ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ! ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σαν βόμβα έσκασε στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης η παραίτηση του επικεφαλής της Γενικής Διευθύνσεως Πολιτικής Εθνικής Αμύνης και Δημοσίων Σχέσεων (ΓΔΠΕΑΔΣ), Αντιστρατήγου ε.α. Νίκου Ζαχαριάδη.

    Ο Νίκος Ζαχαριάδης, επί πολλά χρόνια επικεφαλής των στρατιωτικών αντιπροσωπειών της χώρας μας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, είχε οριστεί επικεφαλής της αντιπροσωπείας που συζητούσε με την αντίστοιχη Τουρκική, τη δυνατότητα νέων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, για την αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο.

    Ο λόγος της παραίτησης ήταν η επικείμενη επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Άγκυρα για τη συνέχιση των συνομιλιών. Ο κ. Νίκος Ζαχαριάδης ήταν της άποψης πως αυτή θα έπρεπε να αναβληθεί λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, θέση που δεν ασπάστηκε ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

    Την είδηση αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα το site lawandorder.gr, το οποίο μάλιστα επικοινώνησε με τον Στρατηγό, που επιβεβαίωσε την παραίτηση λέγοντας πως οι συνομιλίες με την Τουρκία θα έπρεπε να σταματήσουν προσωρινά μέχρι τη διενέργεια εκλογών, ώστε να ενημερωθεί η επόμενη κυβέρνηση -όποια και αν είναι αυτή- και από εκεί και μετά είτε να συνεχιστούν είτε να σταματήσουν.

    Κατά τον κ. Ζαχαριάδη ο προϊστάμενός του Υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευάγγελος Αποστολάκης, είχε αντίθετη άποψη,, οπότε η παραίτηση ήταν μονόδρομος. «Όταν διαφωνείς με τον προϊστάμενό σου σε ένα κρίσιμο θέμα, μόνο μία λύση υπάρχει. Η παραίτηση του υφισταμένου. Αυτό ακριβώς και έκανα» είπε στο lawandorder.gr ο Στρατηγός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ .

    2. Όποιοι λαοί δέχονται την αρπαγή των αγαθών τους, καταλήγουν δούλοι των εχθρών τούς

      Δημοσθένης.

    3. ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΟΙ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ.

      ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ.

    4. Ο Ζαχαριάδης είναι Ελληνας με κάτι @@ τεράστια. Αξιος!!!

    5. Π@υτανα Μ@υνοστολάκη, αν το συνεχίσεις μην ξανακατέβεις στην Κρήτη……

    6. Φανταστητε τι πιεση ασκει, η συριζαια ποντικομουρα αποστολακη,στους στρατιωτικούς.

    7. ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΙΓΑΙΟ ΚΥΠΡΟ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ………..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΡΑΝΑΝΑΔΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΘΑΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…….ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΠΠΟΤΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΑΣ……ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ

    8. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!!!ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο “ΒΑΤΡΑΧΟΣ” ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ(τρομάρα του…)ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Κ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥ Κ ΤΟΥ”ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΥ”(με τους τουρκομογγολόγυφτους)ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ(τα κεφάλια τους θα κυλίσουν στον υπόνομο κάποια ημέρα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο…)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ”ΣΤΣΑΖΑΡΗΔΕΣ”σαν τον καραγκιόζη Κ “ΑΚΑΠΝΟΙ”!!!ΦΩΤΙΑ Κ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ(δεν αφορά το σύνολό τους,αλοίμονο…) Κ@ΤΡΟΥΛ@ΔΕΣ Κ Χ@Ζ@ΔΕΣ!!!( ΑΥΤΟΥΣ που δεν θέλουν να απωλέσουν τα κεκτημένα “τυχερά” κ αγαθά της εθελόδουλης κ υποτελούς “ειρήνης”,της”ευημερίας”,της”ησυχίας” του”μη πολέμου”,του να”μη προκαλούμε”για να μη θυμώσει ο(τουρκο)γυφτος κ να καθόμαστε να “ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ”ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ προς χάριν εξευτελιστικής ειρήνης όπως”θέλουν” διακαώς οι θηλυπρεπείς φυγόστρατοι τσιπροκαρανληδομητσοτάκηδες…)

    Comments are closed.