ΠΑΓΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ. «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ»…»

    Κοινοποίηση:
    panagiotopoulos

    «Η πίστη κάθε ανθρώπου είναι προσωπική υπόθεση και καταλαβαίνω την ανάγκη του κάθε ανθρώπου, αλλά αυτά που γίνονται είναι για το γενικό καλό. Επειδή μπαίνουμε στην κρίσιμη καμπή, πρέπει να «κρατήσουμε» αυτές τις ημέρες, παρά το Πάσχα και τον καλό καιρό, για να πάμε στην σταδιακή άρση των μέτρων», τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας τα περιστατικά σε Κουκάκι και Κέρκυρα, όπου ιερείς προσέφεραν την Θεία Κοινωνία, παραβαίνοντας τα μέτρα Κράτους και Εκκλησίας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

    Αναφορικά με τα σενάρια για οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας να «σπρώξει» στα ελληνικά νησιά πλήθος από παράτυπους μετανάστες, μεταξύ άλλων που είναι και φορείς κορονοϊού, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, είπε στον ΑΝΤ1, «είναι γεγονός ότι μετά την επιτυχή αντίδραση όσων έγιναν στον Έβρο, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, εξετάζουμε και σενάρια άλλα άλλα, απόπειρας εισροής μεταναστών από τα νησιά».

    Σημειώνοντας ότι φαίνεται πως υπάρχει τακτική της Άγκυρας για «χτυπήματα» σε μεγάλες θρησκευτικές εορτές. Ο Υπ. Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι «παραμένουν σε εγρήγορση οι Ένοπλες Δυνάμεις», προσθέτοντας «σε αυτήν την βάση, εξετάζουμε και άλλα σενάρια, παράνομης εισόδου στην Ελλάδα, διότι όταν προσπαθείς να «μπουκάρεις» σε μια χώρα, όπως έγινε το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας, μόνο νόμιμο δεν είναι»,

    «Εμείς έχουν πληροφορίες, είναι συγκεκριμένες, αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα στοιχεία που όλοι βλέπουμε και ακούμε, μελετάμε κι άλλα στοιχεία» τόνισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», επισημαίνονται ότι «Η Τουρκία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και λόγω του κορονοϊού».

    Σε ότι αφορά τον τρόπο αντίδρασης της Ελλάδας, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε «θα ενισχύσουμε τις δυνάμεις μας κατά μήκος των συνόρων. Στον Έβρο ενισχύεται ο φράχτης όπου υπάρχει και δημιουργείται σε σημεία που δεν υπάρχει. Στην θάλασσα, που είναι πιο δύσκολη η προσπάθεια από ότι στην ξηρά, εκεί είμαστε μαζί με το Λιμενικό», ενώ επεσήμανε ότι «οι οδηγίες που εμείς δίνουμε είναι για αποτροπή».

    Σε ότι αφορά τα πιθανά κρούσματα κορονοϊού σε μονάδες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αφού τόνισε ότι «δεν μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν», σημείωσε ότι ήδη από τις 11 Μαρτίου ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα για την αποφυγή των συναθροίσεων και τον εφοδιασμό των μονάδων με μέσα προστασίας «και στην πορεία αναθεωρούσαμε όλα αυτά τα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζουμε την υγεία όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων».

    «Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι τα πήγαμε αρκετά καλά, είχαμε στο σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων 30 κρούσματα, ε των οποίων τα 3 ήταν σοβαρά, είχαμε και 1 θάνατο δυστυχώς, ενός στελέχους που είχε και άλλα προβλήματα υγείας», ανέφερε ο ΥΕΘΑ.

    Αναφερόμενος στην αναστολή των αδειών όσων φοιτούν σε στρατιωτικές σχολές, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε «δεν μπορούμε να χαλάσουμε ένα μέτρο που απέδωσε. Θα ήθελα να επιδειχθεί υπομονή λίγο ακόμη για να μην χαθεί η χρονιά, να μην κλείσουν οι Σχολές. Μετά θα δώσουμε κάποια άδεια, ώστε να ισοσκελίσουμε αυτόν τον περιορισμό που δημιουργεί και μια στεναχώρια. Καλύτερα όμως να είναι μέσα στις Σχολές, λίγο περιορισμένοι και κάπως στεναχωρημένοι, αλλά υγιείς».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Συγχαρητήρια. Την ώρα που προκαλεί η Τουρκία, που αυξάνει τη θητεία για ένα μήνα, εσείς τα βάλατε με τους ιερείς και κλείσατε τις εκκλησίες.

    2. Πάντως δεν είναι σωστό και δίκαιο να επιτρέπεται στα hot spots να ακούγονται από τα μεγάφωνα οι φωνές των μουεζίνηδων και να μην επιτρέπεται να χτυπούν οι καμπάνες στις χριστιανικές εκκλησίες.
      Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τον ήχο της καμπάνας.
      Κάτι ο περιορισμός του εγκλεισμού, κάτι οι απειλές επιβολής προστίμων με το παραμικρό, προσέξτε και την απαγόρευση ακόμα και της καμπάνας γιατί δεν θέλει και πολύ να γυρίσει το μάτι μας. Μην ξεχνάτε ότι σέρνουμε στην πλάτη και δεκαετή βασανιστήρια μνημονίων. Πόσες ( και μέχρι πότε) αντοχές να έχουμε;

      1. Μη βάζεις τον εαυτό σου στη χώρα σου το ίδιο με έναν που μπήκε παράνομα. Το Τζαμί δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν μπορεί να είναι στην ίδια μοίρα εκκλησίες και τζαμιά, πλην Πομάκων και Ρομά στη Θράκη που είναι Έλληνες πολίτες. Η θεία λειτουργία έπρεπε να μεταδίδεται απο τα μεγάφωνα των εκκλησιών και να χτυπούν οι καμπάνες.

        1. Οξω το γυφταριο! Πολιτες να τους πεις οταν συμμετεχουν στη πολιτεια. Ελληνες ηιατι να τους πεις ρε αισχρε;;

    3. κ. Παναγιωτοπουλε.
      ισος θα πρεπει να εξετασεται την δυνατοτητα να προσφυγετε δικαστικα εναντιον Της Τουρκιας για την καταστροφη που προκαλεσε σε Ελληνικα περουσιακα στοιχεια στον Εβρο…
      Φραχτη φυλακια, οχηματα κτλ…ακομη και αλλα εξοδα που καναμε…..

    4. κ. Παναγιωτοπουλε.
      ισος θα πρεπει να εξετασεται την δυνατοτητα να προσφυγετε δικαστικα εναντιον Της Τουρκιας για την καταστροφη που προκαλεσε σε Ελληνικα περουσιακα στοιχεια στον Εβρο…
      Φραχτη φυλακια, οχηματα κτλ…ακομη και αλλα εξοδα που καναμε…

    5. αφου το βλεπουν κι οι ίδιοι το ξεστομισουν τι κάνουν ??? τους καλωσορίζουν με χαμογελο στην χωρα μας

    6. Ας έχει πληροφορίες για χτυπήματα.Τι θέλει να πάρουν το δώρο Πάσχα οι στρατιωτικοί .Ας μας το πει στα ίσα.Αυτα τα ζικ Ζακ δεν μαρεσουν.

    7. καταργησατε τον Ευαγγελισμο της Θεοτοκου, τις παρελασεις και το Αγιο Πασχα κουνωντας μας το δαχτυλο ‘μενουμε σπιτι’…αν λοιπον ο τουρκος κανει το ντου, που θα το κανει, εμεις ολοι οι πιστοι θα ‘μεινουμε σπιτι’ , γιατι ετσι μας λετε, αν βγουμε θα κολησουμε τον ιο..να πατε να τον αποτρεψετε ολοι εσεις οι μενουμεσπιτιδες, μασωνοι προδοτες πολιτικοι, οι ρουφιανοι οι δημοσιογραφοι και τα τσιρακια σας οι ψηφοφοροι του κουλη και λοιπων ‘δημοκρατικων’ κομματιδιων που συντάσσονται με τους νεοταξιτες που μας λενε ‘πανω απ’ολα η υγεια μας’….

    8. Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ . ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ , ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ . ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ . ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
      ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

      1. με μιαν διαφορα !! εκτελούν ΕΝΤΟΛΕς !! οχι οτι δε σε ακουν ελληνα !! δε θελουν να σε ακουσουν γιατι αυτοι ειναι εκτελεστές εντολών !!

    9. Σχέδιο από τους μογγολους υπάρχει, η θάλασσα είναι δύσκολο να φυλαχθει, γιατί δεν ετοιμάζει η κυβέρνηση ένα έρημο νησί δίπλα στην τουρκια για να μαζέψει όλους αυτούς που θα μπουν στην Ελλάδα?

    10. Δε με λετε; Ο τυπος, δεν γνωριζει, οτι υπηρετει και εξυπηρετει, κυβερνηση Ο.β.ριων;

    11. ΧΑΟΣ στην συνοικία Άντερλεχτ των Βρυξελλών! Αλλοδαποί και κουκουλοφόροι πυροβολούν στον αέρα – Έσπασαν περιπολικό και εκλεψαν οπλο. Άντε και στα δικά μας… ισλαμολαγνοι δημιοκρατες μου…

    12. ΧΑΟΣ στην συνοικία Άντερλεχτ των Βρυξελλών! Αλλοδαποί και κουκουλοφόροι πυροβολούν στον αέρα – Έσπασαν περιπολικό και εκλεψαν οπλο. Άντε και στα δικά μας…

    13. Ρε μ@λακα, στις τράπεζες δεν μεταδίδεται ο ιός? Γιατί κρατάτε ανοικτά και δεν τα κλείνετε τα μπ@υρδελα τις τράπεζες? Όλοι εκεί έχουν κωλήσει. Κυριακή των βαΐων οι ναοί κλειστοί και τα σούπερ μάρκετ ανοιχτά!! Καραγκιόζηδες.

    14. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ….. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!! ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ, ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ……..

    15. ΑΘΕΟΙ ,ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ. ΓΕΛΙΕΣΤΕ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.
      ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!

    16. Το θέμα με την Τουρκία πρέπει να λυθεί τελειωτικά,δεν μπορούμε αιωνίως να ονομαζομαστε ελεύθεροι πολιορκημένοι.Καθε *σοβαρό* Κράτος,σε περίπτωση απειλής έχει το δικαίωμα τής αυτοάμυνας,εφόσον το Διεθνές δίκαιο μένει απαθές.Εαν θέλουμε να γιορτάζουμε το 1821,ας μοιάσουμε σε εκείνους,που θυσιάστηκαν για μας,και ας θυμηθούμε το ρητό,τα αγαθά κοποις κτώνται.Πρεπει να μάθουμε να μείνουμε Έλληνες,και να υποστηρίζουμε πάντα τα συμφέροντά μας.Μ.Σ.-Μοναχο.

    17. Αυτό σημαίνει μείνε μέσα? Πήγαινε κ πάρε προμήθειες? Τι ακριβώς?

    18. Μαλλον ενας πολεμος με την Τουρκια μας σωζει ………απο εσας προδοτες ανθελληνες αντιχριστοι μασσονοι πολιτικαντηδες

    Comments are closed.