ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

    Κοινοποίηση:
    yutyuyiyo7

    «Σοκαρισμένος» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας ανακοινώνοντας ότι ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για αρπαγή της 10χρονης πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

    «Όταν γίνεται πρόταση για συμβιβασμό μιλάμε για χρήματα, κάτι που προσβάλει την οικογένεια, σε αυτήν την περίπτωση, που η μικρή είναι ανήλικη», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης.

    Μου θυμίζει την υπόθεση που ο πλούσιος κάνει το χειρότερο κακό και εξαγοράζει τον φτωχό, είπε σχετικά και σχολίασε:

    «Με προσβάλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα, για να τελειώνει αυτή η διαδικασία» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

    Ερωτηθείς τι σημαίνει η πρόταση αυτή για την υπόθεση, εκτίμησε πως «σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει “έχω λεφτά” και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει» και συμπλήρωσε πως «μου έχει κάνει εντύπωση και το να μην καταλαβαίνεις ποιον εκπροσωπείς, ποιον δικηγόρο έχεις απέναντί σου».

    Αμέσως μετά την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου πολιτικής αγωγής, ο δικηγόρος της 33χρονης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1, διέψευσε ότι κατέθεσε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Αυτός δεν ήταν υπεράσπιση σε κείνον που σκότωσε γιαγιά και εγγονακι στις καμάρες αιγιου όταν έπεσε πάνω τους ;αν θυμάμαι καλα τότε δεν είχε βγει και είπε ότι η οικογένεια του 28χρομου ηταν προθυμη να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια στους άτυχους γονείς και να αποφύγουν τις δικαστικές αντιδικιες;κρίμα όταν γίνονται δηλώσεις ανάλογα με την πλευρά που είσαι κάθε φορα

      1. Τη “σωστή” πλευρά επιλέγει το εν λόγω καθίκι πάντως. Την ΛΑΘΟΣ, αυτή των εγκληματιών.

    2. Εντάξει, ο Κούγιας το είπε,,,
      Μην τρελαινεστε

    3. Κούγιας! Υπόδειγμα ηθικής και οικογενειάρχη ο κύριος! Για γέλια η κοντοσουζάνα….

    4. Το διέψευσε το λαμόγιο ο δικηγόρος γιατί ήταν σίγουρος ότι θα δέχονταν την πρόταση και τώρα που ο Κούγιας και καλά έκανε, το έβγαλε στη δημοσιότητα, το γυρίζει.Η πόρνη που εκπροσωπεί, μεταφορικά και κυριολεκτικά, το χρήμα το πολύ το έβγαζε απο τις προστυχιές στο ίντερνετ..

    Comments are closed.