ΠΑΡΑΝΟΙΑ! ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ! Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ

    Μια παρανοϊκή κατάσταση που απειλεί να εκτροχιάσει την ίδια την δημοκρατία, διαμορφώνεται στο μέτωπο αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19, όπου σήμερα η κυβέρνηση… πανηγυρίζει γιατί σήμερα είχαμε «μόνο» 4003 κρούσματα, όταν μπήκαμε σε lockdown στις αρχές Νοεμβρίου τα μισά από αυτά!
    Σήμερα έγιναν 76.000 τεστ ενώ μία εβδομάδα πριν, στις 6 Απριλίου είχαν διενεργηθεί 75.182 τεστ και είχαν καταγραφεί 4.309 θετικά και αυτό το χαρακτηρίζουν… βελτίωση!

    Με 93 νεκρούς και πάνω από 892 διασωληνωμένους, αριθμοί οι οποίοι καταδεικνύουν το εύρος του εγκλήματος κυβέρνησης και «ειδικών» σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, υπάρχουν στα σοβαρά κάποιοι που υποστηρίζουν ότι «ο δείκτης θετικότητας ήταν στο 5,73% την προηγούμενη Τρίτη και τώρα έχει μειωθεί σήμερα στο 5,30%, άρα πάμε καλά«!
    Μια χώρα έρμαιο της εγκληματικής απόφασης (μια ΕΕ έρμαιο της εγκληματικής απόφασης «κινεζικής εφεύρεσης», για να είμαστε δικαιότεροι) των lockdown, μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή, όπου είχαν κλείσει τους ανθρώπους μέσα στα σπίτια τους και ο ένας μεταδίδει στον άλλο τον ιό, έχει το θράσος να μιλά για «βελτίωση», όταν περιοχές όπως η Κοζάνη έχουν να δουν το «φως του ήλιου» από το περασμένο καλοκαίρι σχεδόν!
    Και αντί να ζητήσουν «συγγνώμη», απλά περιμένουν το καλοκαίρι για να πανηγυρίσουν για… τα εμβόλια τα οποία θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι έχουν εκτινάξει τα κρούσματα! Άδικα; Από τότε που ξεκίνησαν τα εμβόλια άρχισε η ραγδαία εξάπλωση των κρουσμάτων και της πανδημίας!

    Γιατί; Γιατί το όλο εγχείρημα βασίστηκε επάνω σε ένα ψέμα: Ότι όποιος κάνει το εμβόλιο γλιτώνει από τον Covid-19
    Κανείς δεν είχε το θάρρος από την κυβέρνηση να πει ότι απλά αυτός που κάνει το εμβόλιο, το οποίο αν πρόκειται για αυτά της Pfizer/BioNTech και Moderna έχουν διάρκεια ανοσίας μόλις 6-8 μήνες, όπως οι ίδιες οι εταιρείας παραδέχθηκαν, αλλά το κυριότερο, δεν παύουν να μολύνονται και να μεταδίδουν τον ιό οι εμβολιασμένοι!

    Απλά γίνονται ασυμπτωματικοί! Και μολύνονται και μεταδίδουν!

    Απλά δεν αρρωσταίνουν οι ίδιοι. Αυτό δεν το είπαν εταιρείες και κυβέρνηση ή τουλάχιστον δεν ενημέρωσαν τους πολίτες με σαφήνεια, με αποτέλεσμα, παρά την έστω αργή πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος, οι εμβολιασμένοι να θεωρούν ότι είναι ασφαλείς για τους οικείους τους μέσα στα κλειστά σπίτια τους, αλλά ουδόλως αυτό συμβαίνει.

    Τι θα γίνει τώρα;

    Θα περιμένουν να ζεστάνει ο καιρός, να αποδυναμωθεί ο ιός και τίποτα άλλο…

    Και να δούμε τι θα γίνει με αυτούς που από τον Μάιο θα πρέπει να εμβολιαστούν ξανά…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα που εδρεύει στις ΗΠΑ, καταρρίπτει τους αντιφατικούς ισχυρισμούς για την «αποτελεσματικότητα», τις ελλιπείς μελέτες και το κρίσιμο νομικό ναρκοπέδιο της υποχρεωτικότητας των πειραματικών εμβολίων. Η ΟΔΗΓΙΑ EEOC ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ COVID-19 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (EUA) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ;

      Εκτός του εργασιακού πλαισίου, οι εταιρείες απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού από ταξιδιώτες , ακόμη και από θεατές κινηματογράφων και συναυλιών , με βάση την ίδια αποδομημένη ιδέα ότι ο εμβολιασμός με ένα από τα εμβόλια Covid-19 θα αποτρέψει τη θεωρητική εξάπλωση του ιού σε τρένα, αεροπλάνα , κινηματογραφικές αίθουσες και αίθουσες συναυλιών μεταξύ πληθυσμών χαμηλού κινδύνου. Όμως, οι αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή την εξάπλωση της μόλυνσης. katoxhka nea

    2. Απλά θέλουν να ξεκανουν τους Έλληνες .Γιατί δεν εμβολιάζουν τους ξένους που δεν ξέρουμε αν και τι αρρώστιες κουβαλάνε?Αφού όπως λένε έχουμε “πανδημία”γιατί φτιάχνουν νέες δομές συνέχεια και φέρνουν όλη τη Σάρα τη Μάρα και το κακό συναπάντημα?Αλλά δε θα τους περάσει .Θα τα βάλουν να μην πω που τα εμβόλια.

    3. Δεν είναι εμβόλιο είναι ένα είδος θεραπείας γι΄αυτό μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό.Τα Πραγματικά εμβόλια προστατεύουν τον εμβολιαζόμενο και ο εμβολιαζόμενος δεν μεταδίδει τον ιό!!!!!!!!!!!!

    4. Οί εμβολιασμοί θά γίνονται δύο φορές τό χρονο γιά μεγάλο χρονικό διάστημα.Ετσι είναι σχεδιασμένο
      από τίς κυβερνήσεις καί από τίς μεγάλες φαρμακευτικές βιομηχανίες.
      Γιάννης Λάκων

    5. 1) δεν υπάρχει καμία πανδημία, 2) οι άνθρωποι δολοφονούνται στα νοσοκομεία, 3) τα “τεστ” δεν δείχνουν τίποτα, 4) η εποχική γρίπη σκοτώνει ακόμη περισσότερους φέτος λόγω ψυχολογικών που ρίχνουν το ανοποποιητικό και λόγω έλλειψης ιατρικής φροντίδας, 5) τα εμβόλια είναι μια ψυχολογική επιχείρηση των φαρμακευτικών που επεκτείνουν καταχρηστικά την έννοια της φυσικής ανοσίας σε ανοσία με ενέσεις, κανένα εμβόλιο δεν εξαφάνισε καμία ασθένεια και απλά οι άνθρωποι πεθαίνουν και μένουν ανάπηροι από αυτά τα τοξικά κοκτέιλ

    6. καλα ρε φουστη μου οι φισιολογικοι ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ???

    7. TO MEΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Η ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΘΗΘΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ? HΔΩΜΕΝ.

    8. Τις τελευταίες 5 μέρες 39 νεκροί στην Σουηδία, καμία απαγόρευση, όλα ανοικτά!
      .
      Το τι γίνεται στην Ελλάδα δεν με εκπλήσει πλέον, τα πάντα είναι δυνατά σε μια
      χώρα όπου επαγγελματίες κλέφτες πολιτικοί, και αρχιψευταράδες
      ιερωμένοι, συμπράτουν στην διάλυση της Ελλάδας.

    9. Απαταιωνες. Λένε συνέχεια εμβολια,εμβολια,εμβολια. Τους ρωτας ωραία, τότε όσοι έχουν κανει και τις 2 δοσεις μπορούν να μετακινηθουν και να πεταξουν το φιμωτρο. Όχι λένε, κανονικά μεταδιδουν τον ιο και κανονικά κολανε !! Ρε τους ψυχανωμαλους.

    Comments are closed.