ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΟΚ! ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ΜΜΜΜΜΜΜΜ

    Σοκάρουν οι εικόνες από την Ολλανδία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας να διαλύσει μια διαδήλωση κατά των μέτρων COVID που επέβαλλε η κυβέρνηση της χώρας.

    Αστυνομικός σκύλος έχει αρπάξει το χέρι διαδηλωτή με τα δόντια του και το δαγκώνει με μανία. Μάλιστα, δεν το αφήνει παρά την προσπάθεια του αστυνομικού να απομακρύνει τον σκύλο.

    Στη διαδήλωση συμμετείχαν αρκετές χιλιάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Άμστερνταμ για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων του lockdown για τον COVID-19, αλλά και κατά των εμβολιασμών.

    Η δήμαρχος του Άμστερνταμ εξέδωσε μια έκτακτη διάταξη, δίνοντας την εντολή στην αστυνομία να αποκαταστήσει την τάξη στην κεντρική Πλατεία του Μουσείου, μετά την παραβίαση από τους διαδηλωτές μίας απαγόρευσης των δημοσίων συγκεντρώσεων, κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύματος εξάπλωσης των μολύνσεων από τον COVID-19.

    Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές δεν φορούσαν μάσκες και δεν τηρούσαν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, ενώ αγνόησαν μία εντολή να μην πραγματοποιήσουν πορεία και κινήθηκαν κατά μήκος ενός κεντρικού δρόμου, παίζοντας μουσική και κρατώντας κίτρινες ομπρέλες, εκδηλώνοντας την αντίθεσή τους, στα μέτρα της κυβέρνησης.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Οι ευκολόπιστοι που έσπευσαν να εμβολιαστούν, κυρίως αυτοί που δεν το χρειαζόντουσαν,παρέδωσαν συνάμα τις ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα, όχι μόνο τα δικά τους, αλλά και όσων δεν εμβολιαστηκαν ακόμη.
      Να θυμίσω ότι πρίν 4-5 χρόνια, βλέπαμε ασκήσεις καταστολής από στρατό και αστυνομία σε αστικό ιστό με στόχο τις συγκεντρώσεις-διαδηλωσεις πολιτών.Για την αστυνομία εντάξει, είναι αρμοδιότητα της,ο στρατός;Τι σημασία έχει αν δεν τον είδαμε ακόμη, σημασία έχει ότι υπάρχει πλέον εξήγηση για τον λόγο των ασκήσεων.
      Τα χειρότερα έρχονται.

    2. Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ” ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑ’Ι’ΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!!! ΟΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ” ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!

    3. Η απάντηση σε αυτόν ή αυτή την πεταμένη Ζήτω η ελ.ας……….Πόσο μα πόσο πεταμένος ή πεταμένοι μπορεί να είσαι, ευτυχώς που υπήρχαν και υπάρχουν ελάχιστα σκουπίδια σας και εσένα και είμαστε ελεύθεροι ακόμη, πετάμενο σκουπίδι εύχομαι εσένα να σε λιώσει κυριολεκτικά το σύστημα!!!!!!!!

    4. Πραιτωριανοί οι αστυνομικοί; Τι κουβέντες είναι αυτές κύριε Χίο; Δεν πιστεύω στα μάτια μου! Αθρώπους σπουδαγμένους να τους λες έτσι; Την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι. Οι ταραξίες φταίνε που δεν σέβονται τους ψηφισμένους νόμους του κράτους. Οι αστυνομικοί τον νόμο και την τάξη εφαρμόζουν. Δεν ξέρουν οι αξιωματικοί και οι αξιοματούχοι του κράτους και του Δημοσίου με τόσες σπουδές και ξέρεις εσύ;

      1. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΟΥΣΧΑΡ ΠΟΥ ΕΙΣ ΚΙ ΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΥ. ΕΛΑ ΝΑ ΣΔΩΚΟΥ ΜΙΑ ΜΕ Τ ΤΣΑΠΑ ΣΤΟΥ ΣΒΕΡΚΟΥ ΝΑ ΣΤΟΥ ΚΟΨΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ

      2. Δεν ξέρουν οι αξιωματικοί και οι αξιοματούχοι του κράτους και του Δημοσίου με τόσες σπουδές και ξέρεις εσύ;
        χαχαχαχα εσύ πάντως ούτε δημοτικό δεν φαίνεται να έβγαλες, αξιωματούχοι γράφετε πραιτωριανέ του κούλη.

          1. ΤΩΡΑ,ΤΟ..”ΜΑΘΗΜΑ” ΟΡΘΟ-ΓΡΑΦΙΑΣ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ…

    5. στην Γραικία δεν υπάρχει πρόβλημα διότι ο ραγιάς δεν σηκώνει κεφάλι ούτε καταλαβαίνει ότι είναι ραγιάς, πιφτεύει φτην επιφτήμη…..

    6. Ο νεοταξίτης πρωθυπουργός τής Ολλανδίας Μάρκ Ρούτε καθοδηγείται από τόν Γερμανοεβραίο Κάρλ Σβαμπ τόν εχθρό τής ανθρωπότητας.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΚΑΙ Ο ΣΒΑΜΠ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ??

    7. Είναι θέμα χρόνου να βγουν και τα κίτρινα ξίφη και εκεί θα γίνει ο πραγματικός χαμός. Υποχρεωτικότητα δεν γίνεται αποδεκτή σε μία χώρα που το 85% είναι εμβολιασμενο και έχει μπει και σε lock down.
      Εκεί βέβαια έχουν γίνει εκλογές. Εμείς και η Γαλλία μπορούμε να τη γλιτώσουμε για λίγο με απαγορεύσεις.
      Η πίεση για εμβολιασμό θα γίνει αφόρητη γιατί όλοι ξέρουν ότι μετά το Μάρτιο τα εμβολιαστικα κέντρα θα βαράνε μύγες.
      Περιμένω να ακούσω πιο υποψήφιο κόμμα θα ζητήσει την κατάργηση του covid pass

    8. Στέφανε θα σου πω ένα αληθές πέρα για πέρα σενάριο το οποίο πηγάζει από διασταυρωμένες πληροφοριες από τότε που εμφανίσθηκε ο κορονογιος.
      Οι γνωστοί νεοταξιτες που δημιουργησαν και απελευθέρωσαν τον κορονοιο βασίστηκαν και στη μετάδοση δια της Θείας Κοινωνιας.Πιστευαν δηλαδή ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανικοι λαοι πανευκολα θα νοσούσαν και το πιο ταχύτερο μέσον ήταν η Θεία Μεταληψις.
      Γι αυτό τον λόγο Στέφανε έχουν λυσαξει και βλέπεις στα πρόσωπα τους άγχος και νευρικότητα.
      Πιστεύω ότι θα αποσυρθούν για λίγο στα λαγούμια τους και θα προετοιμαστούν για τον δεύτερο και τελευταίο γύρο στον οποίο θα προηγηθεί του νέου δολοφονικου ιού το τσιπαρισμα.
      Ευχαριστώ για την φιλοξενία,καλή εκλογική επιτυχία στη πολιτική.

      1. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ! ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΟΥ!! ΕΙΣΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΣ!!!

    Comments are closed.