ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ- ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    tarantilis-arthro

    Την παραίτησή του, πριν καν προλάβει να συμπληρώσει ούτε δύο μήνες στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου,  υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Χρήστος Ταραντίλης.

    Στο κείμενο της επιστολής του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστεί τον κ. Μητσοτάκη για την τιμή που του είχε κάνει να τον ορίσει υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, ωστόσο όπως τονίζει, οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να ασκήσει τα καθήκοντά του.

    Ο ίδιος δήλωνε τον τελευταίο καιρό πιεσμένος από τις αυξημένες υποχρεώσεις της συγκεκριμένης θέσης, η οποία είναι από τις πλέον νευραλγικές της κυβέρνησης και έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντέξει την πίεση και τον φόρτο εργασίας που αυτή απαιτεί.

    Σε συνδυασμό με τις οικογενειακές του υποχρεώσεις επέλεξε τελικά να παραιτηθεί της θέσης του κυβερνητικού εκπροσώπου.

    Ο Χρήστος Ταραντίλης, μιλώντας σε ωπόρταλ  δήλωσε πως «δεν υπάρχει ο παραμικρός πολιτικός λόγος στην απόφαση μου», ενώ συμπλήρωσε αναφορικά με τους λόγους που επικαλέστηκε πως «Είναι αρχή μου, πρώτα η οικογένεια».
    Ο τέως πλέον κυβερνητικός εκπρόσωπος, στην επιστολή του αναφέρει πως, από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσει να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς για μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Την θέση του αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

    Η εξέλιξη αυτή, ωστόσο καθιστά έκθετη την κυβέρνηση η οποία στον ανασχηματισμό που έγινε στις αρχές Ιανουαρίου όρισε νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο τον κ. Ταραντίλη και περίπου 1,5 μήνα μετά καλείται το βάρος της επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου να φέρει η αναπληρώτρια, κυρία Πελώνη.

    Η επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

    «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

    Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

    Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα.
    Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

    Με τιμή,
    Χρήστος Ταραντίλης»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ …

    2. Αυτός πρέπει να είναι στο βίντεο που χαϊδεύει τον αλλον με το κατεβασμένο μαύρο βρακι …στο εξώφυλλο της εφημερίδας…

    3. Όταν θα φεύγεις άσε το μικρόφωνο μην το πάρεις και αυτό μαζι μαζί σου

    4. Νέα παιδεραστία, Σφυριζα, και αναλ… Αυτά είναι… Ολα τα αποκόμματα σε αυτή την βουλή είναι στο ίδιο γερμανικό καράβι.

    5. Όπως έλεγαν και οι terror x crew να τους δω να τρέχουν…

      1. Τον ξεσκονιζει και αυτός τον κουραμπιε;
        Δεν έχει μείνει αχνη ζάχαρη για αχνη ζάχαρη.. .

    6. Ενας ένας να παίρνει δρόμο…

      και στο τέλος να πάρει δρόμο ο Κυριάκος που έχει το Τσεσμέ και αρμενίζει γύρω απο την Λήμνο….ενω ο ίδιος ασχολείτε με τα εμβόλια και έχει και τον Ακάρ να μας λέει ότι και αεροπλάνα να αγοράσουμε τίποτα δεν θα κάνουμε χωρίς να βγεί έστω να κάνει μια δήλωση.

      Ασε τα εμβόλια Κυριάκο και ασχολείσου με τους Ακάρηδες και τους μεμέτηδες .Και βάλε βρε ξευτιλισμένε γουρλομάτη και κανά βέτο για την Τουρκία. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Σε έχει και σε χορεύει η Μέρκελ. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    7. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤ<>ΑΣ (ΜΕ ΕΙ ΙΣΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ) ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

    8. Μου αρέσει που όλοι αυτοί οι γλοιωδεις τύποι σαν και αυτόν που πατάνε σε νεκρά κορμιά όλοι τους την ζωή για να κάνουν καριέρα ξαφνικά όταν γκρεμίζεται το κάστρο επικαλούνται την “οικογένεια”. Ποια οικογένεια ρε Λούλη που ξαφνικά μου αποκτησες αρχες και ήθος. Ουυυυυυ να μου χαθείτε!!

    9. Έχει οικογένεια ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης δεν είναι σαν τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ !
      Μητσοτάκηδες κανονικά έπρεπε να μην μπορούν ούτε σε χαβούζα να βρίσκουν δουλειά αν είχαμε έστω και λίγο μυαλό μνήμη και αξιοπρέπεια , οι μεγαλύτεροι προδότες της πατρίδος , για τους παπανδρέου δεν λέω γιατί δεν χρειάζεται τους καταλάβαμε οτι είναι iq ραδικιού.

    10. Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.Μεγάλη αναμπουμπούλα έρχεται, ο Μητσοτάκης έχει χάσει την υπομονή του και θα έχει αρχίσει εκβιασμούς.

    11. Eχει σxέση η παραίτηση του με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας;

    12. Να σου πω,αν απ’ τα δύο καράβια ΣΥΡΙΖΑ κ ΝΔ απομονώσουμε τη σαπιλα μπορούμε να φτιάξουμε ένα καθαρό πολιτικό πατριωτικό κόμμα που θα μπορεί να δωσει λύσεις στα περισσότερα προβλήματα της χώρας.
      Εικάζω οτι αυτό είναι το πνεύμα συνεργασίας που θα προκύψει οπότε ας ετοιμαστούμε μετά τη κάθαρση που θα προκύψει να του δώσουμε δύναμη με τη ψήφο μας για το καλό του τόπου μας.

      1. Παίρνεις χάπια ή είσαι κανένας βαλτός να φτιάξεις κλίμα συγκυβέρνησης;

    13. Μόνο η Μενδωνη δεν το κουναει.αλλιως θα ξεράσει πως ο Κουλης της φύτεψε τον Λιγδαρη και εντολές δοξιαδη-μαρκουλακη

    14. Ετσι ενας-ενας να πηδαει απο το καραβι! Αυτη ειναι η χαρα μας, να τους δουμε να διαλυονται!!!

    15. Θυμιζει εντονα την παραιτηση του αντιστοιχου Συριζαιου (του συζηγου αυτης που λεει τις ειδησεις στο ΜΕΓΚΑ) που εφυγε απο κυβερνητικος εκπροσωπος λιγο μετα την διοριση του. Ακριβως ιδια περιπτωση. Τη σακουλευτηκε τη δουλεια οτι παει για φουντο η κυβερνηση και την εκανε εξυπνα πριν φαει το πολιτικο κοστος για χαρη του μητσοτακη. Θα βρει αλλου δουλεια οταν δεν ειναι πια βουλευτης. Ενω ως βουλευτης της ΝΔ ειναι απο χερι καμενος.

    16. EΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΙ Ο
      ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΙΚΕ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΒΑΛΑΤΕ ΟΣΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΕΤΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠ’ ΕΔΩ !!

    17. Πηδάνε τα ποντίκια από το καράβι που βουλιάζει…

    18. δε αντεξε ουτε αυτος χαχαχαχα μυριζετε ξυλο οτι θα φαει κι την κανει μελαφρα

    19. Μη μασάτε ρε. Από την έκθεση και τις ντομάτες παραιτείται, όχι από το βουλευτιλίκι ούτε από το κόμμα. Συνεργός και αυτός.

    20. Τέλεια μακάρι να πάρουν κι άλλοι σειρά και στα τσακιδια όλοι τους.

    21. Απουσιες στα μητρωα σημειωνουνε…..ενας ενας το διαλανε και αραιωνουνε……

    22. Κάποιοι βλέπουν το καράβι να βουλιάζει και προσπαθούν να σωθούν σαν τα ποντίκια.
      Αλίμονο από μας που μόλις καταρρεύσει ο Κούλης μας περιμένουν τα χειρότερα,Φτώχεια εξαθλίωση πείνα. Τα 50 δις που μοίρασε τον τελευταίο χρόνο ειδικά σε κανάλια και υμέτερους θα τα πληρώσουμε με αίμα.

    23. Στέφανε κάτι πρέπει να γίνει με την ενημέρωση σχετικά με συγκεντρώσεις και πορείες. Τεράστιες συγκεντρώσεις το πρωί στην Θεσσαλονίκη ενάντια στα μέτρα και στις δομές, πλήθος κοσμου στην Λέσβο ενάντια στην νέα δομή που θέλει να φτιάξει ο Μητσοτάκη παρά τις υποσχέσεις που είχε δώσει, σε λίγο στις 16.00 συγκέντρωση κόσμου στο λευκό πύργο ενάντια στα μέτρα. Υπάρχει κλίμα ξεσηκωμου σε τοπικό επίπεδο και δεν ακούγεται τίποτα. Βάλε και τους μ@λακες που κάνουν πεσίματα σε αστυνομικά τμήματα και σπάνε μαγαζιά τα βράδια για τον κουφοντινα. Η κυβέρνηση έχει ρίξει μαύρο σε κάθε ενημέρωση για κινητοποιήσεις του κόσμου. Σήμερα στις 16.00 συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη στον λευκό πύργο, πρέπει να ενημερώνεται ο κόσμος. Δεν ξέρω, πρέπει να βρεθεί τρόπος να μαθαίνει ο κόσμος για τις συγκεντρώσεις.

    24. “οικογενειακοί και προσωπικοί λόγοι” ΑΚΑ του είπε η γυναίκα του ρε Χρηστάρα Ταραντίλη τι θα γίνει με τους παιδέρες εκεί μέσα αμα ξαναπάς δε ξανάχει κοκό.
      Και παραιτήθηκε για οικογενειακούς και προσωπικοί λόγους.
      Αναλαμβάνει η Πελώνη φιλενάδα της Μενδώνη που έχουν περισσότερη ευασθησία στην κονόμα από τους παιδεραστές και βιαστές ανηλίκων.
      Ευχόμαστε στον καθένα τους, αυτά που κάνουν στα παιδιά των άλλων να τα βρουν τα δικά τους τα παιδιά και οι ίδιοι.

    25. Το ξέρουμε πως οι πολιτικοί είσαστε αρπακτικά που κοιτάτε μόνο την πάρτυ σας. Ένας άνθρωπος που αποφασίζει να ασχοληθεί με την πολιτική δεν λέει συγγνώμη σας έχω γραμμένους όλους στα @@ μου παίρνω τα φράγκα από υπουργιλικια και την ιδιότητα του βουλευτή και φεύγω. Πολιτικοί λαμογια.

      1. Όχι ρε εσύ…. Αυτός έχει μουσια μέχρι το γόνατο αποκλείεται!!!

    26. ΠΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΚΑΡΑΒΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

    Comments are closed.