ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΟΜΗΓΥΡΙΣ! ΝΕΟΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ – ΠΕΘΑΝΕ 46ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ! ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΑΝΑΚΟΠΗ

    Δεν έχουν «τέλος» οι ξαφνικοί θάνατοι που σημειώνονται στη χώρα μας, με τελευταίο θύμα έναν άνδρα μόλις 46 ετών από την Κοζάνη.

    Ειδικότερα, αργά το βράδυ του Σαββάτου 13 Αυγούστου, σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό στο χωριό Άνω Κώμη στην Κοζάνη όταν ένας 46χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς, την ώρα που έφευγε από την εκδήλωση «Ζήσεις 2022», με τη συνοδεία της συζύγου του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε χάσει τις αισθήσεις του και δύο γνωστοί στην περιοχή γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με σύστημα ΚΑΡΠΑ, ώσπου να φθάσει το ασθενοφόρο.

    Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Η εκδήλωση όπως ήταν αναμενόμενο διεκόπη λόγω του σοκαριστικού συμβάντος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Η κλιματικη αλλαγη φταιει, πρεπει να καψουμε κι αλλα δαση και να στησουμε ανεμογεννητριες

    2. Oi 3 πλο θα πανε το πολλυ μια 5 ετια κριμα αλα ετσι ειναι αυτοι το διαλεξαν .

    3. ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΕΘΑΝΑΝ 17 ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

    4. το υπάρχον πρόβλημα του καθένα,το εμβόλιο απλά το….αναδεικνύει μιαν ώρα αρχίτερα.Οι σοβαροί επιστήμονες το λένε πλέον.Ηρεμία να υπάρχει και ότι είναι να γίνει,θα γίνει

    5. λοιπον εχουμε κ λεμε….
      τον τελευταιο 1.5 χρονο ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ οι δουλειες μας σε ΟΛΗ την ελλαδα τουλαχιστον 3 φορες απο προηγουμενα χρονια ….αυτο κατι δειχνει …
      ειχα 2 ατομα προσωπικο κ εχω παρει αλλα 2 γιατι ΔΕΝ προλαβαιναμε τις κηδειες
      παρηγγειλα απο γερμανια 2 μετ/νες νεκροφορες mercedes ακομα κ τωρα εχω συνολο 4 αυτοκινητα ,
      προσωπικα ΔΕΝ εχω κανει εμβολιο κ ΟΥΤΕ προκειται να κανω (μαλλον θα κανω αυτο που εκανε η κουλα κ η κατιγκω…φυσιολογικο ορο …)

    6. Όχι φίλε, ακριβώς το αντίθετο ισχύει. Μόνο η Στατιστική μπορεί να δείξει σε μεγάλη κλίμακα αν τα εμβόλια ευθύνονται για την αυξημένη θνησιμότητα ή όχι. Και υπάρχει πολύ μεγάλο δείγμα ανεμβολίαστων, ειδικά στις μικρές ηλικίες που ενδιαφέρουν περισσότερο, αλλά και στις μεγαλύτερες, για να γίνει ο σχετικός στατιστικός έλεγχος. Αλλά ακόμη και αν είχαν εμβολιαστεί όλοι, υπάρχει και η χρονική συσχέτιση που μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες (και επιπλέον, επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί όλοι ταυτόχρονα, να αποκλειστούν άλλες αιτίες από τη χρονική συσχέτιση).
      Η Στατιστική δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις σε μεμονωμένες περιπτώσεις (αυτό είναι δουλειά της Ιατρικής), αλλά σε μεγάλη κλίμακα είναι αδιάψευστη.

      1. Βλέπεις και ακούς με παρωπίδες για κάποιο λόγο που εσύ ξέρεις και εμείς υποψιαζόμαστε, ίσως τα ξαναπούμε σε άλλο ποστ στα σχόλια άλλης ξαφνικής απώλειας..

    7. Σίγουρα εμβολιασμένος. Για να μην ψοφάνε ομως τα καθήκια άρα είναι ανεμβολίαστοι.

    8. Αν δε γνωρίζετε το ιατρικό ιστορικό του θανόντος, μη βγάζετε συμπεράσματα για εντυπωσιασμό.

    9. Ο/Η ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!!! λέει:

      ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!!!

    10. Οτι και να γραφεται ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καταλαβουμε απο στατιστικη και ΜΟΝΟ αν αυτοι οι ΘΑΝΑΤΟΙ θα γινονταν ετσι καιλλιως ή οτι φταιει το εμβολιο. Γιατι απλα ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ εκανε εμβολια οποτε ΟΛΟ το στατιστικο δειγμα μας εχει κανει εμβολιο. Δεν υπαρχει δλδ μεγαλο κομματι πλυθησμου που δεν εχει εμβολιαστει για να γινει η συγκριση. Για να καταλαβεται τι λεω ειναι σα να καπνιζαν ΟΛΟΙ οι ανθρωποι και να προσπαθησουμε να αναλυσουμε τις επιπτωσεις του καπνισματος στον ανθρωπο, ενω δεν θα υπηρχε υγιης πλυθησμος για να συγκριθει. Ετσι και τα εμβολια, τα καναμε 85% του πλυθησμου οποτε δεν μπορει να υπαρξει μεγεθος για συγκριση….. Το μονο που μπορει να γινει ειναι σε βαθος χρονου να ανακαλυφθει ακριβως ο τροπος που μας κανει ή δεν μας κανει κακο το εμβολιο. (δλδ με βιοψιες, νεκροτομες, αναλυσεις εργαστηριων), αλλα αυτο θα παρει χρονια, χρημα και βουληση….

      1. Τουλάχιστον 35% τού ελληνικού πληθυσμού δεν έκανε το εμβόλιο οπότε κόψε τις μπούρδες.

      2. Έχε υπόψη σου ότι παρενέργειες των συγκεκριμένων εμβολίων όπως θρομβώσεις μυοκαρδίτιδα περικαρδίτιδα που προκαλούν μέχρι και το θάνατο έχουν ήδη γίνει γνωστές συν την αύξηση των θανάτων βάσει στατιστικών συμπεριλαμβανομένων υγιών νέων ανθρώπων που δεν δικαιολογούνται, έναν τώρα κάποιος θέλει να γίνει πειραματόζωο του συγκεκριμένου εμβολίου ας ενημερωθεί πρώτα και να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του χωρίς να μας τα παρουσιάζουν ασφαλή

    11. Κριμα δεν προλαβε την τεταρτη αναμνηστικη.

    12. μήπως έκανε κάποια δόση τον τελευταίο καιρό κ. απλώς δεν το είπε,δεν το διέδωσε κ.οι άλλοι δεντο ξέρουν;;

    13. Εδω τα καλα εμβολια. Ενισχυστε τις κακομοιρες φαρμακευτικες ρέ παιδια!!! Καντε τη τεταρτη δοση και ο Αγιος Πετρος σας περιμενει

    14. Στην πόλη λέγεται πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος από δικούς του ανθρώπους μάλιστα ότι δεν ήταν εμβολιασμενος και καταλήγουμε Στέφανε στο ότι κάτι συμβαίνει και φεύγουν και οι δύο και εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι και αυτό πρέπει να το ψάξεις για να δεις τι ακριβώς γίνεται.Ρίχνουν τίποτα στο νερό; Ρίχνουν τίποτα με εναέρια μέσα τι ακριβώς συμβαίνει και γίνεται αυτό το πράγμα…Στέφανε δοκίμασε να πάρεις λίγο νερό και να το πας σε ένα σημείο διότι εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό να δεις τι γίνεται τι πίνουμε.Διοτι κάτι συμβαίνει δεν είναι δυνατόν.

    15. Αιφνίδιος θάνατος Στέφανε 45 χρονου άντρα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο χωριό Άνω Κώμη της Κοζανης.Ο άτυχος άντρας όπως φαίνεται συμμετείχε σε ένα πανηγύρι του χωριού που το έχουν ως έθιμο να του πούμε κάπως έτσι και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του προφανώς από καρδιά.Μεταφέρθηκε σχετικά γρήγορα με το ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    16. Χρονοπυλες υπάρχουν πάμπολλες.
      Και ειδικά στη Μέση Ανατολή στο Ιράκ και στο Ιράν
      Πολλοί ναοί τους έχουν χτιστεί πάνω τους
      Από κει μπαινοβγαίνουν αυτοί που μας ελέγχουν.
      Γι αυτό και οι πόλεμοι εκεί μόνο για τους λόγους που λένε ότι γίνονται ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    17. Έχει λέει η Σουφλη χρονοπυλη στη Νέα Μάκρη.
      Λέτε να θέλουν να διακτινισουν τον Κούλη στο υπερπέραν;;

      1. Στο διάολο κι ακόμη παραπέρα μάς αρκεί να διακτινιστεί…

    18. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΉ ΠΕΘΑΝΕ

    19. Χθες εγινε η κηδεια του αδελφικου μου φιλου Στελιου ο οποιος πεθανε απο ξαφνικιτιδα. Εκανε δυστυχως τρια εμβολια , μαλωναμε , του ελεγα να μην κανει κανενα οπως εγω, δυστυχως δεν με ακουσε. Ηταν υγιεστατος χωρις κανενα προβλημα υγειας 70 ετων σαν κεμενα αλλα πιο υγιης απο μενα. Εβλεπε τηλεοραση μαζι με τον γιο του και την γυναικα του, ειπε οτι δεν νιωθει καλα και εκει που σκεφτονταν να πανε σε γιατρο , δεν προλαβαν , επαθε ανακοπη. Αλλος ενας φονος των δολοφονων της ΝΤΠ.

    20. Οι ανακοπές ξαφνικίτιδες προέρχονται από τα εμβόλια θανάτου του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!!
      Κυριάκος Μητσοτάκης, Θάνος Πλεύρης και όλοι της κυβέρνησης φασιστών χουντικών ΝΔ πρέπει να πέσουν και να πάνε φυλακή ισόβια και να πεθάνουν!!!!

    21. Ξεκάθαρο πλέον!!
      Οι εμβολιασμενοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!

    22. Οταν μπει σε πληρη λειτουργια το 5g και ενεργοποιησει αυτο που υπαρχει στο εμβολιο (γραφενιο) τοτε δεν θα προλαβαινουμε να μετραμε τις περιπτωσεις…

      1. Πήγαινε να σε δει ιατρός αύριο Δευτέρα πρωί. Ίσως είναι νωρίς και μπορείς να σωθείς!

    23. Κι όμως ήταν ανεμβολιαστος. Ξαδερφος ήταν δυστυχως

      1. Προς Νίκος: συλλυπητήρια αδερφέ ΘΕΟΣ να τον συγχωρέσει και καλό παράδεισο να εχει.

      2. Λες ψέματα.
        Ήταν τριπλά εμβολιασμενος .

      1. Long death γιατί κόβιντ υπαρχει σε αυτούς που εμβολιάστηκαν

    24. είχαμε θανάτους απλά τώρα με το φάρμακο γίνονται ξαφνικά για να μηβ υποφέρει ο άνθρωπος….

    25. είναι άγνωστο για πόσο παραμένει ενεργό το mRNA στον οργανισμό και για πόσο παραμένει διαθέσιμη ακίδα. Επίσης είναι άγνωστο αν μπορεί να επαναδραστηριοποιηθεί η παραγωγή ακίδας είτε από υπόλοιπο mRNA είτε από ενσωματωμένο γενετικό υλικό. Σίγουρα οι κατασκευαστές γνωρίζουν περισσότερα απ όσα μας λένε αλλά και αυτοί ακόμη δεν έχουν πλήρη εικόνα γιατί το φάρμακο είναι καινούριο και εκ των πραγμάτων δεν υπάρχουν μακροχρόνια δεδομένα. Σε σημερινό άρθρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ επισημαίνετα ότι στο CDC έχει αποσιωποιηθεί παλαιότερow αυθαίρετος ισχυρισμός ότι το mRNA καταστρέφεται πολύ σύντομα.

      1. Η αλήθεια είναι ότι οι κατασκευαστές γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι φάρμακο κατασκεύασαν και τις συνέπειες που θα έχει στον ανθρώπινο οργανισμό, μην παραμυθιάζεστε άλλο και δείτε αυτό που ακριβώς συμβαίνει

    26. Η Δημοσιογραφικη έρευνα πρέπει να ξεκινάει από το αν είναι τα θύματα τριπλό εμβολιασμενα…..

      1. Έχεις αποδείξεις ότι οφείλονται στα εμβόλια? Αν ναι να τις προσκομίσεις, αλλιώς σταμάτα τις συκοφαντίες.

          1. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση δε γνωρίζω, η φοιτήτρια πάντως που έφυγε ξαφνικά πριν μερικούς μήνες στην Κομοτηνή δεν ήταν εμβολιασμένη και το επιβεβαίωσαν γονείς και συγγενείς της. Όμως κάτι ψεκοσάιτ διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις και έλεγαν ότι φταίει το εμβόλιο για το θάνατο της.

            1. να κατεφεύγουμε σε θείους και γονείς ενώ φαίνεται καθαρά από τον ΑΜΚΑ και τα QR codes αν ήταν εμβολιασμένη, στους αγώνες που ελάμβανε μέρος επιτρπόταν 5% να μην είναι εμβολιασμένοι για λόγους υγείας και μόνο που η κοπέλα όμως δεν είχε πρόβλημα, ας μας δείξουν την βεβαίωση ΑΜΚΑ ότι δεν ήταν εμβολιασμένη και να αφήσουν τους θείους και τους γονείς στην ησυχία τους

            2. Γιατί δεν το αλλάζεις σε Καμμενούκος, κολλημενούκος η ακόμη και σε Δενθελωναδούκος ;;;;;;;;

        1. Ενδείξεις πάντως σίγουρα υπάρχουν ότι ευθύνονται τα εμβόλια. Γιατί αρνούνται να δημοσιοποιησουν τι περιέχει μέσα το εμβόλιο. Όλα τα φάρμακα και όλα τα κανονικά εμβόλια γραφουν τις ουσίες, αυτό το μπόλι δεν γράφει όμως.

        2. Εσύ έχεις αποδείξεις ότι δεν οφείλονται στα εμβόλια ? Αν ναι να τις προσκομίσεις και εσύ και σταμάτα το παραμύθι.

          1. Εγώ κύριε δεν το παίζω εξυπνάκιας και συκοφάντης όπως κάτι αρνητές. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις ξαφνικών θανάτων που συνέβησαν και πριν από τον κορονοϊό. Όπως για παράδειγμα ο Νίκος Γιγουρτάκης ο οποίος έφυγε ξαφνικά το 2011. Επίσης υπάρχουν άνθρωποι με κληρονομικές καρδιοπάθειες που δεν το γνωρίζουν. Το τελευταίο μπορεί να στο επιβεβαιώσει η ελληνική καρδιολογική εταιρεία.

            1. Ωραίο παράδειγμα έφερες μέσα στα drugs ήταν ο τύπος και τώρα με ουσία έχουμε να κάνουμε…

            2. Ναι, ναι, ιδίως το παράδειγμα που έφερες προσδίδει μεγάλη αξία στον αυθαίρετό σου ισχυρισμό…

        3. Σωστά,ίσως παραέφαγε ή ήπιε κάτι παραπάνω και απλά πέθανε.Ναι,συμβαίνει καθημερινά

    27. Meanwhile ο Κούλης και όλη η συμμορία του “παίρνουμε την ελευθερία μας πίσω”
      καλοπερνάνε και διακοπάρουν ανεμβολίαστοι ελεύθεροι και ωραίοι

    Comments are closed.