ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ – ΠΑΠΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    pateras-antwnios

    Είναι ασύλληπτα όσα βγαίνουν στη φόρα για την Κιβωτό του Κόσμου, για τα οποία ο Πατέρας Αντώνιος συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι δεν είχε γνώση και δεν είχε δει τίποτα.

    Δεν είναι δυνατόν να καταγγέλλονται παιδική εργασία, σεξουαλική κακοποίηση και να μην ξέρεις τίποτα. Ήσουν και είσαι υπεύθυνος! Βγες και πες πόσα χρήματα έπαιρνες από χορηγίες, πόσα μάζεψες από δωρεές και τι έκαναν όσοι “προσέφεραν” στα παιδιά! Βγες και πες την αλήθεια και μην ψάχνεις παρηγοριές σε καινούργιες αγκαλιές από ξανθιές σταρλετιτσες της τηλεόρασης.

    Άλλωστε, ποιό είναι το προβεβλημένο στέλεχος της ΜΚΟ που καταγγέλει ο 19χρονος, πάτερ; Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, υπάρχει και άλλη επίσημη καταγγελία εναντίον του.

    Μάλιστα, αντί να δώσει εξηγήσεις για τα όσα καταμαρτυρούν τα τρία παιδιά για παιδική εργασία και σεξουαλική κακοποίηση, βγήκε στην Καινούργιου να “κλαφτεί” και να “κατηγορήσει” τα παιδιά ότι “τούς έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας και εκείνα δεν μας συγχωρούν ότι έχουμε πάρει τη θέση των γονιών τους.

    «Εμείς έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας, 25 χρόνια, στο παιδί που είναι σε ανάγκη και κίνδυνο», τόνισε ο Πατέρας Αντώνιος σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε: «Εμείς έχουμε και φιλοξενούμε παιδιά, τα οποία δεν είναι τα συνηθισμένα παιδιά, από παραβατικές οικογένειες, παιδιά μεγάλα σε ηλικία που έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα τους, παιδιά που δεν ήξεραν από όρια, παιδιά θέλουν να παραβατούν.

    Η Κιβωτός του Κόσμου με όλο το εξειδικευμένο προσωπικό της, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να θεραπεύσουμε το τραύμα της ψυχής αυτών των παιδιών από την απώλεια του φυσικού τους γονιού και αυτό είναι που πολλές φορές δεν μπορούν να συγχωρέσουν σε εμάς, ότι πήραμε τη θέση αυτή.

    Δεν πρόκειται να συγχωρέσουν ότι εμείς είμαστε στη ζωή τους και όχι οι γονείς τους».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. «Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» είχε πει ο Φωκυλίδης ο Μιλήσιος. Testis unus, testis nullus

    2. Πατέρας Δημήτριος,πατέρας Αντώνιος και πάει λέγοντας…ότι και να κάνετε το αντίθετο θα καταφέρετε,να γιγαντωσετε την πίστη μας…

    3. Μονο ο Κύριος ξέρει την αλήθεια…όλα διαβάλλονται

    4. Οι κλασιδιαραίοι δε λέγανε ότι μόνο οι ισλαμιστές βιάζουν?

      1. Οπαδέ του Κούλη, παληοαδελφή, πήγαινε στο gay parade να ξεδόσεις.

    5. Εικοσιπέντε χρόνια σου τη είχαν στημένη και σε περίμεναν π.Αντωνιε.Σου στείλανε να προσλάβεις ανώμαλους και αδίστακτους.Τους έδωσες δουλειά και γλυκό ψωμάκι να φάνε και αυτοί σαμποταρησαν το Θεϊκό έργο σου.
      Πατέρα Αντώνιος,εσαι βούτυρο στο ψωμί του Κούλη που καιρό τώρα αδέκαστοι δημοσιογραφοι ψάχνουν τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα που έστειλε σε δομες στη Ευρώπη και δεν τα βρισκουν.
      Είθε ο Μεγαλοδυναμος Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο εσένα και τον π.Δημητριο των Αγ.Ισιδωρων του Λυκαβητου να υπομένεις τις επιθέσεις των Λύκων.

    6. Επειδή η κυβέρνηση θέλει να κλείσει τις δομές και επειδή έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για όλα, προς το παρόν κρατάω μικρό καλάθι όσον αφορά την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται η ”Κιβωτός”.

    7. Κλασσικός αντιπερισπασμός του συστήματος για να φύγουν τα φώτα απ’τη Μαφία του κοριού Μιζοτάκη και την γαλάζια ανώμαλη παρεούλα του Μίχου.

      Αλλά είναι όλοι τόσο βρώμικοι που μέχρι κι ο αντιπερισπασμός έχει συστημικό θύμα. Έχουν αρχίσει να θυσιάζουν τους δικούς τους που σημαίνει ότι ο κλοιός έσφιξε για τα καλά γύρω απ’ τον γούρλω.

    8. Παπάς με μαλλί σενιαρισμενο… Σαν τον άλλο τον ψευτοκαλογερο,που ήταν κάθε βράδυ στα βρωμοκαναλα…πολλά τα λεφτά Άρη … Όσο για την ιστορία του Μίχου ,φαίνεται πια καθαρά ότι πάνε να βγάλουν μπροστά κάτι λεχρίτες,ενώ τα μεγάλα κεφάλια oπως οι ιδιοκτήτες των στούντιο και λοιπών που πήγαινε εκεί την κοπελίτσα … Ούτε για απλή εξέταση δεν τους καλούν …είναι υπεράνω νόμων οι κύριοι αυτοί με τα πολλά εκατομμύρια από τη σωματεμπορια

    9. Να μας πει πριν απο 25 χρονια σε ποια γκει σινεμα πηγαινε ο Παπας,αυτο να ψαξετε στο Μακελειο.Kαθε βραδυ εκει ηταν με πολιτικά

    10. Εγώ πιστεύω ότι έχουν βγάλει αυτό το σκηνικό για να ξεχαστούν οι υποκλοπές.Κρατήστε μικρό καλάθι διότι ο Κούλης για όλα είναι ικανός

    11. Στέφανε μην παίζεις το παιχνίδι των νεοταξιτων που έψαχναν χρόνια να χτυπήσουν το έργο του πάτερ Αντωνίου.

    12. Ας πούμε και τα τρόφιμα που έδινε σε άπορους ότι μόνο ληγμένα πάντα και στους αλλοδαπούς τα φρέσκα ήξερε τι έκανε ο τράγος τα 300.000 που του φάγανε τα παιδιά του που δούλευαν για αυτόν

    13. Κατάλαβα…. “βραβευμενος” κ αυτός; σαν τον άλλον;

    14. Πάλι θα τα λέμε; Προσοχή σε όσους έχουν επιλέξει επαγγέλματα γύρω από παιδιά. Παιδίατροι, παπάδες, προπονητές, ομαδάρχες σε κατασκηνώσεις.

    15. Όπου ΜΚΟ και λαμόγια γεμίσαμε ΜΚΟ και παιδεραστες ,έχουν δυαλησει την Ελληνική οικογένεια οι ξευτιλισμενοι

    16. Έτυχε να ψάχνω κάποτε κάποιες πληροφορίες στο ίδρυμα Μητέρα που βρίσκεται στο Ίλιον Αττικής.
      Άνθρωποι χωρίς κανένα συναίσθημα που δεν επιθυμούσαν να βοηθήσουν καθόλου μόνο όταν απειλήθηκαν. Κομπλεξικοι με δικά τους προβλήματα που έβγαζαν όλα τα απωθημένα τους στα ορφανά παιδιά. Κατά τη διάρκεια προσπάθειας μου να έρθω σε επαφή μαζί τους συνάντησα πολλούς ανθρώπους που μου είπαν τα χειρότερα για αυτούς εκεί μέσα
      Πιστεύω βάσει αυτων που ακούγονται ότι όλοι έτσι είναι.
      Τώρα η κιβωτός του Νώε, πριν το ορφανοτροφείο και πολλά άλλα που δε τα γνωρίζουμε αλλά υπάρχουν.

    17. ψάξτε που πάνε και έρχονται τα πανάκριβα φορτηγάκια με τα λαθρόπουλα που είναι η βασική έννοια της πολυβραβευμένης από την ΕΕ ΜΚΟ του “πατρός” Αντωνίου……

    18. Κανένα νέο εχουμε για τον Κολωνό ή θα γίνει και αυτό γαργάρα;
      Που είναι τα ονόματα των πολιτικών και υπολοίπων επωνύμων που βίαζαν το κοριτσάκι;
      Εμείς δεν χρειαζόμαστε καινούργια κόμματα…τις αλήθειες αναζητούμε!!!
      Θαψτε πάλι το σχόλιο αυτό και συνεχίστε αμέριμνοι με τους βαρύγδουπους τίτλους.

    19. Ποτε δεν πιστεψα σ αυτον το ρασοφορο-κατι δεν κολλουσε!

      1. Μόνο αυτοί που είναι κριμενοι σε κάτι βουνα απομονωμένοι είναι οι γνήσιοι μοναχοί όλοι οι άλλοι είναι απλά δημόσιοι υπάλληλοι και κάποιοι άλλοι σελεμπριτι.. το μόνο καλό που πήγε ν κάνει ο τσιπρας ήταν να τους κόψει να πληρώνονται από το δημόσιο και τσινισανε όλοι τότε σα πουτανες…. Η μεγαλύτερη κάλυψη είναι το ράσο σε όλα…..

    20. Καπου υπαρχει τους τελευταιους καιρους μια ταση προβοκατορικη η μη να πολεμιεται η Ορθοδοξια ! Καλυτερα ασχοληθειτε με τα…. μεγαλα σαλονια της ανωμαλιας! Πρωτα πολεμηθηκε το χαμογελο του παιδιου και απειληθηκε με κλεισιμο, τωρα ο πατερ Αντωνιος! Προβοκατσια βωθροπαιδεραστων ανωτερων “κοινωνικων” στρωματων βρωμαει! Τα παντα “επικοινωνιακα” ετσι Κουλαρα πισωγλεντισσα?
      Εν τουτω Νικα!

      1. Τι έγινε κοπριτάκο φασίστα; Σου έθιξαν το πατρίς-θρησκεία-οικογένοια μούλικο του κερατά;

    21. Ο κόσμος το’ χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι.
      Όλοι οι άλλοι ξέρουν γνωρίζουν και αυτός ο Κούλης ή το αγνοεί ή παριστάνει πως δεν ξέρει τίποτα.
      Ουτε για παρακολουθήσεις με το Predator γνώριζε βρε τον καημένο

    22. Απατεώνες παπάδες .ο πάτερ δεν είναι αλλά το παίζει άγιος από τρέλα με τα λεφτά των άλλων.παροιμια;όπου τεμπέλης και φαγας η χωροφύλακας η παπας

      1. από το στόμα μου το πήρες…

    Comments are closed.