ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΕΥΡΩ. ΘΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΤΟΝ… (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    μιχαλολιακοσ χατζηνικολαου

    H Χρυσή Αυγή και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος προσωπικά υπάρχει πιθανότητα να γίνει το πλουσιότερο κόμμα και ο πλουσιότερος πολιτικός αρχηγός διότι θα πάρει μαζεμένα 8 εκατ. ευρώ

    Η εισαγγελική πρόταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής εφόσον γίνει δεκτή και το δικαστήριο απαλλάξει τους κατηγορουμένους από την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ανοίγει τον δρόμο για την καταβολή της κρατικής επιχορήγησης στο κόμμα. Η κρατική επιχορήγηση διακόπηκε το 2013 από τη Βουλή. Μάλιστα, το 2015 το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι η απόφαση της Βουλής είναι σωστή, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος αυτά τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητα που είναι αντίθετη με το Σύνταγμα.

    Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου , στην περίπτωση που υπάρξει απαλλακτική απόφαση ή δεν πάρει τον χαρακτήρα της εγκληματικής οργάνωσης από την απόφαση του δικαστηρίου τότε η Χρυσή Αυγή υπάρχει πιθανότητα να γίνει το πλουσιότερο κόμμα της Χρυσής Αυγής. Και αυτό διότι θα πάρει μαζεμένα 8 εκατ. ευρώ. Μάλιστα για το 2019 το ποσό της επιχορήγησης είναι 1.060.000 ευρώ ενώ υπάρχει μία ασφαλιστική δικλείδα για το κράτος, καθώς η απόφαση πρέπει να είναι τελεσίδικη. Παράλληλα εάν υπάρξει έφεση σε αυτή την απόφαση τότε θα αναβληθεί για αργότερα η καταβολή της κρατικής επιχορήγησης.

     

    Διαβάστε και αναλυτικά: ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΑΝ… – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Χατζηνικόλα πονάνε ωρέ τα παλληκάρια;
      Περαστικά σας.

    2. Να τα βάλουν στον πάτο τους τα δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ.
      Μιχαλολιακος-Παππάς πφφφφφ!
      Καμένα χαρτιά
      ” σπορά των ηττημένων του 44″ δεν αυτοχαρακτηρίζονται;
      Χιτλερικοί ναζιστές εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ δλδ….
      Μη τρώτε τη φόλα κολπο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ειναι ολα αυτά για να κυβρνάει και οι δήθεν πατριώτες από κάτω πνιγουν κάθε γνήσια πατριωτική προσπάθεια με φωνές και υστερίες. Πράξη και ουσία μηδέν.
      Μόνο ο Κασιδιαρης αξίζει κάτι αλλά πρέπει να φύγει από τη σφηκοφωλιά…

    3. Ακούω κατι μπούρδες οτι ο Συρισα συνεργάζεται με την Χ.Α κλπ .Τα πράγματα ειναι άπλα έγινε συσκευφορια στο κόμμα του Μιχαλιολιακου και τώρα ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης .Το αν μπει στην βουλή δεν το ξέρουμε .ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΘΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ;;;;;;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ;;; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ;;; ΤΟΣΟ ΖΗΛΕΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    4. θα σας σφαξουν οι εισβολεις …ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ

    5. Η ουσία είναι πότε θα πάει στη Φυλακή ο σκευωρός..τα χρήματα έρχονται μετά..

    6. Εάν είναι έξυπνος, με αυτά τα χρήματα θα βγεί πρωθυπουργός..

    7. Η Χ.Α ευθύνεται για πολλά αλλά το κατηγορητήριο ήταν όχι για γέλια απλώς αλλά έπρεπε να μπουν πολλοί απο τους διώκτες της στη φυλακή. Με το Μιχαλολιάκο πάντως αρχηγό και αν δεν καταδικάσουν τις Ναζιστικές ανοησίες μια και καλή δεν κάνουν προκοπή. Είναι μάλλον αργά για τη Χ.Α και απλώς θα θησαυρίσει ο Μιχαλολιάκος που δεν αφήνει την καρέκλα με τίποτα.
      Πρέπει να συσταθεί ένα σοβαρό πατριωτικό κόμμα που θα έχει και ακτιβισμό αλλά μέσα σε όρια και θα δίνει και λύσεις με στελέχη επιστήμονες ή ανθρώπους της αγοράς. Με Γερμενήδες, Παπάδες με τα φέσια κλπ δεν γίνεται.

      1. Πες ένα από αυτά που δηθεν ευθυνεται κατά την γνωμη σου.Εκτως και αν εννοεις τις διαφορες ψευτοκατηγοριες των αλητων ανθελλήνων,που τις ακουνε τα τσολια και τις διαδιδουν σαν αληθειες.

        1. Ευθύνεται για καραγκιοζ μπερντε ακτιβισμό. Για τα σόου στη Βουλή. Μπορούσε να τα κάνει πιο κόσμια. Για το οτι έβαλε όλο του το σόι στο κόμμα. Για κάτι κυνήγητα Πακιστανών με κλωτσιές που είναι ανόητα και δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Για τα επεισόδια με τους Αιγύπτιους ψαράδες, τους μοναδικούς νόμιμους μετανάστες που έρχονταν επι χρόνια με διακρατική συμφωνία.
          Γιατί έκοψαν μέχρι και τις διαδικτυακές τους εκπομπές. Για το οτι ανέλαβε την πολιτική ευθύνη. Δεν ήταν λάθος. Σκόπιμα το έκανε για να χάσει ψήφους. Όπως και σκοπίμως το βούλωσαν για να μείνουν εκτός Βουλής. Φυσικά και δέχτηκαν πολλές ψευτοκατηγορίες και απίστευτο πόλεμο. Αυτό είναι αλήθεια.

          1. Αν και τους ψήφιζα (με μαυρη καρδια λογω αυτων που ανεφερες) θα συμφωνήσω μαζί σου.

    8. Ο/Η αυτοχθων ιθαγενης αγελης μπουγατσολανδης αριστεροδεξιων φυλαρχων λέει:

      Τωρα που τον πεταξαν εκτος βουλης εινακ αργα.Ας καθησει πανω στο κρεβατι και ας τα μετραει οπως ο αυλωνιτης μετραγε τις λιρες στο φιλμ (( λατερνα φτωχεια και φιλοτιμο)).Και δεν τον πεταξαν οι αλλοι εκτος βουλης,μονος του υπονομευσε το πολλα υποσχομενο εθνικιστικο κινημα.Οι περισσοτεροι ψηφοφοροι του δυσαρεστημενοι πρωην πασοκτζηδες ειναι και αυτος εβγαινε συχνα και εβριζε τον ανδρεα,πως να μην του γυρισουν την πλατη;Θελει να τον ψηφιζουν και να καθονται να τους βριζει κι απο πανω;Και καλα αυτος την εχει ζησει τη ζωουλα του και ταχει φαει τα ψωμια του.Τον καημενο τον ηλια λυπαμαι ( και συμπασχω ) που ειπε στο δικαστηριο με κατεστρεψαν.Και πραγματικα το εννοουσε,ενω ηταν στην βουλη,στα λουσα και στα μεγαλεια βρεθηκε στους πεντε δρομους,χωρις μισθο χωρις δουλεια απο μλκιες και πεισματα της ηγεσιας.Λε καταστας σε τρε απελπιστικ που λεν και οι φιλοι οι γαλλοι.Μην περιμενετε να ξαναπει βουλη.Η πολωση και η απογοητευση της χαμενης ψηφου θα εξαφανισει γενικα ολα τα μικρα κομματα.Ο λαηκισμος η αγανακτησμενη και τιμωρητικη ψηφος τα διφορα κινηματα των πλατειων,δεν πληρωνω,των κοκκινων γαντιων,του ανεβασματος των μπαρων των διοδιων κ.λπ.,εχουν ξεφτισει,οι ηγεσιες τους εχουν εξαγοραστει και βολευτει,εχουν αποσυρθει εχουν διασπαστει και δεν απειλουν πλεον συμφεροντα μεσα απο μια συμπαγη μεγαλη αντιπολιτευση.

      1. Οι περισσοτεροι ψηφοφοροι του δυσαρεστημενοι πρωην πασοκτζηδες ειναι… και οι περισσοτεροι ψηφοφοροι του σύριζα δυσαρεστημενοι πρωην νουδουληδες ειναι… και δώσε κι άλλο πόνο σύντροφε αυτόχθονα ιθαγενή… από αφρική!!!

    9. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

    10. η αθωωση της χα ηταν σιγουρη…το θεμα ηταν να καθυστερουσε οσο γινοταν πιο πολυ για να μην της χρησιμευσει αμεσα η αθωωση οταν η αποφαση βγει (πραγματι, ειναι πια εκτος βουλης-αρα ο σκοπος των κατηγορων επετευχθη επι του παροντος )…οσο για την επιστροφη της κρατικης χρηματοδοτησης, σιγουρα θα βρεθει μια λυση με εκατερωθεν υποχωρησεις αν και δεν συνιστω στη χα, καμμια υποχωρηση σε οτι δικαιουται και μαλιστα αλλος στη θεση της, θα κηνυγουσε με μηνυσεις οσους την ζημιωσαν παρανομως

    11. Εφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του μεικτού ορκωτού δικαστηρίου της περιφέρειας όπου ασκεί τα καθήκοντά του ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ , μπορεί να ασκήσει ο εισαγγελέας εφετών, εφόσον η απόφαση δεν είναι ομόφωνη και το μέλος ή τα μέλη που μειοφήφησαν είχαν τη γνώμη ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να κηρυχθεί ένοχος για πράξη που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος”.

      συνεπως, αν η αθωωτικη αποφαση ειναι ομοφωνη, κανεις δεν μπορει να την προσβαλει και καθισταται τελεσιδικη

    12. Τι τιτλος ειναι αυτος ρε παιδια?

      Οταν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εχουνε φαει εκατονταδες δισεκατομυρια ευρω, ασχολουμαστε με τα 8 μυρια της Χρυσης Αυγης που ουτως η αλλως κακως δεν της δοθηκαν κατα την διαρκεια των τελευταιων 7 ετων?

      ΗΜΑΡΤΟΝ.

    13. ποιος θα κανει εφεση? οι αθωωθεντες η η εισαγγελεας που προτεινε την αθωωση τους? αρα η αποφαση θα καταστει τελεσιδικη αμεσα

    14. Τρώνε τα λύσσαξα τους όλοι για τα 8 εκατομμύρια που ωφειλει το κράτος στην χα
      Κανένας όμως δεν ασχολείται με τα 200 εκατομμύρια που χρωσταει η νδουλα στο κράτος .

      1. και με τα 250 εκατομμύρια που χρωσταει η πασοκαρία στο κράτος .

    Comments are closed.