ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ…

    Κοινοποίηση:
    tsipras

    ΣΟΚ τώρα στην Λαμία!
    Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στον δολοφόνο Ελλήνων πατριωτών Άρη Βελουχιώτη και σε φράση που αυτός χρησιμοποίησε από το μπαλκόνι τον περίφημο λόγο κατά την διάρκεια της απελευθέρωσης της Λαμίας από τους Ναζί

    Συγκεκριμένα είπε
    «Χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων».

    Ακόμα τον τσούζουν τον κύριο πρωθυπουργό οι αποκαλύψεις του makeleio.gr και τις εφημερίδας μας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τον περίεργο ρόλο του πατέρα Τσίπρα επι Χούντας. O Βελουχιώτης θα κάνει σβούρες στον Τάφο του για τους μαϊμού αριστερούς στην οικογένεια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ο Καρασυκας οταν τουρλωσε το κολαρακι του να χαιρετισει τα γιδια δεν του τον σφυριξε ο μαλεας απο πισω,που θα ξαναβρει ευκαιρια.

    2. ο βελουχιωτης μονο ηρωας δεν ηταν μονο τα εγκληματα π εκανε δεν μετριουνται σε αριθμο αυτοκτονησε γιατι εβλεπε τους νεκρους στον υπνο του οσοι τον λετε ηρωα ειστε γερμανοτσολιαδες

    3. Ντροπή να πιάνει στο στόμα του έναν ήρωα σαν τον Βελουχιώτη

      1. Άλλαξε το νικ σου. Μονο Ελληνας δεν εισαι. Ανοητο υποκειμενο. Ήρωας ο σφαγέας Ελληνων;;; Αντε μου στον γερό διάολο κι ακομα παραπέρα!!

    4. Ρε τενεκεδες ξεγανωτοι,τον αφηνετε αυτον τον κολαφο να κυκλοφορει ελευθερος και να βγαζει λογους?Δεν ειστε καλα στην καρκανα σας και τρεχατε γρηγορα να δειτε ψυχιατρο.

    5. Ο Τσίπρας μπορεί να κυκλοφορήσει όπου θέλει στην Ελλάδα γιατί έχει δεκάδες αστυνομικούς και έχει ασφάλεια. Μόνο η ΈΛΛΗΝΕΣ κινδυνέουν καθημερινά και έξω και μέσα στο σπίτι τους.

      1. Το πρωτο σκελος αυτης της απαντησης ειναι απαραδεκτο οταν την Ανοιξη του 2017 ο λαος της Αρμενιας σαν μια γροθια κατεβηκε στους δρομους σε μαζικη απεργια με μονο σκοπο να εκδιωξει αυτους που τον
        αφαιμαζαν για 20 χρονια.Αν εσεις συνεχιζετε και τους ανεχεσθε για 45 χρονια και πλεον,τοτε πρεπει να ψαξετε τα αιτια στην ελλιπη σας μορφωση που ειναι ενδεικτικη απο την ελλειψη καλλιεργιας,αγωγης και καλων τροπων.Ειναι υποχρεωσης του καθε πολιτη να προασπιζει και διαφυλαττει την αξιοπρεπεια του και να αποτρεπει οποιον τολμα να του την καταρρακωσει και αυτο δεν επιδεχετε υπεκφυγες και δικαιολογιες.

    Comments are closed.