ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ” ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ Χ.Α . ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΑΔΕΚΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ

    Κοινοποίηση:
    1

    Το στίγμα της για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είχε δώσει εδώ και καιρό η εισαγγελέας της έδρας, Αδαμαντία Οικονόμου, με σχεδόν κάθε εισήγησή της να σηκώνει θύελλα αντιδράσεων, ένθεν και ένθεν.

    Τον Δεκέμβριο του 2019, όταν η Αδαμαντία Οικονόμου πρότεινε την απαλλαγή των 68 κατηγορουμένων για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Πρωτοπόροι στις αντιδράσεις οι δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής, που δεν πίστευαν στα αυτιά τους ότι η εισαγγελική λειτουργός μετά από 5 χρόνια αποδεικτικής διαδικασίας το μόνο που είχε να προτείνει ήταν οι κατηγορούμενοι να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

    Αντίθετα, πριν από λίγες μέρες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της αναγνώρισης ελαφρυντικών μετά την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου επί της ενοχής, η εισαγγελέας εισηγήθηκε την απόρριψη ελαφρυντικών στους καταδικασθέντες. Αυτή τη φορά οι αντιδράσεις ήρθαν από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων όπου την επομένη ημέρα και μόλις οι δικαστές ανέβηκαν στην έδρα αισθάνθηκε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει η ίδια γιατί παρά την προηγούμενη πρότασή της για απαλλαγή των κατηγορουμένων, πλέον πρότεινε την απόρριψη των ελαφρυντικών. «Η πρόταση μου αυτή έγινε βάσει της απόφασης του δικαστηρίου» διευκρίνισε προκαλώντας αίσθηση, όπως και στην συνέχεια η ξεκάθαρη δήλωσή της ότι παραμένει πιστή στην πρότασή της (σ.σ. απαλλαγή των κατηγορουμένων για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης). Η εισαγγελέας είχε προτείνει να αναγνωριστούν ελαφρυντικά στους τρεις από τους 11 κατηγορουμένους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με βάση τον παλαιότερο Ποινικό Κώδικα, ενώ μετά τη διαμαρτυρία των συνηγόρων των υπόλοιπων οκτώ κατηγορουμένων, διεύρυνε την πρότασή της για αναγνώριση ελαφρυντικού και στους 11.

    Αλλά και η πρόταση της επί της αναστολής των ποινών προκάλεσε διαμαρτυρίες στην πλευρά των κατηγορουμένων. Η χθεσινή πρόταση της με την οποία ζητεί να εκτίσουν όλοι οι κατηγορούμενοι –πλην του Γιώργου Ρουπακιά- στα … σπίτια τους, κάνοντας δεκτές τις όλες τις αναστολές, ξεπέρασε σε αντιδράσεις κάθε προηγούμενο. Σύσσωμη η πολιτική αγωγή αντέδρασε άμεσα με δηλώσεις στα ΜΜΕ που βρίσκονται στο Εφετείο για την κάλυψη της δίκης. Ωστόσο, έξω από την δικαστική αίθουσα, επώνυμα πρόσωπα αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά εναντίον της εισαγγελέως που προτείνει οι χρυσαυγίτες αν και καταδικασμένοι με πολυετείς καθείρξεις να πάνε στα σπίτια τους!

    Ποια είναι η Αδαμαντία Οικονόμου

    Ποια είναι η Αδαμαντία Οικονόμου που στέλνει τους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες στα σπίτια τους; Γεννημένη το 1956, η κ. Οικονόμου εισήλθε στο σώμα στις 4 Ιουλίου του 1984, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα προήχθη στο βαθμό του αντεισαγγελέα εφετών.

    Έγινε γνωστή από την αγόρευσή της στην υπόθεση του Τάσου Θεοφίλου, την ενοχή του οποίου είχε ζητήσει για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», χωρίς όμως η πρόταση να υιοθετηθεί από το δικαστήριο. Παρόμοια τύχη είχε και η πρότασή της για απαλλαγή των 68 κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής από την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Τον Δεκέμβριο του 2019, αναπτύσσοντας την πρότασή της η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, εκτίμησε ότι δεν προκύπτουν στοιχεία, τα οποία να καταδεικνύουν ότι υπήρξε σχεδιασμός για τη δράση της «εγκληματικής οργάνωσης».

    Μάλιστα, είχε προτείνει την απαλλαγή 17 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ζητώντας την ενοχή μόνο του Γιώργου Ρουπακιά. «Δεν υπήρξε καμία εντολή, κανένας σχεδιασμός» φέρεται να είχε υποστηρίξει τότε. Αλλά και για τα υπόλοιπα αδικήματα είχε κρίνει ότι αποτελεί πλημμέλημα η επίθεση σε βάρος των στελεχών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα το 2013, ενώ όσον αφορά την επίθεση σε Αιγύπτιους ψαράδες το 2012 είχε αξιώσει τη μετατροπή της κατηγορίας για τους πέντε εμπλεκόμενους από «απόπειρα ανθρωποκτονίας» σε «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού».

    Η ώρα της απόφασης

    Στο μεταξύ σήμερα, στις 10 το πρωί που θα συνεχιστεί η διαδικασία, φτάνει η ώρα της τελικής απόφασης του δικαστηρίου, για το ποιοι θα οδηγηθούν τελικά στην φυλακή και ποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

    Ειδικότερα, το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη αφού προηγουμένως θα ολοκληρώσουν και οι υπόλοιποι συνήγοροι των κατηγορουμένων τις δευτερολογίες τους, ανάμεσα τους και οι συνήγοροι των πρωτοκλασάτων στελεχών της Χρυσής Αυγής, πρώην βουλευτών και του γενικού γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου, στο οποίο επιβλήθηκε κάθειρξη 13 ετών και ποινή φυλάκισης 6 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

    πηγή: dikastiko.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Ευγε στην αξιοτιμο κα Αδαμαντια Οικονομου. Ντροπη και ονειδος στη λεπενιωτη και το αθλιο επιτελειο της. Το ιδιο επθτελειο που δικασε τους Συνταγματαρχες…

    2. Εγώ θα έλεγα η κ.Λεπενιώτου έστω και την τελευταία στιγμή , να αφήσει στην άκρη πιέσεις και προσωπικές απόψεις και να βγάλει απόφαση σύμφωνα με το Νόμο και το δίκαιο και όχι απόφαση του όχλου.
      Ας σκεφτεί την πρόταση που λένε και εφαρμόζουν όλοι οι τίμιοι δικαστικοί.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ 1.000 ΕΝΟΧΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΘΩΩΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    3. Το παραδικαστικο δεν τελιωσε ποτε.
      Να ανοιξουν οι λογαριασμοι ολων μεχρι και 3ον ξαδερφιων και να ανοιξουνε τα κινητα και σταθερα ΟΛΩΝ.
      ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ απο καθε σκουπιδη διεφθαρμενο.

    4. Τωρα που εμαθα οτι ειχε εισηγηθει την ενοχη του Θεοφιλου (που αθωωθηκε) την εκτιμω περισσοτερο.
      Για οσους δεν θυμουνται ο Τασος Θεοφιλου ειναι ο συριζαιος δολοφονος (για μενα) του ταξιυζη στην ληστεια μετα φονου των Πυρηνων στην Παρο.Ειναι ο τυπος με το αστειο μεξικανικο καπελο που φορουσε.
      Ειχε παει στην Παρο νοικιασε ποδηλατο και εβαλε κρυφη καμερα και οταν μετα την συλληψη του η αντιτρομοκρατικη ειδε οτι ειχε βιντεο απο την διαδρομη απο το σπιτι του μεχρι την τραπεζα στην οποια εγινε η ληστεια μετα φονου.Και διαπιστωσαν μετα οτι γυρισε στην Αθηνα απο την Παρο μεσω….Στυλιδας!!!!!. ολως τυχαιως.Παρ ολα αυτα αθωωιηκε απο την κατηγορια της δολοφονιας του ταξιτζη και την συμμετοχη στην ληστεια επι Συριζα.Καποιοι δικηγοροι πολιτικης αγωγης στην δικη της ΧΑ ηταν τοτε συνηγοροι του και ολος ο Συριζα βουλευτες εφημεριδες κλπ τον υποστηριζαν και πανηγυρισαν την αθωωση του δολοφονου

    5. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ.???
      ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ???
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΟΞΑ????

    6. Πρεπει αμεσα να αναλαβει την χωρα μια στιβαρη στυγνη στρατιωτικη δικτατορια ,μεχρι και στο τελευταιο χωριο,το πιο μικρο νησι να υπαρχει σταθμος χωροφυλακης,αγροφυλακες και ανασύστασης των ΜΑΥ!!! Ανασυγκρότησης και επαναφορά της ΕΣΑ με αυξημένες αρμοδιότητες τηρησης της ταξης πρόληψης και βίαιης καταστολης ανρχοκατσταπλιαδων και αλλων κακοποιοων στοιχειων. Ξκαθαρισμα σε ολη την χωρα μαζικες απελάσεις και αφαιρεσης Ελληνικης ιθαγενειας από κάθε αλλοδαπο. Αμεσης κατηργησης και κλεισημο της βουλης ,και ταυτοχρόνως να τεθουν εκτος νομου κάθε κομμα ,αριστερο ,δεξιο ,ανταρσυες παμε κτλ ακομα και η χ.α. θα κατηργηθει ,θα ειμαστε ολοι μονο Ελληνες! Εντατικη και συστηματικη λειτουργεια στρατοδικιων ανα πασα την επικρατιαν της χωρας οπου θα δικασθουν πολιτικαι παρασπονδιες,σκανδαλα που αφορουν διασπαθησην δημοσιου χρηματος κτλ Και φυσικα δικη και καταδικη σε ισοβια δεσμα σε οσους κυβερνησαν και είναι εν ζωη από το 1974 εως σημερα,μεχρι και τον τελευταιο υφυπουργο και υπαλληλο βουλης και εκάστοτε πολιτικου φαυλου κυκλου.

      1. Ναι, να έρθει μία χούντα να δώσει και την υπόλοιπη Κύπρο. Ίσα ρε.

    7. Ρε σεις, εχετε τρελλαθει τελειως; Με ποιο δικαιωμα ο …ιμαμης ζηταει τιμωρια και παρεμβαινει σε δικη σε εξελιξη; εσεις που ολο μιλατε για …δημοκρατια, θελετε ο …ιμαμης, οι υποστηρικτες του…κουφοντινα και …ο νταλαρας να αποφασιζουν πως θα δικασει η εισαγγελεας; Η εισαγγελεας ειπε οτι ο ρουπακιας σκοτωσε τον φυσσα και το δικαστηριο εβγαλε 17 ενοχους! Πως γινεται αυτο; το δικαστηριο εβγαλε εγκληματικη οργανωση χωρις να τους δικασει για καποια πραξη; πως γινεται αυτο; δεν βλεπετε οτι δεν τηρουνται τα προσχηματα με 20.000 κοσμο εξω απο το εφετειο και κανενας να μην λεει για κορονοιο! εχει κοτσια η εισαγγελεας που παει εναντια στο …συνταγματικο τοξο. Και αυτα τα λεει ενας που ουδεποτε ψηφισε χρυση αυγη αλλα αγαπαει την ελλαδα και δεν γουσταρει ο …ιμαμης να αποφασιζει ποιος θα παει φυλακη και ποιος οχι. Ξυπνατε ελληνες. Γιατι αν ξυπνησουμε, που θα ξυπνησουμε, δεν θα τολμαει ο …ιμαμης και ο ….νταλαρας να ζητανε καταδικες ανθρωπων, θα αποφασιζουν τα δικαστηρια για αυτο. Και παλι μπραβο στην εισαγγελεα.

    8. ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ ΨΗΦΗΖΑ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ

    9. Με τον νομο του ανεκδιηγητου Συριζαιου Παρασκευοπουλου αφεθηκαν ελευθεροι δεκαδες εγκληματιες, χωρις να υπαρξει καμια διαμαρτυρια και αυτο το γραφω για να καταλαβει κανεις οτι ζουμε σε μια χωρα που ο λαος της ειναι για τα ..πανηγυρια!!!!!!!!!

    10. Με αυτο το πλευρο να κοιμαστε οτι θα δοθουν αναστολες!!!!!!!! Εκτος ισως σε δυο – τρια ατομα που μπορει να παρουν αναστολη, ολοι οι αλλοι θα φυλακισθουν, γιατι αυτο εχουν προσταξει οι πολιτικαντηδες, οι ξεπουλημενοι δημοσιογραφοι, τα παλιοκαναλα και ο οχλος των αναρχοαπλυτων!!!!!! Δεν τρελαθηκε η εισαγγελεας να κανει προταση αθωωσης στην αρχη και τωρα πραταση να δοθει αναστολη, θα πει οτι δεν υπαρχουν επαρκη στοιχεια ενοχης!!!!!!! Εκεινο το βιντεο που ειχαμε δει, που λεει το δεξι χερι του Σαμαρα, ο Μπαλτακος, στον Κασιδιαρη, προσεξτε γιατι σας την εχουν στημενη, τι εγινε;;;;;;; Τοτε που το ειδαμε ,αν αυτο ακουγοταν σε αλλη χωρα θα επεφτε η κυβερνηση, εδω δεν κουνηθηκε φυλλο!!!!!!!!!

    11. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΕΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    12. Καλά,από αριστεριστές τρομοκράτες δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο,ίσως να κάνουν και καμιά δολοφονική απόπειρα,δεν τους έχω για κάτι καλύτερο

    13. Οι αναγνωστες του Μακελειο είμαστε πολλοί και διαβάζουμε και έχουμε άποψη, ασχετα που οι περισσότεροι δε γραφουν σχόλια, λεω ότι, η γνώμη μου είναι ότι η Κυρία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ , η Αξιότιμη Κυρία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, πράττει συμφωνα με τη συνείδησή της και το ΝΟΜΟ.
      Οσον αφορά την Κυρία Μαρία Λεπενιώτη, ΔΕΝ έπραξε σύμφωνα με την Νομική Σκέψη ΑΛΛΑ παρασύρθηκε από της παρεμβάσεις του πολιτικά κατευθυνόμενου όχλου αλλά και τις απευθείας παρεμβάσεις πολιτικών.
      ΚΑΙ
      Επειδή πάρα πολύ καλά γνωρίζουμε και όλοι γνωρίζουν ότι η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, και τα κόμματα ασχολήθηκαν μόλις μπήκαν στο κοινοβούλιο και άρχισαν να αποκαλύπτουν τα απίστευτα λεφτά που κλέβουν ανερυθρίαστα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και δεν έχει σημασία τόσο το όνομα του κόματος αφου οι βουλευτές πάνε από το ένα κόμμα στο άλλο.
      ΟΛΟΙ εχουμε ακουσει το Σαμαρά να στέλνει εντολή στον Ισίδωρο Ντογιάκο να προφυλακίσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής όπως και ΕΓΙΝΕ.
      ΟΛΟΙ γνωρίζουμε το ρόλο της Κλάπα. Που χοροπήδαγε στο συμβούλιο λέγοντας δώστε μου την υπόθεση να τους χώσω μέσα.
      ΟΛΟΙ γνωρίζουμε το ρόλο του “Μπάμπη” Αθανασίου και των συγχωριανών του Κουτσαμάνη Βουρλιώτη
      ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ που ασκούν στην Λεπενιώτη είναι προφανείς. Οπως και η άδικη απόφαση της, η καταδικαστική της απόφαση και η ίδια το γνωρίζει πολύ καλά.
      ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
      ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΡΙΑ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ;
      Η ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ;

      ΥΓ- Χαμός στο twitter εναντίον της Κυρίας Οικονόμου. Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία από την κυβέρνηση να βρει και να συλλάβει τους απειλώντες όπως απειλούν ότι θα βρουν από τις IP οσων γράφουμε να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη ανεξάρτητα…

    14. Στην χώρα αυτή πλέον για να επιβιωσεις πρέπει να είσαι αναρχικός , μπαχαλακιας, λαθρομεταναστης, αντιρατσιστης, ψευτοανθρωπιστης, μουσουλμάνος, ψευτομαρξιστής, ψευτοαριστερος, ψευτοπροοδευτικος, ψευτοδημοκρατης, ψευτοφιλελες και γενικότερα γλυφτης του συστήματος και των ανθρωπακων του που το εχουν φτιάξει.

    15. Ένταξη τους τιμωρήσανε τι άλλο θέλουν …ελεύθεροι. στα κοντά

    16. Οσο αφήνεται ελεύθερο το ΚΚΕ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η αριστερές ύπουλες παρατάξεις, τόσο δεν θα μπορεί κανένας να υπερασπηστεί την πατρίδα του. Εντροπή λίγο. Κυβερνούν οι ΚΝΙΤΕΣ, οι αναρχικοι, οι παρακρατικοί, οι αθίγγανοι και οι αλλοδαποί. Όλα αυτά με την ανοχή της κυβέρνησης, των ΜΜΕ και της δημόσιας τάξης. Αν είναι δυνατόν το ορθό να κρίνεται ως ανάποδο και το ανάποδο ορθό για ένα καπρίτσιο.

      1. Υπο αυτό το πρισμα βλέπεις εσυ την δημοκρατια για αυτό την μισιες φασιστα; γιατι η αληθεια είναι πως θα γουσταρες τωρα να κυβερνουσε στην Ελλαδα μια ακροδεξια χουντα εεε; μια στυγνη δικτατορια οπου θα φυλακιζε θα βασανιζε και θα σκοτωνε στην ψυχρα κάθε αντιφρονούντα.

        1. Μια στυγνή δικτατορία όπου θα φυλάκιζε θα βασάνιζε και θα σκότωνε στην ψύχρα κάθε αντιφρονούντα. Μόλις περιεγραψες τη κόκκινη χούντα του πατερουλη σου Σταλινοφασιστα!

        2. Eνω οπου υπαρχει κουμουνισμος οπως στην κινα και β,κορεα εκει βασιλευει δημοκρατια εχουν ελευθερη εκφραση,μπορουν να κατεβαινουν σε διαδηλωσεις χωρις επιπτωσεις,μπορει οποιος θελει να μπαινει στις χωρες αυτες να ζηταει πολιτικο ασυλο και τα κρατη αυτα να τους προσφερουν φιλοξενια με προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων,οταν τα δω αυτα τοτε θα πω οτι εχεις απολυτο δικαιο σε σχεση με οτι τα βλεπεις ολα με κοκκινα κομματικα γυαλια.

    17. δουλεμα πεφτει..εσυ θα λες ετσι και εμεις καθοτι ανεξαρτητοι με τη δικη μας σκεψη να λεμε κατι αλλο γιατι η δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη και δεν υποκειτε σε πιεσεις
      να μην λεμε ολοι τα ιδια
      αυριο ποινες χωρις αναστολη για την πατριδα ρε γαμωτο
      απορω ειλικρινα πως αυτο δεν ειναι προφανες

      1. Μετά τη σημερινή διακοπή, είναι αντθετα προφανές ότι θα δοθούν αναστολες..

    18. 500.000 Ελληνες τους ψηφισαν.Αγνοειτε αυτους,αλλα λαμβανετε υπ’οψιν τους φωνασκουντες,ανευ μασκας,εξω απο το Εφετειο.Μηπως να λαβετε υπ’οψιν & τον ξοφαλτσο Ιμαμη που ζητα την τιμωρια των 500.000 Ελληνων;Αλητες,προδοτες πολιτικοι.

    19. το βιντεο Μπαλτακου τα λεει ολα…….καραστημενη υποθεση της μασωνικης ΝΔ

    20. Δημοκρατία αλά Greca! Εξατομικευμένη δημοκρατία του κατά πόσο με βολεύει. Ότι επιθυμώ είναι δημοκρατικό ότι δεν με βολεύει είναι φασιστικό, ρατσιστικό, ομοφοβικό και άλλοι χαρακτηρισμοί εισαχθέντες είτε από ΝΤΠ είτε από αριστερή μπόχα. Όλοι αυτοί άριστοι επαγγελματίες του bulling και αθόρυβοι αλλά συστηματικοί δολοφόνοι χαρακτήρων. Μακιαβελικοί δημοκρατικοφανείς λάτρεις το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»!

    21. Τα αριστερά αποβρασματα πρέπει να τα εξαφανίζουμε από την Ελλάδα..αυτοί οι ελληνόφωνοι ελληναραδες είναι μερικές χιλιάδες ίσως και μεγάλο ποσοστό του λαού..όταν γίνει το μπαμ με την Τουρκία θα λογαριάσουμε ένα χεράκι από κοντά. Η εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να κυλήσει όλα τα αριστερά αποβρασματα στη φυλακή και να βάλει τάξη στην χώρα…επίσης έχει το δικαίωμα βάσει του Συντάγματος να δικάσει προθυπουργους και υπουργούς για εσχάτη προδοσία…επίσης έχει το δικαίωμα να καθαρίσει την χώρα από την επέλαση γύφτων και αλλοδαπών..Αν διερευνήσει που έχουν ρίξει οι προδότες υπογραφές τους μαντρωνει όλους άνετα..να μην φοβάται και να έχει μαζί της αστυνομική συνοδεία..

      1. Το παγερό βράδυ που τοφοπλακες φυλάω, με μάτια κόκκινα παραφυλαω. Τις θλίψεις και τις χαρές δεν ξεχνάω, και για τους προδότες καραφυλαω…
        https://youtu.be/DuhxWpvHO0I

    22. ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΗΔΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

      ΑΥΡΙΟ ΠΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ , ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΟΥΝΕ ΠΑΛΙ

      1. Καθόλου δεν έπνιξαν την είδηση, παντού τη λένε, εξ άλλου και μόνο που ζήτησε στοιχεία η πρόεδρος, σημαίνει ότι θα δοθούν αναστολές, αλλιώς δεν θα ζητούσε τίποτε.. Το σύστημα έπαιξε το ρόλο του εκεί που ήθελε, δηλαδή στην καταδίκη με κάθε τρόπο, οι αναστολές είναι κάτι αλλο

        1. ΧΑΧΑ..ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕ;;;; ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ…

          ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑΛΦΑ, ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΟΜΠΕΕΕΓΚΑ…

          ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΛΠ… ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΣΑΩΡΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΧΑΧΑΑΑ

          ΗΔΗ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΕΛΑΜΨΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

          ΓΙΔΙΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ

    23. Πέσανε να την φάνε την κοπέλα, δεξιοί αριστεροί απλυτοι μμε. Εξαλου όλοι αυτοί παρέα είναι, συγκινονουντα δοχεία. Όσων αφορά την πολιτική αγωγή δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να πάρει αναστολή κάποιος παιδεραστής, κάποιος βιαστής κάποιος δολοφόνος. Σημεία των καιρών, η δικαιοσύνη στα χέρια υποστηρικτών παιδεραστών. Έχουν αφήσει πολλούς τέτοιους ελεύθερους. Όσο για τα μμε, ρουφιάνοι π@υτανες που πιέζουν για μη αναστολή για να γίνουν αρεστοί στο σύστημα. Υγ. Στα π@παρια μου για τους χρυσαυγιτες και εάν πάνε φυλακή ή όχι αλλά η επίθεση ενός ολόκληρου σιχαμενου βρώμικου συστήματος με κάνει να υποστηρίζω αυτή την γυναίκα. Και πολλοί λένε πως η Λεπενιωτη θέλει να τους φυλακίσει γιατί θέλει να πουλήσει εκδουλευση στην κυβέρνηση και στα καθεστωτικα ΜΜΕ. Ποιος ξέρει τι της έχουν τάξει.

    24. Ζητω η Χ.Α και το Μακελειο! Μπραβο στην κ. Οικονομου που δεν κανει κατι το τρομακτικο, απλα εφαρμοζει αυτα που εχει σπουδασει!!!

    Comments are closed.