ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΡΕ ΤΑ 434.282,59 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ DEUTSCHE BANK. ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΛΥΣΗΣ.

    Κοινοποίηση:
    velopoulos_0

    Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στο πόθεν έσχες για τη χρήση 2018 δηλώνει εισόδημα 8.400 ευρώ και η σύζυγός του Όλγα Πετροπούλου, 11.573 ευρώ.

    Η κ. Πετροπούλου δηλώνει επίσης μία τραπεζική θυρίδα.

    Ο κ. Βελόπουλος δηλώνει κατάθεση 434.282 ευρώ στην Deutsche Bank και άλλες καταθέσεις συνολικού ύψους 16.263 ευρώ. Η σύζυγός του έχει καταθέσεις 116 ευρώ.

    Η κ. Πετροπούλου διατηρεί ένα ακίνητο 312 τμ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

    Ο κ. Βελόπουλος διαθέτει ένα ΙΧΕ 2.143 κε και η σύζυγός του ένα ΙΧΕ 1.496 κε.

    Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δηλώνει μία ατομική επιχείρηση (έναρξης 2014) και συμμετοχή με 48% στην Εμπορική Βιομηχανική «Όλγα Πετροπούλου και ΣΙΑ ΕΠΕ. Σε ποσοστό 21,67% συμμετέχει στην δεύτερη επιχείρηση η σύζυγός του.

    Ο κ. Βελόπουλος έχει οφειλόμενο υπόλοιπο δανείου 7.887 ευρώ. Το ίδιο οφειλόμενο υπόλοιπο δανείου έχει και η σύζυγός του.

    Δείτε το πόθεν έσχες του εδώ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ένα φεγγάρι πουλούσε και ληγμένα Προφυλακτικά στην εκπομπή του ο Απατεώνας!!!

    2. Το χειροτερο ολων ειναι οτι αυτα ειναι τα περιουσιακα στοιχεια που θελουν να δηλωσουν η δεν μπορουν να αποκρυψουν. Αν ποτε γινουν γνωστα τα ποσα απο τα αδηλωτα που εχουν, θα πηγαινουν τα εγκεφαλικα των πολιτων συννεφο

    3. Για Μ@λάκα τον περνάτε το αρχι-απατεώνα τον Βελόπουλο???Κάνει προπαγάνδα για Πούτιν για Ρωσία Ξανθόν Γένος και σχετικές π@παριές!!!Αλλά και ΒΕΒΑΙΑ τα λατρεμένα του φράγκα τα έχει στην Γερμανική Deutsche bank και όχι σε κάποια Ρώσικη τράπεζα.Όταν τα λέμε γινόμαστε κακοί σχεδόν όλοι που προπαγανδίζουν υπέρ της Ρωσίας να φύγουμε απο την δύση κτλ.Είναι λαμόγια και απατεώνες στυλ Βελόπουλου.

    4. Α χα χα χα χα…
      Βριζει τους Γερμανους και τη Μερκελ και εχει τεραστιες καταθεσεις σε γερμανικη τραπεζα…
      Χα χα χα χα…μ@λ@κες ψηφοφοροι του.

    5. Έχει μισό εκατομμύριο ευρώ και δεν ξεχρεωνει δάνειο των 7.000 ευρώ.
      Μαλάκα Έλληνα κομματόσκυλο με τα 300 μ@υνια.Μου αρέσει που έκρινε και τον Χίο ο απατεώνας των εγγράφων του Ιησού Χριστού

    6. Καταθέσεις 450 χήνες, εισόδημα 8,5 χήνες, ακριβώς στο αφορολόγητο. ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ.

    7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΚΑΝΑΛΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.
      ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ .
      ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      11/05/2020

      1. Αυτη την ερμη χωρα δυστυχως την καταστρεφουν κατι πωρωμενοι η βολεμενοι σαν εσενα.

      2. Να μας πεις που ψωνίζεις τόση εφυία και διορατικότητα ρε φίλε. Πιο κομματόσκυλο πεθαίνειες.

    8. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ.

    9. O Bελόπουλος είναι ο ίδιος που, ενώ κατηγορεί συνέχεια τους Γερμανούς για όλα τα δεινά που μας προξένησαν, έχει τεράστιο ποσό κατάθεσης στην Γερμανική τράπέζα. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

    10. Οσο και να τον υπονομευεις δεν θα πετυχεις τον στοχο σου που ολοι ξερουμε ποιος ειναι και απο ποτε ειναι κατακριτεο να εχει καποιος χρηματα σε Γερμανικη τραπεζα και μαλιστα σιγα το μεγαλο ποσο ρε κομπλεξικε.Αληθεια υπαρχει καποιος πολιτικος και μη που να μην τον βριζεις? Θα σου συνιστουσα παντως να πας σε κανενα ψυχιατρο γιατι η περιπτωση σου ειναι μοναδικη και χρηζει ιατρικης φροντιδας.

      1. @κωστας θιχτηκες μωρη ταναπου που αποκαλύφθηκε πόσο λαμόγιο είναι ο απατεώνας που μιλάει με τον Ιησού και πουλάει αλοιφές δια πάσα νοσον; Εδώ τα γράφαμε για το ποιος είναι ο γύφτος,και τα έμμισθα τρολ του ρουφιάνου λυσσαγατε.Στον τακο θα βγαίνουν όλοι μέχρι να ξυπνήσει και ο τελευταίος μ@λ@κας Ψηφοφορος.

      2. “απο ποτε ειναι κατακριτεο να εχει καποιος χρηματα σε Γερμανικη τραπεζα και μαλιστα σιγα το μεγαλο ποσο”
        Tι στο διαολο εχουν κανει στα μυαλα σας?

    11. Όλοι οι πολιτικοί έχουν τα λεφτά τους σε τράπεζες του εξωτερικού! Πρόκειται για μεγάλα μ@υνοπανα, ενώ στεγνώνει η Ελλάδα από ρευστό αυτοί κοιτάνε μόνο τον πάρτυ τους. Ξεφτίλες και μ@λακες όλοι τους.

    12. Φτώχεια καταραμένη…τα εχουνε τα ευρώ σαν στραγάλια και μεις δεν εχουμε να φάμε!!!

    13. Πεινάσαμε κι εμείς με τρία παιδιά…να περιμένουμε τα μισά από το 800αρι…!!!

    14. Εγώ απορώ αυτό το σουργελο πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερο ακόμη και να κοροϊδεύει τον κόσμο.. επιπλέον με τις δήθεν αντικορονοικες αλοιφές και ένα σωρό τέτοιες μαλακίες κατα καιρούς , που βάζει τον Χριστό στο βρωμοστομα του παριστάνοντας τον Αυγουστίνο με τα συγχορωχαρτια. Κρίνει τους άλλους ο λερας και είναι κ χειρότερος

    15. Να τααααα…..!!! Μαλάκα Έλληνα…!!! Είσαι για κλάματα…!!! Δεν θα ξεστραβωθεις ποτέ ..!!!

    16. λεφτα που κανουν τα υποθετα και οι κιραλοιφες να φαν και οι κοτες…ας ειναι καλα τα κοροιδα

    17. Έξω οι λαθροεισβ… 450.000 στη Γερμανία!!+
      Χαχαχαχαχαχαχαχαχα σανοοο οι “πατριώτες +!!

    18. Καταθέσεις η σύζυγος 116 ευρώ ενώ ο σύζυγος έχει +400.000… έχει 400.000 και χρωστάει δάνειο 8.000 και δεν το ξεπληρώνει…

      Μας κοροιδεύει ο Βελόπουλος όλους μαζί, σαν τον Λεβέντη είναι απλά μπήκε για μία τετραετία για την καύλα του και θα βγει στις επόμενες εκλογές.

    Comments are closed.