ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΟΚ! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ – ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ 3 ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ (15-17 ΧΡΟΝΩΝ) ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER -ΚΑΙ ΟΙ 3 ΝΕΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!!

    Κοινοποίηση:
    ΔΔΔΔΔΔΔ

    Τουλάχιστον 3 νεαροί ποδηλάτες εισήχθησαν στο νοσοκομείο λόγω καρδιακών προβλημάτων μετά από μια κούρσα ή προπόνηση αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν και οι 3 εμβολιασμένοι! Μετά από πολλά περιστατικά οι γιατροί συμβουλεύουν να μην υποβάλλονται τ΄άτομα σ΄ έντονη αθλητική άσκηση μετά τον εμβολιασμό!

    “Δεν χρειάζεται πανικό αλλά εμείς συμβουλεύουμε με κάθε τρόπο ν΄αποφεύγονται οι έντονες φυσικές προσπάθειες τουλάχιστον 1 βδομάδα μετά την κάθε δόση “, συνηγορούν την Τετάρτη πολλοί γιατροί και καρδιολόγοι στην εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

    Στο εσωτερικό της ποδηλατικής ομάδας Acrog-Tormans Balen BC, που απαριθμεί 170 ποδηλάτες εκ των οποίων 80 αρχάριοι, 3 αθλητές ηλικίας 15 – 17 χρόνων ανέπτυξαν καρδιακά προβλήματα λίγο καιρό μετά τον εμβολιασμό τους.

    Ο ένας από αυτούς υπέφερε από πόνο στο στήθος σε μια κούρσα ακριβώς 2 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Ο συγκεκριμένος αθλητής o 15χρονος Yarno Van Herck, στο νοσοκομείο έμαθε ότι υπέστη μια φλεγμονή μυοκαρδίτιδας (σσ το κλασικό σύμπτωμα της Pfizer στις νεαρές ηλικίες) . Στην ηλικιακή κατηγορία 19 – 23 ετών κανένας ποδηλάτης της ομάδας δεν παραπονέθηκε για οποιοδήποτε πόνο στην καρδιά.
    “Το τηλέφωνο μου δεν σταματά να χτυπά”, εξηγεί ο Kris Van der Mieren, γιατρός της Βέλγικης Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Ο Οργανισμός Φαρμάκων ενημέρωσε τους γιατρούς τον Ιούλιο ότι υπήρχε αυξημένος (αλλά σπάνιος) κίνδυνος ανάπτυξης φλεγμονής του καρδιακού μυός (μυοκαρδίτιδα) ή της μεμβράνης που περιβάλλει την καρδιά (περικαρδίτιδα) εντός 14 ημερών από τον εμβολιασμό. “Σπάνιες περιπτώσεις, αλλά γνωρίζουμε ήδη τρεις”, είπε ο γιατρός.

    Είναι δύσκολο για τους γιατρούς να εξηγήσουν αυτό που προκαλεί αυτή την αντίδραση. “Ίσως υπάρχει ένα πρόβλημα στην γενικότερη ανοσοποιητική απάντηση από το εμβόλιο για την επεξεργασία αντισωμάτων κατά του coronavirus”, εξηγεί ο M. Van der Mieren. “Αυτή η αντίδραση μοιάζει να μπορεί να μολύνει τον καρδιακό μυ. όχι χωρίς κίνδυνο αφού η φλεγμονή μπορεί να προκαλέσει αρρυθμίες όπως και καρδιακή ανακοπή.”

    Οι γιατροί λοιπόν σας προτρέπουν να είστε σε εγρήγορση. “Εάν δεν είστε σίγουροι, πάρτε το χρόνο σας”, συμβουλεύει ο κ. Van der Mieren. Ο καρδιολόγος Guido Claessen (UZ Leuven) συμμερίζεται την άποψή του: “Ο καθένας μπορεί να επηρεαστεί από λοίμωξη του καρδιακού μυός, ακόμη και οι μη αθλητές. Κάνοντας σπορ , θα ασκήσετε επιπλέον πίεση στους μυς. Ως εκ τούτου, είναι συνετό να τουλάχιστον μια εβδομάδα ξεκούρασης, ακόμη και δύο αν είναι δυνατόν (ειδικά μετά τη δεύτερη δόση). Ο αθλητισμός δεν πρέπει να απαγορευτεί εντελώς, αλλά μην σχεδιάζετε αγώνες ή μεγάλες προκλήσεις, προχωρήστε. απαλά », συνιστά.lalibre 18/8/21

    Γι αυτό ο Καθηγητής Bernard La Scola του IHU Marseille δηλώνει : ” δεν θα εμβολιάσω τα παιδιά μου με τα εμβόλια mRNA” Eίναι ειδικός σε λοιμώδεις νόσους και Υπεύθυνος του εργαστηρίου ασφάλειας στο ίδιο Ινστιτούτο.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Λαγός την φτέρη κούνησε κακό της κεφαλής του λέει ο λαός μας

    2. Λυπάμαι μόνο τους πολύ ηλικιωμένους που δεν μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους και τα μικρά παιδιά για τον ίδιο λόγο. Ειδικά για αυτά ματώνει η ψυχή μου, για αυτά (και για τα γερόντια) μόνο όμως. Όλοι οι υπόλοιποι είναι άξιοι της μοίρας τους και επιπλέον, για όσο ζήσουν μετά το μπόλι, συνυπεύθυνοι για την κορονοχούντα όπως ακριβώς συνυπεύθυνοι και συνεργοί των Ναζί ήταν οι Γερμανοί των δεκαετιών ’30 και ’40.

    3. Εμβολιάσου κνώδαλο,χτίσε κι εσύ τείχος ανοησίας,αφού ακούς τον κάθε εισαγγελάτο στα πορνοκάναλα

    4. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του οποίος παίζει με την υγεία του αυτά παθαίνει είναι αυτό που λέμε αστοχία υλικού

    5. Αυτά παθαίνεις αν εμβολιαστεί εκτός Ελλάδας. Ελάτε στην χώρα μας που όσοι το κάνουν κερδίζουν από 150€ έως θέσεις σε Δημόσιο και πάνω από όλα ΥΓΕΊΑ!!!!

    6. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΤΗΛΕΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ Ο ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ,Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΙΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.

    7. Άσχετο αλλα παρακολουθούσα τις ¨ειδήσεις¨ στο μεγκα σήμερα το μεσημέρι και ακούστηκε άλλο ένα μητσ@τ@κη γαμιέσαι. Όσο για αυτό το θέμα δεν τους φταίει η κυβέρνηση στο βέλγιο εκεί δεν πιέζουν κανένα για εμβολιασμό. Αν τους πίεσε άλλος δε ξέρω πάντως η κυβέρνηση τους είναι σωστή στο θέμα του εμβολίου.

      1. σε αυτες τις χωρες, δεν χρειαζεται να πιεσουν γιατι οι υπηκοοι τους εχουν μαθει να ειναι υπακουοι φλωροι και καλα παιδακια που καθονται στο ενα ποδι αν τους πει το κρατος. Εδω ομως που ειμαστε Δωριεις και γαμαμε και δερνουμε και ολα μας φταινε, αναρχικοι απο γεννησιμιου, δεν τους καθομαστε στο ταχτιρντι και πρεπει να μας απειλησουν.

    8. τι άλλο κάνει το εμβόλιο εκτός από το να προκαλεί βλάβες και θανάτους;;;; δημιουργεί ανοσία σε μια πανδημία που υπάρχει στις ειδήσεις μόνο, επίσης μπορείς πάλι να νοσήσεις και μα πεθάνεις αφου ό,τι και να έχεις θα σε καθαρίσουν με διασωλήνωση και θα γίνεις νεκρός κόβιντ….

    9. Καλά για ποιο λόγο να πάει ένα παιδί 15-17 χρονών να εμβολιαστεί?

    10. ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ…ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

    Comments are closed.