ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ – ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ.

    Κοινοποίηση:
    baggelis-marinakis_

    • «Θύμα» του κορωνοϊού έπεσε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook
    • Ανήμερα των 95ων γενεθλίων του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι τον «χτύπησε» ο κορωνοϊός
    • Το έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook.

    «Θύμα» του κορονοϊού έπεσε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook

    Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανακοίνωσε με ανάρτηση του, γραμμένη σε ελληνικά και στα αγγλικά, πως είναι κι αυτός «θύμα» του κορονοϊού.

    Στο post που έκανε στη σελίδα του στο Facebook αναφέρει πως «ο γνωστός ιός με “επισκέφθηκε” και θεώρησα υποχρέωση μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίες μου. Περαστικά σε όλους μας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Φυσικά δεν θα πάει στο δικαστήριο στις 12/3/2020 για τα στημένα 🤣🤣 νοσεί🤣🤣

    2. Και ο Κούγιας είναι ύποπτο κρούσμα κορονοϊού! Τόσες επαφές με τον Βαγγέλα, κάτι θα του μπήκε! 😜

    3. Θα ψοφήσει ο Κορωνοιος απο το λίπος δεν θα αντέξει!!!Οπότε για τον Κορωνοιο πρέπει να ανησυχουμε και όχι για τον Βαγγελα!!!

    4. ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ…..

      περνα το σχολιο εστω μια φορα

    5. Βαγγελάκη, σφίγγει ο κλοιός και μηχανεύεσαι διαφορά! Αλλά που θα πάει, δεν θα «αναρρώσεις»; Εκτός και αν κόλλησες ιό, που κρατάει 30 χρόνια… μέχρι την διαγραφή, των αδικημάτων!!!

    6. Σε αυτό το γαιδουρη που νομίζει είναι ο Θεός, τρώει 100 μπέργκερ και 100 μακαροναδες όλη τη μέρα ασύστολα, σπαταλαει (εξ) αγοράζει και κάνει προπαγάνδα για πρόσφυγες για να είναι θελκτικος από κάποιος σιγά μην δείξω λυπησω

    7. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΟR1 ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

    8. δηλαδη τωρα θα μπει σε καραντινα ολη η ομαδα;;;

    9. Θα μπορουσε αντι κορονοιού να ειχε παθει βγενόπουλο ή λούβαρι ή καραπαπά…

    10. Αει πήγαινε στον Έβρο ρε γυφταρα να διώξεις κανά λάθρο που θες και πρωτάθλημα. Οι Πρέσπες μία φορά προδόθηκαν. Περαστικά στον προεδρο.

    11. άσε τα σάπια μπούλη. Σε περιμένω για το noor1 και τα στημένα

    12. Καλή ανάρρωση …. δύναμη όποιος θέλει να Τον βοηθήσει να του πει να τηλεφωνήσει Τον δούλο των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και ειρήνης στη Γερμανία στο ντυσσελτορφ κύριο Κωνσταντίνο γκουλοπουλο.
      Τα αδύνατα παρά των ανθρώπων… δυνατά παρά Τον κύριο.
      Ο

    13. με το καλό κοντά μας πρόεδρε. Θέλουν κι εδώ χάμου λίγη άσπρη σκόνη τα παιδιά μέσ στα καζάνια

    14. Βρήκε τροπο για να αποφύγει τα δικαστήρια το λ@μογιο χαχαχα

    15. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Αντί να επικροτησετε την θαραλλεα πράξη τού Μαρινακη να αγνοήσει τήν ηλιθια απαγόρευση δημοσιοποιησης ΣΟΒΑΡΩΝ θεμάτων, λόγω προσωπικών δεδομένων, γιά το κοινό καλό, τον βρίζετε και ποδοσφαιροποιειτε μια τέτοια γενναία πράξη ; ΑΙΣΧΟΣ !

      1. Σαν τον αντιπροεδρο του κοσκοτα τον λουβαρι που δεν ειχε φυλακιστεί πριν 30 χρονια επειδή και καλά ειχε σκλήρυνση κατα πλακας και δε δικαστηκε…

    16. Περαστικά του κου Μαρινάκη. Πολύ ωραίο το ποστ του για να ηρεμήσει και τους τρομολαγνους.

    17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΧΗΓΕ. ΓΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑΣ ΔΟΣΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ…
      ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
      Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ,
      NOOR1

    18. Δε θα χάσουμε και τίποτε.Πως τον είπε ο Μπέος;;;;;;;;;

      Κουραδομηχανή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    19. Είδατε κ οι ισχγρη αροστενουν κ να θυμάστε κ ο Ωνάσης το ίδιο έπαθε με τον Αλέξανδρο τον γιο του

    20. Οχι παγωσε ολη η Ελλαδα…χαρηκε ολη η Ελλαδα….σε καραντινα αμεσα…η καλυτερα σε απομονωση στις φυλακες..εφοσον δεν τον βαζουν μεσα για τα στημενα, να τον μπουζουριασουν για να μην κολησει κανεναν…και ο γαυρος αμεσα αποκλεισμος απο τα play offs, θα κολλησουν και οι αλλες ομαδες αν παιξουν μαζι του..ο Ιβαν να βγαλει ανακοινωση να αποβληθει ο γαυρος απο τα play offs…προς δημοσιο συμφερον για να προφυλαχτουν οι υπολοιποι….

      1. Δεν ειμαι ολυμπιακος, ουτε στον Πειραια, ειμαι αντιπαλος και δικος σου στο ποδοσφαιρο, αλλα πρεπει να κουβαλας πολυ δαιμονικη καφριλα μισους, μαζι με το ποσοστο της ελλαδος που λες οτι χαρηκε , αφου δεν μπορεις να σεβαστεις και να διαχωρησεις τις καταστασεις και να διαχωρησεις ενα παιχνιδι απο την σκληρη πραγματικοτητα, ούτε λόγος και για την απειλή για την αιωνιοτητα

        1. καφροι ειστε ολοι εσεις που γεμισατε την Ελλαδα με λουκουμοσκονη κολογαυροι…οι ιδιοι που βριζετε τους Παοκτσηδες βουλγαρους, νοτιομακεδονες, τον Σαββιδη ρωσο και βγαζετε πιστολια για να τρομοκρατησετε διαιτητες και να παιρνετε τα πρωταθληματα στα χαρτια…καφροι ειστε ολοι εσεις που ανεβοκατεβαζετε κυβερνήσεις με μαυρο χρημα και λαδωνετε αβουλα πιονια δηθεν υπουργους αθλητισμου για να κλεβετε πρωταθληματα….καφροι ειστε ολοι εσεις που πιανετε μεχρι και τους δικαστες και δηθεν ανεξαρτητες επιτροπες για βγαζουν αποφασεις στα μετρα σας….σιγα βρε βλακα ‘ουδετερε’ μην λυπηθω για τον λαμογιο προεδρο μιας βρωμοομαδας που κυνηγαει δεκαετιες τον ΠΑΟΚ , του εχει κλεψει πρωταθληματα απο την δεκαετια του 70 ακομα και το κανει μεχρι σημερα,,,νομιζετε εσεις στην χαβουζα οτι ειστε το κεντρο του κοσμου και οτι πρεπει παντα να κερδιζετε και οταν ακομη δεν το αξιζετε…ειναι η μοναδικη ομαδα στην Ελλαδα που δεν εχει τιμωρηθει ποτε παροτι ειναι βουτηγμενη στα σκανδαλα απο τοτε που ιδρυθηκε…αφου δεν τιμωρειται ποτε οπως βλεπεις υπαρχει και θεια δικη…..

    21. Προεδραρα μου περαστικά!σε καταραστηκαν οι “πρεσποπαδοι” της φακής αλλά δεν τους χάλασε που θα κάνουν αλλά 35 χρόνια να δουν τίτλο!!!…..για να φτάσουν τον μαγικό αριθμό των 4!!!!χαχαχαχχαχαχα

        1. Οδός Πακιστάν με Αφγανιστάν γωνία. Ξέρουν καλά από τέτοια εκεί στην Αθήνα και στον Πειραιά.

          1. Και στην Αριστοτέλους επίσης….τραμπουκισμα φουλ από όλες τις φυλές του κόσμου και τουμπεκί….

            1. Τουμπεκί σε εσένα που σε ταϊζουν σανό κάτοικε του Ισλαμαμπάντ.Μακελειο πέρασε κάνα σχόλιο αλλιώς τα Βούλγαροι και νοτιομακεδονες δεν θα περνάς ούτε αυτά.

    22. Ο Θεός είναι ΠΑΟΚ τελικά! Προχθές στην Αγγλία (σίγουρα μέσα στο τελευταίο 14ημερο) αγκάλιαζε όλους τους παίκτες!!! Για να σε δούμε τώρα…. ΠΑΟΚάρα Πρωταθλητής 2019-2020 και πάλι!!!!!

      1. Πες του Θεού που είναι κι Έλληνας υποτίθεται, να μην κάνει Αβαβα και την κουνέλα, προκειμένου να πάρει τίτλο…προδίδοντας την Μακεδονία. Όταν όλοι ήταν στα κλαριά, εσείς το παίζατε αδιάφοροι. Γι αυτό σας σιχαθήκαμε όλοι.

    Comments are closed.