“ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ… ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗ…”. ΛΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΟΥΛΗ. ΔΩΣΤΕ ΣΑΝΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΝΕ…

    Κοινοποίηση:
    toksovolos-sintagmatos

    Κάθε φορά που κάθε κυβέρνηση, αντιμετωπίζει σφιχτοκώληκες καταστάσεις, επιστρατεύει το “λουκουμάκι” της τρομοκρατίας για να ρίξει την μπάλα Σαμαρά και Ζαγοράκη, Σαββίδη και Μαρινάκη στη εξέδρα. Άλλωστε τα πρόβατα, όπως θεωρούν τους ψηφοφόρους, θέλουν σανό, όπως λένε οι αναγνώστες για να την βγάλουν καθαρή. Αλλά τα πρόβατα αρχίζουν σιγά- σιγά και ξυπνάνε.

    Το στόρι που προβάλλουν καθεστωτικά ΜΜΕ με πηγές στην παρακρατική- κρατική ασφάλεια, έχει ως εξής (και άντε να βγει άκρη τι είναι αλήθεια και τι ψέματα):

    Ο Μιχαηλίδης(συλληφθείς) και οι δύο γυναίκες ήταν υπό παρακολούθηση από τα… Χριστούγεννα. Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής στο διάστημα αυτό διαπίστωσαν ότι κινούνταν στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκης αλλά και στην περιοχή της Πελοποννήσου διαπράτοντας ληστείες σε διάφορες πόλεις με κλεμμένα αυτοκίνητα τα οποία στη συνέχεια τα εγκατέλειπαν είτε τρακάροντάς τα είτε ρίχνοντάς τα σε γκρεμούς.

    Τα όπλα που βρέθηκαν έχουν σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου αφενός να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και αφετέρου για να συλλεγούν δακτυλικά αποτυπώματα και δείγματα DNA.

    O «Τοξοβόλος του Συντάγματος» είχε αποδράσει από τις φυλακές της Τίρυνθας τον περασμένο Ιούνιο. Μαζί του συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 26 και 28 ετών.  Ο συλληφθείς είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ εξέτιε ποινή 13 ετών στις αγροτικές φυλακές, μετά την καταδίκη του, το 2015, για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη. Ο Μιχαηλίδης απέκτησε το προσωνύμιο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» από τον Φεβρουάριο του 2011: Τότε είχε σηκώσει το τόξο του για να ρίξει εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, στη διάρκεια επεισοδίων. Συνελήφθη, ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον ανακριτή. Είχε πει ότι το τόξο ήταν ψεύτικο και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να προκαλέσει οποιοδήποτε κίνδυνο.

    Με καλάσνικοφ, ούζι και πιστόλια έτοιμα προς χρήση συνελήφθη ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος”. Τώρα, επελέγη από τον “Σερίφη”, η σύλληψη. Τώρα έχει κωλοσφιξίματα, το μαγαζάκι και πρέπει να το σώσει ο Μιχαλάκης με την άσπρη κάλτσα. Γίγαντα Μισέλ, μανούλα σε κάτι τέτοια. Τι παλαιοπασόκος θα’ σουνα με καλούς δακάλους; 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τα τσιράκια του λαθροτρομοτσύριζα.Όταν ληστεύουν τράπεζες,δίνουν και μερτικό στο κόμμα για να απολαμβάνουν προστασίας?

    2. Φοβερή επιτυχία του Κούλη και του Χρυσοχοϊδη! Έπιασε τον Μπιν Λάντεν της ελλάδος!
      Τώρα ακολουθεί ντου των μπατσων σε κατάληψη που έχει αδειάσει 10 φορές, και έχει ξαναγεμίσει άλλες 10, έφοδο στην ΑΣΟΕ για κατάργηση του ασύλου και γενικά σε δουλειά να βρισκόμαστε.
      Έχει μετατραπεί η αστυνομία σε κομπάρσους για να χει ο ΣΚΑΙ τρομο-πλάνα να παίζει να φοβίζει τους νοικοκυραίους για να μπαίνουν κάτω απ΄την κουβέρτα. Και η φτώχεια στην Ελλάδα πάει σύννεφο. 35% των ελλήνων σε ΚΙΝΔΥΝΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ και έρχονται και κατασχέσεις/πλειστηριασμοί από Μάιο. Εκεί να δείτε “τρομοκράτες” που έχουν να συλλάβουν.

      1. Έχεις δίκιο.. καλύτερα με σύριζα που έκλειναν επιχειρήσεις και αυτοκτόνησε ο κοσμάκης… Αλλά αυτά τα ξεχνάμε

    3. Μπραβο στο makeleio.
      Ξυπνησε μας κ.Χιο γιατι αρκετα κοιμηθηκαμε!

      1. Πρέπει να σε ξυπνήσει ο Χίος; Μόνη σου δεν μπορείς να ξυπνήσεις; Και τι είναι ο Χίος Θεός;

    Comments are closed.