ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ! ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ «ΕΙΔΙΚΟ» – ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στο Open. Απαντώντας στην ερώτηση της Φαίης Μαυραγάνη αναφορικά με την χρησιμότητα της τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ο γιατρός ισχυρίστηκε πως Όσοι έχουν κάνει τις τρεις δόσεις του εμβολίου, έχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από αυτούς που θα κάνουν και την τέταρτη δόση!

     

    Την ίδια στιγμή όμως ο ίδιος άνθρωπος, μιλώντας στο Mega ισχυρίστηκε ότι «τα νέα στελέχη του ιού δεν προκαλούν βαριά νόσηση»!

    Είπε συγκεκριμένα:

    «Η μέχρι τώρα πορεία του ιού δείχνει ότι, ανεξαρτήτως των συμπτωμάτων που περιγράφετε, γιατί το να έχω πυρετό με προβληματίζει, αλλά εάν αυτός πυρετός δεν με οδηγεί στο νοσοκομείο ή στη ΜΕΘ, είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Προς το παρόν τα στελέχη που έχουν προκύψει, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, δεν είναι στελέχη που κάνουν πιο βαριά νόσηση και προκαλούν θάνατο. Ελπίζουμε και αυτό, δεν θα είναι ένα τέτοιο στέλεχος. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ένα στέλεχος μπορεί να γίνει επιθετικό με την έννοια της βαρύτερης νόσου, αλλά είναι κάτι σπάνιο να συμβεί. Ακόμα και τον ίδιο τον ιό δεν τον «συμφέρει», γιατί προσπαθεί πρακτικά να επιβιώσει, διότι βρίσκει μεγαλύτερο τείχος ανοσίας, και  από τα εμβόλια και από την νόσηση. Εάν όμως επιβιώνοντας σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους, τότε ο ίδιος θα τείνει να εξαφανιστεί»!

    Βγάλτε εσείς τα δικά σας συμπεράσματα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Τι 3 τι 4 δόσεις για τα γελάδια, αφού έφαγαν τις 3 θα φάνε και την 4η, 5η…10η δόση… τα γελάδια ετσι τα τρώνε

    2. Έρχεται τρελή πείνα από φθινόπωρο κι ακόμα θα ασχολούμαστε με το σκ@τομπολι;;;; Έλεος με τα ακαταδιωκτα τσογλανια!!! Ουστ!!!!💩💩💩🤮🤮🤮

    3. Λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι η αληθεια. Μοναχα με βια θα παρουμε την Ελλαδα πισω απο τα τομαρια. Οσο πιο γρηγορα το αντιληφθειτε τοσο το καλυτερο

    4. Τα χάπια του ξέχασε να πάρει. Για το ψυχιατρείο είναι ο άνθρωπος.

    5. Άντε και γ@μ@σου ρε φορδακλα!!!!!πόσα θες να φας ακόμη!

    6. Αυτοι που πραγματικα δεν μασαμε ειμαστε λιγοι, δυστυχως. Για να δουμε τους επιχειρηματιες της εστιασης αν η Κουλα και οι ακαταδιωκτοι επαναφερουν τα πιστοποιητικα απο Σεπτεμβρη ποσο αμασητοι θα ειναι?? Γιατι περυσι ηταν αμασητοι με την οπισθεν…

    7. Αφηστε τον να μιλαει μπας και ξυπνησουν τα προβατα.

    8. Για πες μας πόσα έχεις πάρει από τότε που ξεκίνησε η …πανδημία που χτες είχατε ανοιχτό το οακα με 50.000 κόσμο! Εκεί δεν υπάρχει κοροιδοιός; Γιατί δεν κατακρίνεις την κυβέρνηση που επέτρεψε 50.000 κόσμο με την κατάσταση να είναι τόσοοοοοο ….σοβαρή; Πες πόσα πήρες 2,5 χρόνια από την επιτροπή. Οι εξαπατηθέντες εμβολιασθέντες φτιάχνουνε σωματείο ακαταδίωκτε, οπότε σκούρα τα πράγματα!

    9. Άκουσα ότι ιός στα αρχαία σημαίνει βέλος. Άρα η πρώτη σφραγίδα της Αποκάλυψης είναι ο Αντίχριστος, όχι ο Κύριος όπως λένε οι παπάδες. Επίσης άκουσα τον πάτερ Μυτιληναίο να λέει ότι όταν ο Θεός λέει στην Παλαιά Διαθήκη ότι θα μας εξολοθρεύσει μέσω λιμών, λοιμών, θανατικού και των θηρίων της γης με τα θηρία εννοεί και τους ιούς.

    10. ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ; ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ. ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΡΥΩΜΑΤΑΚΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΥΩΜΑ.

    11. Όσοι πιστοί προσέλθετε.Στο μόνο που είναι αποδοτικό το εμβόλιο είναι οι παρενέργειες.

    12. Και η θεία μου έκανε την Τετάρτη δόση πριν λίγο καιρο(έτρεξε να την κάνει μην χάσει) και είναι με κορονοιο (15 μέρες για να βγει αρνητική) στο νοσοκομείο. Άρα τι όφελος υπάρχει. Και η απάντηση όσων τα πιστεύουν είναι ότι αν δεν την είχε κάνει θα είχε πεθάνει…. Για τα πανηγύρια. Και εγώ το πέρασα όντας ανεμβολιαστη και μια μέρα κράτησε το μαρτύριο μου. Και είμαι και παχυσαρκη. Άρα τι να μας πει το γατάκι….

    13. Συμπερασματα ??? Πολλα ??? Εγω για τον συγκεκριμενο γλυφτη κατουρημενων ποδιων ενα συμπερασμα εχω βγαλει και μαλιστα εδω και πολυ καιρο…οτι αυτος ο τυχαρπαστος ειναι ”ΜΕΓΑΣ” μ@λ@κ@ς !!! και πρεπει διχβς ανταγωνισμο να του απονεμηθει το αναλογο ”Νομπελ” !!!

    14. Ούστ φαρμακέμπορα, πόσες χορηγίες πήρες από τις συγκεκριμένες για να ανακαλύψεις πάλι τον τροχό και να εξυπηρετήσεις κολλητούς σου ; Δεν είναι ηθικά σωστό να παίρνει κάποιος θέση για εμπορικό προϊόν, όταν έχει εισπράξει από την εταιρία παρασκευής του επιχορηγήσεις για έρευνες.

    15. Έχω μια βδομάδα που κόλλησα αν και εξ ανάγκης μπολιασμενος λόγω του 100ευρου. Το πέρασα όπως ακριβώς μετά την δεύτερη δόση δύο μέρες δέκατα και λίγη κόπωση . Η σύζυγος κόλλησε από μένα το πέρασε πιο ελαφρά. Και βάζεις τον γουρλοματη έκτρωμα να μιλάει για 4η δόση . Αν είναι ειλικρινής να πει σε ποια δόση τελειώνουμε. Αν δε.

    16. ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΑΦΗΜΙΣΗ. ΚΟΣΟΜΑΚ ΚΑΧΜΑ ΓΙΑΧΑΟΥΕΛ .

    17. Ο μοναδικός ιός στην Ελλαδίτσα είναι αυτό το ερπετό ρε παιδιά! Οι υπόλοιποι ιοί εχουν αλλα χόμπι. Καποτε καποιος καταστηματάρχης που τα είχε βαριά τον πέταξε εξω με της κλοτσιές… μετέπειτα δεν έχει βρεθεί κάποιος να τον ξεβρακοσει! Δεν έχω δει τόσο συχ@μένη προσωπικότητα ούτε σε ερπετό.

    18. Δεν πεθάναμε από τη μαλακία που σας δέρνει όλους σας ρε επιστήμονα του κώλου έναν ιό μαιμού θα φοβηθούμε;Την τέταρτη δόση κάντη στό γουρλοτό σου μάτι ουρακοτάγκε….

    19. τομαρι ελεεινο υποκειμενο ποιος ασχολειται μαζι σου ρε απατεωνα κοπροσκυλο στο ταφο καθηκι του κερατα

    20. Ποιός ασχολείται σοβαρά με τον κομπογιαννίτη απατεώνα;Αυτός θα έπρεπε να είναι σε ψυχιατρείο με ζουρλομανδύα

    21. Εντάξει ειπαμε να κάνουμε το πρώτο,μετά κάναμε το δεύτερο και τέλος το τρίτο.
      Μεσα σε 6 μήνες εκανα 3 ,καλά είναι ποσα να κάνω δηλαδή; αμα θέλεις κάνε το δικό μου εγώ τέρμα δεν ξανά κάνω άλλο.

    22. ρε τον κακμοιρη αραγε βρηκε καμια ξεπεσμενη σαν αυτές που βγαινουν στο γυαλι και λενε τις μαλακιες τους περι ιου και ένα σωρο παπαριες αντε παρε μια από δαυτες μπας και καθαρισει το μυαλο σου από την αγαμια

    23. Γυριστε το ζουρλοβατραχο πισω στο Δρομοκαϊτειο και ριχτε του νερο με τη μανικα με ψηλη πιεση στη μουρη
      Δωστε του και μια συριγγα να τρυπιεται με το ενα χερι και να τον παιζει με το αλλο καθως θα τρυπιεται
      ο κωλομασοναρος των Ροταρι και αλητοσυνδικαλόπ@@στας του διεστραμμενου παραφρονα Μούλη

    24. ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!! και μεγάλες ανακρίβειες και ανοησίες όπως…δεν τον συμφέρει τον ιό ….προκειμένου να επιβιώσει!!!!! είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα από ιατρό!!!!!!! Ο κατασκευασμένος αυτός ιός μεταλλάσσεται πανεύκολα λόγω των ιδιοτήτων του και λόγω της κακής δράσης των εμβολίων στο ανοσοποιητικό, παράγοντας αντισώματα της πλάκας και αποδιοργανώνοντας το ανοσοποιητικό, ώστε αυτοί που εμβολιάστηκαν α)κινδυνεύουν από την τοξικότητα του εμβολίου, β)είναι απροστάτευτοι από τον κορωνοιό και νοσούν βαρύτερα, γ) το σώμα τους μετατρέπεται σε εργαστήριο παραγωγής νέων ανθεκτικότερων μεταλλάξεων!!!
      και είναι ψέμμα αυτό που λέει ότι το τείχος ανοσίας σχηματίζεται από τα εμβόλια, είναι ντροπή να λένε ακόμη τέτοια πράγματα αφού τα εμβόλια απέτυχαν παταγωδώς, είναι άκρως επικίνδυνα και διαιωνίζουν την πανδημία!!!!
      Η μόνη σωστή ανοσία και τείχος είναι η φυσική νόσηση, αλλά τώρα πια οι δυσκολίες είναι μεγάλες μετά από την μαζικοποίηση του εμβολιασμού!!!!!

    25. Καλημέρα Έλληνες…ο καιρός γάρ εγγύς για την συσπείρωση μας..θα ωφελήσει όλους μας να κινηθούμε γύρω από αυτό…μην καταναλωνεστε….μην τους δίνεται χρόνο, βήμα, σημασία.. έτσι γινόμαστε η τροφή τους.. Χίο..σε παρακαλώ….μην τους ξαναδώσεις χώρο… πρέπει να τελειώσουμε με την εύρεση ηγεσίας..ο χρόνος μας πιέζει…ας επικεντρωθούμε σ’ αυτό… θέλουμε Ηγέτη.. Έχουμε τον Θεό μας αλλά συν την Αθηνά κ χείρα κείνη..να προλάβουμε τον χειμώνα

    26. ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ για δέσιμο με ζουρλομανδυα κ. να μην δει φως ηλίου ξανά. συγκαταλέγεται στην λίστα συμμορίας ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ Δολοφόνων κ. Εγκληματιών.

    27. επιτέλους ξεσηκωθείτε και πετάξτε αυτά τα βρομόσκυλα του κερατά, πόσο θα τους ανεχόμαστε ακόμα

    28. O συγκεκριμένος σιχαμένος βάτραχος είναι προ πολου τελειωμένος και δεν το ξέρει ακόμα!!Μην ασχολείστε καν με τον κομπογιαννίτη αυτόν γιατί περισσότερο αξία τον δινετα.

      1. Έτσι…. Συμφωνώ

    29. τι έγινε ; σταμάτησε να βάφει μπλε το μαλλί ο παλάβρας ; λολ

    Comments are closed.