να κανουμε παιχνιδακια χωρις ουσιαστικο ελεγχο. Αντιπολιτευση για τα πανηγυρια, δεν υπαρχει. Απαξ και ελεγχει τα καναλια εχουνε λουφαξει.
        Τουρισμος καπουτ. Οποτε το φθινοπωρο τα δυσκολα.
        Οποτε εχεις δικιο δεν υπαρχει φως για το τελος της καραντινας.
        Θα τα ριξουνε ολα τα προβληματα της οικονομιας και της φτωχιας που θα ακολουθησει στην καραντινα και θα προβληθουν απο τα ΜΜΕ σαν σωτηρες της χωρας.
        Ειναι η ευκολη λυση, καμια βεβαια μειωση της αγριας φορολογιας, ΕΝΦΙΑ, τελη κ.τ.λ ενω για αυτους ο μισθος τρεχει και θα οδηγουν και τα τσαμπα ηλεκτρικα αυτοκινητα που παραγγειλανε με φορτωση δωρεαν στο υπογειο της βουλης. Και η αντιπολιτευση το ιδιο, Ειδες κανενα να πει μειωση μισθων και προνομιων. Αρπαξανε ολοι την κομματικη αποζημιωση σε καιρο πανδημιας. Τετοια ξεφτιλα ειναι ολοι. Δικτακτορια χειριστου ειδους γιατι περιλαμβανει τα ΜΜΕ με ελαχιστες εξαιρεσεις μερικων τιμιων αντισυστημικων δημοσιογραφων οπως εδω στο Μακελειο.

    22. Γιατί 27;;;…. Και όχι 26 η 28;;;;…….οτι να ναι…. Οι άνθρωποι είναι μεγάλοι τρόμπες

    23. Και μετα 27 Απριλιου παιδες νεα μετρα για την κασα μας αυτη την φορα και οπποιος αντεξει………

    Comments are closed.