ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ Γ@ΦΤΩΝ! ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ – ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ – ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΓ@ΦΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΓΜΗ

    Η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Κανένας πολίτης δεν νιώθει ασφάλεια σε αυτή τη χώρα και για κανέναν λόγο. Ένα ακόμη περιστατικό τραυματισμού από αδέσποτη σφαίρα στη Δυτική Αττική, ήρθε στο προσκήνιο για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

    Στα Άνω Λιόσια, ο Απόστολος Χρυστακόπουλος είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του για να πιει τον καφέ του, αλλά οι «γνωστοί-άγνωστοι» της περιοχής, τον… κέρασαν μια βολίδα η οποία «καρφώθηκε» στο πόδι του, ακριβώς δίπλα στο αριστερό του γόνατο.

    Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο για  την αφαίρεση της σφαίρας.

    «Με έπιασε πανικός…»

    «Σκύβω να πιω τον καφέ και με το που σηκώνω το κεφάλι, ακούω τρεις πυροβολισμούς. Δεν ήταν από τα Άνω Λιόσια, ήταν από το Ζεφύρι. Και με το που σηκώνω το κεφάλι κατευθείαν καρφώνεται η σφαίρα η αδέσποτη πάνω από το γόνατο, δηλαδή αν ήμουνα πιο μπροστά εκείνη την ώρα, ή θα με είχε πετύχει στο κεφάλι, ή ευτυχώς που δεν πέτυχε και το γόνατο, γιατί μου είπαν οι γιατροί ότι θα είχε καταστρέψει το γόνατο», περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Χρυστακόπουλος για το πώς τραυματίστηκε.

    Όπως είπε για την τραυματική του εμπειρία, εκείνη τη στιγμή τον έπιασε πανικός, βλέποντας το πόδι του μέσα στα αίματα και άρχισε να φωνάζει βοήθεια:

    «Με έπιασε πανικός εκείνη την ώρα. Ο φίλος μου και συγκάτοικός μου φώναζε, βγήκαν οι γείτονες. Δεν ήμουν σε θέση να πάρω τηλέφωνο, πήραν οι γείτονες την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ήρθαν γρήγορα, ήρθαν τα παιδιά με τις μηχανές, ήρθε η ασφάλεια, τα ΟΠΚΕ».

    Ο κ. Χρυστακόπουλος δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει και την κρατική ανυπαρξία:

    «Να πάρουν μια θέση, δε γίνεται να φοβόμαστε για τη ζωή μας. Το κράτος είναι για να μας προστατεύει τους πολίτες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ησυχία τάξη και ασφάλεια στο επιτελικό μπου$δέλο του κούλη

    2. Σε λίγο καιρό που οι γύφτοι θα είναι το 20% του πληθυσμού της χώρας θα πρέπει να κυκλοφορείς με όπλο. Επειδή όλες οι προσπάθειες ενσωμάτωσης έχουν αποτύχει και θα αποτύχουν, στο αποτυχημένο κράτος που ζούμε, η μόνη λύση είναι οργάνωση ένοπλων πολιτοφυλακών και εκκαθάριση των περιοχών τους από τους γύφτους. Checkpoints σε όλες τις εισόδους και απαγόρευση εισόδου σε οποιονδήποτε με λερωμένο ποινικό μητρώο. Μπαμ και κάτω, είναι ο μόνος τρόπος που καταλαβαίνουν πλέον.

    3. Μια είναι η λύση… ναπάλμ στ’ άνδρα της ανομίας του Τουρκόγυφτων.

    4. Θυμίζει κάτι από Μεντεγίν στην Κολομβία!

    5. Κατω τα χερια απο τα….ποιοτικα ψηφαλακια της Νεας Κουλοκρατιας! Παρακαλω να επανελθετε στη ταξη! Αφειστε τους επιδοματακιες κλεφτροταμτακους στην ησυχια τους!

    6. ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ Γ@ΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ

    7. Αν τους κάνεις μήνυση,το πολύ να κλείσουν εσένα φυλακή για ρατσισμό,μπουρδελοκράτος ανθελληνικό

    8. Ρομά , ελάααβωσε Ρομιάα. Ρομιά και ζεφυριωτισιααά

    9. Καταδρομη από 10 κομάντος και μαζική εκτέλεση και κάνεις δεν θα τους κλάψει

    10. Κι αν σε κλέψουν, σε βιάσουν, σε σκοτώσουν, τους πιανουν για λίγο και μετά τους αφηνουν ελευθερους. Εσύ όμως αν απλά μιλήσεις, όχι μόνο στιγματιζεσαι για το υπόλοιπο της ζωής σου, μη μπορώντας ακόμα και να βρεις δουλειά, αλλά από δω και
      πέρα κινδυνευει και η σωματική σου ακεραιότητα από τους γνωστούς προστάτες των “ευπαθων”

    11. Όλα αυτά συμβαίνουν πρώτον γιατι τους γυφτους τους καλύπτουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις και οι χρηματοδότες αυτών και δεύτερων γιατί τους στηρίζουν όλοι οι επαγγελματίες αλληλεγγυοι. Οι τελευταίοι είναι η χειρότερη φάρα που υπάρχει.

    12. Απο τον 15 αιώνα ενσωματώνονται στην ελληνική κοινωνία. Λίγο υπομονή ακόμα μεχρι το 5000 θα γίνουν άνθρωποι.

    13. Προτείνω αποποινικοποίηση της θανάτωσης γύφτων και πάκι.
      Για να σωθούν οι Έλληνες.

    14. Εχουν ξεπερασει τα ορια προ πολλου.
      Και τι κανει το Κρατος του εκαστοτε Κομματος που κυβερναει?
      Τους κανακευει και τους χαιδευει.
      Τι κι αν σκοτωσουν μερικα παιδια ακομα? Τους νοιαζει? Δεν ειναι το δικο τους παιδι.
      Τι κι αν τραυματισουν μερικους ενηλικες? Σκασιλα τους. Μια λιγοτερη συνταξη.
      Τι λενε ΟΛΑ τα Κομματα με μια φωνη?
      Θελουμε τις ψηφους των γυφτων… Συγγνωμη εννοουσαμε των Ρομα…
      Το “πολιτικα ορθον” τους ελλειπε.

    15. Αυτό που πρέπει να πράξετε εσείς οι κάτοικοι είναι να μαζευτείτε όσο το δυνατόν περισσότεροι και να κάνετε ομαδικές μηνύσεις και αγωγές κατά της πολιτείας που σας αφήνει απροστάτευτους, και αν δεν δικαιωθείτε στα ελληνικά δικαστήρια να προσφύγετε στα ευρωπαϊκά διότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα το δικαίωμα στη ζωή και την ασφάλεια, ή αλλιώς προμηθευτείτε και εσείς παράνομο οπλισμό και βγείτε και εσείς με τη σειρά σας να ρίχνεται προς το μέρος τους.

    16. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΛΙΑ….
      ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ Η` ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ,ΚΑΤΩ
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ….. ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ …….

    17. Τι να περιμένει κανείς από τους σκατόγυφτους!!!!

    18. κάνουν μόνο μαγκιές σε 90χρονους, όπου βλέπετε νοικοκυραίους κρατικολάγνους και αστυνομιολάγνους gamhste τους ό,τι έχουν και δεν έχουν….

    Comments are closed.