ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ 73ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ. – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΓΥΦΤΟΥΣ

    Στα χέρια της αστυνομίας οι δυο δράστες της δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους. Παραδόθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Α.Τ. Μεγάρων.

    Και οι δύο είχαν προηγουμένως ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας
    Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραδόθηκαν και κρατούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ρομά που εμπλέκονται στη δολοφονία της 73χρονης στους Αγίου Θεοδώρους.

    Ο λόγος για τον 30χρονο οδηγό του ασημί Hyundai Accent και τον 35χρονο συνοδηγό του, οι οποίοι πάτησαν με το αυτοκίνητο την άτυχη ηλικιωμένη επειδή αντιστάθηκε κατά την προσπάθεια τους να της αρπάξουν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν με δικηγόρο στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.

    Αξίζει να σημειώσουμε, ότι και οι δύο είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ θεωρούνταν ούτως ή άλλως ζήτημα χρόνου η σύλληψη τους. Και οι δύο ζούσαν στον καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων, κοντά στον οποίον είχε βρεθεί και το όχημα που χρησιμοποίησαν την ημέρα που σκότωσαν την 73χρονη γυναίκα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Κι αν σου κατσει εσένα δημοκρατη τότε να δω τι αμπελοσοφιες της συμφορας θα ψελιζεις…

    2. Μέχρι πριν μερικά χρόνια έλεγα ότι η καλύτερη τιμωρία είναι η θανατική ποινή. Μετά όμως από ώριμη σκέψη κατέληξα σε διαφορετικά συμπεράσματα, τα οποία αναλύω ευθύς αμέσως:
      Όταν θα εκτελεστεί κάποιος σκληρός κακοποιός για το ειδεχθές και αποτρόπαιο έγκλημα, που διέγραψε, θα χαρούν οι συγγενείς του θύματος (θα χαιρόντουσαν, βεβαίως, πολύ περισσότερο, εάν τον σκότωναν με τα ίδια τους τα χέρια) και θα ταξιδέψει παντού το μήνυμα της αποτροπής νέων εγκλημάτων, ώστε να μειώσουμε σε μεγάλο βαθμό την διάπραξη νέων εγκληματικών ενεργειών, καθώς το να μηδενίσουμε το έγκλημα αποκλείεται. Εκτός, όμως, από τους συγγενείς του θύματος θα χαρούν και τα σκουλήκια, που θα τον φάνε στο χώμα. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι η κοινωνία θα μπορούσε ακόμη περισσότερο να επωφεληθεί. Εξηγούμαι, αναφέροντας κάποιες αλήθειες:
      1. Ο απαίσιος εγκληματίας σκότωσε κάποια άτομα.
      2. Τα άτομα αυτά δεν πρόκειται να ζωντανέψουν, όταν εκτελεστεί ο εγκληματίας.
      Εάν μπορούσε, όμως, ο εγκληματίας να «δώσει ζωή» σε κάποια άλλα άτομα, θα ήταν ευχής έργον. Εννοώ να βοηθήσει κάποια άτομα βαρέως πάσχοντα, που από μέρα σε μέρα σβήνει το καντήλι τους και οδηγούνται ολοταχώς στον θάνατο.
      Θεωρώ ότι ο εγκληματίας αφού έκανε κακό στην κοινωνία που ζούσε αφαιρώντας ζωές με τον απαίσιο αυτόν τρόπο (δεν αναφέρομαι σε φόνους εξ αμελείας ή κάποια τροχαία ή εν αμύνη ή εν βρασμώ ψυχής και πολλά άλλα ακόμη) θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αποκαταστήσει τη ζημιά που έκανε, δηλαδή ΠΗΡΕ ΖΩΗ και θα πρέπει να ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ.
      Γιατί να τον φάνε τα σκουλήκια και να πάνε χαμένα τα όργανά του, που θα μπορούσαν να ζωντανέψουν πολλούς συνανθρώπους μας, οι οποίοι περιμένουν εναγωνίως κάποιον να πεθάνει με συγκεκριμένον τρόπο και επίσης να είναι φιλεύσπλαγχνοι οι δικοί του, ώστε να δωρίσουν τα όργανά του;
      Η καρδιά του, οι νεφροί του, οι πνεύμονές του, οι κερατοειδείς του, το ήπαρ του είναι 8 όργανα, που θα έδιναν ζωή σε 8 ανθρώπους. Σωστά;
      Εάν, όμως, τα όργανά του δεν είναι κατάλληλα, διότι είναι σάπιος από τα ναρκωτικά ή ο,τιδήποτε άλλο, ας εργαστεί ΙΣΟΒΙΑ από ανατολή μέχρι δύση (φως με φως, που λέγανε οι παλιοί) σε αγροτική φυλακή, χωρίς μισές ποινές και τα χρήματα που θα βγάζει να τα δίνει στην οικογένεια του θύματός του.
      Θα μπορούσα να πω και άλλες χρήσεις, αλλά μέχρις εδώ.
      Οι φιλεύσπλαγχνοι πολιτικοί μας συνεπικουρούμενοι από φιλεύσπλαγχνους πολιτικούς, ψυχολόγους, ψυχιάτρους και κοινωνιολόγους αποφάσισαν ότι κάθε τέτοιο εγκληματικό στοιχείο θα πρέπει να εγκλειστεί σε φυλακή και να βγει μετά από μερικά χρόνια, όπως ο Πάσσαρης – που λέει πως μετάνοιωσε και θέλει, λέει, να πάει σε μοναστήρι. Το ότι μετάνοιωσε είναι εσωτερική του υπόθεση, αλλά το χρέος του προς την κοινωνία δεν το έκανε. Δεν θεωρώ ότι ο εγκλεισμός του εγκληματία – αυτού του τύπου – φέρνει την ανάνηψη. Και να την φέρει την ανάνηψη, δεν τον θέλει η κοινωνία. Το άλλο το λουλούδι ο Κουφοντίνας, που σκότωσε 11 ανθρώπους, παίρνει άδειες, ενώ όταν εργαζόμουν εγώ με σύμβαση έργου δεν είχα άδειες.
      Το άλλο πλάσμα ο Γιώργος Μεταξάκης, που έπνιξε στον ποταμό Αλμυρό του Ηρακλείου το 1999 τα τρία μικρά του αγόρια, 11, 4 και 2 ετών βάζοντας την μεγαλύτερη αδελφή τους – την οποία είχε δεμένη στο τιμόνι του αυτοκινήτου – να βλέπει τον πνιγμό των αδελφών της, είναι ελεύθερος μετά από 19 χρόνια. Γιατί ρεεεεεεεεε; Τον κρατάμε για σπόρο;
      Όταν γίνεται χειρουργείο για καρκίνο, ο γιατρός, εάν μπορεί, αφαιρεί τον καρκίνο από το σώμα, διότι αλλιώς θα επεκταθεί και θα καταλύσει τον οργανισμό του πάσχοντος. Δεν αφήνει τον καρκίνο σε μια γωνίτσα, επειδή τον λυπάται. Έτσι θα πρέπει να κάνει η Πολιτεία με τέτοιου είδους αποβράσματα.

    3. ήταν ατύχημα, να κλέψουν ήθελαν, δεν είμαστε 3ο Ράιχ, είμαστε Δημοκρατία.

    4. Πρώτη ύλη για σαπωνοποιια…ρε…δεν το σκέφτηκε ούτε ένας ” η” μήπως η λέξη είναι ταμπου για τέτοια ανθρωποειδη;

    5. Πολλοι θελουν να ξεκοιλιασουν αυτους τους γυφτους με σφαγες κτλ αλλα καταλαβαινεται οτι σαν κρατος τωρα ειναι πολυ αργα.Αυτο ομως που μπορει να κανει το κρατος ειναι να οπλισει τους Ελληνες και να τους δωσει το δικαιωμα στην ζωη που τους το στερει ετσι ολα τα διποδα σκοτωνουν ανθρωπους.Τοτε μονο το κρατος θα εχει απαιτηση να παμε να πολεμησουμε για μια πατριδα που μασ σεβεται.Αλλιωσ να παρει τους Τουρκοσπορους-γυφτους- λαθρο να τους βαλει ανθρωπινη ασπιδα στα κανονια των Τουρκων

    6. Δεν λύνεται το πρόβλημα με το κρέμασμα αυτών των 2 σκυλιών…
      Θα βρεθούν άλλοι 10 από αυτήν την βρωμόρατσα να κάνουν την ίδια δουλειά.
      Η λύση πρέπει να είναι τελική…
      Αγορά τώρα από τις ΗΠΑ, όλων των παροπλισμένων ναπάλμ…
      Και 5 ναπάλμ σε κάθε καταυλισμό…
      Αν όχι, να ζητήσουμε από τους Γερμανούς να μας ανοίξουν το Νταχάου.
      Το σαπούνι μόνο να μη χρησιμοποιηθεί γιατί θα λερώνει…

    7. ΕΛΑΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ” ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ” ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ…ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΞΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    8. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ…

      1. Ο/Η ΓΥΦΤΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟ ΓΥΦΤΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣΥΡΙΖΟΠΑΚΟΚΟΨΗΦΟΦΟΡΟΓΙΔΟ λέει:

        ΞΕΚΙΝΑ…

    9. Αυτοι και κοινωνικο μερισμα θα παρουν απο τον Κουλη… θα κατσουν και 4-5 χρονια φυλακη και μετα θα ξαναβγουν να ξανα κλεψουν να ξανα πουλησουν ναρκωτικα να ξανα παρουν τα πολλα επιδοματα που τους δινει ο Κουλης ο Αλ666 και εσεις Ελληνες πολιτες καθιστε στην ανασφαλεια σας,καθιστε στην ανεργεια σας, πληρωστε τα χρεη σας στις εφοριες σας και κοιταξτε ανημποροι να ζουν πλουσιοπαροχα οι γυφτοι και οι λαθρο με την οικονομικη βοηθεια του Κουλη και του Αλ666….

    10. Σκοτώστε τα ρε Άχρηστοι δημοκράτες η στείλτε τους Αμερική να το κάνουν αυτοί και με χωρίς πολλές συνοπτικές διαδικασίες.

    11. Ξύλο θέλει πρώτα ο δικηγόρος τους.Πρεπει να είσαι μεγάλος πειναλας για να υπερασπιστείς αυτά τα αποβρασματα..

    12. Καμμια φυλακιση.Ουτε μια μερα.
      Επαναφορα τωρα της θανατικης ποινης και εκτελεση απο εκτελεστικο αποσπασμα.
      Μονο ετσι λυνεται το προβλημα για τετοια κτηνη.

    13. Καλημέρα Στέφανε,

      Η πιο ΣΩΣΤΗ και ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, θα Είναι η ΘΑΝΑΤΙκΗ ΠΟΙΝΗ ( Εκτέλεση ), Όμως στην Ελλάδα Έχει Καταργηθεί. Καλό θα Είναι για Τέτοιου Είδους Αδικήματα, Όπως και για τους Εμπόρους Ναρκωτικών, για τους Παιδεραστές, για παράδειγμα, να Γίνει Επαναφορά της Θανατικής Ποινής.

      Για την Ανθρωποκτονία από Πρόθεση στην Ελλάδα Προβλέπεται η Ποινή της ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ. Αλλά για Ποια Ισόβια Μιλούμε; Αυτοί θα Καταδικασθούν, για τα Μάτια της Κοινής Γνώμης, και ΜΕΤΑ στην ΠΡΩΤΗ Πενθήμερη Άδεια που θα τους Δοθεί, Αυτοί θα Βγουν και Αντίο. Μπορεί Επίσης να Υπάρξει και Κάποια Πολιτική Παρέμβαση, Προφανώς από το ΣΥΡΙΖΑ που Είναι ΡΟΜΑ Είναι οι Επίσημοι Προστατευόμενοί του, Κάποια Δικαιολογία θα Βρουν.

      Οι ΡΟΜΑ στην Ελλάδα, Απολαμβάνουν Ένα Ιδιόμορφο Καθεστώς Προστασίας, Οτι ΔΗΘΕΝ Είναι οι Κατατρεγμένοι και Αδικημένοι της Ζωής, και Έχουν και ΠΡΟΝΟΜΙΑ που οι Έλληνες Πολίτες ΔΕΝ Έχουν. Αν ΔΕΝ Αλλάξει Αυτό το Καθεστώς Προτασίας τα Περιστατικά Βίας στα Εμπλέκονται Καθημερινά, θα Συνεχίζονται, Αφού Γνωρίζουν ΠΩΣ Ότι και να Κάνουν, Πάντα, με τον Ένα ή τον Άλλο Τρόπο, θα Καταφέρνουν να Γλιτώνουν τις Τιμωρίες και τις Βαρύτατες Ποινές που Αναλογούν στις Πράξεις τους.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    14. Αν ηταν στο χερι μου,θα τους τυλιγα με μια μεγαλη κορδελα και τους 2 συσκευασια δωρου δηλαδη ,
      χερια ποδια αλυσοδεμενους και θα τους εδινα για μια εβδομαδα γεματη στην οικογενεια του θυματος.
      Αν μετα απο μια εβδομαδα ζουσαν,κρεμασμα και οι δυο στον καταβλισμο για παραδειγματισμο και να τους βλεπουν και οι υπολοιποι μικροι μεγαλοι.
      Γιατι δεν δειχνουν τα προσωπα τους;
      Τι ειναι αυτα τα πραγματα,τους εγκληματιες πρεπει παντα να τους δειχνουν στα μεσα ενημερωσης.

    15. NOMOΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ 2 ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΑΔΕΙΟΥΛΑ Σ/Κ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ
      ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ …ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΡΑ!

    16. Θάνατος.
      Επιπλέον,ας πει κάποιος ΕΝΑ καλό που να έχει κάνει ποτε γύφτος.
      ΕΝΑ.
      Μόνο ο θάνατος τους αξίζει.
      Καρκινώματα του ανθρώπινου γένους είναι.

    17. οτι πουν οι συγγενεις της ατυχης ελληνιδας. οτι πουν αυτοι να τους κανουν

    18. συμφωνω με οσα γραφησαν απο τους σχολιαστες. οσο πιο σκληρη τιμωρια γινεται. χτες ειχατε βγαλει ενα θεμα με το τι απεγινε το κωλοσκυλο που σκοτωσε το βρεφος στα γλυκα νερα και βγηκαν καποιοι να το υπερασπιστουν. οι ομοιτητες αναμεσα σε αυτους και εκεινους που θα βγουν και θα υπερασπιστουν τους γυφτους ειναι προφανεις.

    19. Θάνατος στούς τουρκόγυφτους.Ομαδικές εκτελέσεις καί βομβες ΝΑΠΑΛΜ στούς καταυλισμούς.
      Επικίνδυνες περιστάσεις απαιτούν ριζικές λύσεις.Τά παράσιτα πρέπει νά εξαλειφθούν ολοσχερώς
      από τήν ελληνική κοινωνία.Θερμά συλληπητήρια στήν οικογένεια Τζίβα.Ολη η Ελλάδα θρηνεί.
      Γιάννης Λάκων

    20. Να τους πατήσει οδοστρωτήρας αργά και βασανιστικά. Εάν δεν γίνει αυτό, δεν έχουμε ούτε Δικαιοσύνη ούτε πολιτισμό. Τέτοια ανθρωποειδή δεν πρέπει να αναπνέουν τον αέρα μας.

    21. Μια οβίδα στον καταυλισμό και γαζωμα με καλασνικοφ τους επιζώντες, οι πολιτισμένες λύσεις είναι για άλλες κοινωνίες. Και στο κάτω κάτω αυτές οι πολιτισμένες λύσεις μας έφεραν ως εδώ.

    22. Επειδη το κακο εχει παραγινει με την εγκληματηκοτητα διαφορων λεχριτων, που αφρονες πολιτικαντηδες κουβαλησαν μεσα στην χωρα, καλο θα ηταν οι Κοι της ΕΕ να καθησουν και να σκεφτουν τις ζωες των πολιτων τους και να επαναφερουν την θανατικη ποινη για τετοιου ειδους κοπροσκυλα!!!!!!!!! Εγω αρνουμαι να πληρωνω για τετοια αποβρασματα που δεν υπολογιζουν την ζωη των αλλων, να τρωνε και να ειναι ξαπλα στην φυλακη!!!!!!! Ενω η τιμωρια θα επρεπε να ειναι η κρεμαλα, για να παραδειγματιζονται και οι υπολοιποι κοπριτες σαν κι’ αυτους!!!!!!!!!

    23. ΚΡΕΜΑΣΜΑ – ΚΡΕΜΑΣΜΑ- ΚΡΕΜΑΣΜΑ- ΚΡΕΜΑΣΜΑ- ΚΡΕΜΑΣΜΑ-ΚΡΕΜΑΣΜΑ-ΚΡΕΜΑΣΜΑ

    24. Δεν θα βγουν αθώοι θα κάτσουν μέσα τουλάχιστον 6 μήνες.. μέχρι την πρώτη 5νθημερη άδεια με σαββατοκύριακα μπρος πίσω κολλημένα για οδοιπορικά.

    25. Επαναφορα θανατικης ποινης και εκτελεση στα 6 μετρα.

    26. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ & ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

    27. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΑΡΑ

    28. Τώρα που θα γίνει πόλεμος, καλό θα είναι να ξεφορτωθούμε όλα αυτά τα κουμάσια μαζί με όλα τα λαθροπακιστάνια και τα άλλα λαθρο-ισλάμια…

    29. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΦΑ ΛΟΑΤΚΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΦΥΣΙΚΑ…ΑΠΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΝ ΚΕΕΡΦΑ ΑΝΤΙΦΑ ΛΟΑΤΚΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ

    30. Αν είχαμε νόμους δικαίου αυτοί οι βρωμογυφτες θα έπρεπε να εκτελεστούν… Μόνο με τα ακραία μέσα έρχεται η τάξης και η ασφάλεια μας.ΕΞΩ όλοι οι παρεισακτοι που ανεχομαστε τόσα χρόνια.. Ποσά ακόμα εγκλήματα πρέπει να γίνουν για να αλλάξει ο νόμος ο γ@μημενος;;;

    31. Στον τακο οι μάπες τους και τα ονόματα… Αν δεν είχανε καταργήσει τα πολιτικά αληταρια τα Εατ-εσα…. Κατι θα είχε γίνει…

      1. Στείλτε τους εδώ και θα τους κάνω λιπασμα

    32. ε αφου εκαναν την εμφανιση εχουν και το δικαιωμα να τσιμπησουν το επιδομα μιας και θα αθωωθουν

    Comments are closed.