ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ. ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ. ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΒΙΤΣΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    adamopoulos1

    Το θέμα έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις και αυτοί που το καταγγέλλουν μέσα απο τη ΝΔ, η φωτιά που άναψε γυρίζει πάνω τους και άντε τώρα να την μαζέψεις.

    Φωτογραφίες ντοκουμέντο δείχνουν τον Αριστείδη Αδαμόπουλο, το οποίον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση- βιασμό η ιστιοπλόος Σοφία Μπεκατώρου (έστω και ετεροχρονισμένα), σε παραπάνω από μία φορές θεάται να βρίσκεται στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείγμα της κομματικής θέσης που κατείχε στη ΝΔ, καθώς ήταν ένα από τα κορυφαία στελέχη στην ανατολική Αττική και στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στα κοινά της περιοχής.

    Ο κ.Αδαμόπουλος, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) από τον Ιούνιο του 1997, ήταν και αντιπρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου της ΝΔ. 

    Η πρώτη φωτογραφία είναι από επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2018 στη Ραφήνα με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι και πιο συγκεκριμένα το Δημαρχείο της Ραφήνας.

    Η δεύτερη φωτογραφία τραβήχθηκε στο Μάτι τον Αύγουστο του 2019, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού για την επίβλεψη των εργασιών καθαρισμού του οικοπέδου απόθεσης των καμένων δένδρων της περιοχής.

    adamopoulos2

    Το Μαξίμου δεν θα πρέπει απλώς να καταδικάσει το γεγονός και να διαγράψει όπως έκανε ήδη, το κόμμα τον καταγγελόμενο. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, απαιτείται να λάβει τις ίδιες αποφάσεις και για άλλα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει το κόμμα της ΝΔ και σε άλλες περιπτώσεις για τις οποίες το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει ήδη αποτυπώσει στα εξώφυλλά του και σαν εφημερίδα και ως σάιτ. Τότε που δεν γινόμαστε πιστευοί απ΄λο την εποχή του Ν.Γεωργιάδη. Και ειδικά σε ανάλογα θέματα, ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός, δεν έχει καμία άλλη επιλογή. 

    Το κεφάλι στο πιάτο για ολους. Αν μπορεί. Αν τον αφήνουν. Σε θέματα ηθικής, ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΏΜΑΛΟΣ ΨΗΦΊΖΕΤΑΙ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ….!!!!!ΑΥΤΉ ΣΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ !!!!

    2. Από το 75 και μετά… Μια κλίκα εγκληματικων οικογενειών μαζί με τα πολιτικά κόμματα που είναι βιτρίνα εγκληματικων οργανώσεων… Έχει πιάσει όλα τα πόστα…. Από δικαστική και πολιτικη εξουσία… Μέχρι ΜΜΕ και εκκλησία… Και ξεπουλάνε τα πάντα… Ερείπια η Eλλας…

    3. όλα τα αποβράσματα στην αυλή του γουρλού
      ναρκέμποροι βιαστές παιδόφιλοι φούστηδες ,της κούλας το κάγκελο

    4. Εγω με ολα αυτα γελαω. Ο Λεβεντης ειχε πει οτι οι Ελληνες ειναι βλακες. Πραγματι αφου βγαλανε αυτο τον πρωθυπουργο. Και οσοι κλαιγονται (εστιαση, ρουχισμος, ξενοδοχεια, καφε) τωρα φατε τον! Οι νεοδημοκρατες θα του αλλαξουν τα φωτα πιστευω αυτου του γερου. Υπομονη Ελληνες ψηφιζετε σωστα. Η αποχη σας θυμιζω στις εκλογες ηταν 30~40%. Ετσι βγηκε η ΝΔ.

    5. Τις υπόλοιπες, Ψυχογιού, Μπακογιάννη και σια
      μπορεί να τις βάζουν να τα βγάζουν στη φόρα τώρα όλ’ αυτά οι Νεοδημοκράτες επίτηδες ως αντιπερισπασμό, με τ’ ανάλογα ανταλλάγματα φυσικά, γιά να μειώσουν την επιτάχυνση της κατακόρυφης πτώσης της κοινής γνώμης περί σαθρής ηθικής, πού απέκτησε ο Ελληνικός λαός για τα στελέχη της ΝΔ ύστερα απ’ αυτήν την επώνυμη καταγγελία και να μην πέσουν κι άλλο τα ποσοστά της στις ήδη υπάρχουσες πειραγμένες δημοσκοπήσεις.

    6. Το ποιο πιθανόν κατ’ εμέ σενάριο είναι να το έκανε η Μπεκατώρου υποκινούμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο εν λόγω αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι πολύ μεγάλο στέλεχος της ΝΔ και αυτή είναι μια πολύ βαθειά πισώπλατη Συριζαία μαχαιριά στη κυβέρνηση της ΝΔ.
      Ίσως της υποσχέθηκαν υποψηφιότητα βουλευτή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Το ότι βγήκε η Μενδώνη και ο Κούλης και την υποστήριξε δημοσίως, ήταν αναμενόμενο. Δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, διότι δεν είχαν άλλη επιλογή.

    7. Φυσικά ο Δένδιας το είπε πάμε μόνο για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.
      Δεν είναι όμως τα Ελληνοτουρκικά θέλουν ν’ αποπροσανατολίσουν τον κόσμο απ’ τα πραγματικά του προβλήματα την φτώχεια, την ανεργία και την έλλειψη οξυγόνου και ν’ ασχολειται με πορνό της δεκαετίας του ’90.

    8. Πολύ πιθανό είναι το κόμμα ( να παίρνει οδηγίες από ψηλά ) να χρησιμοποιεί επίτηδες άτομα μπλεγμενα σε διάφορες υποθέσεις να τα τοποθετεί σε θέσεις κλειδιά για να τα ελέγχει μετά, να μπορεί να τους διαχειριζεται ή να προωθεί άτομα με διαφορα πάθη όπως τζόγο χρήση ναρκωτικών αλκοόλ ή με διάφορες ιδιαίτερες ερωτικές σχέσεις για να τους έχει του χεριού τους.
      Άμα είσαι αρσενικός τιμιος δεν έχεις πάθη είσαι και λιγότερο διαχειρησιμος και από τους μέσα και από τους έξω…Τους λες εγώ δεν το κάνω αυτό και τι θα με κάνεις;
      Αντιλαβου την νοηματικην μεσιε;

    9. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ Ε; ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ BLOWJOBS ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ.

    10. Τι τους περάσατε τους λεβέντες για παρθένες; Υπάρχει περίπτωση σε μια χώρα να δουλεύει το σύστημα έστω και υποτυπωδώς σωστά και αυτή να πηγαίνει κατά διαόλου. Όποια υπόθεση και να ψάξεις ξεχειλίζει ο βόρβορος. Υφάκι, κυριλίκι, επιτηδευμένο περπάτημα του στυλ οι γαμάω και δέρνω και πίσω από όλο το τελετουργικό ένας κουβάς με σκατά. ΣΚΑΤΑ.

    11. Γιατί τον Ζαχοπουλο εκείνη την φώκια με πόδια που λόγο θέσης είχε πηδη…ει…την μισή Αθήνα προκειμένου να τις βάζει στο δημόσιο… Νομίζω κ εκείνος από Ν.Δ ήταν αν θυμάμαι καλά;
      Πάντως άσχετα με το όλο θέμα έχει γέμισει η χώρα με καρεκλογεροντοσαυρους που βρίσκονται χρόνια ολακερα σε θέσεις και κουτουπονουν ασυστολος από χρήμα μέχρι γυναίκες.
      Και αντε να πεις είσαι κανένα παλικαρακι να κάνεις το γαμπρό ρε γεροντοσαυρες έχετε κατακλεψει τις νέες γενιές και τα έχετε κανει όλα γιαχμα.
      Όσο για τις γυναίκες… Τις βλέπετε από μόνοι σας στα κοινωνικά δίκτυα… Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι… Είναι Ινφουλανσερ.

    12. Δυστυχώς οι Έλληνες πολίτες επέλεξαν αυτά τα πολύ κακά άτομα του χαμαιτυπείου της ΝΔ για να μας κυβερνήσουν. Θα υποστούμε πολλά δεινά και συμφορές γι΄αυτή μας την απόφαση.

      1. Για όλα ο Κούλης φταίει
        Αυτός τους βάζει να τα λένε αυτά.
        Για να αποπροσανατολίσει τον Κόσμο από τη
        Τουρκική λαίλαπα που έρχεται μέσα από την έναρξη του κύκλου των διερευνητικών.
        Καλλίτερα ν’ ασχολούμαστε με το παρηκμασμένο μ*** των διαφόρων μεσήλικων αθλητριών, παρά με το ξεπούλημα του Αιγαίου στον μουσουλμάνο ιμπεριαλιστή υποστηριχτή του δόγματος «Make Turkey great again»
        Υ.Γ. Πιθανότητα 2
        (Όταν θα καταρρεύσει η κυματοσυνάρτηση θα έχουμε εκλογές).

    13. Μετα απο 23 χρονια εχει παραγραφει ακομη και φόνος ποιος ο λόγος να βγει στην φόρα αυτο το θέμα; Μηπως είναι στημένο για να πέσει η κυβέρνηση του Κούλη;Φώς φανάρι στημένο το σκηνικό.Όλες οι κυβερνήσεις πέφτουν ,Ολλανδία,Εσθονία,Ιαπωνία,Ρωσία και άλλες πολλές γιατί;Παγκόσμια κυβέρνηση;

      1. Μεγάλη Φαντασία.
        Όμως μετά το ’25 θα ‘ρθεί κι αυτή.
        Και τότε, ο Κούλης μιζαρονεονουδούλης θα φαντάζει μπροστά της πατριώτης .
        Θα τον θυμόμαστε και θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ…

    14. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

    15. Μιλάμε για τη ΝΔ. Την κυβέρνηση δηλαδή. Ας πάμε πίσω στην δολοφονία Τεμπονέρα, τι επιπτώσεις είχε η ΝΔ; ΚΑΜΙΑ. Όπως έχουμε πει υπάρχει ο δημοκρατικός μανδύας. Το καλό δεξιό

    16. BΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

    17. Υπόθεση βιασμού-δολοφονίας Τοπαλούδη: μπλεγμένοι νεοδημοκράτες
      Υπόθεση παιδεραστικού δικτύου ανατολικής Ευρώπης: μπλεγμένοι νεοδημοκράτες
      Υπόθεση βιασμών αθλητριών: μπλεγμένοι νεοδημοκράτες

      Πως γίνεται μόνο ένα συγκεκριμένο κόμμα να εμφανίζεται πάντα στα πιο στυγερά και απάνθρωπα σεξουλικής φύσης εγκλήματα; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ στο συγκεκριμένο κόμμα; Αν ναι πρέπει ο Άρειος Πάγος να αφαιρέσει άμεσα την εκλογική άδεια αυτής της χαβούζας που λέγεται ΝΔ.

      1. Η ΝΔ δεν βγήκε εκτός νόμου ούτε στην δολοφονία Τεμπονέρα, θα βγεί τώρα για την Σοφία;

    18. Η Νεα Δημοκρατια του Κουλη και να τους χαιρεστε αφου τους ψηφιζετε. Ρε ποτε θα βαλετε μυαλο? Οταν σας τα παρουν ολα?

    19. γλυφτρακι και ακολουθος του μητσουτακη ε ?? ο μπουλης γερακος

      1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΥΛΗ-ΜΑΡΕΒΑΣ

    Comments are closed.