ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ! ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΑΝΙΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΜΝΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ…! ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO

    Με έναν ιστορικό πίνακα του Γάλλου, οριενταλιστή ζωγράφου Ζαν-Λεόν Ζερόμ, η τοπική του ΑfD στο Βερολίνο κατάφερε να εκ κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των Γερμανών.
    Σε σταθερά σημεία, αλλά και κινητούς διαφημιστικούς τοίχους ο πίνακας αφήνει όλους άφωνους.
    Αυτό είναι το μέλλον που μας περιμένει όλους!

    w1200_h630_x3258_y2024_AFP_fAFP_1FY5BY-26706a8a5b22d353

    afd

    Η τοπική οργάνωση του Βερολίνου της AfD επέλεξε για την αφίσα αυτή έναν πίνακα του 1866 που εικονίζει τέσσερις γενειοφόρους άνδρες με τουρμπάνια να εξετάζουν τα δόντια μιας γυμνής σκλάβας. Κάτω από την εικόνα, πρόσθεσε τα σλόγκαν: “Οι Ευρωπαίοι ψηφίζουν την AfD” και “Για να μην γίνει Ευραβία (σ.σ. λογοπαίγνιο με την “Αραβία”) η Ευρώπη”.

    slave_market-kopie_1556307852-1024x576

    Τρόμαξαν οι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης
    Το Ινστιτούτο Τέχνης Κλαρκ, που εδρεύει στη Μασαχουσέτη και έχει στην κατοχή του τον πίνακα “Το σκλαβοπάζαρο” του Γάλλου, οριενταλιστή ζωγράφου Ζαν-Λεόν Ζερόμ, διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός αυτό. «Καταδικάζουμε σθεναρά τη χρήση του πίνακα για τη στήριξη των πολιτικών θέσεων της AfD και τους γράψαμε, ζητώντας να σταματήσουν», είπε ο Όλιβερ Μίσλεϊ, ο διευθυντής του Ινστιτούτου.

    Το σχολια μας
    Από πότε η τέχνη έχει πνευματικά δικαιώματα;

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Θα προτιμούσα πίνακες με μουσουλμάνους την ώρα του θανάτου τους, που ανακαλύπτουν ότι όσα λένε οι Χριστιανοί είναι σωστά και ότι το ισλάμ, τους έχει οδηγήσει ανεπιστρεπτί στην κόλαση !

      Είναι εκατομύρια οι Χριστιανοί που πουλήθηκαν ανα τους αιώνες σκλάβοι από μουσουλμάνους. Μην ξεχνάμε επίσης και τα εκατομύρια νέγρους σκλάβους που πήραν από την Αφρική επίσης οι Άραβες μουσουλμάνοι. Αυτοί έκαναν το δουλεμπόριο. Φυσικά κάπου έβρισκαν αγοραστές και πουλούσαν τους σκλάβους. Αλλά την πράξη της αρπαγής και της υποδούλωσης την έκαναν πάντα οι μουσουλμάνοι.

      Μαύρα άθλια σκυλιά, καταραμένοι εις τους αιώνες, τους πήρε στον λαιμό του ό σατανοκίνητος, ανώμαλος παιδεραστής προφήτης τους, που ηδονίζονταν να σφάζει με το χέρι του εβραίους και όχι μόνο. Ένας ανώμαλος πολέμαρχος που έσπειρε την σημερινή τζιχάντ και ΙΣΙΣ.

      Όταν θα το καταλάβει αυτό ο πολιτισμένος κόσμος και απαγορέψει το ισλάμ επί ποινή θανάτου στον πλανήτη μας, τότε μόνο θα ησυχάσουμε. Το ισλάμ εξαπλώνεται αρχικά με απειλή θανάτου (ή γίνεσαι μουσουλμάνος ή πεθαίνεις). Επίσης έτσι διατηρείται : Άν από μουσουλμάνος γίνεις πχ Χριστιανός, η ποινή είναι θάνατος. Οπότε ΜΟΝΟ έτσι θα ξεριζωθεί αυτή η σατανοκίνητη λατρεία από την Γή.

      ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

    2. Τήν Ευραραβία τήν έχουμε ήδη στήν Ευρώπη.Εξαπλώνεται μέ γρήγορο ρυθμό σέ όλα τά
      ευρωπαϊκά κράτη.Γερμανία,Γαλλία,Βέλγιο,Ιταλία.Η Σουηδία,η Νορβηγία,καί ή Φιλλανδία
      είναι ήδη χώρες τής Ευραβίας.Στήν Νορβηγία έγινε τό 2011 τό γνωστό αιματοκύλισμα στό
      νησί Ουτόγια.Δράστης ο Αντερς Μπέρινγκ ΜΠΡΕΙΒΙΚ.Τήν ημέρα τών επιθέσεων έστειλε ένα μανιφέστοπού πού αναφέρει μεταξύ άλλων καί τήν Ευραραβία.Τά ονόματα τών θυμάτων στή
      νήσο Ουτόγια είναι σχεδόν όλα αραβικά,ασιατικά.καί αφρικάνικα.
      Γίάννης

    3. Πολύ καλά έκαναν,μπας και ξυπνήσουν οι Ευρωπαίοι…Και γιατί να σταματήσουν ρε αχρείοι;Η τέχνη είναι για να την βλέπουμε,αλλοιώς λέγεται λογοκρισία και σκοταδισμός…Για τα βλάσφημα ”έργα” που εμφανίζονται κατά καιρούς,δεν λέτε κάτι…”Η τέχνη δεν έχει σύνορα”,έτσι δεν λέτε ρε άθλιοι;

    4. Ακριβως , το προβλημα δεν ειναι το πως λεγεται η θρησκεια τους , απλα αυτη η θρησκεια (που ειναι πολιτικο συστημα )ειναι κομμενη και ραμμενη στα χαρακρητιστικα της φυλης τους γιαυτο και εχει απηχηση σε αυτους . Οι νεγροειδεις δεν παραγουν στο αιμα τους τις ιδιες πρωτεινες που παραγουν οι λευκοι ανθρωποι. Οι πρωτεινες του αιματος ειναι αυτες που καθοριζουν την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των συναισθηματων μας
      Ο χριστιανισμος απετυχε να υποταξει την ανθρωποτητα στην απολυτη χειραγωγηση , γιαυτο επιδιωκουν να την αντικαταστησουν με κατι χειροτερο . Αυτο ειναι το σχεδιο kalergi για την εβροπη. Ενας πληθυσμος απο αποκτηνωμενους νεγροειδεις απολυτα χειραγωγημενους και ελεγχομενους απο την ” θρησκεια” ειναι ο τελικος στοχος των τραπεζιτων και των πολυεθνικων

    5. κ@υλωσ@, αυτό θα είναι το μέλλον των φεμινιστριών και των απελευθερωμένων γυναικών με δικαιώματα που λυπούνται τον καθένα που το παίζει κατατρεγμένος και κρατάει ένα βρωμίλικο παιδάκι στα χέρια του, ενώ ταυτόχρονα βρίζουν και προσβάλουν τους άντρες του έθνους τους ως ρατσιστές και ξενοφοβικούς.

    6. Καλό αλλά λίγο……
      Έπρεπε να βάλουν τους νεκρούς της Siri Lanka… Και του ΜπάταΚλαν….

    7. παγκοσμια νεα θρησκεια προσπαθουν να φερουν το ισλαμ διοτι ο μουσουλμανος πολιτης αγαποιτοι μου εξουσιαζεται απολυτα απο το κρατος μεσω τις θρησκειας. Το αποτελεσμα θα ειναι η εξαφανησι τις εγκληματικοτητας που σε χωρες που εχουν ισλαμ και εφαρμοζεται η σαρια δηλ το κορανι ηδη εχει εξαλειφθη.Φαντασθητε εναν κοσμο που θα υπηρχε μονο μια θρησκεια το ισλαμ.ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ Αυτο θελουν και επιδιωκουν οι μηχανικοι και αρχιτεκτονες τις νεας ταξις πραγματων .

    8. …..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ,……ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ MR SORROS ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ…..ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ…..ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ….ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ …..

    9. Ekatommyria γυναικες και ανδρες της ευρωπης της Αφρικης και της Αμερικης μονο απο τους ασιατες ισπανους πορτογαλους της ερημου του Σινα , ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΚΟΙΝΑ ΤΕΜΑΧΙΑ για αιωνες και γιαυτο μερικοι απο δαυτους επιασαν το χρημα της αρκουδας και οι απογονοι των σημερα διοικουν κρατη [γαμουν κυριολεκτικα]

    10. ελπιζω να μην ζω για να “απολαυσω” αυτα που ερχονται και επειδη οι κυβερνησεις μας πληρομενες απο τις εφοριες μας δεν ενδιαφεροντε για εμας αλλα για τους αλλοθρησκους

    11. Ερωτηση αν ολοι οι Μουσουλμανοι γινοντουσαν Χριστιανοι θα αλλαζε τιποτα? Το προβλημα δεν ειναι η θρησκεια

    Comments are closed.