ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ! ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΤΡΟΜΟ” ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    Oruc-Reis

    Έχουμε καταντήσει στην Ελλάδα να ενημερωνόμαστε για τα ελληνοτουρκικά από τον Ακάρ και όχι από την ίδια την Κυβέρνηση. Ο τούρκος υπουργός Άμυνας συνεχώς τροφοδοτεί την σχετική ειδησεογραφία με αποκαλύψεις συναντήσεων, συσκέψεων, ταξιδιών με την ελληνική πλευρά να τηρεί “αφωνία”.

    Όλα δείχνουν ότι πάμε για ξεπούλημα ρίχνοντας την ετοιμότητα και κινητοποίηση των Ενόπλων μας Δυνάμεων κατά την τελευταία κρίση στο Αιγαίο, στον κάλαθο των αχρήστων.

    Σκεφτείτε:

    1. Η Μέρκελ υποτίθεται μας σώζει από τον πόλεμο με παρέμβασή της.
    2. Η Γερμανία μέσω δημοσιευμάτων καλεί τους Έλληνες να παραχωρήσουν δικαιώματα στην Τουρκία για το Αιγαίο καθώς “τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα”
    3. Οι Τούρκοι με το Barbaros σαν άλλοι πειρατές μπούκαραν στην Κύπρο και παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα ανοικτά της Αμμοχώστου. Ούτε καν ανακοίνωση δεν υπήρξε από το ΥΠΕΞ.

    Την ίδια ώρα, από την Αδριανούπολη την Παρασκευή ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ άφησε να άφησε να εννοηθεί, εμμέσως πλην σαφώς, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα επαναληφθούν στην Άγκυρα οι συνομιλίες. Ποιες συνομιλίες; Γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση από το ΥΠΕΞ και τον Δένδια;

    Ο Ακάρ προσδιόρισε μάλιστα το πότε θα επαναληφθεί ο διάλογος που δεν θα αργήσει.

    «Προσπαθούμε να επιλύσουμε τα προβλήματά μας με αυτή και παρόμοιες συναντήσεις. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο Τούρκος υπουργός, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η χώρα του δεν θα συμβιβαστεί σε ό,τι έχει να κάνει με την Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

    Όλα αυτά συμβαίνουν πίσω από την πλάτη μας, την ώρα που η χώρα ξαναζεί μέρες κορονοϊού και απαγορεύσεων. Πολύ βολικό για την εθνική προδοσία που φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. O. Kουλης είναι κουλός σαν όλους του πολιτικούς μας

    2. εχετε καταλαβει οτι δεν υπαρχει πρωθυπουργος ? Η Ελλαδα παραλιγο να ξεκινησει πολεμο με την Τουρκια και ο τυπος επινε ουζα με τον Τομ Χανκς στην Αντιπαρο

    3. Βρε παιδιά γιατί τζάμπα χαλιεστε, εφόσον ο Έλληνας έχει γίνει προβατάκι, ότι του λένε τα βοθρωκαναλα τα πιστεύει, τόσα χρόνια έχετε δει καμία σοβαρή αντίδραση από των κόσμο! Όταν πάνε και ψηφίζουν ότι τους πουν τα Τουρκοκαναλα τότε δεν έχουμε προκοπή, ο Κύριος να βάλει το χέρι του να γλυτώσουμε σύντομα από όλα αυτά έστω και με απολιες σε ζωές.

    4. Στα τέσσερα….ως συνήθως…. Από το 74 και μετά..

    5. Ποια διαπραγμάτευση. Θα μπει ο ερντογαν μέσα στην αίθουσα και θα ρωτήσει τους πολιτικούς. Πόσα θέλετε για την υπογραφή? Θα του πούνε πως να, δύσκολη υπογραφή, ξέρετε εμείς παίρνουμε προσωπικό ρίσκο, όπως καταλαβαίνετε κτλ. Ρε πόσα θέλετε θα τους ξαναρωτησει. Και εκεί πράγματι θα υπάρξει για κάνα δίλεπτο διαπραγμάτευση, θα γράφονται θα σβήνονται μηδενικά μέχρι ο πολιτικός να είναι ευχαριστημένος. Εκεί θα πέσει η υπογραφή. Μετά γυρνάνε Ελλάδα, δίνουν δωράκια στα ΜΜΕ και….. Μεγάλη ιστορική συμφωνία, η Ελλάδα βγήκε κερδισμένη, χαιρετίζει η εε την απόφαση κτλ, αυτα που έλεγαν και οι άλλοι με το σκοπιανο. Αυτοί είναι οι πολιτικοι και έτσι παίζεται το παιχνίδι χρόνια τώρα.

    6. Ο ερντογαν με τον τσαβουσογλου θα μπορούσαν να τελειώσουν την δήθεν διαπραγμάτευση σε μισό λεπτάκι. Με ποιο τρόπο? Να μπουν στην αίθουσα που θα περιμένουν οι Έλληνες (??) πολιτικοί και να πουν. Πόσα? Θα του πουν το νούμερο γιατί να, ξέρετε δύσκολη απόφαση, έχουμε και κάποιες αντιδράσεις και, να όπως καταλαβαίνετε εμείς κτλ κτλ. Θα διορθώσει ο ερντογαν το νούμερο και οι Έλληνες (??) πολιτικοί θα υπογράψουν και γυρίζοντας στην Ελλάδα θα δώσουν και το σχετικό μπαξισι στα ΜΜΕ και θα δούμε τίτλους. Μεγάλη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης, ιστορική συμφωνία, η εε χαιρετίζει την συμφωνία κτλ κτλ. Και όλα θα έχουν χαθεί, η Ελλαδιτσα μας ποιο μικρή και ο ερντογαν θα πανυγηριζει. Έτσι παίζεται το παιχνίδι παιδιά, ακριβώς έτσι. Όπως ακριβώς το έκανε και ο τσιπρας με τον καμμένο με τους Σκοπιανούς. Ο ένας άφησε την πολιτική και έκανε επιχειρήσεις, ο άλλος συναντιέται με τραπεζίτες στα κουφονησια κτλ.

    7. Αυτοί οι ένστολοι χρυσοκλαρατοι που βγάζανε πομπώδεις δηλώσεις για το στρατευμα πριν από καμία εβδομάδα γιατί δε μιλάνε τώρα , είναι μπουκωμενοι ;
      Μαριονέτες με στολή ,αλήτες,φορέσετε ρε φουστάνια μπας και γλιτώσετε παλιό σαπιοκοιλιες

    8. Αυτό είναι σχόλιο γνήσιου Έλληνα έτσι φίλε

    9. φωνάζουν οι ελληναράδες απο τα …πληκτρολόγια….χαχαχαχα
      ρε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ειναι 850.000 με επίσημα στοιχεία ,που πάνε στην τουρκία για τουρισμό κ για ψώνια ΤΩΡΑ ,οχι πρίν 2-3-5 χρόνια …ΤΩΡΑ

      1. Ο/Η Οτι θελουμε θα κανουμε και οπου θελουμε θα πηγαινουμε ρε ελληνακο λέει:

        Καλα κανουμε ρε κι ψωνιζουμε από απέναντι ,λογαριασμο θα σου δωσουμε που θα ψοδευουμε τα λεφτα μας; να κατεβασουν της τιμες τους οι Ελληναραδες μαγαζιατορες κλεφταράδες και μετα θα δουμε.

    10. Θα τον αφήσουν οι Καραμανλικοί και Σαμαρικοί να κάνει τέτοια προδοσία;

      1. Εάν το νούμερο είναι το σωστό θα τον αφήσουν!!!

    11. Θα τον αφήσουν οι Καραμανλικοί και Σαμαρικοί να κάνει τέτοια προδοσία;

      1. Ποιοί καραμανλικοί,αυτοί πού κάνανε κουμπαριές με τον ερντογάν και ήταν οι πατερίτσες τού σύριζα με πρώτο καί καλύτερο τον πάκη.
        Να ανοίξουν το φάκελο της Κύπρου να δούμε και το ρόλο τού θείου τού λεγόμενου εθνάρχη.

        1. Εθναρχης της πουτσας,ο δοσίλογος,χαφιες των γερμανών ήταν,προδότης της Κύπρου,όλοι οι δοσίλογοι προδότες τους κάνουν εθναρχες

    12. Οι τουρκοι διαχειριζοντε «τα δικα τους». Γιαυτο οι ελληνες δεν μιλανε. Ο νοικοκυρης σε κυπρο, αν. Μεσογειο και αιγαιο ειναι ο τουρκος. Ποια ειναι η ελληνικη κυβερνηση που θα ανακατευτει στα τουρκικα ζητηματα? Η ελλαδα εχει ακροτηριαστει, εχει χασει εδαφικη κυριαρχεια και τωρα το ξεφουρνηζουν στα ελληνικα ΖΩΑ. Εχει ερθει ο καιρος………… κοιμηθειται εσεις στα μαντρια σας. Η τυχη σας δουλευει, χωρις εσας…..

    13. Η Ελλάδα ένα χρεωκοπημενο κράτος με 400 δις πέρνει εντολές από ΗΠΑ και Γερμανία Έχει δεσμεύσει όλη της τη περιουσία για 99 χρόνια πάτε για διαπραγματεύσεις με Τουρκία σύντομα
      Η Κύπρος δεν πρέπει να υπολογίζει στην Ελλάδα έχει χρήματα και πρέπει να συνεργαστεί με Γαλλία να πάρουν 2 φρεγάτες 20 rafare και τα s300 από Ελλάδα που εινε αποθήκες

    14. Φίλε πανό πρέπει κανονικά να κατέβουμε κ να την ξανακάνουμε πλατεία Συντάγματος άρθρο 120

    15. Ερώτηση Γιατί δεν είμαστε στο Σύνταγμα.

    16. Γιατί ο λαός βγάζει αχνα??? Που είναι ο λαός???? Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε μου φαίνεται!

    17. Ρε οι τύποι μιλάμε ότι θέλουν ανελέητο ξύλο μέχρι να κάνουν τσισα τους. Όλοι είναι στο κόλπο και οι τριακόσιοι και δε μιλάει κανένας. Είναι πολλά τα φράγκα . Ο λαός κοιμάται όρθιος και αυτοί κάνουν ότι γουστάρουν. Η πλατεία Συντάγματος πρέπει να μετονομαστεί σε πλατεία Κορλεόνε . Ξεπεράσαμε και τις τριτοκοσμικές χώρες με τα λαμόγια που μας κυβερνάνε.

    Comments are closed.